Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Roofing herstellen - Dakwerker regio Eeklo gezocht
Het gaat om een plat dak met roofing die deze winter schade heeft opgelopen. Daardoor sijpelt er water binnen. Dit moet zo spoedig mogelijk hersteld worden. Het gaat om 30-40m².
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schouw en buis naar cv-ketel kuisen | Ertvelde
Ik wil mijn schouw en de buis in de garage naar de verwarmingsketel laten kuisen. Het is de eerste keer dat ze gekuist zouden worden.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak vernieuwen en daarna zonnepanelen leggen | Kortrijk
Vooraleer we zonnepanelen plaatsen wil ik ons dak vernieuwen. Het is een geïsoleerd plat dak uit bitumen (10,5m x 11m). Er is ook een dakkoepel en schoorsteen bij. Dit zou zo snel mogelijk moeten gebeuren.
Dakreiniging
Limburg
Dak met zonnepanelen reinigen in Wellen
Ik wil het hellend dak van het huis laten reinigen. Het gaat over om en bij de 200m², maar op de achterzijde liggen er wel zonnepanelen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Plat dak met roofing en lichtkoepels vernieuwen
We hebben een plat dak met roofing en willen dit vernieuwen. Gaat om max. 100m² dakoppervlak.

Het is een dak met twee koepels 1 m op 1,50 en 50 op 50
Dakwerken
Limburg
Lek in plat roofing dak, dakwerker gezocht
Ik ben op zoek naar een dakwerker.
Ik heb een plat roofingdak maar er is een lek. Ik wil dit graag herstellen/vernieuwen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
50 jaar oud dak vervangen in Lennik
Het originele dak van ons huis is meer dan 50 jaar oud. Er zijn reeds lekken gerepareerd geweest, maar we zouden nu het dak volledig willen vervangen. Het dak is bedekt met dakpannen en heeft reeds glaswolisolatie en een onderdak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker regio Nieuwrode voor nieuwe dakgoten
Ik wil offertes vergelijken voor de plaatsing van een nieuwe zinklaag in onze bestaande dakgoten. Het gaat over een lengte van ongeveer 17 m. Alvast bedankt!
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Daklek laten herstellen - dakwerker gezocht
We zoeken dringend een dakwerker: Er is een lek in het dak. Er drupt water in de hoeken van het plafond van de slaapkamers en de keuken. Kunnen jullie snel iemand sturen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteen kolenkachel laten vegen
Voor de schouw van onze kolenkachel willen we de schoorsteen laten vegen. Graag een erkend schoorsteenveger.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger regio Sint-Katherina-Lombeek gezocht
Ik zoek een schoorsteenveger om onze schouw te vegen. Het gaat om één schoorsteen, waarin wij stookolie en hout verbranden.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuw roofing op bijbouw van de keuken (Ekeren)
Op de bijbouw aan onze keuken ligt er roofing (ongeveer 60 m²), maar daarin zit een lek. Waarschijnlijk zal de roofing best volledig vervangen worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een plat dak (Dendermonde)
We hebben een plat dak dat geïsoleerd moet worden en dat we ook willen voorzien van een lichtkoepel. Momenteel ligt er een zeer oude roofing. Geen idee van de oppervlakte.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
schoorsteenveger voor een woning in Aartrijke
Dit voor twee schouwen van een gasketel. Geen idee wanneer deze laatst zijn schoongemaakt. Woning van 1936. We zijn huurder .
