Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Deurne
We willen dakwerken voor ons huis. Plat roofingdak, lek aan een koepel maken en terwijl wil ik het laten isoleren. Opp. 95m², rijhuis van 1938 (dak 13 jaar).
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Vosselaar
Dit is voor een dak waarop metalen dakplaten liggen. Hieronder ligt het originele dak met roofing. Het overzetdak , vezelplaten en roofing zouden moeten worden weggenomen en dan moeten er op de kepers een nieuw dak komen liefst in dakpannen of finroof.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, opp. +100m² wil graag isoleren+velux, bouwjaar 60 jaar. Wanneer is nog te zien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in schoten
Dit is een halfopen Dakwerken Hellend dak met voor en achter een kijkuit Dakpannen verwijderen, isoleren en gladde zwarte dakpannen terug aanbrengen. Op de kijkuit roofing verwijderen, isoleren en nieuwe roofing of terug aanbrengen. Goten nakijken.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Heusden-zolder
Ik zoek een offerte voorherstellingswerekn voor roofing daken. Ik wens nu de roofing laag te vervangen. De huidige roofing laag is zo'n 15 jaar oud. Woning van 1978.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Rotselaar
: Het huis dateert van 1960. Er zijn wel hier en daar herstellingen geweest. Waar twee stukken daken samenkomen is de goot verstopt en daardoor is er nu een scheur binnen ontstaan. Het dak is ook bedekt met dik mos. Dit is eigenlijk in al die jaren de eerste keer dat er zoveel is. Het is in de laatste 20-25 jaar nooit ontmost geweest. Door de hoge bomen raken de goten snel verstopt. De voorkant kan ik zelf nog doen, maar de andere kanten zijn veel te hoog en de grond helt ook af, waardoor het niet echt veilig is om zelf te doen. De dakpannen zijn denk ik vrij klassieke zwarte met een golving.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ichtegem
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, wil graag nieuwe pannen+isoleren+ dakgoten, dergelijke, opp. +100m², vrijstaand huis van 1989. Wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Haacht
Hellend dak met leien. Woning gebouwd in jaren 50. Geen idee van type leien. Voor zover ik weet is deze woning nog nooit ontmost geweest. Momenteel huur ik de woning maar ik doe de aanvraag in opdracht van de huisbaas.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Edegem
We hebben een plat dak, waar momenteel blazen onder de roofing zitten. Het dak ligt er bijna 25 jaar op, misschien lek best eens nakijken. Opp. +50m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor ons huis wil ik dakwerken laten doen. Plat roofingdak moet vernieuwd worden + isoleren, opp. +15m², bouwjaar 1983. Nu lekt het op 2 ^plaatsen. Kan spoedig doorgaan.
Ontmossen daken
Antwerpen
dak ontmossen voor een woning in Berlaar
Dit is een dak van 1973 met kunstleien. Dak 20 jaar geleden laatst ontmost. Licht hellend dak van 43°. Gelijkvloerse woning . Bouw van 8x10m plus een bijbouw van 6x15m. Noordboomdak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio De Pinte
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Dakgoot vervangen+ zink en 4 aflopen, +40 lopende meter, ook werken aan plat. Bouwjaar rond 1960, termijn is te bespreken. Contact na 17u aub.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag dakwerken te Kapellen
Eigenaars, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak, graag wensen wij een nieuw dak te laten plaatsen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Lier
Dakisolatie van een hellend dak via de buitenkant. We wensen vooral de dakbedekking we vervangen en isolatie plaatsen. Geen onderdak voorzien. Dit is een dak met mogelijk asbestleien. Woning van 1960.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Hofstade
Ik zou mijn dak willen laten reinigen. Hellend pannendak, vrijstaand huis van 2006, opp. +100m², vooral voorkant is vuil.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Lier
Dit is voor een roofing dak dat ik wens te isoleren en te vernieuwen. Dit is een woning van 1950. De oppervlakte schat ik rond de 90m². Dit is een rijhuis met twee appartementen.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Wondelgem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1994, termijn is nog te zien.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag dakwerken te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor dakwerken, wij hebben een hellend dak, wij kennen de grootte van ons dak niet precies, wij wensen het dak volledig te laten vernieuwen, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Aanvraag schoorsteenvegen te Kortrijk
Graag ontvangen wij offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, onze schoorsteen in verbonden met een houtkachel.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Izegem
Dit is een woning dat we recent gekocht hebben. Geen idee van wanneer deze schoorsteen van de houtkachel voor het laatst schoongemaakt is. Graag had ik dit ter plaatsen met iemand bekeken. Gebouw van de jaren 60.
