Welkom bij Continental Foods Belgium

Over ons


Denk je eraan om automaten met warme dranken te laten installeren op de werkvloer? Dan hoef je niet langer op zoek naar de geknipte kandidaat om die klus voor z’n rekening te nemen, want daarvoor ben je namelijk aan het juiste adres bij Continental Foods Belgium!

Onze onderneming situeert zich in Puurs en elke regio in België kan zich beroepen op onze diensten. We zijn ondertussen zo’n 7 jaar actief in het vak, wat van ons een van de toonaangevende spelers in de sector maakt.

Continental Foods Belgium en de tevredenheid van het cliënteel zijn twee zaken die hand in hand gaan. We stellen alles in het werk om op een goed blaadje te staan bij elk van onze klanten en ervoor te zorgen dat ze ook in de toekomst gebruik blijven maken van onze diensten.

Om aan die doelstellingen te voldoen, achten wij het noodzakelijk om enkel te werken met mensen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring kunnen voorleggen. Bovendien volgen we op bepaalde tijdstippen een bijscholingscursus.

Zo zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de sector en zijn we in staat om te anticiperen op onverwachte wendingen.

Lijkt het je zeker en vast de moeite om de samenwerking met ons aan te gaan, maar mis je nog net dat laatste tikkeltje overtuigingskracht om de knoop door te hakken? Twijfel dan in geen geval om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons personeel kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan en datgene uit te werken waarvan jij al die tijd al gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Warme dranken op de werkvloer, dat klinkt eerlijk gezegd toch als muziek in de oren? Zo denken we er alleszins over bij Continental Foods Belgium en dat is meteen de reden waarom we gespecialiseerd zijn in de installatie ervan!

Als je met de vroege shift moet werken, kan je voor aanvang van de shift een koffie nemen en dat is ideaal om je te helpen in het ontwaken tijdens het ochtendgloren. Uiteraard reikt het aanbod warme dranken veel verder dan koffie alleen met bijvoorbeeld ook soep, thee en zelfs warme chocolademelk.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Continental Foods Belgium
Rijksweg 16 
B-2870 Puurs, Belgium
BTW: BE 0458.358.850
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.