Waarom uw dak, en schouw laten schoonmaken?

  • Stralende woning
  • Betere bescherming
  • Erkende specialisten

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger voor een appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is voor een gebouw waarvan we syndicus zijn. Geen idee wanneer deze laatst in schoongemaakt.
Dakwerken
Antwerpen
Onderdak plaatsen + isolatie langs buiten | Hemiksem
We willen een onderdak plaatsen en ons dak langs buiten isoleren. Er liggen dakpannen op het dak (geen asbest).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
2 daken isoleren + 1 sarking dak | Evergem
We zoeken offertes voor 2 verschillende daken. Het dak van het ene huis is al vernieuwd met metaalpannen en folie op de kepers, maar is nog niet geïsoleerd. Het andere dak is nog niet vernieuwd en we zouden er een sarking dak van willen maken. Er moeten ook nieuwe zwarte stormpannen komen en dakisolatie. In beide daken zit er geen asbest.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker gezocht om roofing en golfplaten te vervangen | Arendonk
Ik zoek een dakwerker voor 2 opdrachten. Enerzijds moet hij een plat roofing dak van 20m² vervangen en anderzijds moet het golfplatendak dak van een bijgebouw (80 m²) ook vervangen worden.
Dakwerken
Antwerpen
Plat dak met roofing isoleren | Rijwoning in Schoten
Ik zoek offertes voor dakisolatie. Ons dak is een plat dak met roofing (bitumen met keitjes erop) van 46 m². Het huis zelf is van rond 1940.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakramen plaatsen + dak renoveren voor slaapkamers op zolder | Oostkamp
Wij zoeken een dakwerker die ons dak wil renoveren. Er zouden ook 2 dakramen moeten geïnstalleerd worden. Momenteel functioneert de zolder als opslagruimte, maar we willen er in de nabije toekomst slaapkamers van maken.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteen reinigen | Kapellen
Ik zoek een offerte voor het reinigen van mijn schoorsteen (verbranding op mazout). Graag prijs van een erkende schoorsteenveger uit de buurt.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Schouw herstellen en cementeren
Ik wil een offerte van een dakwerker voor het herstellen van onze schouw. De zijkant moet ook gecementeerd worden. De schouw is oorspronkelijk van 1937.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakpannen en dakgoot vernieuwen of dak verhogen?
We willen het dak van onze garage renoveren, maar we twijfelen wat we kunnen doen. We zouden een offerte wensen voor ofwel het vernieuwen van de dakpannen en de dakgoot, ofwel voor het verhogen van dak van 1.5m en dan een plat dak plaatsen. Het dak is van de jaren 60 (bijbouw).
Dakwerken
Limburg
Dak volledig vervangen | Meeuwen
Ik wil mijn dak volledig vervangen. Het is een schuin dak dat nu bedekt is met asbestleien. Die moeten dus eerst verwijderd worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Hamme
Ik zou 3 zaken willen vernieuwen / renoveren aan mijn bestaande dak. 1 De scheiding tussen mijn buurman zijn zijgevel en mijn pannendak is nu uit bekleed met roofing . Deze is versleten en zou door een andere duurzamer materiaal moeten vervangen worden. Lengte ongeveer 19 gewone dakpannen. Ik moet nog kijken hoeveel dakpannen ik nog op reserve heb. 2 Ik denk dat het niet slecht zou zijn om mijn nokpannen eens te herleggen en goed afdichten. Deze zijn nu gecementeerd maar is niet echt meer ok volgens mij . Graag jullie mening . 3 Mijn gemetste schouw opnieuw uitslijpen en her voegen of eventueel herstellen en nadien uit bekleden met duurzaam materiaal . Tot slot heb ik nog een 2de schouw aan de achterkant van mijn dak die geen dienst meer doet. Afhankelijk van de offerte prijs zou ik deze misschien willen weg doen tot juist onder het dak en toeleggen met pannen. Foto's zijn zeker beschikbaar !