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Zwevegem
Zadeldak waarvan Nok afnemen en opnieuw vastleggen (cement) . Ook controle rest van het dak. Dak in dakpannen maar deze zijn beperkt en zijn niet verkirjgbaar. Woning van de jaren 60 met originele dak. Isolatie nog niet voorzien maar wel onderdak in gyprock. Naast mijn woning is er ook een atelier met oude golfplaten, hier is er een van weggevlogen, daar zou een extra plaat moeten komen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen na stormschade in Sterrebeek
Ik zoek een dakwerker om mijn schoorsteen te renoveren en het dak te herstellen na beperkte stormschade. Via deze schade komt er water naar binnen langs de muren. De woning is van 1972, maar dak is wel gerenoveerd, de schoorsteen niet. Op het dak liggen eternit leien. Ik ben op dit nummer bereikbaar vanaf 16u.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen van een huis in Lummen
Het gaat om een dak met dakpannen. De woning werd gebouwd in 1954, maar het dak is 8 jaar geleden vernieuwd. Door een kastanjeboom is er erg veel mos op het dak gekomen.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een pannendak in Deerlijk
We zoeken offertes voor het ontmossen van een pannendak. De woning is van 1993. Het dak is door mij 5 jaar geleden aangestoomd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker regio Melle gezocht om nieuw dak te plaatsen
Ik zoek een dakwerker. Ons huis heeft een hellend dak (oppervlakte ongeveer 100 m²) en dat moet nieuwe pannen en dakgoten krijgen, geïsoleerd worden, ... Er moet dus eigenlijk een zo goed als nieuw dak komen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Kapotte dakpannen door storm - Dakwerker in Tervuren gezocht
Door het stormweer zijn er een aantal dakpannen weggewaaid of stuk (een 5-tal). Dit dient zo snel mogelijk hersteld te worden. Ik denk dat ik nog een aantal pannen heb thuis.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lekken en mos op het dak - Dakwerker regio Tervuren gezocht
We hebben een probleem met lekken op verschillende plaatsen in het dak. Ook ligt er mos op de dakpannen. Verder moet er ook een nieuwe schoorsteen komen. Het dak is zo'n 20 jaar oud en is met leien bezet.
Ontmossen daken
Antwerpen
Coaten en ontmossen van een dak in Brasschaat
Dit is voor een gebouw met drie appartementen. Ik ben één van de eigenaars. Het dak bestaat uit dakpannen en is 25 jaar oud. Graag een aparte prijs voor coaten en ontmossen.
Dakwerken
Antwerpen
Vervangen roofing wegens lek (Antwerpen)
Voor ons rijhuis zoeken we een dakwerker. We hebben een plat dak met roofing van bijna 100 jaar oud (ongeveer 60 m²). Nu is er een lek in de roofing, dus die moet volledig vervangen worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak met Eternit leien vervangen in Sint-Denijs-Westrem
Ik wens een dak van 180m² met Eternit leien te vervangen. Ook moet het dak hoger worden gemaakt.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor schoorsteen open haard / gasboiler
Ik zoek een schoorsteenveger. Openhaard en gasboiler zijn aangesloten aan de schoorsteen. Mijn huis is gebouwd in de 15de eeuw renovatie in 2009.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor schoorsteen op stookolie in zoutleeuw
Dit is voor een 1 schoorsteen van een stookolieketel en is vorig jaar geleden laatst schoongemaakt. Vrije hoog huis en moet van onder worden schoongemaakt
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor open haard in Mortsel
Dit is een schoorsteen van een open haard. zeker twee jaar niet schoongemaakt. Afspraak best mogelijk op 31 januarie of 1 februari.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een dakwerker voor de afbraak van een bestaande pannendak en het plaatsen van een nieuw dak met sandwichpanelen en isolatie.
Dakwerken
Brussel
Stormschade herstellen op een dak in watermaal-Bosvoorde
Omschrijving: Na stormschade: drie dakpannen vervangen op de nok van het dak en één gewone dakpak. Dit is een puntdak van een vrijstaande woning.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteen en mazoutbrander schoonmaken voor een woning in Jabbeke
Dit is voor een schoorsteen en de mazoutbrander. Geen idee wanneer deze het laatst zijn schoongemaakt.
Dakwerken
Antwerpen
Glazen koepel laten vervangen (offerteaanvraag)
Wij hebben een grote koepel in onze woning. Die koepel moet worden vervangen doer een constructie in glas. Dit is snel 5m op 5 m op een schuine helling van het dak. Plaatsbezoek is gewenst.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Industrieel dak vervangen (offertes nodig)
Gaat om 4000 m² industrieel gebouwdak, 15 graden hellend zadeldak maar moet met PVC.
In onderaanneming of partnerschap met onze werf die de dakvernieuwing (vervanging steeldeck en PIR-isolatie) zelf uitvoert maar voor PVC beroep wil doen op experten.
