Voordelen van optimale verwarming

  • Meerwaarde voor uw woning
  • Energiebesparing
  • Rustgevend

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Condensatieketel
Antwerpen
CV-Ketel vervangen door condensatieketel
Cv ketel vervangen door een nieuwe gas condensatieketyel + thermostaat op gelijkvloers
Condensatieketel
Antwerpen
Leasingcontract condensatieketel gezocht Sint-Katelijne-Waver
We zoeken onze huidige gasketel te vervangen en een nieuwe te plaatsen met een leasing contract (indien mogelijk?). Huis van +10 jaar oud.
Condensatieketel
Limburg
Junker CV gasketel vervangen door condensatieketel
Cv gasketel moet vervangen worden voor een nieuwe graag hadden wij een offerte hiervan, nu een Juncker.
Condensatieketel
Antwerpen
Gasketel vernieuwen in Boom
Ik wil mijn gasketel vernieuwen en zou ook bekijken welke opties er zijn ivm warm water, premies. Huis van +50 jaar oud.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Nieuwe verwarmingsketel huurwoning in Tremelo
Dit is vrijstaande woning gebouwd in 2001. Momenteel word de woning verwarmt met een gasketel. Systeem op het gelijkvloers in technische ruimte van 2m². Deze woning is momenteel verhuurt.
Condensatieketel
Antwerpen
Offerte voor gasketel te vervangen van huisin Wuustwezel
Vrijstaande woning momenteel verwarmt met een gasketel op de technische ruimte op het gelijkvloers. Woning van 15 jaar oud.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een pand in Gent
Dit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel te Houthalen-Helchteren
Wij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor een pand in Deerlijk
Onze bestaande verwarming gebeurt met accumulatieverwarming. We hebben al zonnepanelen en willen die combineren met een warmtepomp. De nieuwe verwarming zou ook elektrisch moeten gebeuren. Het huis is van rond 1900.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Centrale verwarming installeren in een pand in Ninove
Dit is voor een pand dat een volledige renovatie doorgaat (bouwjaar 1918). Nu is er nog geen centrale verwarming aanwezig. Voor de installatie van de cv ketel zoek ik een verwarmingsketel op gas (die later aan vloerverwarming gekoppeld kan worden).
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Lucht-lucht warmtepomp in Ninove
Het gaat om een renovatieproject. Er is op dit moment nog geen centrale verwarming. Ik bekijk op dit moment alle opties. Voor mij lijkt het beste te gaan voor vloerverwarming op gas beneden en een lucht/lucht warmtepomp boven. Dit zou eventueel in combinatie met enkele zonnepanelen zijn.
Condensatieketel
Brussel
Mazoutketel vervangen door gasketel | Sint-Agatha-Berchem
Wij zoeken een prijsofferte voor een gasketel. Het project bestaat uit het installeren van een nieuwe verwarmingsketel op gas ter vervanging van een mazoutketel. De werken dienen uitgevoerd te worden in Sint-Agatha- Berchem en het gaat om 3 appartementen. De gas ligt al binnen.
Condensatieketel
Antwerpen
Vervangen van een afgekeurde mazoutketel in Mechelen
Wij hebben nu een mazout ketel. Deze is afgekeurd en we hebben dus redelijk dringend een nieuwe ketel nodig. Graag willen we overstappen naar een verwarmingsketel op gas. De huidige ketel staat beneden op het gelijkvloers en dateert van de jaren 80.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutinstallatie afbreken en condensatieketel plaatsen in Landen
We zoeken een degelijke chauffagist voor de afbraak van onze oude mazoutinstallatie. Daarna willen we overstappen op aardgas, dus willen we ook prijsoffertes voor een gasketel.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Overschakelen van mazout naar aardgas
We verwarmen nu op mazout, maar we willen overschakelen naar aardgas. We zoeken dus iemand om de chauffageketel te vernieuwen. De vorige ketel stond in de keler, maar de nieuwe mag ook op een andere plaats geïnstalleerd worden.
