Welkom bij Converge-It

Over ons


We zijn Converge It, jouw aanspreekpunt voor IT-oplossingen in West-Vlaanderen.
Wil je je IT-structuur optimaal laten draaien? Dan ben je bij Converge It aan het juiste adres. Wij laten je technologie werken zoals het hooft en nemen zo je al je frustraties weg.

Wanneer je een beroep doet op ons beginnen we met een grondige analyse van je IT-infrastructuur om te kijken welk vlees we in de kuip hebben. Vervolgens presenteren we je de resultaten: wat is er goed en wat kan er beter. Na dit met jou te hebben besproken, gaat ons gedreven en geschoolde team aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken, rekening houdend met je wensen en budget, .


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Doordat XSolveIT een concessie is van de multinational Xerox en de lokale ondernemer Offitech, biedt het bedrijf u het beste van twee werelden. Enerzijds kan u genieten van de gedrevenheid en passie van een lokale ondernemer en anderzijds hebt u dan weer de technologische know-how van een multinational. Hun expertise op vlak van technologie en software zijn bestemd om uw bedrijfsprocessen te bevorderen! U zal voorzien zijn van goed onderbouwd advies dankzij hun commerciële medewerkers, uw producten zullen probleemloos werken en uw vragen zullen altijd onmiddellijk beantwoord worden.

XSolveIT beschikt ook over een Managed Print Services aanpak, die ervoor zorgt dat u enkel op “Print” of “Scan” hoeft te drukken. U kan bij één adres terecht voor de verzorging van de verbruiksproducten, de technische interventies, de software gerelateerde vragen en nog veel meer. 

Wat onderscheidt XSolveIT van de rest?

 • Ze hebben een passie voor het ondernemen: XSolveIT onderscheidt zichzelf door haar gedrevenheid en enthousiasme. Zij combineren namelijk een directe lijn, een persoonlijke noot, een commerciële feeling en een technologische knowhow. Het bedrijf heeft dus alles in huis voor een succesformule!
 • Beter én goedkoper: de Managed Print Services zijn een goed voorbeeld van hoe XSolveIT als geen ander begrijpt dat het beheer van uw afdrukken beter én goedkoper kan. Technologie kan hierbij helpen, maar ook vakkundig advies en een goede begeleiding zijn cruciaal. Gelukkig beschikt XSolveIT over al deze kwaliteiten!
 • Klanttevredenheid: Het bedrijf streeft voor de volle 100% naar lange termijn relaties met klanten. Ook medewerkerstevredenheid is voor hun belangrijk, maar deze gaat uiteraard vaak hand in hand met klanttevredenheid. U zal dus wel snel merken dat zij er alles aan willen doen om u tevreden te maken en vooral ook tevreden te houden! Hebt u vragen? Wenst u liever vakkundig advies, omdat u niet goed weet hoe en wat? Geen zorgen, want alles is mogelijk bij hen!

De afgelopen 10 jaar worden zij gezien als een volwaardige regionale, nationale en internationale speler. Als u voor XSolveIT kiest, kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en een excellente service. Hun mensen staan steeds klaar om een analyse te maken van uw print-copy-scan behoeften, zodat ze een uniek en gepast product kunnen aanbieden. Neem onmiddellijk contact op, zodat u morgen al kan starten met besparen. Schiet dus meteen in actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Converge-It
Schauttewalle 19 
WINGENE 8750, Belgium
BTW: BE0884.793.022
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.