De voordelen van een beveiligingssysteem

  • Preventieve werking
  • Veiligheidsgevoel
  • Op uw maat

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken, zo eenvoudig... !

Beschrijf
je project

Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem met camerabewaking en wifi
Wij zoeken offertes voor camerabewaking. Type gebouw: Appartement. Bekabeling: Ik wens een draadloos systeem. Deadline: Zo snel mogelijk. Omschrijving: Camerabewaking met melding en controle via wifi
Alarmsysteem
Brussel
Alarmsysteem met detectoren voor bedrijf Brussel
Wij zoeken de beste prijs voor de installatie van een alarm met 5 detectoren, een klavier en een sirene. De bekabeling is er al. Dit is voor een kantoor in Brussel van 300 m².
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Zoutleeuw
Ik zou graag offertes vergelijken voor alarmsystemen. Minimum alarmsysteem binnenin de woning, liefst ook met camera langs buiten erbij. Het betreft een vrijstaande woning waar men langs de zijkant en achterkant van de tuin 'makkelijk' over de omheining zou kunnen. Er is ook een hondenluik dus eens in de tuin kan je ook makkelijk binnen als het hondenluik open is. Er is een hond van rond de 30kg aanwezig. Geen kinderen (nog niet). Momenteel nog geen inbraak geweest en is dus preventief. Met of zonder meldkamer valt nog te bekijken.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een horecazaak in Boortmeerbeek
Het alarm is voor een horecazaak die ik zal oprichten. Het is voor een alleenstaand pand, waarvan ik huurder ben. Ik heb toestemming om een alarmsysteem te plaatsen. Verder staat alles nog open qua type en wens ik professioneel advies. U kunt mij altijd op dit nummer of per mail bereiken om ter plaatse eens te komen kijken.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Ronse
Het gaat om de beveiliging van een rijhuis. Zowel langs de straatkant als de spoorweg bereikbaar. Momenteel staat alles nog open. Tot dusver nog niets voorzien.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een appartement in Deurne
Dit is voor de beveiliging van een gebouw van twee appartementen en een garage. We wensen voornamelijk het bovenste appartement te beveiligen. Liefst zo weinig mogelijk bedrading. Het gebouw is van de jaren 70.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een pand in Marke
Ik wil een alarmsysteem voor mijn pand en werkplaats. Welk systeem weet ik nog niet precies, liefst iets te volgen via smartphone. Bouwjaar van het pand 1988, grondopp. 700m². Liefst contact via email.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Beveiligingssysteem binnen en buiten | Melle
Dit is voor een halfopen woning met drie bouwlagen. We dachten aan camerabewaking zowel binnen als buiten. Liefst met bedrading.
Alarmsysteem
Luxemburg (BE)
Camerabeveiliging voor een horecazaak in Samree
Dit is voor een bedrijfsgebouw. hotel en b2b. Vooral voor buitenbewaking en eentje binnen. Momenteel nog niets voorzien. Liefst overdag bellen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem | Binnen + buitenbewaking | Hoegaarden
Ik wens een alarmsysteem met zowel detectoren als camera's. Dit is voor de bewaking van een vrijstaande woning (binnen en buiten).
Alarmsysteem
Antwerpen
Draadloos alarmsysteem voor rijwoning te Turnhout
Dit is voor een rijwoning. Draadloos systeem. Momenteel niets voorzien. Graag na 17u contact.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een winkel en woning
Ik heb een winkel en daarachter mijn woning. Ik wens dus zowel de voorkant en de achterkant te bevlieging. Liefst zonder bedrading maar het is vooral afhankelijk van de kostprijs. Momenteel nog niets voorzien.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Privéwoning beveiligen met een alarmsysteem | Averbode
Ik wil graag een offerte voor het beveiligen van een privéwoning. Het is ongeveer 100 m². Ik weet niet goed welke mogelijkheden er zijn, dus graag advies.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem met camera's vervangen
Momenteel heb ik een beveiligingssysteem dat ik wens te vervangen, zowel de bedrading als de camera's. Het gaat om vrijstaande woning met ook twee buitencamera's.
Alarmsysteem
Luik
Alarmsysteem voor aan een huis in Bitsingen
Ik zoek een systeem voor mijn woning. Iets met detectoren voorkeur naar, bouwjaar 2016. Grondopp. totaal 2000m², draadloos of niet is te bespreken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor gelijkvloers appartement te Boechout
Graag wil ik een alarmsysteem voor mijn appartement op de begane grond.
Iets met detectoren, draadloos is te bespreken.