Warmtepomp
Antwerpen
Lucht-lucht warmtepomp voor nieuw bureel (Puurs)
Voor ons nieuw bureel overwegen wij een warmtepomp. In principe zou dit een lucht-lucht warmtepomp voor ongeveer 5 kw zijn. De warmtepomp moet zowel voor verwarming als koeling dienen.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp met diepteboring | Kapsalon in Turnhout
We willen prijs krijgen voor een warmtepomp met diepteboring. Het gaat om een kapsalon in een nieuw winkelpand waar reeds boringen zijn gebeurd en waar we moeten van aftakken. Alles is perfect geïsoleerd. De ruimte is ±80m² en 5m hoog, verwarming ±7.5kW en koeling ±9.5kW.
Condensatieketel
Antwerpen
Gaskachels vervangen door condensatieketel in Ekeren +
Momenteel verwarmen we op aardgas met gaskachels: één in de living en één in de keuken. Nu willen we graag centrale verwarming met radiatoren, zodat er ook boven in de 2 slaapkamers verwarming is.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Centrale verwarming aanleggen | Zedelgem
Ik had graag een offerte voor het volledig aanleggen van centrale verwarming en de installatie van een cv ketel. De gasleiding is reeds uit de straat getrokken. Het is voor vier radiatoren (twee op het gelijkvloers, twee op eerste verdieping).
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Oude gasketel vervangen in Tienen
Ik zou zo snel mogelijk mijn gasketel (voor 9 radiatoren) moeten vervangen. Ik heb momenteel geen verwarming meer noch warm water. Met een kleinzoon van 3 jaar is dit geen ideale situatie. De nieuwe ketel zou eveneens op gas moeten werken.
Condensatieketel
Antwerpen
Installatie nieuwe condensatieketel voor een woning in Mortsel
We hebben een woning gekocht in Mortsel waar momenteel nog een stookolietank zorgt voor verwarming (radiatoren) en het warm water. We zouden deze willen vervangen door een duurzamere, meer energievriendelijke oplossing en dachten onder meer aan een hoogrendementsketel, eventueel warmtepomp. Aardgas momenteel nog niet aanwezig in de woning, maar er lopen wel leidingen in de straat. Woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd in de jaren 70.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Vervangen oude mazoutketel in Lede
Ik woon in een woning die zo'n 50 jaar oud is. Aangezien de vloer opengebroken moet worden voor elektriciteit en leidingen overwegen we vloerverwarming. Dit gaat dus voor inkom, toilet, keuken, woonkamer en nieuwe aanbouw. We hebben nu een mazoutketel.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp met geothermische boring
Het gaat om een nieuwbouwproject met vloerverwarming. We zouden een warmtepomp met geothermische boring voor verwarming en koeling willen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutketel vervangen + overschakelen naar aardgas
Onze mazoutketel dient vervangen te worden en we willen overschakelen naar aardgas. Daarom zijn we op zoek naar de beste condensatieketel.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Oude gasketel vervangen door condensatieketel (Sint-Gillis)
We hebben een verwarmingsketel van +/- 10 jaar oud. Dit is een oude gasketel die we nu zouden wensen te vervangen door een condensatieketel. Ons huis zelf is een halfopen woning van 1974.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Vervangen oude mazoutketel door condensatieketel op gas
Oude ketel op mazout vervangen door hr condensatieketel op aardgas in een vrijstaande woning. Het gaat hier over een renovatieproject.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel te Leuven
Rijhuis: in de kelder (180 hoogte) staat een oude kapotte CV-ketel en een afgeleefde geiser voor het warm water. De verwarming gebeurt door middel van een gaskachel in de woonkamer. Oude ketel en geiser verwijderen, keldermuren behandelen tegen vocht en nieuwe CV-ketel annex warm water. Oude radiatoren en leidingen controleren.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel op gas, Sint-Martens-Latem
Ik heb een ketel op stookolie en wil deze vervangen door een condensatieketel op gas. Gas ligt normaal in de straat. Het huis is van 1936.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Asse
Woning van de jaren 50. Verwarmingsketel op gas die in de kelder. Deze staat in verwarming en sanitair. Woning is in 2017 volledig geïsoleerd.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel op stookolie vervangen te Herzele
Ik ga een nieuwe verwarmingsketel aanschaffen. Momenteel stook ik op stookolie. Dit is met een ketel van bijna 20 jaar oud die in de kelder staat. Ze wordt zowel voor verwarming als voor warm water gebruikt.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Mazoutketel vervangen door condensatieketel | Gratis offertes
Ik wil onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. We zijn volop bezig met de isolatie van onze woning, maar willen ook minder stoken. Gelieve te bellen na 18u.
