Welkom bij Degomar

Over ons


Neem je in overweging om het over een volledig andere boeg te gooien en daarom thuis een laadpaal te installeren en/of een thuisbatterij te plaatsen? Dan doe je er goed aan om je te wenden tot Degomar, aangezien wij in beide zaken gespecialiseerd zijn. Ons bedrijf bevindt zich in Oostakker en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We zijn reeds sinds 2013 aan de slag in de sector, waardoor we ondertussen een pak ervaring vergaard hebben en bijgevolg de ideale partner zijn om mee in zee te gaan.

Bij Degomar investeren we volop in de tevredenheid van onze klanten. We vinden het cruciaal om onze diensten op de perfecte manier aan de man te brengen. Verder proberen we te allen tijde een goede verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen we op een samenwerkingsverband op lange termijn. Omwille van die redenen achten we het noodzakelijk om uitsluitend personeel te werk te stellen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en eveneens beschikt over een minimum aan ervaring. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier weten we steeds wat er allemaal speelt in de branche en zijn we bij machte om ruim op voorhand in te spelen op eventuele onverwachte wendingen.

Zie je het zeker zitten om de handen in elkaar te slaan, maar wens je eerst nog antwoord te krijgen op bepaalde vragen? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze vakmensen staan klaar om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend met een oplossing op maat voor de dag te komen waar jij je helemaal in zal kunnen vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Degomar focussen we ons op 2 verschillende activiteiten, namelijk laadpalen en thuisbatterijen. De uitvoering van onze diensten combineren we steevast met materialen van topkwaliteit, een strak tempo en scherpe prijzen.

Onze eerste specialiteit zijn laadpalen, geen overbodige luxe wanneer je in het bezit bent van een elektrische wagen. Je kan ervoor kiezen om er thuis of op de werkvloer een te laten installeren, of indien gewenst op beide locaties.

Onze tweede en laatste specialiteit zijn thuisbatterijen, een absolute must have als het op zonnepanelen aankomt. Als je nog niet over zonnepanelen beschikt, is het ook steeds mogelijk om hier een offerte voor op te vragen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Tony  V .

16/04/2021    Grimbergen


Project : Laadpalen voor 1850
Beoordeling : Goede en correcte info, snelle respons en goede follow-up

Realisaties

Adres
Degomar
Schoonakker 12 
B-9041 Oostakker, Belgium
BTW: BE0538539644
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.