Offerteaanvraag: Callcenter voor een bedrijf in Leuven - Vlaams Brabant

Sector: stock photo agencies. Hebben alternatieven voor de 2 groten in onze industrie: abo à la Shutter én beeld Getty kan goedkoper geleverd worden. Alleen: het is te weinig geweten. Maw: sterke outbound calls nodig. Hebben mensen in het team die de bezoeken doen. Wij zijn al hofleverancier van een aantal grote reclamebureaus en uitgeverijen. Maar kunnen en willen omzet met min. 50% verhogen. We zijn actief in principe over heel België of indien mogelijk enkel Nederland en Vlaanderen.

3000
Zoektermen::

* 1. Welk type callcenter opdracht wenst u?
Prospectie of afspraakplanning
* 2. Wat is uw doelgroep?
Bedrijven
* 3. Welk budget voorziet u voor de callcenter opdracht?
€5.000 tot €10.000
4. Wat is het adres van uw website?
[Enkel voor abonnees]

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

We zoeken een callcenter voor ons bedrijf voor het uitvoeren van promo calls (Nederlands en Frans). Nu doen we dit zelf. Enkel B2B.

Lees meer

Antwerpen

Ik zoek een callcenter (outbound) voor mijn branding agency. Zowel B2B als B2C, vooral Nederlandstalig. De bedoeling is om mijn klantenbestand te vergroten.

Lees meer

Brussel

We zijn een project van de ACRB en zijn actief in het verhuren van rijschoolwagens aan particulieren. We zoeken nu een offerte voor een callcenter dat zou dienen als helpdesk, om alle problemen en vragen op te lossen. Liefst van 6 tot 22u als dat mog...

Lees meer

Populaire categorieën

Vind de beste leveranciers voor...