Bouwjaar 1970 ergens.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem met camera's - Veldegem
We zoeken een alarmsysteem met camera's voor onze woning. Bekabeling is voorzien. Dit is een vrijstaand huis van 45 jaar oud met een grondoppervlakte van +/- 100 m².
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarm installeren | Nieuwbouw in Hoeilaart
Het alarmsysteem is voor een nieuwbouwwoning. Met de architect hebben we reeds een aantal detectoren besproken. Momenteel is het enkel voor binnenbewaking. Camera's zijn een optie, maar dat staat nog niet vast.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor halfopen woning | Beveren
Ik wil een alarmsysteem voor mijn woning. Welk systeem, daar ben ik nog niet uit. Het is voor een halfopen huis van 1974. Er zijn onlangs enkele inbraken in de regio gebeurd.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een privéwoning | Wondelgem
Ik wil offertes vergelijken voor een alarm. Als de prijs het toelaat, zou ik voor een draadloos systeem met detectoren gaan.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem plaatsen in Hogeschool Brugge
Ik ben conciërge van de hogeschool en ben op zoek naar de prijs voor een alarmsysteem. Op de eerste verdieping zijn er een achttal kamers, een kapel en een refter. We willen de twee inkomhallen beveiligen vanaf de binnenkant.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem offertes | Draadloos systeem met detectoren en camera's
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem voor binnenbewaking en buitenbewaking van een rijwoning met zowel detectoren als camara's. Ik heb een voorkeur voor een draadloze installatie.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarm voor binnen | Alleenstaande woning | Londerzeel
Ik ben op zoek naar offertes voor een alarm. Het alarm moet enkel binnen bewaken. Bij de verbouwingen is er reeds bedrading en bekabeling voorzien.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Herent
Alarm met detectoren . Binnenbewaking en achterkant van een vrijstaande woning. Draadloos of met bedrading. liefst bellen in voormiddag
Alarmsysteem
Antwerpen
Aanvraag Alarmsysteem te Essen
Graag offertes voor een alarmsysteem, wij hebben reeds binnen- en buitenbewaking, wij zoeken nu nog een camerasysteem voor binnenbewaking, dit mag met/zonder bedrading.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor een vrijstaand huis in Beervelde
Ik zoek een beveiligingssysteem voor mijn vrijstaande woning. Liefst een combinatie van camera's en detectoren. Het gaat om een grondoppervlakte van 863 m².
Alarmsysteem
Antwerpen
Beveiligingssysteem voor vrijstaande woning (Arendonk)
Ik wens een alarmsysteem met zowel detectoren als camera's. Ik heb een vrijstaande woning en wil vooral buitenbewaking, liefst zonder bedrading. Best bellen na 18u.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Aartselaar
Ik wil een alarmsysteem voor in mijn huis. Welk systeem weet ik nog niet precies. Het gaat om een halfopen woning, gebouwd in 1960. Volledige grondoppervalkte is 500 m².
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Ranst
Dit is voor de beveiliging van een vrijstaande woning voor binnenbewaking. Graag offertes voor zowel binnen- als buitenbewaking. Dit is voor een nieuwbouw waar we nu bezig met de ruwbouw.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Schilde
Privéwoning. Dit is voor een rijwoning. Dit is voor binnenbewaking maar er is ook een tuin. Jaren 20.
Alarmsysteem
Luxemburg (BE)
Alarmsysteem voor een Woning in Bertrix
ik zoek een alarmsysteem met detectoren. Dit is voor een vrijstaande woning met vrij veel toegangspunten. Ik zoek een offerte met opties voor binnenbewaking met sensoren en eventueel ook camera's en sensoren.
Alarmsysteem
Limburg
Beveiligingssysteem voor een boerderij in Lanaken
Ik zoek een beveiligingssysteem voor een boerderij. Ik wens te werken met camerabeveiliging. Geen idee van het type.
Alarmsysteem
Antwerpen
Beveiligingssysteem voor een bedrijf in Wuustwezel
We zoeken een beveiligingssysteem met zowel detectoren als camera's . Dit is voor een bedrijfsgebouw, een garage. We hebben hier al enkele keren een inbraak gehad. Momenteel werken we met een inbraaksysteem met meldkamer maar dit is niet voldoende geweest.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een tweede woonst in Mol
Ik zoek een offerte voor de beveiliging van een tweede woonst. Nu hebben we enkel een hond. Ik zoek vooral een systeem voor de binnenbeveiliging, eventueel een camera. Zeker niets met een alarmcentrale.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Camerabeveiliging voor een woning in Izegem
Camerabeveiliging voor een private woning binnen te plaatsen. Graag een draadloos systeem. Momenteel nog geen beveligingsysteem.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem in Waasmunster | Offertes vergelijken
Ik zoek een ander alarmsysteem voor in mijn huis. Het is een woning van 1962. Ik heb nu een alarmsysteem van Verisure, maar ik wil eens vergelijken want mijn systeem wordt duurder.
