Welkom bij Ecohaus

Over ons


Gezien het belang van het dak voor een huis, kunt u het beste contact opnemen met een vakman als u van plan bent dakbedekkingswerk zaamheden uit te voeren. Moet u uw dak vernieuwen? Of bouwt u een nieuw huis of voert u reparaties uit? In ieder geval, als u in Antwerpen of Vlaams-Brabant bent, vertrouw op de ervaring van Ecohaus.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Een goed dak op uw huis garandeert het welzijn en de gemoedsrust van allen die er wonen. Wanneer het dak gebreken vertoont, loopt het huis immers het risico dat er water binnendringt. Dit zal gevolgen hebben voor de gezondheid van het huis en dus voor uw gezondheid. Ook de elektrische installaties en zelfs het meubilair van het huis kunnen worden aangetast. Het is daarom van essentieel belang om alledakwerkzaamheden uit te voeren.

Installatie van nieuwe daken

Als u op dit moment een huis aan het bouwen bent en nog geen beslissing hebt genomen over het type dakbedekking, zijn onze adviseurs er om u te begeleiden bij deze cruciale keuze. Er zijn namelijk verschillende soorten dakbedekking, zoals plaatstaal, dakpannen, leisteen, metalen dakbedekking of shingle dakbedekking. Naargelang uw voorkeuren en verwachtingen zullen onze professionele teams het dak plaatsen dat het best bij u past.

Dakrenovatie

Daklekkages zijn niet altijd zichtbaar. Een regelmatige controle van de staat van de dakbedekking is dan van essentieel belang, omdat op die manier belangrijke problemen kunnen worden voorkomen. Deze periodieke controle zal ons ook in staat stellen snel de juiste oplossingen te vinden. Soms is een dakrenovatie nodig wanneer de lekkage steeds groter wordt. De renovatie zal ook de thermische isolatie van het huis verbeteren en een optimale bescherming bieden tegen de weersomstandigheden. Daarom zal het voor u economischer zijn om het dak te renoveren dan om alle schade veroorzaakt door waterinfiltratie te herstellen.

Reparatiewerkzaamheden

Wij zorgen voor het onderhoud van uw dak, zodat het het hele jaar door zijn oorspronkelijke prestaties behoudt. In geval van scheuren, zullen wij deze repareren of vervangen. Het is ook mogelijk dat het probleem in de dakgoten zit. Wij zullen de aanwezige anomalieën kunnen opsporen en u de passende oplossingen bieden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Ongeacht het typedakwerk dat u wenst uit te voeren, doe zonder aarzelen een beroep op ons: u ontvangt een gedetailleerde en gratis prijsopgave. U zult te maken hebben met erkende professionals op het gebied van dakbedekking! Onze diensten tegen de beste tarieven zullen u niet teleurstellen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ecohaus
Klein Dalenstraat 45 bus D 
B-3020 Herent, Belgium
BTW: BE0743746807
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.