Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken, zo eenvoudig... !

Beschrijf
je project

Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen van een huis in Lummen
Het gaat om een dak met dakpannen. De woning werd gebouwd in 1954, maar het dak is 8 jaar geleden vernieuwd. Door een kastanjeboom is er erg veel mos op het dak gekomen.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een pannendak in Deerlijk
We zoeken offertes voor het ontmossen van een pannendak. De woning is van 1993. Het dak is door mij 5 jaar geleden aangestoomd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker regio Melle gezocht om nieuw dak te plaatsen
Ik zoek een dakwerker. Ons huis heeft een hellend dak (oppervlakte ongeveer 100 m²) en dat moet nieuwe pannen en dakgoten krijgen, geïsoleerd worden, ... Er moet dus eigenlijk een zo goed als nieuw dak komen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Pannendak ontmossen in Galmaarden
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1980. Het gaat om ongeveer 100 m². Het moet enkel langs de noord-oost kant gedaan worden. De hellingsgraad is 35 graden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Kapotte dakpannen door storm - Dakwerker in Tervuren gezocht
Door het stormweer zijn er een aantal dakpannen weggewaaid of stuk (een 5-tal). Dit dient zo snel mogelijk hersteld te worden. Ik denk dat ik nog een aantal pannen heb thuis.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lekken en mos op het dak - Dakwerker regio Tervuren gezocht
We hebben een probleem met lekken op verschillende plaatsen in het dak. Ook ligt er mos op de dakpannen. Verder moet er ook een nieuwe schoorsteen komen. Het dak is zo'n 20 jaar oud en is met leien bezet.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Jaarlijks onderhoud houtkachel - regio Ingelmunster
Ik zoek een schoorsteenveger om de schoorsteen van onze houtkachel te vegen. Het is voor een jaarlijks onderhoud, want vorig jaar werd hij ook in januari schoongemaakt.
Ontmossen daken
Antwerpen
Coaten en ontmossen van een dak in Brasschaat
Dit is voor een gebouw met drie appartementen. Ik ben één van de eigenaars. Het dak bestaat uit dakpannen en is 25 jaar oud. Graag een aparte prijs voor coaten en ontmossen.
Dakwerken
Antwerpen
Vervangen roofing wegens lek (Antwerpen)
Voor ons rijhuis zoeken we een dakwerker. We hebben een plat dak met roofing van bijna 100 jaar oud (ongeveer 60 m²). Nu is er een lek in de roofing, dus die moet volledig vervangen worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak met Eternit leien vervangen in Sint-Denijs-Westrem
Ik wens een dak van 180m² met Eternit leien te vervangen. Ook moet het dak hoger worden gemaakt.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor schoorsteen open haard / gasboiler
Ik zoek een schoorsteenveger. Openhaard en gasboiler zijn aangesloten aan de schoorsteen. Mijn huis is gebouwd in de 15de eeuw renovatie in 2009.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak isoleren/renoveren - Dakwerker regio Aarschot gezocht
We willen ons dak volledig renoveren. Het moet van buitenaf geïsoleerd worden en ondertussen moeten er ook een aantal kleine herstellingen gebeuren. Het dak is ongeveer 200 m² groot en iets meer dan 10 jaar oud.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen van schouw op gasketel te Harelbeke
Schoorsteenvegen van 1 schouw waarin gas wordt verbrand. De woning is gebouwd in de jaren 50.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor schoorsteen op stookolie in zoutleeuw
Dit is voor een 1 schoorsteen van een stookolieketel en is vorig jaar geleden laatst schoongemaakt. Vrije hoog huis en moet van onder worden schoongemaakt
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor open haard in Mortsel
Dit is een schoorsteen van een open haard. zeker twee jaar niet schoongemaakt. Afspraak best mogelijk op 31 januarie of 1 februari.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Nieuwe dakpannen plaatsen in Tienen.
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakpannen. Ook zijn er twee kleien daken die geïsoleerd moeten worden. Dit zijn golfplaten die mogelijks nog asbest bevatten.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een dakwerker voor de afbraak van een bestaande pannendak en het plaatsen van een nieuw dak met sandwichpanelen en isolatie.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Ontmossen van een dak in Oostende
We wensen ons dak, dat bestaat uit dakpannen, te laten ontmossen. De woning zelf is zo'n 40 m² groot en dateert van de jaren 70. Het dak is nog nooit ontmost geweest. Er bevindt zich vooral mos aan de noordkant. We zouden eventueel ook een prijs willen krijgen voor het reinigen van zonnepanelen.