Dakwerken
Antwerpen
Zinken dakgoot vervangen (Tisselt)
Ik zoek offertes voor het vervangen van een dakgoot. De woning is van 1939 en het dak bestaat uit sneldekpannen. Het is waarschijnlijk nog altijd de originele dakgoot. Deze is in zink en heeft een plastic bekleding die 30 jaar geleden is aangebracht. Het dak zelf werd 25 jaar geleden vernieuwd.
Dakwerken
Antwerpen
Dak in kunstleien vervangen (geen onderdak voorzien) - Heist-op-den-Berg
Ik wens een dak met kunstleien te vervangen. We zouden deze wegnemen en vervangen door ofwel leien ofwel dakpannen. Momenteel is er geen onderdak voorzien. Er is wel een schouw die afgebroken worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Dessel
Ik wens het volledige dak te vervangen en nieuwe isolatie te plaatsen. Momenteel is het een dak in dakpannen. Onderdak is nog niet voorzien.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakgoot herbekleden in Oudenaarde
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het herbekleden van een bestaande dakgoot. De huidige dakgoot is in pvc-latten. De woning dateert van 1938.
Dakwerken
Antwerpen
Offerte: Dakpannen en onderdak vernieuwen op dak met zonnepanelen
Ik wil een offerte voor het vervangen van dakpannen en plaatsen een nieuw onderdak. Momenteel liggen er 2 zonnecollectoren op het dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak vervangen van een woning in Temse
Ons dak zou vernieuwd moeten worden. Er zal ter plaatsen moeten bekeken worden of het nodig is om ook het onderdak en dakgebinte te vervangen. Graag wensen we dan de beide opties in een offerte te bekijken. Momenteel hebben we ons origineel pannendak van de jaren 70 nog.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een huis in Staden
Graag zou ik een offerte ontvangen voor het uitvoeren van dakwerken. We hebben momenteel een hellend leiendak, dat recentelijk vernieuwd is geweest, maar ik zou hier nu graag een dakkapel op laten zetten. Wanneer deze werken uitgevoerd moeten worden, is afhankelijk van de prijs. Het huis werd gebouwd in 1974.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuw dak voor huis en paardenstal te Ravels
We willen dakwerken laten uitvoeren voor ons huis en de paardenstal. Het huidige dak met leien moet verwijderd worden en er moeten nieuwe dakpannen of platen op. Het gaat om ongeveer 100 m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een tuinhuis | Wellen
We hebben een nieuwbouw tuinhuis van ongeveer 8m op 5m50. We willen een zinken goot laten installeren met 1 afvoerbuis. Kan u hiervoor een offerte maken?
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Vervangen oude dakgoot
Betreft vervangen oude dakgoot 17m in zenk en ook een hanggoot in 17 meter zink. In totaal 34 lopende meter zink en 3x 5 meter afvoerpijp zink. Dit is een dakpannen dak. Woning gebouwd in de jaren 50.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Kluisbergen
We hebben een dak laten vernieuwen maar de zijwand dient nog te gebeuren. De huidige aannemer is wel failliet is gegaan. dak in epdm rubber. Liefst bellen na de middag.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak uit kunststof met EPDM overleggen - regio Roeselare
We hebben een dak uit kunststof, maar dat hadden we nu graag met EPDM laten overleggen om het terug duurzaam te maken. Het gaat om een oppervlakte van 18m² en de werken zouden dit voorjaar moeten doorgaan.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakgoten en oversteek vernieuwen te oudenaarde
Graag dakgoten vernieuwen en oversteek vernieuwen. Dit is een zadeldak. Werken voor tegen de zomer. Dit dak is van de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Daklek na hevige regenval in Brasschaat
Na de hevige regenval van de laatste dagen hebben we een lek in het dak. We zoeken een dakwerker die dit kan oplappen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker Nieuwe spanten nok en dakpannen plaatsen
Het dak afbreken doen we zelf. Er moeten nieuwe spanten, een nieuwe nok balk en nieuwe dakpannen geplaatst worden op twee verschillende niveaus. Uiteindelijk moet het 1 groot dak worden.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen mazoutketel en open haard
Ik zou de schouw van mijn huurhuis willen laten vegen. Ik heb een mazoutketel en een open haard. Het huis dateert van 1950 ongeveer.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Opsporen daklek + dak herstellen in regio Eeklo
We zoeken iemand die de oorzaak van een daklek kan opsporen en vervolgens herstellingen kan uitvoeren. Op dit moment is de oorzaak nog onduidelijk. Het water heeft het houtwerk van het dak binnen aangetast en bij hevige regenval is er insijpeling binnen. De Velux is reeds gecontroleerd, dus de oorzaak ligt bij het dak.