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken Lier: eternit leien verwijderen + sandwichpanelen leggen
Ons dak boven de 1ste verdieping moet een nieuwe dakbedekking krijgen. Nu liggen er dakpannen en eternit leien op, maar die moet men verwijderen en vervangen door geprofileerde sandwichpanelen. Het dak heeft een oppervlakte van 45 m2 en heeft 2 Veluxen. Tegelijkertijd mag men ook een deel van de zijgevel bekleden met sandwichpanelen (type microgolf).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker te Gent gezocht: asbest verwijderen en dakkapellen plaatsen
Er zit asbest in ons onderdak en dat willen we laten verwijderen. Daarnaast hadden we graag ook 2 dakkapellen laten platsen. Het dak is een kleine 100 m² in oppervlakte en er liggen dakpannen op.
Dakwerken
Limburg
Asbest leien verwijderen + dak renoveren | Peer
Huidige toestand:
Asbest leien op een lichthellend zadeldak (115 m²)
Constructie van het dak is nog in orde.

Werken:
De asbestleien moeten verwijderd worden.
De kernissen / oversteken dienen ingekort te worden.
Er moet isolatie, een onderdak en nieuwe dakbedekking komen.
Op termijn komt er ook een nieuwe gevel. Het is dus zeer belangrijk dat de hoekpannen recht lopen met de toekomstige gevel.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht te Gent: dakgoot plaatsen
Ik zoek een dakwerker in Gent om een dakgoot te plaatsen. Ons huis is 4,5 meter breed, maar het is ook voor het huis van de buren dat nog in aanbouw is.
Dakwerken
Antwerpen
Dakgoot vernieuwen + onderhoud dak in Mechelen
Bij de aankoop van ons nieuwe huis zagen we dat onze dakgoten (ik vermoed PVC) verouderd zijn. Achteraan het huis is ook een afvoer losgekomen waardoor er water lekt. De houten omkadering heeft zijn beste tijd gehad en zouden dit (eventueel) ook willen veranderen. Tot slot zou een algemeen nazicht van het dak en eventueel onderhoud gewenst zijn.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Mansardedak renoveren van 3-gevelwoning
Graag offertes voor de renovatie van ons mansardedak. Het gaat om een 3-gevelwoning met 2 mansardekamers die we willen vernieuwen. Het is een hellend dak uit 1952.
Dakwerken
Antwerpen
Roofing vervangen door mansardedak | Antwerpen
Wij zouden graag het volledige dak van het hoofdgebouw (zonder de achterbouw) vernieuwen. Het nieuwe dak moet een mansardedak worden (vandaag is het gewoon roofing).
Dakwerken
Antwerpen
Vernieuwing en renovatie dakwerken in Antwerpen
Vernieuwing van een dak in een huis van 1958 want er zijn ook gebroken/gebarsten dakpannen waardoor een lek is ontstaan. Onze dak is momenteel in zink en is een bestaand dak zonder asbest. Mijn dak is 100m² en de oppervlakte van mijn huis is 1520m²
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Harelbeke
Het is een bestaande lichtstraat die volledig gerenoveerd moet worden. Het is volgens mij een lessenaarsdak, want de lichtstraat staat schuin tegen de gevel. Ik denk dat de lengte ongeveer 5 à 6 meter lang is en 1m50 breed. Zowel het kader als het glas moeten vernieuwd worden.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Nieuw dak plaatsen te Zele
Het dak van mijn huis is er één zonder onderdak. Het gebinte is (denk ik) ook aan vervanging toe. Ik ben dus op zoek naar iemand die een volledig nieuw dak zal leggen (gebinte, onderdak, dakpannen en eventueel al klaarmaken om later zonnepanelen te installeren). Ik had ook graag enkele Veluxramen geïntegreerd. In het dak is geen asbest aanwezig.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken en dakisolatie voor woning in Aalst
