Welkom bij Drenco

Over ons


Bij DRENCO N.V. zijn we gespecialiseerd in fytotherapie en natuurlijke gezondheidsproducten onder het merk fytobell: plantentincturen, capsules en tabletten, vitamines en mineralen, probiotica, siropen en sprays.

Ook Omega 3-visolie wordt door ons aangeboden onder het merk Nutribell. Wij zijn een familie-onderneming die haar kennis heeft opgedaan bij de beroemde Alfred Vogel, de Zwitserse grondlegger van de moderne natuurlijke geneeskundewijze.

Vervolgens hebben wij als bedrijf de distributie hiervan in België en Nederland op gang gebracht. Bent u toe aan iets nieuws? Wacht niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Fytobell voorziet allemaal natuurlijke en plantaardige gezondheidsproducten die vaak worden gezien als de meest heilzame producten ter wereld.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke analyses kan ook vastgesteld worden dat veel planten vaak over geneeskrachtige eigenschappen beschikken én ze kunnen zeer diepgaande invloeden teweegbrengen.

Wat is fytotherapie dan? Wanneer reguliere en andere therapieën weinig tot niets te bieden hebben, springt fytotherapie ter hulp. Het is een bijzonder effectieve en veilige therapie met unieke eigenschappen en effecten die u niet zomaar aan de kant kan schuiven.

Elke therapie en behandeling is ook anders en eist andere indicatiegrenzen. Bovendien zijn de meeste plantaardige middelen veilig te combineren met andere middelen, omwille van hun hoge toxiciteitgrens. Vooral op het terrein van functionele klinische stoornissen heeft het veel te bieden.

Sommige plantaardige gezondheidsproducten bieden namelijk middelen die systemen, zoals het neurovegetatief stelsel en het endocrien systeem, kunnen beïnvloeden, stimuleren en soms zelfs reguleren!

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de producten van Fytobell, want alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met artsen die al vele jaren legaal en veilig experimenteren met toepassingen van heilzame, natuurlijke middelen.

De ingrediënten zijn bovendien ook voor de volle 100% van natuurlijke oorsprong, onder apothekerstoezicht wordt dit namelijk goed in de gaten gehouden! Ook moeten de producten voldoen aan uiterst strenge, internationaal erkende gecertificeerde normen.

De allerbelangrijke kenmerken van Fytobell producten zijn onder anderen:

 • U krijgt een totaaloplossing aangeboden in 1 product.
 • Ze beschikken over ultrasone extractie (UE).
 • Ze beschikken over een zeer laag alcoholgehalte.
 • Ze zijn voorzien van een bijzondere samenstellingen, ontwikkeld in een artsenpraktijk (synergie der componenten).
 • Er is sprake van een werkzame totaalformule, doordat de planten onbewerkt zijn en de vluchtige stoffen bewaard zijn gebleven.

Ook Omega-3 van Nutribell garandeert een uitstekende kwaliteit en de allerbeste reputatie. Nutribell voert continu wetenschappelijk onderzoek uit, er zijn strenge controles en de klinische ervaring van de artsen die hieraan meewerken, garanderen een topproduct.

Waarom is de Omega-3 in visolie zo belangrijk voor onze gezondheid? Wij hebben tegenwoordig namelijk allemaal een ernstig tekort aan deze vetzuren, terwijl dit noodzakelijke en gezonde vetzuren zijn! Het is daarom dat Drenco hier supplementen van aanbiedt die uiteraard streng gecontroleerd zijn op PCB’s, pesticiden en zware metalen.

Bent u alle reguliere therapieën beu en wilt u eens iets uitproberen wat effectief kan helpen én betrouwbaar is? Drenco is dé oplossing. Wacht niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Drenco
Stationsstraat 110 B2 
B-3570 Alken, Belgium
BTW: 0477392329
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.