Condensatieketel
Antwerpen
Gasketel vervangen door condensatieketel in Mechelen
Dit is een condensatieketel te plaatsen in de garage. Woning van 16 jaar oud. Dit ter vervanging van een bestaande gasketel
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatie verwarmingsketel voor een woning in Hoeilaart
Vervanging verwarmingsketel op gas, deze staat in de garage op het gelijkvloers. Woning van 1996 dat ik recent heb aangekocht.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Aardgas verwarmingsketel vervangen Beerlegem
Graag hadden wij onze bestaande verwarmingsketel op aardgas vervangen. Daarom willen we onze opties wat bekijken. Zo heb ik geen idee wat de prijs voor een condensatieketel is.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel vervangen Aalst
Vervanging van een bestaande verwarmingsketel. Dit is een woning uit de jaren 50. Het liefst een ketel op gas.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmen met condensatieketel ipv stookolie | Brakel
Momenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Geraardsbergen
Vervanging verwarmingsketel. Deze staat in de garage op het gelijkvloers. De huidige verwarmingsketel dient voor Woning van 1958 maar woning is recent vernieuwd.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
HR+ of HR-top condensatieketel voor renovatiepremie
We zoeken offertes voor de installatie van centrale verwarming op aardgas in ons huis te Merelbeke. Momenteel hebben we wat verwarming betreft enkel 2 gaskachels. In het totaal zouden we minstens 6 radiatoren nodig hebben (1x keuken, 2x living, 1x badkamer, 1x slaapkamer (x3). De condensatieketel zou een HR+ of HR-top moeten zijn om in aanmerking te kunnen komen voor renovatiepremies.
Condensatieketel
Limburg
Offertes voor een gascondensatieketel | regio Tessenderlo
Graag had ik enkele offertes ontvangen voor een andere gascondensatieketel en het maken van de sleuf voor de aansluiting van het gas. Ik zoek een systeem met vloerverwarming in twee circuits (boven en onder) die beide een thermostaat hebben. Verwarmen van het water is niet nodig, gezien de aanwezigheid van een zonneboiler. Nu hebben we nog mazout, een Buderus, waar die wil ik vervangen.
Condensatieketel
Limburg
30 jaar oude mazoutketel vervangen te Kessenich
Ik heb een 30 jaar oude mazoutketel die ik wil vervangen door een nieuwe verwarmingsketel. Misschien nemen we een condensatieketel, maar ik wil eerst de prijs weten. Dit is voor een vrijstaande woning uit 1974.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel offertes | Overschakelen op gas
Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel op gas voor ons recent gekocht huis. Nu hebben we een ketel op gas en elektriciteit, maar we willen volledig overschakelen op gas.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Nieuwe verwarmingsketel plaatsen | Zonnebeke
We zoeken offertes voor een condensatieketel. De huidige verwarmingsketel staat in de berging aan de keuken op het gelijkvloers en moet vervangen worden.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor een tuinkamer
Ik zoek een warmtepomp voor de verwarming en koeling van een nieuw te bouwen tuinkamer. De ruimte is 4m x 6m en 2,5m hoog. De tuinkamer zal een plat dak hebben waar de buitenunit op geplaatst kan worden. Er zullen 2 glazen schuifwanden zijn om de kamer af te sluiten. De andere muren/plafond/vloer kunnen geïsoleerd worden, als dat zinvol is met dergelijke ramen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Overstap van mazout naar gas | Condensatieketel Zaventem
We zoeken een condensatieketel op gas voor ons huis. Nu zitten we met een ketel van 10 jaar oud op mazout, maar er ligt gas in de straat alsook alle benodigdheden om het binnen te leggen.