De oppervlakte van mijn zadeldak bedraagt ± 53 m². Ik zou de huidige kunstleien (30x60 cm) willen laten vervangen door nieuwe kunstleien. De leien zijn nog in relatief goede staat. Het lijkt erop dat verschillende types door elkaar gebruikt zijn. Het huis is al een aantal keren van eigenaar veranderd. Mogelijks zijn de slechtste leien in het verleden vervangen. Er zijn er nog een aantal bij met wafelstructuur (asbesthoudend?). In het verleden is er één lei losgekomen en meldde de dakwerker dat een aantal nagels gecorrodeerd zijn zodat ik me niet meer zo gerust voel (ik kom niet vaak op de zolder en als je een losgekomen lei merkt door insijpelend water, kun je al heel wat schade hebben). Het houten dakgebinte is nog in goede staat. Er zijn geen schoorstenen, enkel een buis van een verwarmingsketel. Er is één primitief dakvenster (40x60 cm) dat ik wil laten vervangen door een grotere Velux tuimelvenster (55x78 cm, binnenzijden vochtbestendig, wit afgelakt – buitenzijde aluminium, standaard energiebalans beglazing - HR++ type 50). Graag een offerte voor vervanging van de huidige leien, incl. het plaatsen van een onderdak (is er momenteel niet). De bedoeling is dat er ook nog isolatie wordt aangebracht. Momenteel is de zoldervloer al prima geïsoleerd, helaas met het gevolg dat het in de winter soms licht vriest op zolder met problemen voor de verwarmingsketel tot gevolg (waterleidingen, condensatievocht, ...). Er zou dus ook nog een basisisolatie moeten aangebracht worden die de vorsttemperaturen en de grote temperatuurschommelingen dag en nacht opvangen. In de winter kan ik bijvoorbeeld het luik naar de zolder open zetten, maar aangezien het dak totaal niet geïsoleerd is, gaat dan alle warmte direct verloren en is mijn vloerisolatie eerder een kwaal dan een baat. Voor deze basisisolatie graag een apart voorstel incl. prijsofferte. Graag minimum met 2 komen werken opdat de werken niet te lang zouden duren. Er is geen acuut probleem met het dak, dus niet hoogdringend. Foto's op aanvraag.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken na stormschade te Vosselaar
Wij hebben stormschade aan ons dak. Het betreft de nok (ongeveer 1 à 2m breed), waar het lood en een aantal leien zijn weggewaaid. Onze verzekering zou graag een voorlopige prijsindicatie hebben zodat ze aan de hand daarvan kunnen beslissen of ze zelf een schade-expert langs laten komen. We hebben ook foto’s van de schade, indien gewenst.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken na stormschade in Kruibeke
Door de storm gisteren is er een stuk van de dakrand van de achterbouw losgekomen. De woning is vorige maand gekocht geweest. Momenteel is dit een dak met golfplaten. Graag zo snel mogelijk contact .
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Dit is voor de renovatie van een dak met een tuinhuis. We wensen een plat dak te plaatsen met groenbedekking. Momenteel een houten dak met asbest. Afspraken waarschijnlijk pas in april.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dak van een appartementsblok vernieuwen | Gent
Dakwerker gezocht voor het vernieuwen van dakpannen, pannenlatten en onderdak alsook de plaatsing van 2 dakvensters type Velux 55 x 78. De zoldervloer is al geïsoleerd. Het gaat om dak uit 1966 van 80 m² van een VME (blok met 8 appartementen).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Herstellen of vervangen roofing plat dak in Zingem
Ik zou mijn plat roofing dak willen laten herstellen of vernieuwen (opp.= +- 50m²).De roofing op ons plat dak is met de zomerse temperaturen losgekomen
Er is een tijdelijke herstelling aan gebeurd maar er zou een deel moeten vervangen worden en terug tegen de muur van het eerste verdiep moeten vastgezet worden.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Nieuwe dakbedekking + Eternit leien verwijderen
Momenteel liggen er Eternit leien (asbest) op ons dak. Het is een zadeldak met aan de voor -en achterkant in het totaal 4 kapellen, 2 aan de voorkant en 2 aan de achterkant De asbestleien willen we vervangen door leien, stalen dakplaten of dakpanplaten.