Dakreiniging
Limburg
Pottelbergse pannen ontmossen in Heusden Zolder
Op mijn dak werden Pottelbergse pannen geplaatst in 1982. Ze zijn nu groen en zijn bedekt met korstmossen en/of schimmels en er zijn ook groene mossen in de voegen. Ik zou ze willen laten reinigen, liefst door een onderneming uit Limburg. Mijn dak is meer dan 200m² en het is een hellend dak.
Dakwerken
Antwerpen
Water komt door plafond bij regen in huis te Beerzel
Met de laatste regenperiodes heb ik waterinfiltratie op het plafond. Dak is pannen, zadeldak. Graag herstelling of een diagnose.
Dakwerken
Antwerpen
Boomse dakpannen vervangen (Brecht)
Ik zoek een specialist om de huidige Boomse pannen en de daklatten van mijn dak te vervangen. Het onderdak is reeds voorzien. Ik zou een dampscherm, daklatten, nieuwe dakpannen en een dakkapel willen laten plaatsen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker uit Leuven om nieuwe schoorsteen te metselen
Ik zoek een dakwerker uit regio Leuven die de oude schoorsteen kan afbreken en een nieuwe schoorsteen metselen. De woning is gebouwd in 1922.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker schouw afbreken en opmetsen Landen
De schouw moet afgebroken worden en terug gemetst worden. We hebben een rijwoning dus opletten voor de buren. Gelieve ons hiervoor uw offerte te bezorgen.
Bouwjaar rond 1930, kan spoedig beginnen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen laten vegen in Wingene
Ik wil de schouw van ons huis laten vegen.
Er is een houtkachel aangesloten op de schoorsteen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken leien dak in Dilbeek
We hebben een leien dak met een lek aan een Velux raam. Ik had dit lek graag willen laten herstellen.
De leien liggen niet goed aan 3 Veluxen. Ons huis is meer dan 10 jaar oud.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen regio Beersle - Losse dakpannen en lek
Het dak van mijn rijwoning moet hersteld worden, liefst zo snel mogelijk. Vooraan liggen er enkele dakpannen liggen scheef, waardoor er regen binnen komt en de isolatie gedeeltelijk los zit. Aan de achterkant loopt het water binnen via de zijkant van de Velux en aan de onderkant van de schouw.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Leien dak laten ontmossen in Aalst
Ik heb een leien dak, zeker geen asbest, en wil het mos op mijn dak laten verwijderen zodat het weer schoon is. Wat zijn de mogelijkheden?
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schouw op gas vegen | Dworp
Wij willen onze schouw laten vegen voor 13 februari, want dan komt Bulex voor de boiler. Het gaat om één schouw op gas. Wij zijn van 26 januari tot en met 4 februari op vakantie, dus liefst ervoor of erna een afspraak maken.
Ontmossen daken
Antwerpen
Hellend dak ontmossen in Rumst
Ik zou het dak van mijn huis willen laten ontmossen. Het gaat om een hellend pannendak van meer dan 100m². Het is een halfopen bebouwing dat dateert van 1991.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker uit regio Sint-Genesius-Rode om lek te herstellen
Ik zoek dakwerker uit regio Sint-Genesius-Rode. We hebben een hellend pannendak, maar daar zit nu een lek in. Het huis is van de jaren 1980.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen van vrijstaand huis regio Dilbeek
Ik wil mijn dak laten ontmossen. We hebben een zadeldak van ongeveer 150m². Het gaat om een vrijstaand huis van 1990.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Betonpannen laten reinigen van woning in Ieper
Hellend dak met betonpannen. Woning van 1992. Betonpannen sindsdien nooit gecoated of vervangen. +- 100-120m².