Dakwerken
Limburg
Aanvraag dakwerken te Heers
Wij zoeken offertes voor dakwerken, wij hebben een hellend dak, ons dak meet maximaal 100m² in oppervlakte, graag wensen wij een nieuw dak te laten plaatsen, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Oostende
Voor mijn zoon zijn prive wil ik dakwerken laten uitvoeren. Plat roofingdak herstellen en lood bekijken, ook eens hellend dak nakijken. Bouwjaar rond 1970.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Aanvraag schoorsteenvegen te Harelbeke
Wij zoeken offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben 2 schoorstenen met 1 kanaal, één schoorsteen is verbonden met een houtkachel en de andere is verbonden met de centrale verwarming (een mazoutketel).
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Schilde
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, vrijstaand huis van 1997, opp. +150m², wanneer is nog te zien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gistel
Vernieuwen van hellend dak van achtergebouw (keuken badkamer bergplaats). Momenteel is dit een dak in dakpannen. Volgens mij is dakgeninte nog in goede staat en er is reeds een onderdak aanwezig in de keuken maar niet in de berging.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen voor een woning in Schoten
Dit is een hellend dak met kunstleien. Dit is een woning van 1974. Voor zover ik weet is dit het originele dak dat nog nooit ontmost is geweest. Oppervlakte tussen 100-200m².
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Hoogstraten
Dit is is voor een schoorsteen van een houtkachel. Deze is al 5 jaar terug niet schoongemaakt. Woning van 1994.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Vilvoorde
Dat is voor een hellend dak in de rijwoning. Volgens de ontmosser van het dak is er geen onderdak en is het dak zelf in vrij slechte staat. Nu zoek ik iemand om nieuwe isolatie te plaatsen, onderdak te zetten en dakpannen te vervangen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Grimbergen
Vernieuwen dak ,onderdak leggen , isolatie 4.5K min en afbreken schouw, goten verbreden etc. Dit is voor een appartementsgebouw met twee eigenaars. Het dak bestaat momenteel uit dakpannen van de jaren 50. Momenteel nog geen isolatie of onderdak voorzien.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag schoorsteenvegen te Opglabbeek
Wij wensen offertes te ontvangen voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, wij verbranden hier stookolie in.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Oostende
Dit is voor een verzakking van een plat dak. Dit is voor een herenhuis van de jaren 60. Dit is een herenhuis met twee appartement.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Schaffen
Ik wil dakwerken voor mijn woning-bijbouw. 2 bijbouwen, plat dak moet er , opp. +40m² en +16m². Wanneer is aan de offerte.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Gent
Leien dak (vermoedelijk kunstleien). * +-25 jaar oud en vermoedelijk nooit gereinigd ondertussen dus veel mos. Rijhuis met zadeldak. Fotovoltaïsche panelen aan één kant van het dak .