Ontmossen daken
Limburg
Dakpannen kuisen op een zadeldak
Ik zou mijn dak willen laten kuisen. Het is een zadeldak met dakpannen van ongeveer 150 m² groot. Ons huis staat er sinds 1996 en het dak werd nog nooit gekuist.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Nieuw onderdak + asbestleien verwijderen
We hebben een huis uit de jaren '60 met een dak in leien van eind 1970 (wellicht asbestleien). We zouden graag nu een onderdak laten plaatsen alsook de leien laten vervangen door dakpannen. Als dakpannen niet mogelijk zijn, dan kiezen we voor vezelcementleien of eventueel natuurlijke leien. Ik ben best na 17u bereikbaar.
Dakwerken
Antwerpen
Dakgebinte vervangen + onderdak plaatsen in Herenthout
Ik zoek een offerte voor het vervangen van het dakgebinte en het plaatsen van een onderdak. Het dak is minstens 35 jaar oud en er liggen originele Boomse dakpannen op.
Dakwerken
Limburg
Dak met dakkapellen volledig renoveren
wij zijn van plan om ons volledig dak te laten vernieuwen. Het is een dak met 4 dakkapellen erin. Alles moet vernieuwd worden (houtwerk, onderdak, dakpannen en isoleren)
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Brecht
Beste, Wij ondervinden een aantal lekken in het dak. Ons oude dakconstructie betreft een roofing dak als onderdak met daarbovenop betonnen sneldekpannen. Onze intentie is om de bestaande sneldekpannen te verwijderen, een dampscherm te plaatsen over de oude roofingdak om verrvolgens nieuwe dakpannen (type Pottelberg) te leggen. Ons huis meet 14 X 9m met een helling van 30°. Ook is er een schouw die we zouden wensen afbreken en dak overleggen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen te Vorselaar
Is het mogelijk om door middel van een camerainspectie de schoorsteen te bekijken waar 5 schoorsteenmantels op uit komen. Ook graag kuis afspraak.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Oud-Turnhout
Oude dakgoot vervangen door een naadloze aluminum versie met bijhorende afvoer buizen. De lengte is ongeveer 6m60cm, van hoogte voor afvoer buizen heb ik geen afmeting ruuw geschat zal deze ongeveer 5m zijn.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Nieuwe dakgoten + zinkwerk (Gentbrugge)
Ik zoek een dakwerker om de dakgoten en het zinkwerk te vernieuwen. Ons huis is 30 jaar oud en er is sindsdien nooit iets veranderd aan het dak.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Ontmossen daken te Kermt
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlek, nog nooit gereinigd.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Lekkage in zadeldak met leien waardoor er plaaster los komt in kamers
Er komt plaaster los in de kamers onder het dak. Er is geen groot lek zichtbaar maar door de vochtinsijpeling weten we wel dat het om een lek gaat. Het dak zelf bestaat uit leien en is in de jaren 60 gezet.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor plat dak van een woning in Grimbergen
Vervangen van een plat dak. Dit is voor een renovatie van een bestaande woning. Voor de woning waar we nu wonen zal ofwel een nieuw dak geplaatst worden of zullen de dakpannen vervangen worden, de veluxen inclusief. Woning van de jaren 90. Liefst opbellen in de namiddag.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken (leiendak vervangen door pannendak) woning te Duffel
Ik wil dakwerken laten uitvoeren voor mijn woning. Een hellend leiendak vernieuwen naar een pannendak, opp. 64m². Het bouwjaar is 1954, de leien zijn van ergens rond 1980.
