Voordelen van optimale verwarming

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Energiebesparing
  • Rustgevend

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel in Kuurne
Ik wil een offerte voor het vervangen van een bestaande ketel door een condensatieketel. Onze huidige ketel is op gas. De woning is gebouwd in de jaren 50-60.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte om een bestaande gasketel te vervangen door een condensatieketel. Het gebouw is van 1964 en de ketel is 20 jaar oud.
Condensatieketel
Antwerpen
Complete CV installatie | Mechelen
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken complete CV installatie 9 radiatoren en vloerverwarming in de keuken waar sowieso volledige nieuwe vloer wordt geplaatst. || Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas || In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject || Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, vloerverwarming || Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes
Condensatieketel
Antwerpen
Bestaande installatie met oude Vaillant vervangen
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande installatie met oude Vaillant met te laag rendement. Vervanging door nieuwe gasgestookte ketel. Rookgasafvoer mee te vervangen. || Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas || In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Defecte Masser warmtepomp te Lebbeke
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige Masser warmtepomp (grond/water) met boilervat 300 liter is defect en zal ik waarschijnlijk vervangen door warmtepompboiler van ca. 250 liter
eventueel ook bespreking upgrade/uitbreiding 2e warmtepomp voor vloerverwarming
Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen
Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers
Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
Condensatieketel
Antwerpen
Gasketel in Mechelen plaatsen
Ik zoek een prijsofferte voor een gasketel. De gascondensatieketel moet instaan voor de verwarming van 2 kamers boven en voor de verdeling van warm water op de benedenverdieping. De ketel zou op het gelijkvloers geplaatst worden. Al het sanitair komt sowieso beneden (1 douche, 1 enkele lavabo, 1 toilet, 1 handenwasser, 1 gootsteen, 1 wasmachine, 1 vaatwas). De woning is gebouwd in 1935.
Condensatieketel
Antwerpen
Centrale verwarming plaatsen in Kasterlee
Momenteel heeft mijn huis geen verwarming. ik wil centrale verwarming laten plaatsen op gas. Ik wil meer informatie krijgen over wat de beste verwarming voor mijn huis is, hoeveel radiatoren er nodig zullen zijn in elke kamer en welke modellen ik het best kies.
Pand van 1984.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Kortemark
Het is een woning die gebouwd werd in 1952. Op dit moment worden alle ruimtes verwarmd met propaangas. In de toekomst willen we dit graag vervangen door aardgas. Er ligt aardgas in de straat maar dit moet nog naar het huis geleid worden. De werken zouden dus bestaan uit: gasketel, alle verwarmingstoestellen (ongeveer 8) en de volledige installatie.De huidige installatie dateert van de jaren 90.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een woning in Antwerpen
Vervanging van stookoliebrander naar gas. Dit is voor een appartementsgebouw waarvan ik syndicus ben. De ketel is afgekeurd. Het gebouw is van 1962. De centrale verwarming is van 2000.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor bovenverdieping + veranda in Deinze
Wij hebben een huis gekocht dat momenteel verwarmd wordt op gas (enkel in de living en keuken). De bovenverdieping, veranda en badkamer zitten voorlopig zonder verwarming. Vooral voor de slaapkamers lijken warmtepompen ons een ideale oplossing (gezien de mogelijkheid tot koelen voor in de zomer). Voor de badkamer vermoed ik dat er meer efficiente oplossingen zijn?! Voor de veranda overwegen we ook een warmtepomp te plaatsen. De isolatie is er echter veel minder goed, dus ben ik niet zeker of dit de ideale oplossing is. Kunt u een installateur laten langskomen om ons advies + offerte te bezorgen.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Sint-Laureins
Oude CV-ketel vervangen door een nieuwe CV-ketel. De leidingen voor warm water voor de douche en de verwarming van het huis zijn OK. Maar de convectoren zijn aan vervanging toe. Onze huidige installatie werkt op mazout. Gas is niet voorzien. Het huidige systeem dateert van 1984.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Installatie condensatieketel | Ronse
Momenteel staat er een gasketel van Buderus die zorgt voor de centrale verwarming met radiatoren en ook voor het warm water. De gehele installatie is bij een verbouwing geplaatst en 14 jaar oud. Ik zou de gasketel willen vervangen en zoek iemand voor de installatie van een condensatieketel.
Pand van 1954.