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Adinkerke
We hebben momenteel een oud dak waar de schoorstenen moeten worden versterk en gerenoveerd. Met slecht weer krijgen we water in de zolder. Eventueel ook dak verstereken. Ook is er een bijgebouw van een werkplaats dat bekeken.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Harelbeke
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Klein lek in hellend dak, allicht bij Velux dakraam ===> Aantal dakpannen te verwijderen, lek dichten (in onderdak?) en herplaatsen dakpannen vereist? Huis van 1938.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Blankenberge
Ik wil de schouw van ons appartementen laten vegen. 4 kanalen, boiler, dampkamp, ... bouwjaar 1970, wanneer is te bespreken.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Brasschaat
Dit is een doodlopende straat te bereiken via de hoogboomsteenweg. Het is voor een probleem met de dakpannen waardoor er een daklek. Geen idee of het dak ooit al vervangen geweest. Geen onderdak voorzien. geen zolder bereikbaar.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Balen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuw dak op een bestaand bijgebouw. Hier moet dakbekleding en onderdak te plaatsen. Eventueel bestaande dakpannen recupereren. Gebouw van de jaren 90.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Ieper
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 1979, opp. +100m², wanneer is nog open.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Wetteren
Ik zou de schouw van mijn huis laten vegen. Van de houtkachel, bouwjaar +10jaar oud, tijdstip is te bespreken.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Dilbeek
Wij zijn op zoek naar offertes voor het ontmossen van ons dak, wij hebben een hellend dak met leien, ons dak meet meer dan 100m² in oppervlakte, ons dak is nog nooit gereinigd geweest, wij zijn tevens eigenaars van deze woning dat in de jaren '80 werd gebouwd.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag schoorsteenvegen te De Pinte
Wij zoeken offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben 2 schoorstenen met telkens 1 kanaal, 1 schoorsteen is aangesloten op een open haard en de andere is aangesloten op de centrale verwarming.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Aanvraag schoorsteenvegen te Opwijk
Wij zoeken offertes voor schoorsteenvegen, wij zijn eigenaars van onze woning, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, deze schoorsteen is aangesloten op een houtkachel, wij wensen een vogelnest uit onze schouw te laten halen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Turnhout
Ik wil mijn dak laten nakijken van mijn huis. Bouwjaar 1945, hellend pannendak nu, er is ergens een lek aan het dak. Graag afspreken en bekijken.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een roofing dak. Woning orgineel van de jaren 40 maar de daken zijn in 2010 laatst geronveerd. Ik wens nu de dekstenen te laten ontmossen en wens de daken na te kijken omdat ik vermoed dat er lekken zijn.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Kampenhout
Dit is een halfopen woning van 2010. Dakpannen. dak met aan een kant zonnepanelen. Dak is tot nog toe nooit ontmost geweest.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Velm
Graag wil het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. 250m², vrijstaand huis van 1997, wanneer is nog open. Ook offerte voor gevelreiniging indien mogelijk (120m², crepiegevels).
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Koksijde
Ik zou mijn dak van mijn huis laten reinigen. Dak in leien ontmossen, coaten, beschermen impregneren || Wat is de oppervlakte van uw dak? : rond de 200m², vrijstaand huis van 1978. Wanneer is aan de prijs.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in Gent
Het gaat over een roofing dak. Enkele jaren geleden hebben de buren een pallet met dakpannen op een roofing dak geplaatst. Hierdoor hebben we sinds enkele jaren waterinsijpeling desondanks dat we dit al enkele keren herstelde .
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Mechelen
Dit is voor de loods in een tuin. Dit is een woning dat we recent hebben gekocht. Het dak bestaat deels uit transparante golfplaten. Welk martiaal we wensen te gebruiken staat open, ik wil wel natuurlijk licht hebben en ook de opties voor zonnepanelen te bekijken.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Dilbeek
Dit is een ouder woning met leien met heel wat mosvorming. Ik zoek iemand nu om deze leien te vervangen door nieuwe leien te vervangen en dakpannen,. Woning van 1968 dus mogelijk asbestleien. Geen onderdak.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Gent
Dit is voor de schoonmaak van een schouw van een gaskachel. Geen idee wanneer deze voor het laast zijn schoongemaakt. woning orgineel van de jaren 60 maar recentelijk gerenoveerd
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Zoersel
2 apparte schouwen, een schouw is voor een houtstoof en een andere voor de mazoutbrander. De woning van 1999. De schouwen zijn denk ik anderhalf jaar geleden schoonmaakt.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Torhout
