Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakreiniging
Limburg
Dak ontmossen voor een woning in Peer
Graag offerte voor het ontmossen en behandelen tegen mos. Alvast bedankt. Tussen de 100m² en 200m². Dit is een dak met vermoedelijk dakpannen. Woning van 2009
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Leuven
We vermoeden dat door mos de leien een beetje naar boven komen. Dit is een woning van zo'n 30 jaar oud. Dit is een woning boven een winkel. We hebebn het volledige dak op de uitsprong na.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Veurne
Dit is voor een plat dak roofing dak waar zinkwerken moeten gebeuren in de hoeken en isolatiewerken. Deze roofing is twee jaar ioud. Bijgebouw van de keuekn
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen van dak te Oostende
Ik wil mijn dak vernieuwen. Wij denken dat er enkele platen kapot zijn. We willen deze vervangen. Het dak is ongeveer 30 m².
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Hofstade
Eigenaars, wij hebben een hellend dak met leien, ons dak is nog nooit gereinigd geweest, onze woning is 20 jaar oud.
Ontmossen daken
Limburg
dak ontmossen voor een woning in Lommel
Dit is voor een woning dat ik drie jaar geleden heb gekocht. 156m² dak te ontmossen . Woning van tien jaar oud.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Gilles waas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dakgoten. Rijwoning van de jaren 30 met vermoedelijk nog originele houten dakgoten.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag dakwerken te Brugge
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 25m² in oppervlak, graag wensen wij ons dak te vernnieuwen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Hemiksem
Hellend dak van 60m2 vervangen. Dak bestaat uit gewone dakpannen. Woning van 1930 en ik weet niet of dit het orginele dak is. Momenteel reeds isolatie voorzein tussen de spanten. graag een offerte aub .MVG
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Oudenburg
Ik zou dakwerken wensen voor mijn woning. Nieuwe dakgoten,, oude pannen er af en onderdak zetten (wel pannen hergebruiken) + 2 dakramen. Opp. onbekend, huis van 1948.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Niklaas
Het gaat over twee schoorstenen een moet volledige worden afgebroken en gerenoveerd. Schoorstenen in baksteen. Dit is een rijwoning van de jaren 60.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Niel
Dit is voor een schoorsteen van een houtkachel. Deze is vorig jaar het laatst schoongemaakt. Woning van 1600.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dakontmossing van een manège in Aspelare
Ik ben de eigenaar van een manège en zou graag enkele prijsoffertes hebben voor ontmossen van het dak. Gelieve wel pas na na 16u te bellen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Oostkamp
Vervangen van een dakgebinte en dak bekleding van een bijgebouw van de jaren 30. Het dak zou daarna dienen voor de plaatsing van zonnepanelen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Ik krijg water binnen rond de schouw de lood dient te vervangen worden en er moet een deksel op komen ter bescherming van regen. Huis van rond 1950.