Condensatieketel
Limburg
Nieuwe condensatieketel voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Ik bezit een oude mazoutketel. Ik wil deze in de toekomst graag vervangen door een hoogrendementsketel. Het huis is gebouwd 1962 en is net gerenoveerd (nieuwe ramen, binnenmuren geïsoleerd,... ). Ik beschik alleen maar over radiatoren. Opties voor gas kunnen ook beken worden.
Condensatieketel
Antwerpen
Nieuwe condensatieketel voor een herenhuis in Mechelen
Het betreft een gedeelde eigendom (herenhuis van +- 1930). Op dit moment zijn er 2 digitale thermostaten aangesloten op eenzelfde verwarmingsketel, alsook één gezamenlijke meter voor gas en water. Dit zorgt echter voor occasionele synchronisatieproblemen en een ingewikkelde kostenverdeling. Graag hadden wij raad ontvangen over de (verschillende) mogelijke oplossing(en).
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
warmtepomp voor een woning in Oosteeklo
In een eerste fase wens ik de warmtepompen aan te sluiten op onze woning (momenteel verwarmen we met mazout). In een volgende fase willen we dat de installatateur de warmtepomp installatie ook aansluit op een zwembad van ongeveer 100m³. Dit is een woning van 1967. De isolatie volgens de normen van de jaren '60.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutketel vervangen in Bierbeek
We hebben een oude mazoutketel uit de jaren 80 in de kelder. We zouden die graag vervangen door een gasketel. De voorbereidende werken moeten nog gebeuren voor gasaansluiting.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp installeren in Zottegem
Wij zijn op zoek naar een warmtepomp installateur voor een lucht/lucht warmtepomp met 2 binnenunits.
Elke unit zou een oppervlakte van +- 42 m² moeten verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Het huis is oorspronkelijk van de jaren 1960.
Graag had ik een vrijblijvende offerte hieromtrent gekregen.
Condensatieketel
Antwerpen
Installatie condensatieketel voor een woning in Antwerpen
Beste, ik heb geen centrale verwarming. Ik wil graag centraal verwarming op aardas, met radiatoren in elke kamer. Dit is voor een oude huis. Momenteel wordt de woning verwarmd met een kachel. Gasvoorziening is al voorzien.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Cv voor een woning in Zottegem
Er is nu een mazout installatie en die moet verwijderd worden. Nieuwe cv installatie plaatsen incl leiding werk . Woning is van de jaren 60. Geen idee van wanneer de huidige installatie is. mazouttank is er uit gehaald. Mazouttank in de grond en reeds opegekuist .
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een pand in Vliermaal
Ik ben op zoek naar een condensatieketel. Ik heb nu propaangaskachels en zou graag op de 3 slaapkamers, in de woonkamer en in de keuken chauffages laten hangen met aardgas.Het huis is van 1958.
Verwarmingsketel
Limburg
Onderhoud verwarmingsketel te Lommel
Ik ben op zoek naar een chauffagist voor het onderhoud van mijn centrale verwarming en de gasketel. De woning staat er sinds 2000 en ik ben de eigenaar.
Condensatieketel
Antwerpen
Nieuwe condensatieketel op gas te Mechelen
Wij hebben een gelijkvloers appartement van 200 m² en willen de overstap maken van mazout naar gas. De oude mazoutketel moet dus weg en er moet een condensatieketel in de plaats komen. Er ligt nog geen aardgasaansluiting.
Verwarmingsketel
Oost-Vlaanderen
Jaarlijks onderhoud verwarmingsketel (regio Herzele)
Graag hadden wij enkele offertes vergeleken voor het jaarlijks onderhoud van onze centrale verwarming. Alvast bedankt!
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor een pand in Oostduinkerke
Ik ben op zoek naar de ideale oplossing voor mijn vakantiewoning aan zee om de vorst buiten te houden en voor het hebben van een airco in de zomer. Het betreft een houten chalet met een beperkte isolatie en een oppervlakte van ongeveer 50m²x2.15hoogte. Binnen een X aantal jaar zou ik dan een bijverwarming willen plaatsen, vandaar dat deze warmtepomp misschien dan een betere oplossing is dan het een lucht-warmtepomp.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel te Antwerpen
Ik heb nu een centrale verwarming op mazout,en zou willen veranderen naar gas.Ik zou graag willen weten ,wat ik moet aanpassen en wat mag blijven/ huis van de jaren 60/ eigenaar
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Verwarmingsketel te Overijse
Ik beschik vandaag over een ketel op mazoet en wil omschakelen naar aardgas. Ik ben aangesloten op het aardgas net voor mijn fornuis. Mijn huis is van einde jaren 60 en ben eigenaar.