Dit is voor een hellend dak met dakpannen. Met regen komt er op twee plaatsen in de keuken regen binnen. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Stabroek
Beste , Zojuist tot de ontdekking gekomen dat ons dak al geruime tijd aan het lekken is, zou het mogelijk zijn om ons een prijsofferte te kunnen maken voor ons dak . wij wonen in een rijwoning , huis is 40 jaar oud en we hebben een vermoeden dat het dak 30 jaar oud is, het liefst zouden we volledig een nieuw dak laten leggen, momenteel ligt op het dak : zwarte roofing , isolatie (5cm), kleine kiezelsteen en grote tegels, afmeting huis 9 op 6 = 54 m2 De lek in het huis komt binnen via een barst in het plafond, dit maakt ons wat ongerust dat deze barst verder zou gaan. mvg
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
dak ontmossen voor een woning in Drongen
Halfopen woning met een dakpannen dak. Dit is een gebouw van 1988. Sindsdien is het dak nooit ontmost of behandeld.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio De Pinte
Ik wil dakwerken voor mijn woning. Nieuwe pannen en draagstructuur verbeteren, huis van 1978, opp +100m² (zadeldak). Wanneer is nog open.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Deinze
Wat verbrandt u in de schoorsteen? : Hout en Gas || Om hoeveel schouwen gaat het? : 2. Bouwjaar 1997, termijn is nog open.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Gent
Ik wens het dak van mijn huis/vennooitschap laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. 100-120m², vrijstaand huis van 1988. Kan snel doorgaan.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Gingelom
Het hoofdgebouw is nog niet aan vervanging toe maar op de bijgebouwen zijn er oudere gebouwen waarvan het dak vervangen moet worden. Deze daken hebben leien en ik heb geen idee welk matriaal deze daken zijn, mogelijk asbest.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Niklaas
Vermoedelijk lek in een hoek van ons plat dak (dat in 2012 vernieuwd werd volgens de vorige eigenaar). Gyproc die als plafond wordt gebruikt is zo goed als rot en bij regenweer druppelt het er door.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Ronse
We willen ons dak van onze woning laten ontmossen. Hellend betonpannendak (zadeldak), opp. bijna 200m², vrijstaand huis van 1990, kan snel doorgaan.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Perk
Is een laagbouwwoning met een leiein dak en langs 1 kant liggen er zonnepanelen. Woning van de jaren 70. Ik heb wel geen idee welk type leien het zijn.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Merchtem
Ik zoek een offerte voor het schoonmaken van een aardgasketel en een schoorsteen van een houtkachel . Beide zijn twee jaar geleden schoongemaakt. Woning van de jaren 50 maar gerenoveerd in 2005.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Kapellen
Dit is voor een plat dak met refelix op. Ik,zoek nu een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakbedekking. +- 90m².
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Boom
Ik wens op een zeer oude woning het pannendak te vervangen. Ook plaatsen van nieuwe dakgebinte en onderdak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Oostende
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nieuwe roofing op het plat dak, opp. rond de 50m², bouwjaar 1911. Het lekt nu, dus toch redelijk spoedig te doen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Geluwe
Wat verbrandt u in de schoorsteen(allesbrander)? : Kolen, Hout, om hoeveel schouwen gaat het? : 1. Huis van 1954, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
dak ontmossen voor een woning in Oostakker
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak van een halfopen woning. Dak van 1993. +- 120m².
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Zoersel
Ik zoek een offerte voor het herstellen van een daklek. Dak met boomsche dakpannen. Woning van de jaren 50 maar dak is reeds vernieuwd, in de jaren 80.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Londerzeel
Graag wil ik het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak (overzetdak), opp. +100m², vrijstaand huis van 1976. Termijn is nog open.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
schoorsteenveger voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een schoorsteen van een ouder woning, meer dan 100 jaar. De schoorsteen die zou moeten worden gereinigd is van een houtkachel die momenteel reeds 7 jaar niet gereinigd is geweest.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Geraardsbergen
dakgoten dienen vervangen te worden. Momenteel oude dakgoten in een houten frame met een lek. Geen idee in welk matriaal ik ze wens te evrvangen, .
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Moorsel
Ik wil dakwerken voor mijn woning. Huis van 1830, wil nieuwe bedekking(pannen), balken nakijken, isoleren, dergelijke,.... Opp. +30m, nu leiendak, wanneer is te bespreken.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Heusden-Zolder
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +150m² vrijstaand huis, wanneer is aan de prijs,...