Contact na 14u tb.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor appartement in Blankenberge
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn appartement. Ik wil het plat dak laten isoleren en EPDM laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m². Bouwjaar voor 1960.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Roofingdak vervangen in Assebroek
Voor mijn huis wens een plat roofingdak op de garage van bijna 40 m² te vervangen. Het huis is van de jaren 30.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteenvegen voor een houtkachel (Knokke-Heist)
Het gaat om een inox schouw van een houtkachel in een veranda. Schouw te vegen, maar ook de aansluiting van de kachel met de schouw nakijken. Momenteel is er rookverlies en een hete muur rond de aansluiting. Het huis is van 2008, het is niet super dringend.
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Vogelnest verwijderen uit de schouw | Kampenhout
Graag vogelnest ruimen en schouw reinigen. Onze schouw (houtkachel) zit verstopt door een vogelnest (zit +/- 1m diep). De schouw bevindt zich op het hoogste punt van een zadeldak (gebouw met 3 bouwlagen, 3e niveau = dak). Het huis is van jaren 50. Ik ontvang graag prijsoffertes.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor appartement in Knokke
We hebben een plat dak met roofing. De dakgoot moet bekleed worden op 2e verdieping in pvc of aluminium in licht grijs, over de volledige lengte van het appartement en over de lengte van straat 18 m dan schuine hoek 3 m en dan de andere straat 10 m.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Schoorsteen vegen van houtkachel in Kortrijk
Onze houtkachel is 8 à 10 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. We zoeken nu een schoorsteenveger. De woning is van de jaren 90.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Geetbets
Ik wil mijn dak laten ontmossen. Dit is een hellend pannendak met een opp. van 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1998.
Dakwerken
Antwerpen
Lek in een roofingdak | Willebroek
Mijn plat dak van 30 m², bedekt met roofing heeft een lek. Graag bedekken met een nieuwe laag roofing. Het huis is van 1974.
Dakwerken
Antwerpen
Dakpannen vervangen in Wilrijk
Graag wil ik mijn dak vervangen en mijn zolder inrichten. Ik wens dakpannen te vervangen en onderdak te plaatsen. Momenteel liggen er dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen. dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen.
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Vogelnesten in de schoorsteen in Meulebeke
Ik denk dat er vogelnesten in de schoorsteen zitten. Ik hoor veel lawaai tot in mijn dampkap, dus ik zou die nesten willen laten verwijderen en meteen een algemene reiniging laten doen van de schoorsteen.
Dakreiniging
Oost-Vlaanderen
Hellend dak reinigen in Wetteren
We willen ons dak laten reinigen. Het gaat om een hellend leiendak, opp. +/- 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1967 (dak is van 1998 dus geen asbest).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken | Lek herstellen en dak isoleren | Aalst
Dit is voor een plat dak van een appartement. Dit is een gemeenschappelijk dak waarlangs er water binnen komt. Ikzelf ben mede-eigenaar. Dit is een gebouw van de jaren 70. Het dak is ooit wel vervangen maar geen idee wanneer dit gebeurd is. Ook moet er isolatie komen.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van hellend dak - Pellenberg
Ik wil mijn hellend dak laten ontmossen. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1990.
Ontmossen daken
Limburg
Mos verwijderen op roofing dak ontmossen | Lommel
Ik wil het mos op onze roofing laten verwijderen en ben op zoek naar de beste prijs. De roofing is 15 jaar oud, het huis zelf 30 jaar.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken: windschade herstellen
Wij willen os dak laten herstellen. Het dak is kapot gegaan door de wind. Kennen jullie een goede dakwerker in de regio Turnhout?
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Mos verwijderen op dak | Kieldrecht
Onze dakpannen zijn aan een grondige poetsbeurt toe. We wonen nu 9 jaar in ons huis en het dak is nog nooit gereinigd geweest. Er groeit vrij veel mos op. Het gaat om meer dan 100 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Roofing branden op een terras in Liedekerke
Ik ben op zoek naar iemand die roofing kan branden op mijn betonnen terras van 4 op 8 meter. Onder het terras zit namelijk een kelder die waterdicht dient te worden. Deze werken kunnen direct uitgevoerd worden, liefst zo snel mogelijk dus. Dit is een nieuwbouw.