Warmtepomp
Antwerpen
Prijzen vergelijken voor een warmtepomp (Geel)
Ik wil prijzen vergelijken voor een warmtepomp. Momenteel hebben we enkel een haard op gas op de gelijkvloerse verdieping.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Zonnebeke
Ik zoek een condensatieketel ter Vervanging van een bestaande verwarmingsketel. Momenteel een mazoutketel op het gelijkvloers. Woning van de jaren 50 met enkel dak geïsoleerd.
Condensatieketel
Limburg
Mazoutketel vervangen door gasketel
Beste,
graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van een gast ketel (ter vervanging van een mazoutletel).
Huidige ketel staat in de kelder. Momenteel nog geen gasaansluiting voorzien.

Mvg
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor vloerverwarming, nieuwbouw te Nederhasselt
We zoeken een warmtepompoplossing voor koeling en verwarming, gekoppeld aan vloerverwarming. Dit via een grondboring. Dit is een nieuwbouw waarvan de werken dadelijk beginnen. De plaatsing is gepland voor tegen september.
Condensatieketel
Antwerpen
Gasketel vervangen in Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande ketel op gas door een condensatieketel. Deze bevindt zich momenteel in de wasplaats maar we zouden deze wensen te verplaatsen. Graag had ik dit ter plaatse bekeken met de installateur.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor keuken en slaapkamer | Kortrijk
Ik zoek offertes voor een warmtepomp om de keuken (15 m²) te warmen en slaapkamer (12 m²) te verkoelen. Ik heb reeds zonnepanelen 1,7kW. De woning is gebouwd in 1930-1940.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Beersel
Vervanging verwarmingsketel. De huidige ketel is een gasketel die in de garage staat. Gebouw van 1976.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Boiler met waakvlam in badkamer en chauffageketel vervangen
Graag hadden wij onze boiler in de badkamer willen vervangen. deze is de dag van vandaag nog met een waakvlammetje van het merk JUNKERS. Deze is enkel voor het warme water in de badkamer.

Graag hadden wij ook een offerte voor de vervanging van onze CV ketel (beneden in de kelder) Deze is enkel voor de verwarming in huis. Deze is momenteel van het merk BUDERUS.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Mazout ketel omschakelen naar gas in Ieper
Ik verwarm momenteel met mazout en wens over te stappen naar verwarming op gas. Ik ben niet zeker of er aansluiting is van gas. Deze zou er moeten komen in de lente of de zomer. Huige ketel staat in de berging naast de keuken.
Condensatieketel
Limburg
Oude ketel vervangen door condensatieketel in Heusden-Zolder
Vervanging oude ketel door hoogrendementsketel op mazout en nieuwe thermostaat. Eventueel ook zonneboiler plaatsen. Huidige ketel staat in de kelder en is zo'n 15 jaar oud.
Warmtepomp
Antwerpen
warmtepomp voor een woning in Muizen
Graag vrijblijvende offerte om accumulatieverwarming te vervangen door warmtepomp. Dit huidige systeem is samen met de woning geplaatst?. Gebouw van 1985. Gebouw heeft nog geen extra isolatie. Vrijstaande bungalowwoning.