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Lichtaart
Ik wil dakwerken voor mijn huis (nieuwbouw). Allemaal platte roofingdaken, opp. 150m², op 4 verschillende niveaus. Nog voor dit jaar.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Meer
Dit is een dak met vermoedelijk dakpannen. Dit is gerestaureerde boerderij. Woning van 60 jaar oud maar het is wel reeds gerenauveerd
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint Niklaas
Ik zoek een offerte voor het renoveren van schaliën en eventueel dakgoten te vervangen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Schepdaal
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend kunstleiendak, rond de 100m², vrijstaand huis van 1976, termijn is nog open.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Buggenhout
Ik wil een offerte voor een het vernieuwen van een dak. Hellend dak met 2 veluxramen te plaatsen Verder willen ook onze plat dak renoveren. Hierop wensen wij een nieuw geïsoleerde lichtkoepel.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gent
Dit is een pannendak van een rijwoning. Origineel van de jaren 70 maar het dak is vernieuwd ergens in de jaren 90. Momenteel is er echter een daklek waar er water loopt. Ik zoek nu iemand die dit kan komen oplossen.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak voor een woning in Essen
Dit is een dak met rode dakpannen van de jaren 60. Geen idee van de oppervlakte van het dak maar de woning 14 op 6m.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in brugge
Renovatie/vervanging van roofing/epdm. Enkele plassen op dak en bij hevige regenval binnensijpelen water garage. Regenpijp probleem en putjes?Dit is een rijwoning van 1923.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in sint michiels
Dit is een zadeldak in twee delen, boven garage en boven woning. Ik wens nu de dakv te vernieuwen.
Schoorsteenvegen
Waals Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Hamme-Mille
Twee schoorstenen, een van een hoge rendementsketel van 2011. Schouwen 17 jaar niet schoongemaakt. Mogelijk zit er ook een dode vogel in de schoorsteen dus we zoeken iemand om deze zo snel mogelijk schoon te maken.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Affligem
Dit is voor een dak met sneldakpannen. Woning van 1976 dat voor zover ik weet nog nooit ontmost is geweest. Daarom hadden we graag ter plaatsen bekeken welke werken hiervoor zouden moeten gebeuren. Oppervlakte nog niet nagemeten.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Heusden
Dit is voor een rijwoning met oranje dakpannen. Het dak is 15-20 jaar oud.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Reet
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak en 3 kapellen + zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1983, wanneer is nog open.
Schoorsteenvegen
Limburg
Schoorsteenveger voor een woning in Maasmechelen
Dit is voor de schoorsteen van een open haard. Deze is 5 jaar geleden laatst schoonmaakt.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Temse
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. +140m², vrijstaand huis van 1994, termijn is aan de prijs.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging voor een woning in Keerbergen
Het dak zou schoongemaakt moeten worden en eventueel kapotte pannen vervangen. Verder begint het dak op ongeveer 6 meter hoogte.: Tussen de 100m² en 200m² .
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Moerzeke
Ik heb een lekkage aan me dak. Ik wil het huis binnenkort verhuren en voorkomen dat mijn huurder waterschade heeft. Dit is een woning gebouwd in de jaren 70.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Kortrijk
Beste, Werken betreffen het verwijderen van 2 traditionele schoorstenen buiten op het dak. Beide zijn zo'n 0.5m a 1.0m hoog. Na verwijderen moet het dak ook opnieuw gedicht worden met pannen. Beide schoorstenen zijn toegankelijk via plat dak van de buren. Schouwen bereikbaar via een plat dak van de buurman. Werken zouden redelijk dringend moeten uitgevoerd worden.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Dilbeek
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 2008, opp. +100m², termijn is nog open.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Gent
Dit gaat over een herenhuis waar momenteel studentenkoten zijn in verwerkt. Ikzelf ben de eigenaar van het gebouw. Het gaat over een gasketel die 10 jaar niet is schoongemaakt.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte schoonmaken van een schoorsteen van een houtkachel. Geen idee wanneer deze voor het laatste is schoongemaakt. gebouw van 1975.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Mechelen
Het dak van een appartementsgebouw moet vernieuwd worden. Het heeft een oppervlakte van 192 m². De woning is gebouwd in 1970. Er moet isolatie gelegd worden die voldoet aan de bouwwet van 2020.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Verhogen van een plat dak, wegnemen huidige isolatieplaten en plaatsen van nieuwe isolatie. Het huidige dak is in roofing. Oppervlakte van ongeveer 30-35m². Ook is er beneden nog een terras dat bekeken zou moeten worden
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Het is een dak van een handelspand. Het is een plat dak met 2 of 3 lichtkoepels daar komt water uit. Hierdoor hebben wij vochtplekken. Het dak zou dus vernieuwd moeten worden. De woning is 20 jaar oud.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerker voor villa aan zee
Dakwerken voor de Renovatie van een hellend dak van een villa aan zee. Het is een villa uit 1976 met leien op het dak. Graag een offerte op maat.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 |