Welkom bij Contentia

Over ons


Heb je het volledig gehad met wanbetalers en wil je dergelijke scenario’s vermijden in de toekomst? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op Contentia, vermits wij gespecialiseerd zijn in incasso.

Ons bedrijf heeft z’n vestiging in Moeskroen en elke regio in België kan onze deskundige hulp inschakelen. Door de jaren heen zijn we steeds verder doorgegroeid in de sector, wat van ons de ideale speler maakt om mee in zee te gaan.

Binnen Contentia ligt de topprioriteit bij de tevredenheid van het cliënteel. Elke onderneming staat of valt met hoe tevreden klanten zijn over geleverde diensten.

We vinden het absoluut noodzakelijk om een goede verstandhouding met elk van onze klanten op te bouwen en een engagement met hen aan te gaan op lange termijn.

Om deze doelstellingen te realiseren, werken we enkel met werknemers die de juiste scholing genoten hebben en de nodige ervaring aan de man kunnen brengen.

Bovendien volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier zijn we te allen tijde volledig mee met wat er zich concreet afspeelt in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog extra inlichtingen in te winnen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van gemotiveerde medewerkers overloopt graag eerst alle relevante opties met jou om aansluitend met de oplossing voor de dag te komen die jouw persoonlijke behoeften het meest bevredigt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Incassois waar het bij Contentia allemaal om draait. Wij trachten onze klanten steeds zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en rekenen daarvoor eerlijke tarieven aan.

We beseffen als geen ander dat er niets zo hatelijk is als facturen die niet betaald worden. Het is een echte pest, aangezien het tot catastrofale gevolgen zoals een faillissement kan leiden.

Door je te beroepen op onze diensten, zal het enerzijds lukken om snel achterstallige betalingen te kunnen innen en anderzijds hoef je niet bang te zijn dat de relaties met je cliënteel vertroebeld zullen geraken.

Wat als er na onze tussenkomst nog altijd geen schot in de zaak komt? Dan hoef je in geen geval te vrezen dat je onnodige kosten hebt gemaakt. Wij werken volgens het ‘no cure, no pay’ principe.

Dat wil zeggen dat je niets hoeft te betalen als onze diensten niets opleveren. Je loopt met andere woorden geen enkel risico.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Contentia
Industrielaan 54k31-49 
7700 Moeskroen, Belgium
BTW: be0454609009
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.