Alarmsysteem
Antwerpen
Beveiligingssysteem voor boerderij in Brecht
Wij wensen offertes te vergelijken voor binnen- en buitenbewaking. We hebben nog geen alarmsysteem momenteel. Het is voor een weide van 300 m lang en om vanop de boerderij in de stallen kunnen kijken.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem met camera's en detectoren | Berlare
We zouden graag offertes vergelijken voor een alarmsysteem. Het betreft de binnenbewaking van een privéwoning. Momenteel is er nog geen alarmsysteem momenteel. Het alarm moet wel gekoppeld zijn aan camera's en detectoren.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem vervangen (Steenokkerzeel)
Wij hebben op dit moment een alarmsysteem, maar dat vertoont storingen. We zijn dus op zoek naar een nieuw alarm. Het te beveiligen domein is 250 m² groot.
Alarmsysteem
Antwerpen
Aanvraag alarmsysteem in Itegem
Wij zouden graag offertes vergelijken voor een alarmsysteem. Momenteel gebruiken wij nog geen alarmsysteem, maar de bekabeling is wel reeds aanwezig. We zoeken een systeem met camera's en detectoren voor binnenbewaking. Het mag zowel draadloos als met bedrading zijn.
Alarmsysteem
Antwerpen
Beveiliging voor huis en tuin in Heist-op-den-Berg
Wij zoeken een beveiligingssyteem voor ons huis en onze tuin d.m.v. camera's, maar ook sensoren en detectoren. Het gaat om een woning van 2015. Opties voor draadloos en met bedrading zijn nog te bekijken. Het hangt ervan af van waar er detectoren geplaatst moeten worden.
Alarmsysteem
Antwerpen
Draadloos alarmsysteem met camera's
Wij willen ons huis beter beveiligen. Daarom zoeken wij een alarmsysteem met camera's, het liefst een draadloos systeem. Momenteel is er nog geen beveiliging.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem met camera's voor een woning
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn woning in de regio Sint-Genesius-Rode. De bekabeling is voorzien. Het liefst zou ik een systeem met camera's hebben. Graag snel offertes!
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem met detectoren en sensoren
Ik wil offertes voor de beveiliging van een alleenstaande woning. Ik zoek een alarmsysteem voor de ramen met detectoren en sensoren. Graag een offerte voor een draadloos systeem.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Oostende
Zowel detectoren als camera's. Dit is voor de beveiliging van een halfopen woning. We zoeken een offerte voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst een draadloos systeem.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Asse
Ik zoek een offerte voor binnenbewaking van een woning zelf. Systeem met detectie op de deuren en garagpoort. Eventueel met bedrading. Er is bedrading reeds voorzien.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Evergem
Dit is voor binnen beveiliging . Momenteel nog niets voorzien.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Diepenbeek
Ik zoek een offerte en verder advies voor een geschikt alarmsysteem voor mijn woning. Momenteel sta ik open voor alle opties.