Dakwerken
West-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in blankenberge
We hebben een plat dak vervangen. Momenteel een roofing dak. geen idee hoe oud deze woning precies is
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Assende
Dit is voor een oudere woning, bouwjaar 1914. Momenteel liggen hier twee type daken op, een frans dak en een gewoon zadeldak. We zouden nu een offerte nodig hebben om voor het Franse dak de bekleding, tegelpannen te vervangen door naar voorkeur gewone dakpannen. Van het zadeldak moet naast de bekleding eventueel ook het gebinte vervangen worden maar dit is ter plaatsen na te kijken.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in de regio Weerde
Wat verbrandt u in de schoorsteen? : Gas || Om hoeveel schouwen gaat het? : 1, huis van 1910-20. Kan voor de winter.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Sint-Niklaas
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 60m² in oppervlak, wij vragen in eerste instantie een dakinspectie, de nokpannen zouden opnieuw moeten aangestreken worden en het zou kunnen dat één dakpan gebarsten is.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Merksem
We hebben een plat dak in roofing waarvan we de bekleding wensen te vervangen ; 3x7m. Plaatsen epdm en isolatie.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Kortrijk
Dit is een rijwoning dat mijn zoon heeft gekocht. Hier is een roofing dak van zo'n 20 jaar oud dat veranders zou moeten worden. +- 18m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Plaatsen van een volledige nieuw dak op een oudere woning. Het huidige dak is van 1963 en het huidige dak in leien , mogelijk asbest.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Rotselaar
2 schoorstenen , van een hout kachel en een stookolieketel. Deze schoorstenen zijn voor het laatst schoongemaakt zo'n 2tal jaren gelden voor de houtkachel en de ketel is voor zover ik weet niet gekuist. woning zelf van de jaren 70.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag dakwerken te Harelbeke
Eigenaars, wij wensen offertes te ontvangen voor dakwerken, wij hebben een plat dak met asfalt, het dak meet +/- 36m² in oppervlakte, wij wensen de sfaltlaag te laten vervangen door EPDM.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Peer
Graag dakwerken voor mijn woning. Licht hellend dak 18° vervangen van onderdak en pannen, opp. 80m², huis van 1990. vervangen van 3 veluxramen (eventueel isoleren). Kan snel gebeuren.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Wolvertem
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn woning. 2 koepels waarvan de dichtingen moeten vervangen worden. Plat roofingdak, huis van 1960.
Ontmossen daken
Antwerpen
Aanvraag Ontmossen van daken te Hemiksem
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 180m² in oppervlak, het dak werd nog nooit gereinigd, bouwjaar 1997.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Rotselaar
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 160m² in oppervlak, het dak is reeds éénmaal ontmosd geweest, de woning is +/- 35jaar oud.
Dakreiniging
Limburg
Dakreiniging in de regio Maasmechelen
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Betonpannen woning: 235 m2 Betonpannen garage: 60 m2, vrijstaand huis van 1996, termijn is aan de de prijs.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Muizen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een dak van een raam van een pvc veranda. Door hagelstorm is er een probleem ontstaan. Dit is een gebouw van zo'n 30 jaar oud
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Scherpenheuvel-Zichem
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, wij kennen de grootte van ons dak niet precies, het dak werd nog nooit gereinigd, het betreft een 11jaar oude woonst.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor een nieuwe roofing laag en koepel. Dak is 12 jaar geleden vernieuwd en geïsoleerd met isolatieplaten maar ik wens hier een nieuwe daklaag over. 70m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Lokeren
graag een prijsofferte voor het renoveren van een bestaand pannendak ( onderdak plaatsen en isoleren) van 50 m². tevens een prijsofferte voor het afwerken van een plat dak in roofing (plaatsen van rubberen dekbekleding)
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Ik heb een rijhuis dat ik verhuur. De woning is momenteel bewoond. Ik wens vooral een dak van een bijgebouw, keuken, te vervangen. Dit is een dak in L vorm van zo'n 20m². Momenteel een polycarbonaat dak dat vervangen moet worden door een roofing of epdm dak met een koepel in het midden. Gebouw van de jaren 30 maar geronveerd jaren 90.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Bekkevoort
We wensen een nieuw dak voor ons bestaand huis. Volledig nieuw dak er op(isolatie, balken, pannen, ....). Vrijstaand huis van 1937, termijn is nog open.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Gent
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend golfplatendak(modern materiaal), opp. +100m², vrijstaand huis van 1994, termijn is te bespreken.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Kalmthout
Ik wens ter plaatsen te bekijken of we enkel de dakpannen en schoorsteen vervangen ofwel het hele dak al dan niet met dakgebinte. Schoorsteen wordt niet gebruikt. Woning van 1930. Dak reeds geïsoleerd maar geen idee wanneer.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Schilde
Ik heb een dak met pottelbergdakpannen. Dit is voor een vrijstaand gebouw van 30 jaar. Ik wens dit dak nu te ontmossen want voor zover ik weet is dit nog nooit gebeurd. In het dak zitten twee dakkapellen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
Dus graag offerte om de complete dakbedekking van het tuinhuis ... nu bitmen golfplaten ,die wegens de storm en ijsballetjes volledig geperforeed zijn , te vervangen . Onder dit dak zit isolatie en binnenkant reeds afgewerkt met PVC lamellen . Aangezien ik daar momenteel niet woon .... graag indien nodig tijdig een afspraak maken ( normaal dinsdagen en vrijdagen mogelijk ) Afmetingen : (Gok ) 4 a 4.5 m breed en zadeldak links en rechts van ± 3.5 a 4 m lang Hoogte punt dak ± 3.5 meter.+- 30m².