Condensatieketel
Limburg
Radson ER331 vervangen door condensatieketel
Huidige cv ketel is een Radson ER331 op de vloer geplaatst. Deze wensen we te vernieuwen door een (gesloten) condensatieketel. Huidige instantie van 1991. Woning wel reeds verder geïsoleerd. Voor het sanitair water hebben we een doorstromer, dit behouden we ongewijzigd. De nieuwe ketel dient enkel voor de verwarming. Er is directe toegang tot de schouw (ongeveer 6m hoog). Bedoeling is om met de nieuwe ketel de afzonderlijke ruimtes vervolgens verschillend te kunnen verwarmen (bv. De babykamer quasi continu op 18 graden, waar de badkamer enkel s'ochtends tussen 8-9u op 21 graden etc)
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor renovatie te Zele
Ik wil zo energiezuinig mogelijk mijn woning verwarmen en sanitair water verwarmen. In optie is het misschien ook aangewezen om te koelen maar dit is geen must. De woning is gerenoveerd enkel de tuin dient nog aangelegd te worden. Ik bekijk momenteel ook de mogelijkheid om zonnepanelen te leggen en dus is een elektrische installatie misschien interessanter als een installatie die ook nog gas nodig heeft. || Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen || Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Mazout overschakelen naar warmtepomp
Ik wil overschakelen van mazout naar een betere energiebron en wil weten hoeveel dit zal kosten. Daarom mijn vraag om offertes. De woning staat in het platteland en is onderhevig aan alle weersomstandigheden. Doordat de straat afgelegen is, is er geen gasaansluiting mogelijk. Er zijn nu gewone radiatoren en ik vraag me dus af of de omschakeling mogelijk is. Contact na 16u aub.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp met horizontaal grondnet gezocht
Ik wens een warmtepomp te plaatsen met horizontaal grond net. graag een gesprek ter plaatse om een te bespreken voor offerte. Vrijstaande woning. Jongste verbouwing van 1984. Woning originele bouw, enkel isolatiewerken maar nog niet naar huidige normen. ik had graag nog van de subsidies 2019 kunnen profiteren natuurlijk als dit in 2020 ook nog kan dan des te beter
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp aansluiten op zonnepanelen ipv aardgas
De woning verwarmt op aardgas, en heeft een klein aantal zonnepanelen. Op zolder is er geen verwarming. Ik dacht aan een lucht-lucht warmtepomp voor verwarming en koeling. Het dak is geïsoleerd, maar er hangt nog geen gyproc voor. Ik denk dat de buitenunit op het plat dak kan.
Condensatieketel
Antwerpen
CV-Ketel vervangen door condensatieketel
Cv ketel vervangen door een nieuwe gas condensatieketyel + thermostaat op gelijkvloers
Condensatieketel
Limburg
Junker CV gasketel vervangen door condensatieketel
Cv gasketel moet vervangen worden voor een nieuwe graag hadden wij een offerte hiervan, nu een Juncker.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Nieuwe verwarmingsketel huurwoning in Tremelo
Dit is vrijstaande woning gebouwd in 2001. Momenteel word de woning verwarmt met een gasketel. Systeem op het gelijkvloers in technische ruimte van 2m². Deze woning is momenteel verhuurt.
Condensatieketel
Antwerpen
Offerte voor gasketel te vervangen van huisin Wuustwezel
Vrijstaande woning momenteel verwarmt met een gasketel op de technische ruimte op het gelijkvloers. Woning van 15 jaar oud.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een pand in Gent
Dit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel te Houthalen-Helchteren
Wij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor een pand in Deerlijk
Onze bestaande verwarming gebeurt met accumulatieverwarming. We hebben al zonnepanelen en willen die combineren met een warmtepomp. De nieuwe verwarming zou ook elektrisch moeten gebeuren. Het huis is van rond 1900.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Centrale verwarming installeren in een pand in Ninove
Dit is voor een pand dat een volledige renovatie doorgaat (bouwjaar 1918). Nu is er nog geen centrale verwarming aanwezig. Voor de installatie van de cv ketel zoek ik een verwarmingsketel op gas (die later aan vloerverwarming gekoppeld kan worden).