Dakwerken
Brussel
Stormschade herstellen op een dak in watermaal-Bosvoorde
Omschrijving: Na stormschade: drie dakpannen vervangen op de nok van het dak en één gewone dakpak. Dit is een puntdak van een vrijstaande woning.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteen en mazoutbrander schoonmaken voor een woning in Jabbeke
Dit is voor een schoorsteen en de mazoutbrander. Geen idee wanneer deze het laatst zijn schoongemaakt.
Dakwerken
Antwerpen
Glazen koepel laten vervangen (offerteaanvraag)
Wij hebben een grote koepel in onze woning. Die koepel moet worden vervangen doer een constructie in glas. Dit is snel 5m op 5 m op een schuine helling van het dak. Plaatsbezoek is gewenst.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Industrieel dak vervangen (offertes nodig)
Gaat om 4000 m² industrieel gebouwdak, 15 graden hellend zadeldak maar moet met PVC.
In onderaanneming of partnerschap met onze werf die de dakvernieuwing (vervanging steeldeck en PIR-isolatie) zelf uitvoert maar voor PVC beroep wil doen op experten.
Dakwerken
Antwerpen
Zinken dakgoot vervangen (Tisselt)
Ik zoek offertes voor het vervangen van een dakgoot. De woning is van 1939 en het dak bestaat uit sneldekpannen. Het is waarschijnlijk nog altijd de originele dakgoot. Deze is in zink en heeft een plastic bekleding die 30 jaar geleden is aangebracht. Het dak zelf werd 25 jaar geleden vernieuwd.
Dakwerken
Antwerpen
Dak in kunstleien vervangen (geen onderdak voorzien) - Heist-op-den-Berg
Ik wens een dak met kunstleien te vervangen. We zouden deze wegnemen en vervangen door ofwel leien ofwel dakpannen. Momenteel is er geen onderdak voorzien. Er is wel een schouw die afgebroken worden.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Dessel
Ik wens het volledige dak te vervangen en nieuwe isolatie te plaatsen. Momenteel is het een dak in dakpannen. Onderdak is nog niet voorzien.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging voor hellend dak in Harelbeke
Ik wens mijn dak te laten reinigen. Het gaat om een hellend tegelpannendak met een oppervlakte van meer dan 160 m². Aan één kant bevinden zich zonnepanelen. Het is een vrijstaand huis van 2010.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen dakpannen voor een gebouw in Diepenbeek
We zoeken offertes om ons hellend dak met dakpannen te laten ontmossen. We zijn eigenaar van de woning, maar verhuren de bovenverdieping. De woning is 60 jaar oud, maar het dak is zo'n 35 jaar geleden vernieuwd. Sindsdien werd het nooit ontmost.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakgoot herbekleden in Oudenaarde
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het herbekleden van een bestaande dakgoot. De huidige dakgoot is in pvc-latten. De woning dateert van 1938.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Paal
We zouden graag offertes ontvangen voor werken aan ons dak. Het is momenteel bedekt met leien (uit 1977). We zouden een onderdak, isolatie en dakpannen willen. Eventueel zouden we zelf de dakpannen en de isolatie kunnen leggen naargelang de prijs. We houden de opties dus nog open. We hebben ook reeds panelen voor een zonneboiler. Later zouden we hier later zonnepanelen op wensen te plaatsen.
Graag contacteren tussen 12u en 13u of na 17u.
Dakwerken
Antwerpen
Offerte: Dakpannen en onderdak vernieuwen op dak met zonnepanelen
Ik wil een offerte voor het vervangen van dakpannen en plaatsen een nieuw onderdak. Momenteel liggen er 2 zonnecollectoren op het dak.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schouw gasketel laten vegen (prijsaanvraag)
Ik wil de schouw van mijn gasketel laten vegen. Ons huis is in 2004 gebouwd. Wat kost het reinigen van deze schouw?