Verwarmingsketel
Antwerpen
Oude verwarmingsketel van CV installatie vervangen
Onze woning is 25 jaar oud, we hebben een oude verwarmingsketel die aangesloten is op de CV-installatie. We willen deze laten vernieuwen.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel ter vervangen van bestaande verwarmingsketel te Hoevene
Vervanging verwarmingsketel. Momenteel een B-toestel gasketel. deze staat in een aparte technische ruimte met daarnaast een vloer en wandketel. Combi voor verarming en warm water. Woning van 1979.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Oude verwarmingsketel op gas vervangen | Aalst
Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel op gas voor mijn woning. De huidige ketel is 40 jaar oud, een Gastherm of zo.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Condensatieketel installeren | Offertes
We willen de bestaande verwarmingsketel (gas) vervangen. Daarom zoeken we offertes voor het installeren van een condensatieketel.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Dringend verwarmingsketel vervangen | Wervik
Graag een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel op gas. We hebben nu een Vaillant. De ketel dateert van 1985, we hebben dus redelijk dringend een nieuwe nodig.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor een pand te Kalmthout
Wij kochten een huis met een defect Masser-systeem (horizontaal grondnet). Wegens tegenvallende service (monopoliepositie) willen wij dit vervangen met een duurzame, groene installatie. Momenteel is heel het huis elektrisch verwarmd, grotendeels via de oude warmtepomp met vloerverwarming).

Wij vinden het principe van vloerverwarming fijn (zeker in de woon- en badkamer) en hebben dus vooral een betrouwbaar, flexibel systeem nodig dat gaandeweg uitgebreid of aangepast kan worden (kamer per kamer).

Wij zoeken iemand die wil meedenken en meezoeken naar een economisch interessante piste en die zelf een voorstel durft doen. De mogelijkheid om niet enkel te verwarmen, maar ook te koelen is zeker in overweging te nemen.

Een absoluut taboe is een tweede merk/techniek met een patent/monopolie-positie. Daar hebben we de buik echt van vol. Wie niet minstens 5 techniekers kan aanduiden die hetzelfde systeem verkoopt, hoeft niet te reageren.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Elektrische verwarmingsketel vervangen | Gratis offertes
Graag willen wij onze elektrische verwarmingsketel vervangen. We zouden overschakelen op gas.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Mazoutketel vervangen door condensatieketel, Zulte
Vorige week vrijdag is er een deskundige langsgekomen, die ons heeft aangeraden om een condensatieketel. Momenteel gebruiken we een mazoutketel voor de verwarming en warm water.
Condensatieketel
Brussel
Condensatieketel voor een appartementsgebouw in Jette
Vervanging van 3 verwarmingsketels voor zowel warm water als verwarming. Dit is voor een appartementsgebouw waarvan ik eigenaar ben. Gebouw van 1914 maar volledig vernieuwd in 2006. Na kantooruren bellen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Verwarmingsketel op gas vernieuwen
Vervanging van een verwarmingsketel. Het gaat om eentje op gas.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Oude verwarmingsketel vervangen
Vervanging van een verwarmingsketel. De woning is ongeveer 20 jaar oud.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Verwarmingsketel vervangen in Torhout
Momenteel hebben we een sterk verouderde verwarmingsketel die we zouden willen vervangen. Dit zou zijn voor warm water en de radiatoren. Het gebouw dateert van 1962. De huidige ketel staat achteraan in de garage los van de woning. Bedoeling zou zijn om volledig onafhankelijk te worden. Gelieve na 16u te bellen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel plaatsen in Halle
Ik ben op zoek naar prijsoffertes voor een condensketel HR, een chauffage in de badkamer en een chauffage voor in de keuken. Mijn woning is gebouwd in de jaren 50. Momenteel hebben we een gaskachel en pelletkachel. Warm water is op een ouder gaskachel.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor een vrijstaande woning
Wij hadden graag offertes ontvangen voor een warmtepomp voor water en verwarming. Momenteel gebruiken wij een ketel op gas.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Onderhoud verwarmingsketel (Viessmann) - regio Kortrijk
Ik zoek een chauffagist voor het (tweejaarlijks) onderhoud van de verwarmingsinstallatie. Het gaat om een Vitodens 100 van het merk Viessmann.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Jaarlijks onderhoud Vaillant gas installatie
Graag offerte voor jaarlijkse onderhoud Valliant gas installatie. Voor mijn appartement, ketel van 2005 denk ik. Mag ook via email.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Onderhoud verwarmingsketel in Bissegem
Ik zoek een offerte voor het onderhoud en een verbrandingsattest van mijn verwarmingsketel. Hoe snel kan er iemand langskomen?