Dakwerken
Antwerpen
Nieuwe pannen plaatsen op hellend dak te Zoersel
Op ons dak (hellend dak, max. 100m²) willen we nieuwe pannen plaatsen. Het dak moet vernieuwd worden. Graag een goede offerte.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Zaffelare
Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het herstellen van het plat dak. Het gaat om een roofing dak met een daklek. De problemen enkele weken geleden begonnen. De woning is van de jaren 60.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dakreinigers gezocht in regio Destelbergen
Vijf à zes jaar geleden heb ik mijn dak zelf al eens ontmost. Aangezien dit tijdrovend werk is zou ik dit deze keer willen laten uitvoeren door ervaren dakreinigers. Het gaat om een hellend dak van een woning van zo'n 30 jaar oud. Kan ik hiervoor offertes ontvangen in de regio van Destelbergen?
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Velux en dakpannen vervangen in zadeldak - Sint-Niklaas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een Velux en enkele dakpannen. De woning is van 1987 en de dakpannen zijn dus dertig jaar oud. Mijn buurman is ook van plan om dezelfde werken te doen (rijwoning vlak naast mij).
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Erkende schoorsteenveger gezocht voor tuberen schouw
er is reeds iemand geweest die de schouw getubeerd heeft maar toch komen er verstikkende geuren in het huis. De schouw is aangesloten op een mazoutketel
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Bottelare
Ik zoek een offerte voor het isoleren en/of vervangen van de dakbekleding van een ouder woning. Gebouw origineel van 1946 maar ik heb geen idee of en wanneer deze daken ooit al vervangen zijn geweest. Ze zijn in elk geval nog niet geïsoleerd. Dit is een plat en hellen dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak met leien renoveren en isoleren regio Deinze
Ik wil het dak van mijn huis renoveren en isoleren. Het is een hellend dak met leien, maar die moeten eraf genomen worden. Daarna moet men het dak isoleren en nieuwe dakbedekking. plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 90m² en het huis werd in 1983 gebouwd.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak verkeerd geplaatst, goede dakwerker gezocht
Er is reeds een nieuw dak geplaatst. Door foute plaatsing is dit dak echter niet op een steunmuur geplaatst waardoor het dak niet stevig genoeg staat. Gebouw van de jaren 40. Nieuwe dak bestaat uit dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Lek in dak herstellen + dak isoleren te Aartselaar
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een plat dak en herstellen van een lek op het dak. Roofing dak dat momenteel 20 jaar oud.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Erkende schoorsteenveger gezocht regio Landen
Wat verbrandt u in de schoorsteen? : Gas || Om hoeveel schouwen gaat het? : 1 ketel van 2002, schouw nog nooit gereinigd.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Erkende schoorsteenveger nodig in regio Oostakker
2 Gaskachels aangesloten aan elk een aparte schouw van het huis dat we net gekocht hebben. Graag een erkende schoorsteenveger om dit te laten reinigen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger te Lembeke gezocht voor open haard
Ik zoek een schoorsteenveger voor de schouw van een open haard. Deze wordt af en toe gebruikt, maar is 15 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. De schoorsteen is vierkant en in baksteen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor houtkachel te reinigen
Ik wil een offerte voor 2 schouwen waarin hout wordt verbrand.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker gezocht (regio Tielt-Winge): schouw, onderdak en dakgoten
Ik ben op zoek naar een dakwerker. De schouw moet opnieuw gemetst worden, de dakgoten moeten vervangen worden en er moet een onderdak geplaatst worden. Het huidige dak is een hellend pannendak uit 1955.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker dakpannen vernieuwen + isoleren regio Temse
Voor mijn woning wil ik dakwerken laten uitvoeren.
Ik wil nieuwe pannen + isolatiue, opp. +60m², rijhuis.
Later komen er zonnepanelen op, indien goede prijs kan dit snel.
Dakwerken
Antwerpen
Installatie nieuwe dakkapel in Bornem
Achteraan onze woning hebben wij een dakkapel uit hout. Door de ouderdom wordt het hout rot. We zouden deze dus willen vervangen door een dakkapel uit PVC. Tevens zouden we dit dakkapel willen isoleren alsook het plat dak ervan vernieuwen.