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Tienen
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1989, kan dit jaar ergens.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Wommelgem
Ik heb momenteel een dak met leien. e hebben vooral een probleem in de dakgoot. Hier is ergens een lek waardoor we waterschade hebben in de kamer. Woning van 1973 met asbestleien.
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging in de regio Niel
Ik zou het dak van mijn huis laten reinigen. In juni heb ik dit huis gekocht en weet dus niet wanneer de laatste reiniging is gebeurd. Opp. +50m², hellend pannendak. Rijhuis van voor 1950, nog dit jaar.
Dakreiniging
Limburg
Dakreiniging in de regio Voorshoven
Ik wil het dak van mijn huis laten reinigen. Op mijn dak aan 1 zijde liggen. Zonnepanelen. Hoe gaan we dat doen ? || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Tussen de 30m² en 50m² || Hellend pannendak, huis van rond 1970.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Ekeren
Dakwerken Plat dak ongeveer 54 vierkante meter, oude roofing verwijderen en nieuwe plaatsen. Leveringstermijn zo snel mogelijk
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Dit is voor een plat dak van een achterbouw. Deze is het laatst van roofing veranderd zo'n 10 jaar geleden. Omdat we nu lekken hebben wensen we deze roofing alsook een plaat van een platform te veranderen ; +- 20m². Liefst ook de andere opties behalve als roofing te bekijken.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Nazareth
Dit is voor herstellingswerken aan een plat dak. na de laatste regen is er op de muur enorm veel water via het dak in de muur gekomen. Dit dak bestaat uit epdm rubber met daaronder een oud asfaltdak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Deurne
Vorig jaar hebben we door een aannemer enkele werken laten uitvoerden. Deze hebben een langere tijd genomen als verwacht. Na de werken hadden we nog altijd lekken en is ook de dakkoepel beschadigd. Ik wens dit door iemand zo snel mogelijk laten nakijken.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Gent
Ik heb een lekkage in de dakgoot. Deze wil ik zo snel mogelijk herstellen, omdat ik het huis wil verkopen. De woning is gebouwd in 1899.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Herstellingswerken aan dak te Assebroek
Ik wil mijn dak helemaal renoveren. Als het moet nieuwe dakpannen en nieuwe isolatie. De woning is gebouwd in de jaren 50.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Varsenare
Ik wil de schouw van mijn huurhuis laten vegen. Speksteenkachel, huis van rond 1980, kan in de grote vakantie.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Kapellen Op Den Bos
Dit is voor de schoonmaak van een allesbrander. Deze is al zeker twee jaar niet gebruikt. Geen idee van wanneer deze het laatst is schoongemaakt.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Lede
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Leien dak met dakkapellen, een goede 200 m2 groot, te ontmossen. Onzeker over eventuele verdere behandeling. Het dak is van 1975 (vrijstaand huis). Het is al eerder ontmost geweest (jaren geleden).
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Herent
Dak van overdekte inkom lekt en onderdak is helemaal rot. Dient gerepareerd te worden om instorting te voorkomen. Huidige dakbkeleding zijn dakpannen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Blankenberge
Dit is voor een oude golfplaat dak aan achterhuisje die voor mij moeilijk bereikbaar op 2 de verdieping . Lengte van 5 meter en een helling van 45 graden . De boven tegels zijn reeds losgekomen : dus het isnogal dringend .