Verwarmingsketel
Antwerpen
Verwarming volledig vernieuwen
We renoveren onze woning en willen nieuwe verwarming.
Het huis is gebouwd in 1966.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel herstellen (mazout) | Ophaselt
Onze mazoutketel van 4 jaar oud moet hersteld worden. Sedert een enige tijd worden sommige radiatoren warm, terwijl andere niet opwarmen. Bij degene die warm worden, zijn er enkele die enkel onderaan of bovenaan opwarmen. Ook is er een sterk verminderde druk in de leidingen.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Mazoutketel vervangen door condensatieketel | Wevelgem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een verouderde verwarmingsketel. Ik schat dat deze 25-30 jaar oud is. Het is een mazoutketel en staat in de garage, los van de woning. We wensen over te gaan op gas.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp met diepteboring (Oosterzele)
In het kader van een totaalrenovatie overwegen we de installatie van een warmtepomp met diepteboring. De woning is gelegen in Gijzenzele (Oosterzele) en werd gerenoveerd in de jaren 60. We krijgen de sleutels op 31 januari.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Verwarmingsketel vervangen in appartement in Blankenberge
Onze oude Vaillant ketel is meer dan 20 jaar oud. Graag een prijs voor een nieuwe ketel. Eco TEC plus 296 25 kw Daarnaast de prijs voor de montage van de ketel op de zolder van appartement.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Vervanging verwarmingsketel in keuken (Oostende)
We willen onze verwarmingsketel vervangen. Deze gasketel staat momenteel in de keuken en staat enkel in voor het warm water. De woning is 1970 gebouwd.
Condensatieketel
Limburg
Vervanging defecte verwarmingsketel - Hasselt
We zoeken een nieuwe condensatieketel voor het vervangen van een defecte verwarmingsketel. Deze ketel is 13 jaar geleden geplaatst. Ook de leidingen zijn toen vervangen. De ketel bevindt zich op de zolder en is een combiketel voor zowel sanitair als verwarming. De woning zelf dateert van de jaren 60.
Condensatieketel
Limburg
Nieuwe gasketel plaatsen in Houthalen
Ik zou graag een nieuwe gasketel willen plaatsen maar heb geen idee welke en wat dit gaat kosten. De huidige ketel is voor sanitair en verwarming. Gebouw van de jaren 90. Appartement op eerst verdieping.
Condensatieketel
Limburg
Oude verwarmingsketel vervangen door condensatieketel
Wij hebben een redelijk oude verwarmingsketel die we willen vervangen. De huidige ketel staat in de garage en we wonen in Maasmechelen.
Condensatieketel
Brussel
verwarmingsketel voor een woning in Anderlecht
Momenteel is er een vloerketel die sterk verouderd is en af en toe hebben we een probleem met de pomp. Momenteel op gas en enkel voor verwarming , 7 radiatoren. De woning is zo'n 100 jaar oud.
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Stookolie Verwarmingsketel vervangen en omschakelen naar gas
Nieuwe installatie van een condensatieketel. Dit is voor een op gas. Wij hebben nu alles stookolie.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Oude boiler op zolder vervangen
Op zolder hebben wij een oude boiler staan maar die willen we vervangen. We weten niet welk type boiler dit is. Graag offertes om condensatieketels te vergelijken.
