Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakgoten in zink laten vernieuwen - dakwerker gezocht
Eigenaars, hellend dak, graag vernieuwen van dakgoten zink aan de voorgevel en achterkant.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Gentbrugge
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Het is een rijhuis van de jaren '50. Er zou een volledig nieuw dak moeten komen, zowel plat als hellend.Nu is er een gewoon pannendak.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in Affligem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Het dak is meer dan 100 m² groot en er liggen dakpannen op. Kan ik enkele offertes vergelijken?
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak beschadigd na sneeuw - Dakwerker gezocht
Na de sneeuwval was er plots een lek in ons dak. Het gaat hier om een hellend dak van 90m2. We zoeken een dakwerker die dit snel kan herstellen.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger allesbrander + mazoutketel
Het is voor twee schoorstenen: de schouw van een allesbrander en de aluminium pijp van een mazoutketel. Aangezien we de woning een jaar geleden gekocht hebben, weten we niet wanneer ze voor het laatst schoongemaakt zijn.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak vernieuwen - Graag offertes van dakwerkers
Wij zoeken offertes van dakwerkers, want wij willen ons dak vernieuwen. Momenteel ligt er een hellend pannendak, maar er is geen onderdak aanwezig.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Waterlek in roofing laten herstellen - Dakwerker gezocht
Betreft renovatie. Momenteel waterinsijpeling door sneeuwval. Dit is via een roofing dak. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.
Dakwerken
Antwerpen
Luchtblazen op plat dak, dakwerker gezocht
Dit is een probleem met een plat dak waarop luchtblazen zitten door water. We zouden eventueel ook graag epdm plaatsen. Gebouw zelf van 1930 maar dak is vernieuwd 22 jaar terug.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in de regio Wemmel
Voor mijn woning/bedrijf wil ik de schouw(inox) laten vegen. Van openhaard, bouwjaar 2012, kan redelijk spoedig.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Wingene
We hebben een klek vastgesteld in het hellend zadeldak ter hoogte van vensters en zonnetent. De vensters lopen met het dak mee. Het dak bestaat uit leien, bouwjaar 1997. Graag offerte voor lekreparatie en nazicht dak in het algemeen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ingelmunster
Voor ons huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, graag dak herstellen en daarna isoleren. Opp. onbekend, bouwjaar voor 1960.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Wellen
We zoeken een offerte voor het volledige dak te vervangen. Momenteel nog geen onderdak voorzien. Huidige dak bestaat uit dakpannen. Gebouw origineel van de jaren 50. gelieve mij voor een afspraak te contacteren na 17u.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in wetteren
Woning van 80-90 jaar oud dak bestaat momenteel uit dakpannen. ik zoek nu iemand om volgend jaar deze dakpannen te vervangen, onderdak en isolatie te plaatsen en dakgoten te vervangen. +- 70m²
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Opwijk
Dit is voor een leien dak. Gebouw van 1994 en nog nooit ontmost geweest. aan de achterkant vier veluxen en de voorkant twee dakkapellen. Na 18u contacteren.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van dak te Wambeek
Ik wil een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning komt uit 1995.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
Hellend dak met dakpannen. De woning is van 1982. Het dak is zelf enkele keren door mij ontmost geweest. In het dak zit een dakvenster.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Gent
Voor mijn herenhuis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend leiendak(normaal zonder asbest), opp. +90m², rijhuis van 1870. Wanneer is te zien.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een dak voor een woning in Sint Niklaas
Dak met cementpannen. Woning van 82. Dakpannen zijn nog nooit ontmost. Grondoppervlakte van 8x12m. Gelieve niet woensdag te bellen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteen stookolieketel vegen en kleine schouwen
Dit is voor een schoorsteen van een stookolieketel en een tweede schouw van een ingebouwde open haard, houtkachel. Twee kleine schouwen te schoon te maken via een plat dak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Zoersel
Het dak is makkelijk te bereiken. Het is een veranda met lichtstraat. Nu ligt er EPDM op maar er zijn lekken. Graag advies en prijsofferte voor herstel. Problemen zijn er nu al enkel jaren aanwezig.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag dakwerken te Bierbeek
Eigenaars, wij zoeken offertes voor dakwerken, wij wensen onze schouw achteraan onze woning te laten metsen, deze schouw is bereikbaar via ons plat dak.