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van een pannendak in Drongen
Ik heb een pannendak van 1989 met groene bollen mos en wit en groen beslag. Dit is vooral te zien aan de voorkant. De achterkant van het dak is bedekt met zonnepanelen. Het dak is 120-130m² groot.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak vervangen van een woning in Temse
Ons dak zou vernieuwd moeten worden. Er zal ter plaatsen moeten bekeken worden of het nodig is om ook het onderdak en dakgebinte te vervangen. Graag wensen we dan de beide opties in een offerte te bekijken. Momenteel hebben we ons origineel pannendak van de jaren 70 nog.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een huis in Staden
Graag zou ik een offerte ontvangen voor het uitvoeren van dakwerken. We hebben momenteel een hellend leiendak, dat recentelijk vernieuwd is geweest, maar ik zou hier nu graag een dakkapel op laten zetten. Wanneer deze werken uitgevoerd moeten worden, is afhankelijk van de prijs. Het huis werd gebouwd in 1974.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuw dak voor huis en paardenstal te Ravels
We willen dakwerken laten uitvoeren voor ons huis en de paardenstal. Het huidige dak met leien moet verwijderd worden en er moeten nieuwe dakpannen of platen op. Het gaat om ongeveer 100 m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een tuinhuis | Wellen
We hebben een nieuwbouw tuinhuis van ongeveer 8m op 5m50. We willen een zinken goot laten installeren met 1 afvoerbuis. Kan u hiervoor een offerte maken?
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Vervangen oude dakgoot
Betreft vervangen oude dakgoot 17m in zenk en ook een hanggoot in 17 meter zink. In totaal 34 lopende meter zink en 3x 5 meter afvoerpijp zink. Dit is een dakpannen dak. Woning gebouwd in de jaren 50.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Kluisbergen
We hebben een dak laten vernieuwen maar de zijwand dient nog te gebeuren. De huidige aannemer is wel failliet is gegaan. dak in epdm rubber. Liefst bellen na de middag.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak uit kunststof met EPDM overleggen - regio Roeselare
We hebben een dak uit kunststof, maar dat hadden we nu graag met EPDM laten overleggen om het terug duurzaam te maken. Het gaat om een oppervlakte van 18m² en de werken zouden dit voorjaar moeten doorgaan.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakgoten en oversteek vernieuwen te oudenaarde
Graag dakgoten vernieuwen en oversteek vernieuwen. Dit is een zadeldak. Werken voor tegen de zomer. Dit dak is van de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Daklek na hevige regenval in Brasschaat
Na de hevige regenval van de laatste dagen hebben we een lek in het dak. We zoeken een dakwerker die dit kan oplappen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker Nieuwe spanten nok en dakpannen plaatsen
Het dak afbreken doen we zelf. Er moeten nieuwe spanten, een nieuwe nok balk en nieuwe dakpannen geplaatst worden op twee verschillende niveaus. Uiteindelijk moet het 1 groot dak worden.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen mazoutketel en open haard
Ik zou de schouw van mijn huurhuis willen laten vegen. Ik heb een mazoutketel en een open haard. Het huis dateert van 1950 ongeveer.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Opsporen daklek + dak herstellen in regio Eeklo
We zoeken iemand die de oorzaak van een daklek kan opsporen en vervolgens herstellingen kan uitvoeren. Op dit moment is de oorzaak nog onduidelijk. Het water heeft het houtwerk van het dak binnen aangetast en bij hevige regenval is er insijpeling binnen. De Velux is reeds gecontroleerd, dus de oorzaak ligt bij het dak.
Dakreiniging
Limburg
Pottelbergse pannen ontmossen in Heusden Zolder
Op mijn dak werden Pottelbergse pannen geplaatst in 1982. Ze zijn nu groen en zijn bedekt met korstmossen en/of schimmels en er zijn ook groene mossen in de voegen. Ik zou ze willen laten reinigen, liefst door een onderneming uit Limburg. Mijn dak is meer dan 200m² en het is een hellend dak.
Dakwerken
Antwerpen
Water komt door plafond bij regen in huis te Beerzel
Met de laatste regenperiodes heb ik waterinfiltratie op het plafond. Dak is pannen, zadeldak. Graag herstelling of een diagnose.
Dakwerken
Antwerpen
Boomse dakpannen vervangen (Brecht)
Ik zoek een specialist om de huidige Boomse pannen en de daklatten van mijn dak te vervangen. Het onderdak is reeds voorzien. Ik zou een dampscherm, daklatten, nieuwe dakpannen en een dakkapel willen laten plaatsen.
Ontmossen daken
Antwerpen
Ontmossen hellend dak in Lint
Ik zou het dak van mijn huis willen ontmossen. Het is en rijhuis die omtrent de jaren '50-60 gebouwd is geweest, maar het dak is iets recenter. Het gaat om een hellend dak. Gelieve mij te contacteren om een afspraak te maken of een bericht achter te laten (ik sta in het onderwijs).
