Welkom bij Dione

Over ons


Ben je op zoek naar een firma die gespecialiseerd is in telefonie en communicatie? Dan ben je bij Dione alvast aan het juiste adres! Dione is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van telefoonsystemen.

Neem de proef op de som en je zal het met je eigen ogen kunnen aanschouwen: je interne en externe communicatie zal nog nooit zo vlot verlopen zijn. Ons bedrijf situeert zich in Antwerpen en dat is ook de regio waar we hoofdzakelijk actief zijn.

Dione draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Door een beroep te doen op onze jarenlange ervaring, kunnen we ons cliënteel een optimale service garanderen. Naast de nodige ervaring in het vak hebben al onze werkkrachten ook de juiste opleiding genoten. We vinden het namelijk essentieel om vakmanschap aan de man te kunnen brengen.

Kwalitatief werk aan een efficiënt tempo en schappelijke prijzen is ons stokpaardje. We scholen ons bovendien op regelmatige basis bij zodat we steeds mee zijn met de allernieuwste technieken.

Zit je nog met verdere vragen en wens je advies op maat te verkrijgen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team staat steeds met raad en daad voor je klaar en zal alles in het werk stellen om een oplossing aan te reiken die volledig overeenstemt met jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dione houdt zich voornamelijk bezig met de installatie en het onderhoud van telefooncentrales en VOIP-telefonie. Dankzij een telefooncentrale steek je je bedrijf enerzijds in een moderner en professioneler jasje en anderzijds hoef je je geen zorgen te maken over de kostprijs.

Een telefooncentrale is vandaag de dag relatief goedkoop en dat is mede te danken aan de digitalisering. Graag geven we je de raad mee om je op het vakmanschap en ervaring van Dione te beroepen om de telefooncentrale te laten installeren.

Naast telefooncentrales zijn we eveneens gespecialiseerd in VoIP-telefonie. VoIP-telefonie staat voluit voor Voice over IP-telefonie. Ook met dit type van telefonie spaar je forse bedragen uit, want nationale oproepen zijn tot 30% goedkoper en internationale oproepen zelfs tot 60%.

De investeringskosten liggen laag en als je het aantal gewenste lijnen wil uitbreiden, kan dat vrij eenvoudig.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Dione
Rostockweg 312 bus A 
B-2030 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0865.950.870
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.