Ontmossen daken
Limburg
Dak ontmossen in de regio Tongeren
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dak kan ontmossen in de regio Tongeren. Het is een vrij groot dak (+100m²), maar op de achterkant liggen er wel zonnepanelen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenveger te Lint voor gaskachel
Ik ben redelijk dringen op zoek naar een schoorsteenveger, want ik wil de schouw van onze gaskachel laten vegen. De schouw is iets meer dan 20 jaar oud, maar eigenlijk nog nooit echt geveegd.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging | Dak met zonnepanelen | Tremelo
Ik had graag enkele offertes gekregen voor een dakreiniging. Het is een hellend dak met dakpannen. Die zijn ooit een keer gereinigd. Op een kant liggen er wel zonnepanelen.
Schoorsteenvegen
Antwerpen
Schoorsteenvegen van houtkachel | Schoten
Ik zou de schouw van mijn woning willen laten vegen. Het gaat om de schouw van een houtkachel (inox buis). Bouwjaar woning 1962.
Dakwerken
Limburg
Dak veranda vervangen in Diepenbeek
Het gaat om het dak van een veranda met houten balken en daarop een kunststof dak, licht hellend dak. Ik zoek offertes om zowel de balken als het kunststof dak te vervangen en ook om isolatieplaten of sandwichpanelen te plaatsen. Het gebouw dateert van de jaren 80.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Zoersel
We zoeken een offerte voor het plaatsen van dakisolatie en vervangen van dakpannen. Woning van 1977 met orginele dakpannen. Er is een vezelplaat met pur voorzien als onderdak.
Dakwerken
Antwerpen
Dak vervangen voor een woning in Nijlen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaand asbestdak te vervangen door een dakpannen. best bellen na 18u.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Weggewaaide dakpannen appartement in Zaventem
We hebben plots een vochtplek in onze slaapkamer, deze bevindt zich in het dak. De verzekering is vandaag komen kijken en er blijken 2 dakpannen verdwenen te zijn. Ik vrees door de vliegtuigen, deze zijn een paar weken geleden zwaar over ons appartement gevlogen. Het is relatief dringend aangezien er zo steeds meer water kan inlopen. Het gebouw is van 1960.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Kumtich
Ik zoek offertes voor het verwijderen van twee schouwen, dakbekleding, onderdak en dakgebint. Het dak bestaat uit dakpannen (dit zin nog de originele dakpannen). Het gebouw van de jaren 30.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dak herstellen in Overijse
Van ons hellend dak met leien is er een groot smal afdekstuk van de top losgewaaid. Dit afdekstuk moet teruggeplaatst worden, want we zitten nu ook met enkele lekkages. Graag zo spoedig mogelijk!
Dakwerken
Limburg
Dakwerekn voor een woning in Hechtel-Eksel
Ik zoek een offerte voor het verwijderen van een bestaand leien dak. Nieuw onderdak en isolatie plaatsen. Plaatsen van dakpannen van ander martiaal. Woning van 1975.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Ontmossen van golfplaten dak in Budingen
Wij hebben een dak met cemente golfplaten. Dit dak is geplaatst zo'n 19 jaar terug. We wensen dit dak te laten ontmossen en reinigen.