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Lucht-lucht warmtepomp in Ninove
Het gaat om een renovatieproject. Er is op dit moment nog geen centrale verwarming. Ik bekijk op dit moment alle opties. Voor mij lijkt het beste te gaan voor vloerverwarming op gas beneden en een lucht/lucht warmtepomp boven. Dit zou eventueel in combinatie met enkele zonnepanelen zijn.
Condensatieketel
Brussel
Mazoutketel vervangen door gasketel | Sint-Agatha-Berchem
Wij zoeken een prijsofferte voor een gasketel. Het project bestaat uit het installeren van een nieuwe verwarmingsketel op gas ter vervanging van een mazoutketel. De werken dienen uitgevoerd te worden in Sint-Agatha- Berchem en het gaat om 3 appartementen. De gas ligt al binnen.
Condensatieketel
Antwerpen
Vervangen van een afgekeurde mazoutketel in Mechelen
Wij hebben nu een mazout ketel. Deze is afgekeurd en we hebben dus redelijk dringend een nieuwe ketel nodig. Graag willen we overstappen naar een verwarmingsketel op gas. De huidige ketel staat beneden op het gelijkvloers en dateert van de jaren 80.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutinstallatie afbreken en condensatieketel plaatsen in Landen
We zoeken een degelijke chauffagist voor de afbraak van onze oude mazoutinstallatie. Daarna willen we overstappen op aardgas, dus willen we ook prijsoffertes voor een gasketel.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Overschakelen van mazout naar aardgas
We verwarmen nu op mazout, maar we willen overschakelen naar aardgas. We zoeken dus iemand om de chauffageketel te vernieuwen. De vorige ketel stond in de keler, maar de nieuwe mag ook op een andere plaats geïnstalleerd worden.
Warmtepomp
Antwerpen
Lucht-lucht warmtepomp voor nieuw bureel (Puurs)
Voor ons nieuw bureel overwegen wij een warmtepomp. In principe zou dit een lucht-lucht warmtepomp voor ongeveer 5 kw zijn. De warmtepomp moet zowel voor verwarming als koeling dienen.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp met diepteboring | Kapsalon in Turnhout
We willen prijs krijgen voor een warmtepomp met diepteboring. Het gaat om een kapsalon in een nieuw winkelpand waar reeds boringen zijn gebeurd en waar we moeten van aftakken. Alles is perfect geïsoleerd. De ruimte is ±80m² en 5m hoog, verwarming ±7.5kW en koeling ±9.5kW.
Condensatieketel
Antwerpen
Gaskachels vervangen door condensatieketel in Ekeren +
Momenteel verwarmen we op aardgas met gaskachels: één in de living en één in de keuken. Nu willen we graag centrale verwarming met radiatoren, zodat er ook boven in de 2 slaapkamers verwarming is.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Centrale verwarming aanleggen | Zedelgem
Ik had graag een offerte voor het volledig aanleggen van centrale verwarming en de installatie van een cv ketel. De gasleiding is reeds uit de straat getrokken. Het is voor vier radiatoren (twee op het gelijkvloers, twee op eerste verdieping).
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Oude gasketel vervangen in Tienen
Ik zou zo snel mogelijk mijn gasketel (voor 9 radiatoren) moeten vervangen. Ik heb momenteel geen verwarming meer noch warm water. Met een kleinzoon van 3 jaar is dit geen ideale situatie. De nieuwe ketel zou eveneens op gas moeten werken.