Condensatieketel
Limburg
Lekkende verwarmingsketel vervangen door condensatieketel
Onze huidige verwarmingsketel is een gaswandketel, maar deze is gisteren beginnen lekken. Deze ketel is er voor zowel het sanitair als de verwarming en is 18 jaar oud.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor een woning in Dilsen-Stokkem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een oud mazoutketel. Deze is zeker twintig jaar oud. Aansluting van gas is reeds in de woning in de garage. Woning van 1963.
Verwarmingsketel
Limburg
verwarmingsketel voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte voor een verwarmingsketel/ Deze ketel is momenteel 17-18 jaar operationeel. Deze is ongeveer anderhalf jaar gelden onderhoud.
Condensatieketel
Limburg
Condensatieketel voor de regio Maaseik
Voor in mijn huis wil ik een andere ketel. Huidige is 37 jaar oud (mazout), naar gas gaan zou mogelijk zijn. Bouwjaar woning 1984.
Verwarmingsketel
Antwerpen
verwarmingsketel voor een woning in Beerzel
Momenteel hebben we een verwarmingsketel op gas . Deze is nu 13 jaar oud en defect geraakt . Graag een vergelijk tussen een hoogrendementsketel en een condensatenketel. Huidge ketel staat in de garage.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Wandketel op gas aangesloten in de badkamer. Deze is voor het water als de verwarming. Deze woning is vijf jaar geleden aangekocht.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Aanvraag Condensatieketel te Grimbergen
Eigenaars, graag ontvangen wij offertes voor een condensatieketel, wij wensen een bestaande ketel te vervangen, het betreft een ketel op gas.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel nieuwbouw verwarming en sanitair
Dit is een nieuwbouw in de eindfase. condensatieketel zal dienen voor de verwarming en de sanitair. Plaatsing in de aparte ruimte in inkomhal.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Verwarmingsketel op mazout vervangen door condensatieketel
Condensatieketel Vervanging verwarmingsketel. Huidige verwarmingketel is op mazout en sterk verouderd. De woning zelf is van 1948. Huidige ketel staat in garage.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Kapelle-Op-Den-Bos
Ik verwarm nu met een aardgasstoof met brander in waar de chauffages op aangesloten zijn. Woning staat er van 1956. Stoof in de bureel.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Condensatieketel voor een woning in Beersel
Ik zoek een offerte voor een verwarmingsketel te vervangen door condensatieketel . Momenteel 58kw verbruik, oa door zwembad in de woning. We zoeken naast de condensatieketel,; die eventueel op de zolder komt of dezelfde plaats als nu, Ook eventueel ingreep op de schouw. Dit is woning van zo'n 20 jaar oud. Bij voorkeur valliant.
Condensatieketel
Antwerpen
verwarmingsketel voor een woning in Lint
Ik wens een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Dit is een klassieke stookolie ketel in een aangebouwde garage. +- 12 jaar oud/ Woning van 39.
Condensatieketel
Antwerpen
Condensatieketel voor een woning in Wuustwezel
Momenteel hebben we een verwarmingsketel op gas van 22 jaar; Deze is enkel voor de verwarming. Deze staat op de zolder.
Condensatieketel
Brussel
Chaudière a condensation pour propriété privé à Bruxelles 1020
Duurzaam en veilig Voor appartement in bxl.
Condensatieketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor een woning in Beveren
Dit is voor een nieuwe installatie in een bestaande woning. Dit gebouw is origineel van de jaren 60. Plaatsing in de kelder. Momenteel een mazoutketel die kapot is . Wens nu over te schakelen op gas. Dit is enkel voor verwarming.
Verwarmingsketel
Oost-Vlaanderen
Condensatieketel voor de regio Lochristi
We zoeken een offerte voor het vervangen van een defecte , lekke verwarmingsketel, te vervangen . Deze staat in de garage en werkt op stookolie. Deze is voor sanitair en verwarming.