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakgoot vervangen voor een rijwoning in Brugge
In onze dakgoot bevinden zich 2 gaten van ongeveer een duim dik. Kan dit voorlopig hersteld worden of kan er indien nodig een nieuwe dakgoot geplaatst worden? U zal hiervoor wel op het plat dak van mijn buren moeten staan met een ladder, anders kan u er niet aan. Het gaat om een rijwoning met een gelijkvloers en 2 verdiepingen. De kapotte dakgoot bevindt zich aan de kant waar er een lager huis is. De dakgoot is ongeveer 10 m lang. De werken zouden voor binnen 3 maanden zijn.
Dakwerken
Antwerpen
Vernieuwen dakbekleding garageboxen in Mol
Voor 5 garageboxen met golfplaten zou ik een nieuwe dakbekleding willen. Deze boxen staan er sinds de jaren 70. Ikzelf ben de zoon van de eigenaar en doe deze aanvragen in zijn naam.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker uit Leuven om nieuwe schoorsteen te metselen
Ik zoek een dakwerker uit regio Leuven die de oude schoorsteen kan afbreken en een nieuwe schoorsteen metselen. De woning is gebouwd in 1922.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker schouw afbreken en opmetsen Landen
De schouw moet afgebroken worden en terug gemetst worden. We hebben een rijwoning dus opletten voor de buren. Gelieve ons hiervoor uw offerte te bezorgen.
Bouwjaar rond 1930, kan spoedig beginnen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen laten vegen in Wingene
Ik wil de schouw van ons huis laten vegen.
Er is een houtkachel aangesloten op de schoorsteen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken leien dak in Dilbeek
We hebben een leien dak met een lek aan een Velux raam. Ik had dit lek graag willen laten herstellen.
De leien liggen niet goed aan 3 Veluxen. Ons huis is meer dan 10 jaar oud.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen regio Beersle - Losse dakpannen en lek
Het dak van mijn rijwoning moet hersteld worden, liefst zo snel mogelijk. Vooraan liggen er enkele dakpannen liggen scheef, waardoor er regen binnen komt en de isolatie gedeeltelijk los zit. Aan de achterkant loopt het water binnen via de zijkant van de Velux en aan de onderkant van de schouw.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Leien dak laten ontmossen in Aalst
Ik heb een leien dak, zeker geen asbest, en wil het mos op mijn dak laten verwijderen zodat het weer schoon is. Wat zijn de mogelijkheden?
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schouw op gas vegen | Dworp
Wij willen onze schouw laten vegen voor 13 februari, want dan komt Bulex voor de boiler. Het gaat om één schouw op gas. Wij zijn van 26 januari tot en met 4 februari op vakantie, dus liefst ervoor of erna een afspraak maken.
Ontmossen daken
Antwerpen
Hellend dak ontmossen in Rumst
Ik zou het dak van mijn huis willen laten ontmossen. Het gaat om een hellend pannendak van meer dan 100m². Het is een halfopen bebouwing dat dateert van 1991.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker uit regio Sint-Genesius-Rode om lek te herstellen
Ik zoek dakwerker uit regio Sint-Genesius-Rode. We hebben een hellend pannendak, maar daar zit nu een lek in. Het huis is van de jaren 1980.
Ontmossen daken
Antwerpen
Hellend dak met leien ontmossen in Edegem
De leien op ons dak liggen onder het mos. Ooit is het dak wel eens gereinigd geweest, maar nu is het weer nodig. Het gaat om maximaal 100m².
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen van vrijstaand huis regio Dilbeek
Ik wil mijn dak laten ontmossen. We hebben een zadeldak van ongeveer 150m². Het gaat om een vrijstaand huis van 1990.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Betonpannen laten reinigen van woning in Ieper
Hellend dak met betonpannen. Woning van 1992. Betonpannen sindsdien nooit gecoated of vervangen. +- 100-120m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Schouw herstellen regio Huldenberg
Graag had ik een offerte gekregen voor het herstellen van een bestaande schouw. De schouw heeft geen deksteen en de bovenste rij stenen ligt los. Het is dus de bedoeling om de schouw weg te halen tot waar het los zit en dan terug op te bouwen. De schouw steekt een kleine meter boven het dak uit. De woning is van 1920, maar de dakbedekking is wel ooit veranderd.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuwe pannen plaatsen op hellend dak te Zoersel
Op ons dak (hellend dak, max. 100m²) willen we nieuwe pannen plaatsen. Het dak moet vernieuwd worden. Graag een goede offerte.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Zaffelare
Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het herstellen van het plat dak. Het gaat om een roofing dak met een daklek. De problemen enkele weken geleden begonnen. De woning is van de jaren 60.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dakreinigers gezocht in regio Destelbergen
Vijf à zes jaar geleden heb ik mijn dak zelf al eens ontmost. Aangezien dit tijdrovend werk is zou ik dit deze keer willen laten uitvoeren door ervaren dakreinigers. Het gaat om een hellend dak van een woning van zo'n 30 jaar oud. Kan ik hiervoor offertes ontvangen in de regio van Destelbergen?