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Dit is voor een appartement op een bovenverdieping. Hier is een epdm rubberen dak van 50m². Omdat de rubber gescheurd is zoek ik nu een offerte voor de dakdekking te vervangen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Sint-Genesius-Rode
Betreft plat dak dat momenteel lekt. Herstelling is dus dringend. Graag ook offerte voor vernieuwing dakgoot (roofing) en regenpijpen. Roofing is zo'n 14 jaar oud. alvast bedankt
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Tervuren
Beste, we hebben een huis met een mansard dak. Het heeft nood aan onderhoud/herstelling. Graag een snelle afspraak om te kijken hoe we best oplossen. De huidige dakbekleding zijn leien maar ik weet niet of het kunst of natuur leien zijn. Gebouw van de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
Waterlek treedt op in de keuken, hadden graag iemand ter plaatse voor het bekomen van een offerte tot herstelling/opnieuw aanleggen van het plat dak. Dit is een dak in roofing. Oppervlakte van +- 18m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn woning. Nu hellend pannendak, graag nieuwe pannen op, opp. +30m², huis van 1950. Termijn is nog open.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen in de regio Hamont-Achel
Voor mijn huurhuis wil ik de schouw laten vegen. Van de openhaard, huis van begin jaren 60, kan rond september.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Oostvleteren
Ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het dak heeft een oppervlakte van 200 m². De woning is ongeveer 60-70 jaar oud.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Winksele
Dit is voor een dak dat bestaat uit leien van mijn privéwoning. Aan de zuidkant zijn zonnepanelen maar vooral de noordkant van +- 80m² is flink bemost. Woning van 1972 en 8 jaar geleden laatst ontmost geweest.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Lembeke
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Hellend dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1988.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken te Brugge
Er ligt nu roofing op het dak en we willen het nu vernieuwen. Het liefst met EPDM. De woning is gebouwd in de jaren 30, maar het dak is recenter.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Loenhout
Dakontmossing van een hellend dak. Woning gebouwd in 1972. Het dak bestaat uit schaliën en het dak is reeds ontmost en geschilderd maar weet niet wanneer. De grondoppervlakte is 18x8m.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Temse
Vernieuwen van een dak. Het gaat in totaal om 150 m². Er moeten nieuwe dakpannen geplaatst geworden en 2 nieuwe dakkapellen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Wemmel
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak dat bestaat leien . Ik weet wel niet welk type leien. Dak al 17 zeker niet ontmost geweest.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Deinze
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken van een schoorsteen van een gasketel die courant wordt gebruikt. Deze zou normaal om de twee jaar moeten worden schoongemaakt maar het kan zijn dat dit al eist langer is geleden.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Destelbergen
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken en eventueel verwijderen van een vogelnest van een schoorsteen vane en houtkachel.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
We hebben een vrijstaande woning aangekocht met 236m² oppervlakte. In het kader van de verbouwingen zoeken we nu iemand om het dak te vervangen en te isoleren. Huidige bekleding zijn Asbestleieen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Gilles waas
Ik heb een vrijstaande woning met een piramidedak. Ik zoek nu een offerte voor het herstellen of vervangen van pvc regenbuis. Reeds drie maanden problemen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Wambeek
Heb een daklekkage ter hoogte van de keuken. Ik zoek nu iemand om deze daklekkage opsporen en repareren! Het gaat over een dak een dakpannen. Gebouw van de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Niel
Ik wil dakwerken voor mijn huis laten doen. Plaatsen van epdm en het dak terug laten afwateren, opp. 25m², bouwjaar voor 1970.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen voor een woning in Hasselt
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak van 11 jaar oud. 252m² met wel zonnepanelen en twee kleine dakvensters.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Démoussage de toiture pour propriété privé à Zaventem 1930
- Propriété privé à Zaventem 1930. - Devis pour le démoussage de toiture. - Toiture incliné en ardoises qui doit faire un peu plus de 100m². - Possibilité de fixer rdv sur place pour venir voir. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Essen
Graag zou ik het dak van de zaak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van 2005, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Dilbeek
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en 5 collectoren, opp.+100m² , vrijstaand huis van 1991, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Knesselare
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend kunstleieindak, opp. +100m², vrijstaand huis van 1977, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Kuringen
Graag zou ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen achteraan, opp. +60m², halfopen huis van 2010, kan nog dit jaar indien goede prijs.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Eppegem
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak van het jaar 2000. Het dak is in 17 jaar nooit ontmost. +-120m².
