Welkom bij Ceratec Electronics SA

Over ons


Speel je met idee om je woning te laten uitrusten met zonnepanelen, maar heb je werkelijk geen idee welk bedrijf je hiervoor moet inschakelen? In dat geval snelt Ceratec Electronics SA je maar al te graag ter hulp, aangezien wij een specialist zijn hierin! Onze onderneming heeft z’n vestiging in Comines-Warneton en we zijn actief in de regio’s Henegouwen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen zijn we stelselmatig opgeklommen tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Ceratec Electronics SA zijn we de mening toebedeeld dat het van cruciaal belang is om te investeren in de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Omwille daarvan werken we enkel met mensen die de juiste scholing genoten hebben en beschikken over een minimum aan ervaring. Verder volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Zo zijn we steeds mee met wat er zich allemaal afspeelt in de branche en weten we wat we moeten ondernemen om ons te onderscheiden van de concurrentie.

Heb je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel bij een eventuele samenwerking, maar ben je vooralsnog niet helemaal overtuigd? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze gemotiveerde medewerkers staan paraat om samen aan de slag te gaan en een oplossing op maat te bekomen die correspondeert met hoe jij het voor ogen hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Ceratec Electronics SA zit je op je plaats als je van plan bent om zonnepanelen te laten plaatsen. En we kunnen je hierin allesbehalve ongelijk geven. Zonnepanelen blijven alsmaar zakken in prijs, terwijl hun rendement blijft toenemen. We zien bijgevolg geen enkele reden waarom je er niet in zou investeren.

Eens we overgaan tot de uitvoering van onze opdrachten, mag je ervan uitgaan dat we werken met de beste materialen die op de markt te vinden zijn. Aan deze kwaliteitsvolle materialen koppelen we voorts een strak tempo en betaalbare prijzen. Kwaliteit leveren aan eerlijke prijzen is waar Ceratec Electronics SA voor staat.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ceratec Electronics SA
Rue du Touquet 228 
7783 Comines-Warneton, Belgium
BTW: 0428822152
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.