Alarmsysteem
Brussel
Alarmsysteem voor een bedrijf in Schaaarbeek
Dit is voor een woning dat we nog verbouwen. Momenteel is dit een volledige leeg appartement. Graag zowel de opties met als zonder bedrading te bekijken. oud gebouw van 1906.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Turnhout
Dit is voor een handelszaak. ik zoek een systeem met eventueel ook camera's. Draadloos of systeem met bedrading. +- 40m². Enkel binnebewaking.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Opwijk
Geachte, Wij willen binnenkort een praktijk voor kinesitherapie opstarten. Momenteel moeten we nog een aantal zaken in orde maken voor we van start kunnen gaan. Hierbij hadden we ook gedacht aan een alarmsysteem / camerabewaking. Via het internet vinden we heel wat informatie maar dit brengt ons ook wat in de war want er is momenteel een heel groot aanbod (carmera’s, bewegingssensoren, licht en geluid, smartphone, een centrale, harde schijf,..). Wat willen we: Camera in de inkom die beelden maakt van inkom en met zicht op de parking. Systeem die deze vastlegt op harde schijf OF kan versturen naar smartphone bij inbraak. Camera achteraan in de oefenzaal met zicht op oefenzaal en op de deuren van de kabinetten. Alarm mag niet afgaan als iemand aan de buitenkant van de ruit staat. Als alarm afgaat zowel melding op smartphone, als geluid en als licht (oranje flikkerlicht). Geen politie of firma die moet verwittigd worden, dus geen jaarlijkse of maandelijkse kosten. Verder hebben we ook de vraag of jullie ook een buzzersysteem hebben voor onze deur (momenteel nog geen buzzersysteem). Kan er met de huidige deur een buzzersysteem worden gemaakt? Dus de patiënt belt aan en wij kunnen dmv een knop in het kabinet beslissen om de deur te openen of automatisch binnen te kunnen na aanbellen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Aanvraag alarmsysteem te Opwijk
Wij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Wij zijn eigenaars van een nieuwbouw, en wensen een alarmsysteem met detecoren of camera's (binnenbewaking), wij gebruiken nog geen alarmsysteem en dit mag draadloos of met bedrading, wij hebben geen loslopende huisdieren.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een bedrijf in Sint Truiden
Ik zoek een offerte voor een handelszaak die ik zal opstarten. Ik zoek nu een systeem voor een camerabewaking voor zowel binnen als buitenkant.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Geel
Ik wens een alarmsysteem voor mijn zaak. Bekabeling is er, welk systeem is nog open. Opp. +500m² hier.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking van een rijhuis. Graag een vergelijk tussen de verschillende systemen van een alarmsysteem. Graag zowel de opties van draadloos en een systeem met bedrading te bekijken. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor de regio Moorslede
Ik zoek naar een alarmsysteem voor mijn woning. Liefst een systeem voor binnen, grondopp. 50-100m², huis van 1979, welk systeem is te zien.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oosterzele
brand beveiliging en inbraakbeveiligingen. Dit vooral binnenhuis. Ik zoek een systeem met sensoren en zonder detectoren , geen opvolging. Draadloos of met bedrading staat open.
Alarmsysteem
Limburg
Beveiliging voor een bedrijf in Herk-De-Stad
450m². Pand en daarbij een grote parking. Ik wens hier camerabewaking. We starten bedrijf in mei. Momenteel is er nog niets voorzien. Liefst een draadloos systeem.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Aanvraag Alarmsysteem te Opwijk
Wij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben reeds bekabeling liggen hiervoor. Het betreft binnen bewaking, en wij wensen maximaal 100m² te laten bewaken. Wij hebben geen (loslopende huisdieren) en wensen offertes te ontvangen zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Mechelen
We zoeken een alarmsysteem voor in ons huis. Liefst draadloos, geen huisdieren, rijhuis van 1930, graag advies wat voor systeem nuttig is.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een bedrijf in Kortsem
Ik zoek een offerte voor bevlieging voor in de woning tegen inbraak. Momenteel is er nog niets voorzien. Woning van 1967. Voorkeur voor draadloos. Zonder camera's. Wel huisdieren.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Braschaat
Dit is voor de binnenbewaking van een rijwoning. Momenteel is er niets voorzien en ik ben daarom op zoek naar een draadloos systeem met al dan niet een camera. meldkamer is niet nodig. Plaatsing voor de zomer.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Herent
We zoeken een offerte voor een draadloos systeem voor de beveiliging van onze woning. Momenteel staan we open voor alle voorstellen en wensen we meer informatie over welke opties er wel of niet zijn.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Kapellen
Voor mijn prive wens ik een alarmsysteem. Niets van bekabeling voorzien, grondopp. GLV 80m². Huis van jaren 40, nog niet aan uit welk systeem best kan zijn, graag advies.