Dakreiniging
Antwerpen
Aanvraag dakreiniging te Brecht
Eigenaars, wij zoeken offertes voor dakreiniging, wij hebben een hellend dak met dakpannen, maximaal 100m² dakoppervlak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakwerken te Zingen,
Egenaars, wij zoeken offerets voor dakwerken, wij hebben een hellend dak, wij kennen de grootte niet precies, wij wensen een nieuw dak te plaatsen (er is ook geen onderdak aanwezig momenteel).
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van jaren 40-50, dak van begin 1990. Wanneer maakt niet uit.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Dilbeek
Het bestaande plat dak van de keuken dient te worden afgewerkt met EDPM. Aanvankelijk was dit een zinken dak waar er na een daklek roofing is opgekomen. Nu is het lek teruggekomen en wensen we het dak ineens te isoleren en verhogen. Dit is een woning dat verhuur dat momenteel bewoond is. Ik schat zo'n 4.5x4m
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Roeselare
Voor het huis dat we huren is dit nodig. Steenkoolkachel & verwarming, bouwjaar rond 1960, redelijk spoedig.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Vlezenbeek
Dit is voor een schoorsteen van een houtkachel. Deze is twee jaar geleden laatst schoongemaakt§.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Plat dak van 30m² isoleren vanaf buitenkant op bestaande dakbedekking, geen idee wat dit precies. Afwerking epdm, pvc of bitumen nog niet beslist. 1 afvoer. 6m lood aan gevel. Gelieve vanaf 17u bellen
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kessel-Lo
Gaat om 2 daken. Beide hebben ergens een opening in de roofing waardoor er water binnensijpelt. De daken zijn makkelijk te bereiken. Hiernaast moet ook de roofing van de dakgoot hersteld worden. De twee daken zijn aan de achterkant van het huis en de dakgoot is aan de voorkant van het huis. De herstelling zou zo snel mogelijk moeten gebeuren. Ook zouden wij dakramen en een dakkapel willen laten plaatsen. Als het mogelijk is, zou onze voorkeur gaan naar iemand die dit ook kan doen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Vilvoorde
Graag offerte voor vervanging 2 dakpannen aan de kopgevel en aanstrijken met mortel.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen te Halle
Schoorsteenvegen voor 1 schouw waarin hout wordt verbrand. De kachel zal ongeveer 6 jaar oud zijn.
Dakwerken
Vlaams Brabant
dakwerken voor een woning in Herent
Dakbedekking is nog in goed staat en ligt er nu 20 jaar. Maar aan 1 kant komt de epdm los van de muur. Niet volledig, slechts hier en daar. Dat zou ik graag willen laten herstellen. Ik denk dat het best over de volledige lengte opnieuw vastgemaakt moet worden of dat er een nieuw stuk epdm moet bijgelegd worden. Het gaat dan om een diepte van 10 meter ongeveer. Alvast bedankt.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Groot-Bijgaarden
Ik wil het dak van ons huis laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. +80m², halfopen huis van 1976, wanneer is nog open.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Herent
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend leiendak, opp. +100m², halfopen huis van 1971, termijn is te zien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dringend: Dakwerker voor daklek in dakpannen en dakgoot herstellen
We hebben een oude staande woning. We zoeken nu een offerte voor het herstellen van een dakgoot en vervangen van enkele dakpannen. Dit zou redelijk dringend moeten gebeuren omdat het dak momenteel lekt. Woning van de jaren 30-40 en dakpannen zijn het laatst nagekeken zo'n 20 jaar terug. Isolatie is reeds voorzien. Ik vertrek wel volgende week naar Engeland dus gelieve me vanaf de eerste maandag van december te contacteren.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in de regio Zemst
Voor ons huis willen we de schouw laten vegen. één schouw van de houtkachel, bouwjaar 1991.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Balen
Leveren + plaatsen van: - OSB platen (18 mm) + dampscherm + dakisolatie (14 cm) + dakbedekking -> totale oppervlakte 28 m2 - Aluminium dakrand RAL-kleur 9018 Papyruswit (11 m) - Dakisolatie 14 cm - 2 afvoertaps + zinken afvoerbuis (6 m) Dit is voor een bijbouw die reeds geplaatst is.
