Welkom bij Corner3

Over ons


Corner3 is jouw lokale IT-expert. Je kan ons vinden in Boom, maar zijn werkzaam in volledig Antwerpen. We zorgen voor IT-ondersteuning voor je bedrijf en we bieden oplossingen voor bedrijfstelefonie aan. 

Wil je ervoor zorgen dat alle medewerkers vlot kunnen werken van thuis uit? Of moeten de collega’s vaak de baan op? Met een flexibele VoIP verbinding hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

VoIP telefonie is de toekomst van bedrijfstelefonie. Het is gemakkelijk, biedt veel meer mogelijkheden dan een klassiek telefoonabonnement én het is goedkoper. 

Bij Corner3 hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We willen duurzame samenwerkingen aangaan en onze klanten altijd kunnen bijstaan.

We zijn steeds bereikbaar en zorgen dat uw VoIP verbinding betrouwbaar en kwalitatief is. We houden rekening met het budget en de situatie en zorgen voor en VoIP verbinding op maat van je bedrijf, KMO of organisatie.

Je kan op Corner3 rekenen voor de volledige overschakeling naar VoIP, van de levering van de toestellen tot de installatie van alle nodige infrastructuur. 

Aarzel dus niet om ons te contacteren en vraag een offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Corner3 bieden we verschillende diensten aan om de communicatie van je bedrijf zo vlot mogelijk te doen verlopen. We zoeken naar oplossingen voor de bedrijfstelefonie en communicatie en zorgen voor beveiliging en ondersteuning van alle ICT-infrastructuur.

VoIP telefonie

Met VoIP telefonie geniet je van extra voordelen die de communicatie een stuk gemakkelijker maken. Met VoIP telefonie gebeurt alles online en heb je lagere gesprekkosten dan bij een klassieke telecomprovider. De gesprekken gaan langs een online telefooncentrale in de cloud en worden naar de ontvanger gestuurd.

Voor een VoIP verbinding moet je toestellen aanschaffen die verbonden zijn met het internet. Telefoneren via VoIP is bovendien zeer flexibel. Je kan gemakkelijk nieuwe medewerkers toevoegen of andere toestellen kiezen. Ook overschakelen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bij Corner3 begeleiden we je gedurende het hele proces, en ook daarna kan je ons altijd bereiken met vragen. 

Microsoft 365

Bij Corner3 helpen we je graag met alle Microsoft 365 toepassingen. Als Microsoft partner en consultant zetten we je op weg met de toepassingen die je nodig hebt en begeleiden we je indien er vragen of problemen zijn. 

Netwerkbeveiliging

Heb je vragen over de beveiliging van je bedrijfsnetwerk? We bekijken en monitoren alle veiligheidsproblemen en zwakke plekken en zorgen ervoor dat je informatie beschermd blijft. 

Zoek je een betrouwbare partner voor je ICT-infrastructuur en netwerkveiligheid? Vraag een offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Corner3
Hoek 76 
B-2850 Boom, Belgium
BTW: BE0896.023.543
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.