Condensatieketel
Antwerpen
Installatie nieuwe condensatieketel voor een woning in Mortsel
We hebben een woning gekocht in Mortsel waar momenteel nog een stookolietank zorgt voor verwarming (radiatoren) en het warm water. We zouden deze willen vervangen door een duurzamere, meer energievriendelijke oplossing en dachten onder meer aan een hoogrendementsketel, eventueel warmtepomp. Aardgas momenteel nog niet aanwezig in de woning, maar er lopen wel leidingen in de straat. Woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd in de jaren 70.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Vervangen oude mazoutketel in Lede
Ik woon in een woning die zo'n 50 jaar oud is. Aangezien de vloer opengebroken moet worden voor elektriciteit en leidingen overwegen we vloerverwarming. Dit gaat dus voor inkom, toilet, keuken, woonkamer en nieuwe aanbouw. We hebben nu een mazoutketel.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp met geothermische boring
Het gaat om een nieuwbouwproject met vloerverwarming. We zouden een warmtepomp met geothermische boring voor verwarming en koeling willen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutketel vervangen + overschakelen naar aardgas
Onze mazoutketel dient vervangen te worden en we willen overschakelen naar aardgas. Daarom zijn we op zoek naar de beste condensatieketel.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Oude gasketel vervangen door condensatieketel (Sint-Gillis)
We hebben een verwarmingsketel van +/- 10 jaar oud. Dit is een oude gasketel die we nu zouden wensen te vervangen door een condensatieketel. Ons huis zelf is een halfopen woning van 1974.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Vervangen oude mazoutketel door condensatieketel op gas
Oude ketel op mazout vervangen door hr condensatieketel op aardgas in een vrijstaande woning. Het gaat hier over een renovatieproject.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel te Leuven
Rijhuis: in de kelder (180 hoogte) staat een oude kapotte CV-ketel en een afgeleefde geiser voor het warm water. De verwarming gebeurt door middel van een gaskachel in de woonkamer. Oude ketel en geiser verwijderen, keldermuren behandelen tegen vocht en nieuwe CV-ketel annex warm water. Oude radiatoren en leidingen controleren.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Asse
Woning van de jaren 50. Verwarmingsketel op gas die in de kelder. Deze staat in verwarming en sanitair. Woning is in 2017 volledig geïsoleerd.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutketel vervangen door condensatieketel | Gratis offertes
Ik wil onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. We zijn volop bezig met de isolatie van onze woning, maar willen ook minder stoken. Gelieve te bellen na 18u.
Condensatieketel
Antwerpen
Gasketel vervangen door condensatieketel in Mechelen
Dit is een condensatieketel te plaatsen in de garage. Woning van 16 jaar oud. Dit ter vervanging van een bestaande gasketel
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatie verwarmingsketel voor een woning in Hoeilaart
Vervanging verwarmingsketel op gas, deze staat in de garage op het gelijkvloers. Woning van 1996 dat ik recent heb aangekocht.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmen met condensatieketel ipv stookolie | Brakel
Momenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Geraardsbergen
Vervanging verwarmingsketel. Deze staat in de garage op het gelijkvloers. De huidige verwarmingsketel dient voor Woning van 1958 maar woning is recent vernieuwd.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
HR+ of HR-top condensatieketel voor renovatiepremie
We zoeken offertes voor de installatie van centrale verwarming op aardgas in ons huis te Merelbeke. Momenteel hebben we wat verwarming betreft enkel 2 gaskachels. In het totaal zouden we minstens 6 radiatoren nodig hebben (1x keuken, 2x living, 1x badkamer, 1x slaapkamer (x3). De condensatieketel zou een HR+ of HR-top moeten zijn om in aanmerking te kunnen komen voor renovatiepremies.
Condensatieketel
Limburg
Offertes voor een gascondensatieketel | regio Tessenderlo
Graag had ik enkele offertes ontvangen voor een andere gascondensatieketel en het maken van de sleuf voor de aansluiting van het gas. Ik zoek een systeem met vloerverwarming in twee circuits (boven en onder) die beide een thermostaat hebben. Verwarmen van het water is niet nodig, gezien de aanwezigheid van een zonneboiler. Nu hebben we nog mazout, een Buderus, waar die wil ik vervangen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Nieuwe verwarmingsketel plaatsen | Zonnebeke
We zoeken offertes voor een condensatieketel. De huidige verwarmingsketel staat in de berging aan de keuken op het gelijkvloers en moet vervangen worden.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor een tuinkamer
Ik zoek een warmtepomp voor de verwarming en koeling van een nieuw te bouwen tuinkamer. De ruimte is 4m x 6m en 2,5m hoog. De tuinkamer zal een plat dak hebben waar de buitenunit op geplaatst kan worden. Er zullen 2 glazen schuifwanden zijn om de kamer af te sluiten. De andere muren/plafond/vloer kunnen geïsoleerd worden, als dat zinvol is met dergelijke ramen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Overstap van mazout naar gas | Condensatieketel Zaventem
We zoeken een condensatieketel op gas voor ons huis. Nu zitten we met een ketel van 10 jaar oud op mazout, maar er ligt gas in de straat alsook alle benodigdheden om het binnen te leggen.
Warmtepomp
Antwerpen
Prijzen vergelijken voor een warmtepomp (Geel)
Ik wil prijzen vergelijken voor een warmtepomp. Momenteel hebben we enkel een haard op gas op de gelijkvloerse verdieping.