Ontmossen daken
Antwerpen
Aanvraag Ontmossen van daken te Aartselaar
Eigenaars, graag offertes voor het ontmossen van ons dak, hellend pannendak, nog nooit gereinigd, max. 100m² dakoppervlak, 5 jaar geleden werd dak vernieuwd.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Brugge
Beste Graag ontvangen wij offertes voor dakwerken. Wij contacteren u ivm een lek in ons dak (plat dak 3x2 meter) dak (zink). Graag hadden wij een offerte voor nieuw dak of herstelling van het lek. Kunnen wij een afspraak met u maken om dit te komen bekijken? Mvg, Bradt Liesbet
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Lichtervelde
Dit is voor een schoorsteen van een open haard en een een van een mazoutbrander. Deze zijn vorig jaar laatst schoongemaakt.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging voor een woning in Huizingen
Dakreiniging van een standaard dak van een alleenstaande woning / Villa . Dit is een dakpannen dak. Dit is een gebouw van bijna 30 jaar oud. Deze is wel ooit gereinigd maar zeker 5 jaar geleden.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Lauwe
Ik zoek een offerte voor het vervangen van onderdak , goten en dakbekleding. Ik wens ook ramen bij te steken. Het huidige dak bestaat uit dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70. Werken zo dringend mogelijk.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Molenstede
Ik wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te St. Niklaas
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het is een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1949.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Schoorsteenvegen te Sint-Pauwels
Wij zoeken offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, de schoorsteen is verbonden met een pelletkachel.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe roofing en isolatie op een plat dak. Dit is een gebouw van orgineel de jaren 70.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Merelbeke
Dit is voor een plat dak waar we bijkomende isolatie en nieuwe laag roofing op wensen te laten plaatsen. Deze woning is gebouwd rond eind jaren 80.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Diepenbeek
Dit is voor een hellend dak. Ik wens hier een volledige nieuw dak te plaatsen, ook onderdak en dakgebinte. Dit is voor de nieuwbouw van een ouder woning van voor de oorlog. Liefst werken in dakpannen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Aanvraag Schoorsteenvegen te Bonheiden
Graag ontvangen wij offertes voor schoorsteenvegen, wij weten niet hoeveel kanalen onze schouw heeft, onze schouw is verbonden met een houtkachel.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Schoorsteenvegen te Deinze
Wij zijn op zoek naar offertes voor schoorsteenvegen, wij hebben een schoorsteen met 1 kanaal, wij verbranden hier hout in.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Koksijde
Ik wil de schouw van ons huis laten kuisen. Van de openhaard, bouwjaar 1958, wanneer is te zien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Er sijpelt water binnen waar 2 hellende daken in een hoek samenkomen. Nazicht, herstelling, herplaatsing van een 4tal meter lood. Dit is een dak met dakpannen. Dit is een beschermde woning.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van dak te Brasschaat
Ik wil een hellend dak ontmossen. Het is een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70, maar het dak is dak vernieuwd is.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Erps-kwerps
Isoleren van buiten en plaatsen van nieuwe pannen en goten. De woning is gebouwd in 1980. +- 140-150m² Twee dakkapellen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Deurne
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn huis. Plat roofingdak moet vervangen worden, opp. +50m², bouwjaar voor 1950. Wanneer is te zien.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Aanvraag Schoorsteenvegen te Keerbergen
Wij zoeken offertes voor Schoorsteenvegen, wij hebben een schouw met 1 kanaal, onze schouw is verbonden met een houtkachel.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Houthulst
We wensen een bestaand roofing dak te isoleren. Dit is een gebouw van 1965.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Oostende
We zouden ons dak laten reinigen. Dak ontmossen en dakgoot, hellend sneldak van 20 jaar oud, rijhuis. Opp. +50m², wanneer is nog open.
