Welkom bij Cafe Cinco

Over ons


Zou je je bedrijf graag uitrusten met espresso-/koffiemachines en ben je op zoek naar de geschikte verdeler hiervoor? Dan is er goed nieuws, want voor bovengenoemde zaken zit je bij Cafe Cinco op je plaats! Onze firma is gelegen in Mol en we zijn werkzaam in de regio Antwerpen. We gingen reeds in 2013 van start in de sector, waardoor we ondertussen een streepje voor hebben ten opzichte van bepaalde concurrenten op het gebied van ervaring.

Bij Cafe Cinco hameren we op het belang van de tevredenheid van onze klanten. We staan erop om het best mogelijke product op de best mogelijke manier aan de klant af te leveren. Verder proberen we steeds een optimale verstandhouding op te bouwen met elke klant en hopen we dat we de handen in elkaar kunnen slaan voor lange termijn. Daarom spreekt het enigszins voor zich dat we uitsluitend mensen in dienst nemen die beschikken over kennis van zaken en ook een zekere ervaring aan de man kunnen brengen. Die kennis en ervaring koppelen we aan bijscholingsmomenten op regelmatige basis. Op die manier verzekeren we onszelf ervan dat we volledig mee zijn met de nieuwste technieken en meest recente ontwikkelingen in de branche, wat onze dienstverlening enkel ten goede komt.

Heb je zeker oren naar een eventuele samenwerking, maar wens je eerst nog verduidelijking te krijgen over iets? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen naar een gratis offerte. Onze specialisten gaan graag met jou om de tafel zitten om aansluitend de oplossing op maat uit te werken die het meest is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Cafe Cinco richten we, zoals de naam ergens doet vermoeden, ons vizier op espresso- en koffiemachines. We spreken uit ervaring als we zeggen dat een koffieautomaat op het werk geen overbodige luxe is. Door je werknemers/collega’s koffie op de werkvloer aan te bieden, verbeter je de groepsgeest en verhoog je de productiviteit.

Uiteraard stemmen wij ons voor elk project af op het bedrijf in kwestie. Deel ons het aantal personen en het type automaat mee en geef aan of je tot huur of koop wil overgaan. Wij ondernemen vervolgens de nodige stappen zodat jullie permanent kunnen genieten van verse kwaliteitskoffie!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Cafe Cinco
Ambachtsstraat 17 
B-2400 Mol, Belgium
BTW: BE0806.330.217
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.