Ontmossen daken
Antwerpen
dak ontmossen voor een woning in Merksem
Hellend dak te ontmossen in drie kanten. Dit is een leien dak. Gebouw van de jaren 70. Mogelijk asbestleien maar ben hier niet zeker van.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning te Deurne
Klein hellend dak met dakpannen en klein plat stuk (roofing- . Plat dak isoleren. Hellend dak isoleren, sommige dakpannen vervangen en middelbalk bekijken (zakt wat door) woning van begin van de jaren 70.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Zinkwerken voor een woning te De Panne
Goeiendag! Ik zou graag mijn zinkwerk in mijn dakgoot aan de voorgevel laten vernieuwen. Er is rot vastgesteld bij het plaatsen van de zonnepanelen en men heeft mij aangeraden - omdat de dakgoot zelf nog goed is - om het zinkwerk te laten vervangen. Vriendelijke groeten. W. VD.P.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Oude Pottelbergse pannen plaatsen (Torhout)
We willen 200 m² dakpannen en ons onderdak laten verwijderen en nieuwe Oude Pottelbergse Pan 451 vieille rood laten plaatsen. Ook verwijderen van 26 m dakgoten en plaatsen van halfronde hanggoten bevestigd aan staande band. In variante GUTEX onderdak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Stormschade herstellen + nieuwe afvoerpijp plaatsen Koekelare
Ik zoek een offerte voor het herstellen van de stormschade en het plaatsen van een nieuwe rookafvoerpijp op de bestaande schouw. Het dak is bedekt met dakpannen en is vernieuwd geweest in 2003. De schouw is wel bezet met leien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een huis te Blankenberge
Voor mijn recent gekocht huis wens ik dakwerken te laten doen. Graag de vervanging van dakpannen + zinkwerk, opp. 166m². Bouwjaar 1983, werken kunnen snel starten.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Plat dak met roofing renoveren te Aalst
Graag willen we ons plat dat vernieuwen . Momenteel roofing op het dak. Er dient nieuwe roofing geplaatst te worden. Het gaat over ongeveer 24 m2.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Schoorsteenveger Sint-Lievens-Houtem | Mazout en open haard
Ik ben op zoek naar een schoorsteenveger in Sint-Lievens-Houtem. Het is voor 2 schouwen van meer dan 20 jaar oud: één op mazout en één open haard.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Inbouwcassette reinigen + camera-inspectie van schouw
Graag had ik een offerte gekregen van een schoorsteenveger voor een camera-inspectie van mijn schouw en het reinigen van de inbouwcassette.
Dakreiniging
Limburg
Dakpannen reinigen provincie Antwerpen
Onze dakpannen moeten gereinigd worden. Het dak is 10 jaar geleden gerenoveerd, maar nu groeit er mos op. Ik ben het best bereikbaar na de kantooruren of dinsdagvoormiddag.
Dakwerken
Antwerpen
Nieuw onderdak plaatsen + dak isoleren van buitenaf
Ik zoek een degelijke dakwerker in de buurt. Ik wil een nieuw onderdak en het dak van buitenaf isoleren. Dit is voor een halfopen huis van 1992. Misschien doet mijn buur ook deze werken, dus 2 vliegen in één klap ;-)
Dakwerken
Antwerpen
Roofing dak vervangen door rubber dak in Bornem
Graag hadden we eens en offerte gehad voor het vernieuwen van ons plat dak. Nu zit er roofing op maar zouden voor rubber kiezen het dak is ongeveer 5,5 m².
Schoorsteenvegen
West-Vlaanderen
Vogelnest uit schoorsteen halen in Desselgem
Graag willen we de schouw laten vegen + ook vogelnest in schouw verwijderen. Op mazou, bouwjaar 1998.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakgoot herstellen in Nieuwrode
Er is een lek in de dakgoot. Het gaat om een halfopen woning. De kapotte dakgoot bevindt zich tussen twee daken. De woning is van de jaren 30. De dakpannen en de dakgoot zijn in kunststof.
Dakwerken
Limburg
Oude asbestleien en onderdak vervangen | Dakwerker Hechtel-Eksel
Ik wil dakwerken laten doen. De oude asbestleien op ons dak en het onderdak moeten vervangen worden. Ik wil gewone leien op laten leggen. In totaal gaat het om meer dan 130m².
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger voor een woning in Boortmeerbeek
Schoorsteenveger gezocht voor onderhoud van een schouw van een houtkachel.
Ontmossen daken
Limburg
dak ontmossen voor een woning in Lummen
Dak Ontmossen. Dakpannen dak van 2006.