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Velux en dakpannen vervangen in zadeldak - Sint-Niklaas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een Velux en enkele dakpannen. De woning is van 1987 en de dakpannen zijn dus dertig jaar oud. Mijn buurman is ook van plan om dezelfde werken te doen (rijwoning vlak naast mij).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Dendermonde
Ons plat dak is slecht gelegd door een algemene aannemer in het jaar 2015. Binnen hebben we geen lek, maar ter hoogte van de regenbuizen buiten zijn er vochtige plekken. Een ander probleem hebben we bij ons hoofd dak met dakpannen. Daar is ter hoogte van een ijzeren schouw een lekkage. De platen zijn vochtig. Vooral op de zolder.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker voor dak vernieuwen in bonheiden
Het dak is volgens mij +/- 80 m², ik heb geen idee of het volledig moet vervangen worden of niet en of er een onderdak aanwezig is. Ben op zoek naar een dakwerker die mij het juiste advies kan geven. Er was even een lek maar dat is opgelost door wat pannen te verschuiven maar sowieso moet het dak vernieuwd worden.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Erkende schoorsteenveger gezocht voor tuberen schouw
er is reeds iemand geweest die de schouw getubeerd heeft maar toch komen er verstikkende geuren in het huis. De schouw is aangesloten op een mazoutketel
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van een dak voor een woning in Oud-Heverlee
Dit is een dakpannen dak. Woning is 8 jaar geleden gebouwd en is nog nooit ontmost.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Bottelare
Ik zoek een offerte voor het isoleren en/of vervangen van de dakbekleding van een ouder woning. Gebouw origineel van 1946 maar ik heb geen idee of en wanneer deze daken ooit al vervangen zijn geweest. Ze zijn in elk geval nog niet geïsoleerd. Dit is een plat en hellen dak.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor een woning in Stalkhille
Dit is voor de schoorsteen van een gewone houtkachel. Schoorsteen is meer dan drie jaar geleden ten laatste schoongemaakt.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak met leien renoveren en isoleren regio Deinze
Ik wil het dak van mijn huis renoveren en isoleren. Het is een hellend dak met leien, maar die moeten eraf genomen worden. Daarna moet men het dak isoleren en nieuwe dakbedekking. plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 90m² en het huis werd in 1983 gebouwd.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak verkeerd geplaatst, goede dakwerker gezocht
Er is reeds een nieuw dak geplaatst. Door foute plaatsing is dit dak echter niet op een steunmuur geplaatst waardoor het dak niet stevig genoeg staat. Gebouw van de jaren 40. Nieuwe dak bestaat uit dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Lek in dak herstellen + dak isoleren te Aartselaar
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een plat dak en herstellen van een lek op het dak. Roofing dak dat momenteel 20 jaar oud.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Erkende schoorsteenveger gezocht regio Landen
Wat verbrandt u in de schoorsteen? : Gas || Om hoeveel schouwen gaat het? : 1 ketel van 2002, schouw nog nooit gereinigd.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Erkende schoorsteenveger gezocht - Merelbeke
Schoorsteen met 1 kanaal, wij verbanden hier hout in.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Erkende schoorsteenveger nodig in regio Oostakker
2 Gaskachels aangesloten aan elk een aparte schouw van het huis dat we net gekocht hebben. Graag een erkende schoorsteenveger om dit te laten reinigen.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger te Lembeke gezocht voor open haard
Ik zoek een schoorsteenveger voor de schouw van een open haard. Deze wordt af en toe gebruikt, maar is 15 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. De schoorsteen is vierkant en in baksteen.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Dak met asbestleien ontmossen - regio Lede
We zouden ons dak laten ontmossen. Het gaat om een Hellend dak met asbestleien van ongeveer 100m². Ons huis is een vrijstaand huis uit 1968. Wanneer we de werken laten doorgaan, ligt nog niet vast.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenveger voor houtkachel te reinigen
Ik wil een offerte voor 2 schouwen waarin hout wordt verbrand.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerker gezocht (regio Tielt-Winge): schouw, onderdak en dakgoten
Ik ben op zoek naar een dakwerker. De schouw moet opnieuw gemetst worden, de dakgoten moeten vervangen worden en er moet een onderdak geplaatst worden. Het huidige dak is een hellend pannendak uit 1955.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker dakpannen vernieuwen + isoleren regio Temse
Voor mijn woning wil ik dakwerken laten uitvoeren.