Condensatieketel
Limburg
Mazoutketel vervangen door gasketel
Beste,
graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van een gast ketel (ter vervanging van een mazoutletel).
Huidige ketel staat in de kelder. Momenteel nog geen gasaansluiting voorzien.

Mvg
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor vloerverwarming, nieuwbouw te Nederhasselt
We zoeken een warmtepompoplossing voor koeling en verwarming, gekoppeld aan vloerverwarming. Dit via een grondboring. Dit is een nieuwbouw waarvan de werken dadelijk beginnen. De plaatsing is gepland voor tegen september.
Condensatieketel
Antwerpen
Gasketel vervangen in Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande ketel op gas door een condensatieketel. Deze bevindt zich momenteel in de wasplaats maar we zouden deze wensen te verplaatsen. Graag had ik dit ter plaatse bekeken met de installateur.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor keuken en slaapkamer | Kortrijk
Ik zoek offertes voor een warmtepomp om de keuken (15 m²) te warmen en slaapkamer (12 m²) te verkoelen. Ik heb reeds zonnepanelen 1,7kW. De woning is gebouwd in 1930-1940.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Beersel
Vervanging verwarmingsketel. De huidige ketel is een gasketel die in de garage staat. Gebouw van 1976.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Boiler met waakvlam in badkamer en chauffageketel vervangen
Graag hadden wij onze boiler in de badkamer willen vervangen. deze is de dag van vandaag nog met een waakvlammetje van het merk JUNKERS. Deze is enkel voor het warme water in de badkamer.

Graag hadden wij ook een offerte voor de vervanging van onze CV ketel (beneden in de kelder) Deze is enkel voor de verwarming in huis. Deze is momenteel van het merk BUDERUS.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Mazout ketel omschakelen naar gas in Ieper
Ik verwarm momenteel met mazout en wens over te stappen naar verwarming op gas. Ik ben niet zeker of er aansluiting is van gas. Deze zou er moeten komen in de lente of de zomer. Huige ketel staat in de berging naast de keuken.
Verwarmingsketel
Antwerpen
Oude verwarmingsketel van CV installatie vervangen
Onze woning is 25 jaar oud, we hebben een oude verwarmingsketel die aangesloten is op de CV-installatie. We willen deze laten vernieuwen.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel ter vervangen van bestaande verwarmingsketel te Hoevene
Vervanging verwarmingsketel. Momenteel een B-toestel gasketel. deze staat in een aparte technische ruimte met daarnaast een vloer en wandketel. Combi voor verarming en warm water. Woning van 1979.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Dringend verwarmingsketel vervangen | Wervik
Graag een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel op gas. We hebben nu een Vaillant. De ketel dateert van 1985, we hebben dus redelijk dringend een nieuwe nodig.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor een pand te Kalmthout
Wij kochten een huis met een defect Masser-systeem (horizontaal grondnet). Wegens tegenvallende service (monopoliepositie) willen wij dit vervangen met een duurzame, groene installatie. Momenteel is heel het huis elektrisch verwarmd, grotendeels via de oude warmtepomp met vloerverwarming).

Wij vinden het principe van vloerverwarming fijn (zeker in de woon- en badkamer) en hebben dus vooral een betrouwbaar, flexibel systeem nodig dat gaandeweg uitgebreid of aangepast kan worden (kamer per kamer).

Wij zoeken iemand die wil meedenken en meezoeken naar een economisch interessante piste en die zelf een voorstel durft doen. De mogelijkheid om niet enkel te verwarmen, maar ook te koelen is zeker in overweging te nemen.

Een absoluut taboe is een tweede merk/techniek met een patent/monopolie-positie. Daar hebben we de buik echt van vol. Wie niet minstens 5 techniekers kan aanduiden die hetzelfde systeem verkoopt, hoeft niet te reageren.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Oude verwarmingsketel vervangen
Vervanging van een verwarmingsketel. De woning is ongeveer 20 jaar oud.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor een vrijstaande woning
Wij hadden graag offertes ontvangen voor een warmtepomp voor water en verwarming. Momenteel gebruiken wij een ketel op gas.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Onderhoud verwarmingsketel (Viessmann) - regio Kortrijk
Ik zoek een chauffagist voor het (tweejaarlijks) onderhoud van de verwarmingsinstallatie. Het gaat om een Vitodens 100 van het merk Viessmann.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Jaarlijks onderhoud Vaillant gas installatie
Graag offerte voor jaarlijkse onderhoud Valliant gas installatie. Voor mijn appartement, ketel van 2005 denk ik. Mag ook via email.