Dakreiniging
Antwerpen
Dak reiniging te Turnhout
Alleen aan de achterkant is het dak gedeeltelijk zwart en er ontstaat hier en daar mosvorming.Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd rond 1950.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Aarschot
Schilddak van twee halfopen woning tegen elkaar aangebouwd . Ik ben de eigenaar van de beide woningen en wens deze te verhuren. Momenteel een leien dak zonder onderdak dat ik wens te isoleren. Ik wens echter wel eerst het dak en dakgebinte na te kijken daar ik vermoed dat sommige balken dringend aan vervanging toe zijn.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Gistel
Ik heb momenteel een open haard met aluminiumbuis. Deze wordt niet meer gebruikt. Er is ook een brander van aardgas. Deze zijn twee jaar geleden het laatst schoongemaakt. Woning van jaren 70 maar open haard is van 2008.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Willebreok
Prijsofferte van een nieuw geïsoleerd dak met onderdak en een nieuwe veluxraam en een nieuwe dakgoot vooraan het dak Dit is een Frans dak dat we wensen te isoleren , dakgebinte en onderdak vervangen. Momenteel een kleine verzakking. 90-95m². werken uit te voeren volgend jaar in het voorjaar gelieve een antwoord terug te krijgen alstublieft
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in kruibeke
HOB - Nokhoogte 8.30m - hellingsgraad 45° aan zuidkant en 30° aan noordkant. - Bovenaan waar de dakpannen tegen elkaar aansluiten (in de nok), is een afdekpan aan de buitenkant (westkant) losgekomen en naar beneden gevallen. Het is mogelijk vanop de oprit een ladder tegen de gevel te plaatsen. Onderdak en isolatie voor is reeds voorzien.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Kermt
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nu hellend pannendak, wil nieuwe pannen+isolatie, bouwjaar 1965, opp. +100 zeker. Kan in voorjaar 2018.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen van dak te Heist-op-den-Berg
Ik wil een offerte voor het ontmossen van een dak. Het is een woning gebouwd in 1995. Het dak is bekleed met dakpannen.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Peer
Ik wil het dak van mijn huis/zaak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand gebouw van 1995-1998, tijdstip is open.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Leuven
Dakwerken Ik wens een zadeldak in Leuven te vernieuwen inbegrepen het plaatsing van isolatie. Ik wens het onderdka en dakbekleding. Liefst dakpannen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in lochristi
Graag een offerte voor de vernieuwing van twee platte daken (78 m² en 123 m²), met isolatie van 10 cm, 2 afvoeropeningen voor regenwater, aanwezigheid van schouw en een gevel. Het plat dak is voorzien van een oversteek van 98 cm rondom rond. Hiervoor zijn voorzieningen nodig om later de oversteek te isoleren. Moet voorzien zijn om later ook zonnepanelen te plaatsen (boren van een gat). Een plaatsbezoek is zeker mogelijk na afspraak (dinsdag- en woensdag- en vrijdagnamiddag). Graag nog dit jaar aan te leggen.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Schilde
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +100m², vrijstaand huis van 1954, termijn is nog open.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Affligem
Dit is voor het ontmossen van een eternieten leien dak. Dit dak is 25 jaar oud en is sindsdien nooit ontmost.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Wezemaal
Wij hebben een plat dak met roofing erop, maar er zitten bulten op. We willen dat in orde brengen voordat we er zonnepanelen op zetten. De woning is ouder dan 40 jaar oud.
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging in de regio Geel
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Het betreft oude Boomse pannen, opp. groter dan 200m². Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Schoonmaken van dak en dakgoten. Vrijstaand huis van 2000 (al zijn pannen nog ouder).
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenvegen in de regio Tervuren
Wat verbrandt u in de schoorsteen? : Hout, om hoeveel schouwen gaat het? : 1 Huis van 1976, wanneer is te zien.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van dak te Liedekerke
Ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met kunstleien. De woning is gebouwd in 1970.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Liedekerke
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Garage met roofingdak, opp. +20m², wil soort van platen daarop, wanneer is nog te zien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Diksmuide
We hebben een woning van bijna 10 jaar oud. We hebben momenteel een gewoon zadeldak en wens deze uit te breiden via een dakkapel die een meter uitsteekt. Onderdak en ,dakisolatie zijn reeds voorzien. Dakpannen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Gullegem
Dit is een woning waar we sinds een jaar inwonen. We hebben een schoorsteen van een houtvuur en een van een mazoutketel. Ik heb geen idee wanneer deze voor het laatst schoongemaakt zijn. De woning zelf is zo'n 20 jaar oud.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Lennik
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +140m², vrijstaand huis van 1995, graag voor de winter.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Schilde
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1964, wanneer is te zien.