Ik wil nieuwe pannen + isolatiue, opp. +60m², rijhuis.
Later komen er zonnepanelen op, indien goede prijs kan dit snel.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen van dakpannen | Dendermonde
Ons dak is bekleed met dakpannen die ontmost moeten worden. Het dakoppervlak is 242 m². De woning is gebouwd in de jaren 60, maar is gerenoveerd begin jaren 2000.
Dakwerken
Antwerpen
Installatie nieuwe dakkapel in Bornem
Achteraan onze woning hebben wij een dakkapel uit hout. Door de ouderdom wordt het hout rot. We zouden deze dus willen vervangen door een dakkapel uit PVC. Tevens zouden we dit dakkapel willen isoleren alsook het plat dak ervan vernieuwen.
Vooraan de woning hebben wij ook een dakkapel die al gedeeltelijk vervangen werd. Hier zijn nog echter drie houten lijsten die we ook willen laten vervangen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Complete renovatie dak - Avelgem
Het hellende dak op ons huis zou volledig gerenoveerd moeten worden. Dit betekent de bakgoten aan beide kanten vernieuwen door hanggoten, 2 nieuwe veluxen plaatsen en nieuwe dakpannen en onderdak plaatsen.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Koekelare
Ik zou het dak van mijn woning laten reinigen. Hellend pannendak, opp. +100m², rijhuis van 2003, kan rond de zomer.
Ontmossen daken
West-Vlaanderen
Reinigen van leien dakpannen Oostrozebeke
Wij zoeken offertes voor het reinigen van ons dak. Specifiek gaat het om een hellend dak met leien. Onze woning is ongeveer 20 jaar oud, maar het dak werd nog nooit gereinigd.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenvegen gastoestel
De schoorsteen van ons gastoestel moet dringend geveegd worden. Deze schouw is al meer dan vijf jaar niet meer schoongemaakt geweest.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor kachel van allesbrander | Kontich
De kachel van een allesbrander moet schoongemaakt worden. Deze heeft drie weken geleden één week gebrand, maar werkt vaker niet dan wel.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Lek in dak rond schoorsteen - Dakwerker regio Brugge gezocht
Beste, wij hebben een lek in het dak rond de schoorsteen. Het gyproc plafond onder de schoorsteen in de slaapkamer voelt al vochtig aan. Op de zolder rond de schoorsteen liggen er ook plassen water. Is het mogelijk om snel contact op te nemen? Alvast bedankt!
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Breden
We hebben een probleem met de dakpannen waar langs alle kanten water komt. Woning van de jaren 40. Orginele dak.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Halen
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen op, opp. +100m², vrijstaand huis van 2008 (Spaanse stijl), wanneer is aan de prijs.
Ontmossen daken
Limburg
Ontmossen van dak te Hasselt
Ik heb een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2005. Het is een hellend dak. Het is +/- 200 m².
Ontmossen daken
Antwerpen
Pyramide dak ontmossen in Bouwel
Vrijstaande woning met een piramide dak. Woning van 1992. Ik ga ervan uit dat het geen asbestleien zijn. We zijn recent eigenaar geworden. Best contacteren in de late namiddag of woensdag of donderdag.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Tervuren
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een van een volledige nieuw dak. Inclusief dakgebinte en onderdak. Huidige dak bestaat uit dakpannen met onderdak en isolatie. Woning van 1890.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging voor een woning in Ingooiem
Schoonmaken van dak, dakgoten, velux ramen en op bepaalde plaatsen ontmossen (oppervlak is tussen 90-100m2) Gevel breedte is 9m, schuine zijde is 5,66m. Dak in dakpannen. Gebouw zelf is van 55 maar dak is 15 jaar gelden vernieuwd .
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Herent
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakpannen en isolatie ertussen plaatsen. Ook vervangen van twee dakvensters. Woning van de jaren 30.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 | Daken & schoorstenen (recente leads) 8 | Daken & schoorstenen (recente leads) 9 | Daken & schoorstenen (recente leads) 10 |