Welkom bij Cashpoint

Over ons


Heb je het volledig gehad met klanten die hun facturen niet betalen? Dan doe je er goed aan om je te beroepen op Cashpoint. Onze firma, met haar vestiging in Antwerpen, is gespecialiseerd in incasso.

We voeren onze klussen overigens uit in alle regio’s in België. We kunnen teren op jarenlange ervaring en dat maakt dat we doorheen de jaren zijn opgeklommen tot een betrouwbare en stabiele speler in de incassowereld.

Bij Cashpoint staan we garant voor een goede dienstverlening. Onze werknemers hebben stuk voor stuk de juiste opleiding genoten en beschikken allemaal over de nodige expertise.

Het vakmanschap en de vakkennis gaan hand in hand met onze professionaliteit en sterke communicatie.

Wat je sowieso kan doen is een gratis offerte aanvragen bij ons. Deze is volledig vrijblijvend en zonder enige verdere verplichting. Onze experts staan paraat om je verder te helpen en samen met jou bekijken ze waarmee ze je precies van dienst kunnen zijn.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Soms valt het voor dat klanten hun facturen weigeren te betalen. In dat geval ben jij de dupe want jij belandt met een gat in je kassa. Eens het zover komt, is het tijd om Cashpoint in te schakelen.

Wij werken volgens een bepaalde procedure: eerst nemen we telefonisch contact op met de debiteur in kwestie om een dialoog tot stand te brengen en de situatie toe te lichten.

Als dit niet het gewenste resultaat oplevert, gaan we over naar de volgende stap en dat is de betrokken persoon per aangetekend schrijven contacteren met daarin alle details van de af te lossen schuld. Nadien volgt een schriftelijke aanmaning met volgende informatie:

 • Aan wie is er geld verschuldigd? Identificatie van het bedrijf/de schuldeiser
 • Schriftelijk bewijs van de schuld via het factuurnummer en de datum ervan
 • Een gedetailleerde en duidelijke illustratie van het verschuldigde bedrag

Na ontvangst van de brief heeft de schuldenaar nog 2 weken de tijd om te antwoorden. Het is perfect mogelijk dat de schuldenaar de schuld aanvecht via e-mail of per brief. We snappen als geen ander dat dit vervelende en enigszins overbodige situaties met zich kan meebrengen.

Daarom beschouwen we het als onze prioriteit om dit gehele traject van jou over te nemen. Bespaar jezelf een hoop kopzorgen en schakel de deskundige hulp van Cashpoint in.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Cashpoint
Brusselstraat 51 
B-2018 Antwerpen, Belgium
BTW: 0817.573.210
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.