Dakreiniging
Antwerpen
Schoonmaak dak voor een woning in zoersel
Schoonmaken van een pannendak van een woning van de jaren 30 maar reeds volledige gerenoveerd. Dit is een gebouw dat we recent hebben aangekocht en gaar betrekken in februari maart. Dan wens ik ook deze werken te doen. Ik kan wel al vroeger een afspraak maken. Gelieve te bellen vanaf 23/10.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Aanvtaag Ontmossen van daken te Lauwe
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken, wij hebben een hellend dak met leien, ons dak meet +/- 400m² in oppervlak, ons dak werd minstens 20jaar geleden gereinigd, de woning werd in 1973 gebouwd, wij zijn hier eigenaars van.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Broechem
Ik wil het mijn dak vernieuwen. Het gaat om het vervangen van het onderdak,panlatten ,nieuwe pannen , plaatsen dakraam , isoleren en bekleden zijgevel. De woning is gebouwd in 1941. Het gaat om een oppervlakte van 170 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Aarschot
Mijn huis heeft een licht hellend dak in leistenen. Er zit momenteel een lek dat moet hersteld worden. Het volledige dak zou ook moeten geïsoleerd worden. Dit zal niet evident zijn aangezien de zolder vele hoekjes en kantjes heeft waarvan sommige moeilijk bereikbaar. Dan zou de dakgoot ook nog moeten hersteld of vernieuwd worden. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen in de regio Berlare
Voor mijn huis wil ik schoorsteen laten vegen. Houtstoof, bouwjaar 30 jaar, wanneer is open.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag Dakwerken te Mechelen
Wij zoeken offertes voor dakwerken, wij hebben een hellend dak met leien, wij kennen de grootte van het dak niet precies, graag wensen wij enkele leien te plaatsen en het dak in een andere kleur te laten spuiten, wij zijn eigenaars van de woning.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Asse
Dit is voor een gebouw waarin drie appartementen zitten. Ik zoek een offerte voor het veranderen van een dakbekleding. Een deel van de appartementen is in het dak ingewerkt. Gebouw van 1935. Verbouwd in 1993. Dak bestaat uit dakpannen en er is nog geen onderdak of dakisolatie voorzien.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Deerleek
Dit is voor een schoorsteen dat al zeker vijftien jaar niet gebruik is geweest.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Berlaar
Graag wil ik dakwerken voor men woning. Nu hellend leiendak, wil een onderdak+isoleren en nieuwe leien, opp. 70m². Bouwjaar rond 1965, contact voor 13u30 aub.
Ontmossen daken
Antwerpen
Dak ontmossen in de regio Bornem
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², halfopen huis van 1960-70 ergens, termijn is te zien.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Ik wil mijn dak laten herstellen. Het gaat om een woning gebouw d in 1944. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 4 op 3 meter.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Kortenberg
Ik wil dakwerken voor mijn woning/bijbouw. Opp. +27m², herstellen en/of vernieuwen van het dak, bouwjaar 1921, best eens komen zien voor details. Contact vanaf 14u aub.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Tielt
Dit is voor een schoorsteen waar voerger een gasketel voor stond. er komt in november komt er een haard gebruik. Kachel is reeds 7 jaar nite gebruikt geweest.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Wommelgem
Ik zoek een offerte voor een nieuw dak te plaatsen in het kader van een vergroting van de woning. Hier moet een dak komen in epdm rubber of roofing. Graag voor beide de prijzen. De ruwbouw staat er reeds. Een kleine 100m².
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dak te Aalter
Ik wens een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Het is een woning gebouwd in 2006. Het dak is bekleed met gebakken leien. De oppervlakte is aan één zijde: 18 op 6 meter en de andere zijde: 16 op 6 meter.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in SINT KATELIJNE WAVER
Ik heb een woning gebouwd eind jaren 60. Het platte dak zelf is van de jaren 80. We wensen hier nu nieuwe isolatie te plaatsen en nieuwe dakbekleding. Momenteel roofing. ik zou graag een prijsvergelijking maken tussen een dak met roofing of epdm rubber.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Maaseik
Voor in mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +150², vrijstaand huis van 1996, wanneer is nog te zien.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Ninove
Ik zoek een schoorsteenveger voor een woning die we drie jaar geleden vernieuwd hebben. Woning origineel van 1912. Schoorstenen nu drie jaar in gebruik en nog nooit schoongemaakt. Dit zijn drie houtkachels in totaal.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Nazareth
Dit is voor een schoorsteen van een houtkachel deze is vorige jaar laatst schoongemaakt. Schouw van 30 jaar oud maar de woning zelfs in 200 jaar oud.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een woning in Willebroek
Dit is voor een schoorsteen van een houtkachel. Deze is in 2006 laatst schoongemaakt woning van 1995.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Bredene
Ik heb een rijwoning met een hellend dak uit dakpannen. We wensen hier vanaf de buitenkant nieuwe isolatie plaatsen, onderdak en dakgebeninte vervangen. Woning van de jaren 40. Dak zelf is van de jaren 70.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 |