Alarmsysteem
Antwerpen
Aanvraag Alarmsysteem te Nijlen
Graag ontvangen wij offertes voor een alarmsysteem. Wij verkiezen een systeem met detectoren en camerabeveiliging. Dit mag zowel met als zonder bedrading, daar het binnen -en buitenbewaking betreft. Wij wensen meer dan 100m² te laten beveiligen. Binnen de woning hebben wij 2 honden en 1 kat. Wij zijn eigenaars van deze woning. 2hndn + 1 kat
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Beveren
Momenteel heb ik een systeem met contacten op ramen en deuren , rookdetector , bewegingsdetectoren en twee bediengspanelen. Ik wens nu van leverancier te vervangen. Apart staan er ook camera's. Dit is volledig draadloos.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Koersel
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking . Liefst een vergelijk tussen draadloos en met bedrading. Graag een systeem zonder camera's , eventueel wel met een meldkamer. Er is wel een huisdier, hond, in de woning.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Kapellen
Ik ben benieuwd welke opties er zijn voor de beveiliging van mijn woning. Graag had ik hiervoor offertes bekeken voor zowel een draadloos systeem als een met bedrading. Dit is een halfopen woning van 1965.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Aanvraag Alarmsysteem te Lichtervelde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een alarmsysteem. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem, en wij wensen de zaak (binnenbeveiliging) te voorzien van een camera-systeem. Dit mag draadloos of met bedrading. Wij hebben geen huisdieren en zijn eigenaars.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Herenthout
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1986, grondopp. +100m², liefst draadloos te gaan. Enkel buiten een hond, systeem vooral voor binnen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Halle
Ik zoek een offerten voor een bewakingssyteem binnen. Ik wens met bedrading. Momenteel nieuw voorzien. Woning momenteel in verbouwing. Oppervlakte rond de 100m². Plaatsing voor de tweede helft van 2017.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem met camera's' voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst te draadloos werken . Dit gaat over een woning die ik recnet heb aangekocht.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor de beveiliging voor binnenbewaking. Liefst draadloos te werken . Momenteel geen domitica. voorzien. Eventueel ook camera's . Geen huisdieren .
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Overijse
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. 2 katten zijn, er, liefst met detectoren, ook graag draadloos. Grondopp. bijna 100m², woning ouder dan 10 jaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Liefst met detectoren, geen bekabeling voorzien kan wel via vals plafond, grondopp. 130m², huis van 1930.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Lokeren
Dit is enkel voor binnenbewaking. Graag zowel een prijs voor zowel met bedrading als domotica. Niets voorzien.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor de regio Zwevegem
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Welk systeem is te bekijken, bekabeling is voorzien, grondopp. +250m², één kat aanwezig.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Drieslinter
Ik zoek een offerte voor de bewaking tegen inbraak voor een woning en kapperszaak. Liefst voor bedrading. Er zijn geen vrij ronlopende huisdieren. Huis is een oudere woning van bijna 100 jaar. De kapperzaak is recent in de afwerking.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rupelmonde
Dit is voor vrijstaande gebouw , zowel binnen bewaking als buitenbewaking. Dit laatste via camera. Bedrading is reeds voorzien. Wel drie katten.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Balen
We zoeken een alarmsysteem voor onze prive. Ik zoek een offerte voor de binnenbewaking. Voorkeur voor draadloos te werken. Momenteel geen domtica voorzien. Er is wel een kat die vrij in en uit de woning
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor de regio Borgloon
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Herselt
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Liefst draadloos te werken, opp. +100m², geen huisdieren. Meldkamer niet nodig.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in lebbeke
Geen voorkeur voor draadloos of alarm met bedrading. Momenteel is er ook niets voorzien van domotica of extra bedrading. Ik sta open voor alle offertes en advies.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning
Ik wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem te Wichelen
Wij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m².
Alarmsysteem
Limburg
Aanvraag alarmsysteem te Geraardsbergen
Wij zoeken prijsoffertes voor een alarmsysteem. Wij zijn bezig met bekabeling te zetten. Wij zoeken vooral een systeem met camera's en detectoren. De detectoren wensen wij via een draadloos systeem, de camera's mag met bekabeling. Het betreft binnenbewaking (+/- 150 tot 200m² woonoppervlakte). Wij hebben 1 hond, en wij zijn eigenaars van de woning.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Antwerpen
Ik wens een alarmsysteem voor in het bedrijf/prive. Voor het 1ste verdiep, opp. 40m², bekabeling is er. Meldkamer mag bekeken worden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Dilbeek
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn zaak/prive. Voor het bureau (GLV), welk systeem is te bekijken. Opp. +80m², geen bekabeling, huis van 1987.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Kessenich
Ik zoek een offerte voor een draadloos systeem. Momenteel is er nog niets voorzien in de woning. De hond zit vast in een ruimte. Zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in As
de installatie zal wss pas in 2017 gebeuren, maar ik zou toch graag willen weten waar ik mijn elektriciteitskabels al kan trekken voor het alarmsysteem. Nieuwbouw waarvan de ruwbouw af is . Graag een vergelijk tussen een systeem met bedrading of een draadloos systeem. Meldkamer in optie bekijken. Ruwbouw is normaal gezien af tegen novermber 2016.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Rotselaar
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Bedrading is al voorzien, liefst een hybride systeem, voor binnen en buiten. 5,6 are groot, ook met meldkamer.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een appartement in Mechelen
Dit is voor een appartement dat ik vehuur. Ik zoek een offerte voor een volledige nieuw systeem bij voorkeur draadloos. Geen domtica voorzien. Geen huisdieren.