Verwarmingsketel
Antwerpen
Verwarming volledig vernieuwen
We renoveren onze woning en willen nieuwe verwarming.
Het huis is gebouwd in 1966.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel herstellen (mazout) | Ophaselt
Onze mazoutketel van 4 jaar oud moet hersteld worden. Sedert een enige tijd worden sommige radiatoren warm, terwijl andere niet opwarmen. Bij degene die warm worden, zijn er enkele die enkel onderaan of bovenaan opwarmen. Ook is er een sterk verminderde druk in de leidingen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Mazoutketel vervangen door condensatieketel | Wevelgem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een verouderde verwarmingsketel. Ik schat dat deze 25-30 jaar oud is. Het is een mazoutketel en staat in de garage, los van de woning. We wensen over te gaan op gas.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp met diepteboring (Oosterzele)
In het kader van een totaalrenovatie overwegen we de installatie van een warmtepomp met diepteboring. De woning is gelegen in Gijzenzele (Oosterzele) en werd gerenoveerd in de jaren 60. We krijgen de sleutels op 31 januari.
Condensatieketel
Limburg
Vervanging defecte verwarmingsketel - Hasselt
We zoeken een nieuwe condensatieketel voor het vervangen van een defecte verwarmingsketel. Deze ketel is 13 jaar geleden geplaatst. Ook de leidingen zijn toen vervangen. De ketel bevindt zich op de zolder en is een combiketel voor zowel sanitair als verwarming. De woning zelf dateert van de jaren 60.
Condensatieketel
Limburg
Nieuwe gasketel plaatsen in Houthalen
Ik zou graag een nieuwe gasketel willen plaatsen maar heb geen idee welke en wat dit gaat kosten. De huidige ketel is voor sanitair en verwarming. Gebouw van de jaren 90. Appartement op eerst verdieping.
Condensatieketel
Limburg
Oude verwarmingsketel vervangen door condensatieketel
Wij hebben een redelijk oude verwarmingsketel die we willen vervangen. De huidige ketel staat in de garage en we wonen in Maasmechelen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Stookolie Verwarmingsketel vervangen en omschakelen naar gas
Nieuwe installatie van een condensatieketel. Dit is voor een op gas. Wij hebben nu alles stookolie.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Oude boiler op zolder vervangen
Op zolder hebben wij een oude boiler staan maar die willen we vervangen. We weten niet welk type boiler dit is. Graag offertes om condensatieketels te vergelijken.
Condensatieketel
Limburg
Lekkende verwarmingsketel vervangen door condensatieketel
Onze huidige verwarmingsketel is een gaswandketel, maar deze is gisteren beginnen lekken. Deze ketel is er voor zowel het sanitair als de verwarming en is 18 jaar oud.
Verwarmingsketel
Limburg
verwarmingsketel voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte voor een verwarmingsketel/ Deze ketel is momenteel 17-18 jaar operationeel. Deze is ongeveer anderhalf jaar gelden onderhoud.
Verwarmingsketel
Antwerpen
verwarmingsketel voor een woning in Beerzel
Momenteel hebben we een verwarmingsketel op gas . Deze is nu 13 jaar oud en defect geraakt . Graag een vergelijk tussen een hoogrendementsketel en een condensatenketel. Huidge ketel staat in de garage.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Wandketel op gas aangesloten in de badkamer. Deze is voor het water als de verwarming. Deze woning is vijf jaar geleden aangekocht.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Kapelle-Op-Den-Bos
Ik verwarm nu met een aardgasstoof met brander in waar de chauffages op aangesloten zijn. Woning staat er van 1956. Stoof in de bureel.
Condensatieketel
Antwerpen
verwarmingsketel voor een woning in Lint
Ik wens een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Dit is een klassieke stookolie ketel in een aangebouwde garage. +- 12 jaar oud/ Woning van 39.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel te Antwerpen
Ik wil een condensatieketel vervangen. De huidige ketel komt uit 1986. De huidige verwarmingstoestellen zijn tussen 110 en 120 KW..
Condensatieketel
Antwerpen
Aanvraag Condensatieketel te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een condensatieketel, wij wensen onze huidige condensatieketel te laten vervangen, het betreft een ketel op gas, wij zijn eigenaars van de woning.