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenvegen in de regio Kwaadmechelen
Ik wil de schouw van mijn huurhuis laten vegen. Van de houtkachel, bouwjaar onbekend, wanneer is nog open.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Michiels
Ik wil graag dakwerken voor mijn huis. Graag nieuwe dakgoten, 24 lopende meter, huis van jaren 50. Wanneer is aan de prijs.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Asper
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1982, termijn is aan de prijs.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Sinaai-Waas
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak van een bedrijfsgebouw waarvan ik eigenaar ben. Dak in dakpannen en zijn og nooit ontmost geweest. Dak van 25 jaar oud maar geen idee van de oppervlakte.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
Dit is voor het ontmossen van een leien dak. Voor zover ik weet zijn deze leien nog nooit ontmost. Woning van de jaren 70 maar ik heb geen idee welk type leien er op liggen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Brakel
Ik zou de schouw van mijn woning laten vegen. Van de houtstoof, bouwjaar onbekend, kan in de grote vakantie.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Bierbeek
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken van een schouw van een houtkachel. Ik heb momenteel geen idee wanneer deze voor het laatst is schoongemaakt. De kachel is nieuw gezet door ons sinds een jaar.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Oostakker
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Dit is een dak van ongeveer 140 m². De woning is gebouwd in 1990. Het dak is bekleed met dakpannen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Denderleeuw
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend pannendak en één kapel opp. +150m², vrijstaand huis van 1995, termijn maakt niet uit.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging te Sint-Niklaas
Dakpannen liggen ongeveer 30 jaar op het dak. We willen deze reinigen. Het is een hellend dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ninove
Ik zou dakwerken willen laten doen voor mijn huis. Bijbouw, plat dak 60m², moet nieuwe iso op en herstellen. Kan snel beginnen.
Dakreiniging
Limburg
Dakreiniging in de regio Dilsen
Graag zou ik het dak van mijn huis laten reinigen. Hellend dak met kunstleien en zonnepanelen, opp. +100-200m², vrijstaand huis met dak van rond 2000.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Weerde
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak met platte dakpannen. Deze zijn geplaatst in 2000 en sindsdien nooit ontmost. Vooral de noordkant, voorkant , moet behandeld zijn. Geen idee oppervlakte ik schat 70-80m².
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Sint-Niklaas
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en vooraan zonnepanelen(45°), rijhuis van 1936, opp. +80m², wanneer is te bespreken. Mag ook duivenpinnen op.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Brasschaat
We zouden het dak van ons huis laten ontmossen. Hellend dak met natuurleien(geen asbest), opp. +100m², vrijstaand huis van 1980.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in de regio Sint-Kwintens-Lennik
We willen de schouw van ons huis laten vegen. Van openhaard, ook probleem met vogelnesten, huis van rond 1970.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Zemst
Ik zoek een offerte voor het herstellen van een dakgoot in koper. Dit is omdat twee koppelstuk dat leken. De woning zelf van 2004.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Belsele
Wij hebben last van groen aanslag. Het dak is 5 jaar geleden vernieuwd geweest. Het is een hellend dak bekleed met leien.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Brasschaat
Dit is voor een schoorsteen van een open vuur die weinig wordt gebruikt en jaren geleden voor het laatst is schoongemaakt, ik weet dus niet in welke staat deze is.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Rotselaar
Graag zou ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend dak met platte pannen en zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 2010. Wanneer is nog te bespreken.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 |