Vooraan de woning hebben wij ook een dakkapel die al gedeeltelijk vervangen werd. Hier zijn nog echter drie houten lijsten die we ook willen laten vervangen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Complete renovatie dak - Avelgem
Het hellende dak op ons huis zou volledig gerenoveerd moeten worden. Dit betekent de bakgoten aan beide kanten vernieuwen door hanggoten, 2 nieuwe veluxen plaatsen en nieuwe dakpannen en onderdak plaatsen.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Koekelare
Ik zou het dak van mijn woning laten reinigen. Hellend pannendak, opp. +100m², rijhuis van 2003, kan rond de zomer.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Reinigen van leien dakpannen Oostrozebeke
Wij zoeken offertes voor het reinigen van ons dak. Specifiek gaat het om een hellend dak met leien. Onze woning is ongeveer 20 jaar oud, maar het dak werd nog nooit gereinigd.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen gastoestel
De schoorsteen van ons gastoestel moet dringend geveegd worden. Deze schouw is al meer dan vijf jaar niet meer schoongemaakt geweest.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Lek in dak rond schoorsteen - Dakwerker regio Brugge gezocht
Beste, wij hebben een lek in het dak rond de schoorsteen. Het gyproc plafond onder de schoorsteen in de slaapkamer voelt al vochtig aan. Op de zolder rond de schoorsteen liggen er ook plassen water. Is het mogelijk om snel contact op te nemen? Alvast bedankt!
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Halen
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen op, opp. +100m², vrijstaand huis van 2008 (Spaanse stijl), wanneer is aan de prijs.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van dak te Hasselt
Ik heb een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2005. Het is een hellend dak. Het is +/- 200 m².
Ontmossen daken
Antwerpen
Pyramide dak ontmossen in Bouwel
Vrijstaande woning met een piramide dak. Woning van 1992. Ik ga ervan uit dat het geen asbestleien zijn. We zijn recent eigenaar geworden. Best contacteren in de late namiddag of woensdag of donderdag.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Tervuren
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een van een volledige nieuw dak. Inclusief dakgebinte en onderdak. Huidige dak bestaat uit dakpannen met onderdak en isolatie. Woning van 1890.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Ingooiem
Schoonmaken van dak, dakgoten, velux ramen en op bepaalde plaatsen ontmossen (oppervlak is tussen 90-100m2) Gevel breedte is 9m, schuine zijde is 5,66m. Dak in dakpannen. Gebouw zelf is van 55 maar dak is 15 jaar gelden vernieuwd .
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Herent
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakpannen en isolatie ertussen plaatsen. Ook vervangen van twee dakvensters. Woning van de jaren 30.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Dit is een appartement op het gelijkvloers. We hebben achteraan een plat dak. Ik wens graag te plaatsen te bekijken om eventueel dit dak te vervangen of te isoleren. Dit is een stuk dat ik heb bijgebouwd in jaren 80. Roofing met isolatie.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Oostende
Dit is voor een houtkachel en een pelletkachelt. Woning recent gekocht.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Lekkage in dak, dringend laten herstellen door dakwerker
Ik heb een lekkage. Ik wil het dak dringend herstellen en daarna wil ik het dak vernieuwen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakpannen verplaatsen en vervangen, dakwerker gezocht
We hebben een hellend pannendak, graag dakpannen verplaatsen/vervangen.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Oude dakpannen met mos laten reinigen
Op ons dak hebben wij oude dakpannen. We zouden deze graag laten reinigen. Het is een dak met oude dakpannen, vanbinnen rood buiten blauw. Onze woning is een halfopen bebouwing
Dakwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag dakwerken te Tienen
Eigenaars, plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, graag lek aan de afvoer herstellen.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteen stookolieketel & houtkachel vegen
2 schoorstenen met 1 kanaal, verbdonden met een houtkachel en in de andere verbranden wij stookolie.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lek in dak herstellen in Halle
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Er is namelijk een lek in zowel het hellend pannendak als het plat roofing gedeelte van mijn dak. Ik zoek dus offertes van dakwerkers die dit herstellen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakgoten in zink laten vernieuwen - dakwerker gezocht
Eigenaars, hellend dak, graag vernieuwen van dakgoten zink aan de voorgevel en achterkant.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 |