Dakwerken
Antwerpen
Rotte dakgoten vervangen (Beerse)
Kunnen jullie mij in contact brengen met een goede dakwerker? Onze dakgoten zijn helemaal rot en we willen de PVC bekleding vervangen. De woning is meer dan 30 jaar oud.
Dakwerken
Limburg
Overzetdak plaatsen met nieuwe afvoeren te Tongeren
Ik heb interesse in een overzetdak met nieuwe afvoeren. Het zou om een dak van +/- 4 meter op 7 meter zijn. Graag enkele vrijblijvende offertes!
Schoorsteenvegen
Vlaams Brabant
Schoorsteenveger in Hoeilaart | Houtkachel
Onze schouw moet gereinigd worden langs de binnenkant. Langs buiten is dit niet mogelijk. Graag 1 dag op voorhand verwittigen wanneer de werken uitgevoerd zullen worden, aangezien onze kachel elke dag brandt.
Schoorsteenvegen
Oost-Vlaanderen
Vogelnest verwijderen uit schoorsteen Hamme
Verwijderen van vogelnest, indien nodig en plaatsen van vogelrooster. De woning is +/- 35 jaar oud.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Sint-Amandsberg
Vervangen van leien dak (asbest) door kunst of natuurleien. Dit is een woning begin de jaren 70. Zolder is reeds geïsoleer en voorzien van een onderdak.
Ontmossen daken
Antwerpen
Platte dakpannen ontmossen - regio Heindonk
Ik wens het dak van mijn woning te laten ontmossen. Het is een hellend dak met platte pannen, vrijstaande villa van 1998, oppervlakte +200 m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Schade door schouwbrand herstellen te Destelbergen
Door een schouwbrand is de betonnen deksteen op de schouw gebarsten en is de beschermkap kapot gebrand. Het gaat om ongeveer 80 m². Graag offertes voor herstellingswerken.
Ontmossen daken
Vlaams Brabant
Leien dak ontmossen te Steenokkerzeel
Ik wil een hellend dak ontmossen. Het dak is bekleed met leien. Het dak is gebouwd in 1996. Geen asbestleien.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Onderdak en asbestleien vervangen | Dakwerken | Haacht
Er moet een dakwerker komen om ons onderdak te vernieuwen en de asbestleien te vervangen in dakpannen. De woning is gebouwd in 1954.
Ontmossen daken
Oost-Vlaanderen
Leien dak laten ontmossen in Ninove
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Nu hellend leiendak, opp. 84m², rijwoning van 1981, termijn is nog open.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Mansardedak renoveren en isoleren voor een huis in Gent
Voor mijn woning wens ik:
Waar mogelijk renoveren en meteen isoleren van buiten af + vernieuwen goten, nu een mansardedak met pannen.
Dak is 20 jaar oud nu.
Ontmossen daken
Antwerpen
Pottelbergpannen ontmossen in de regio Herentals
Graag wil ik het dak laten ontmossen. Hellend dak met pottelbergpannen, opp. 300-500m², een vrijstaand huis van 1990 ergens, kan voor de zomer.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerker voor balkenstructuur gezocht te Boom
Rotte balken in balkenstructuur van het dak gevonden van een oud herenhuis. Deze zijn momenteel kurkdroog maar brokkelen wel af. Graag iemand die eens langskomt om de situatie te bekijken. Met vriendelijke groeten
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakgoten vernieuwen te Nieuwpoort
Vervangen van oude dakgoten van hellend dak door zinken dakgoot, ongeveer 23 meter nodig.
Daken & schoorstenen (recente leads) 1 | Daken & schoorstenen (recente leads) 2 | Daken & schoorstenen (recente leads) 3 | Daken & schoorstenen (recente leads) 4 | Daken & schoorstenen (recente leads) 5 | Daken & schoorstenen (recente leads) 6 | Daken & schoorstenen (recente leads) 7 |