Welkom bij BUNIC Security Systems

Over ons


Voel je je niet langer veilig bij je thuis of op de werkvloer en wil je daarom ogenblikkelijk tot actie overgaan? Dan lijkt het ons geen slechte zaak om te rade te gaan bij BUNIC Security Systems aangezien wij als specialist in beveiliging hier wel raad mee weten! Onze onderneming is gelegen in Galmaarden en we zijn actief in de regio Vlaams-Brabant. In 2015 kenden we onze vuurdoop in het vak, waardoor we ondertussen toch al enige ervaring opgedaan hebben en stilaan uitgroeien tot een bepalende speler in de sector.

Een van de zaken waar we bij BUNIC Security Systems op optimale wijze in proberen te investeren is de tevredenheid van onze klanten. We proberen altijd een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan. Om deze doelstellingen waar te maken, spreekt het voor zich dat we uitsluitend personeel aanwerven dat de juiste scholing genoten heeft en eveneens de nodige ervaring kan voorleggen. Daarnaast volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Zo komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan en zijn we bij machte om tijdig in te spelen op eventuele onverwachte wendingen.

Heb je na het lezen van bovenstaande info wel oren naar een samenwerking, maar wil je eerst nog wat extra inlichtingen inwinnen? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van gemotiveerde en gediplomeerde werkkrachten streeft steeds een oplossing op maat na die tot in de puntjes tegemoetkomt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij BUNIC Security Systems ligt de focus voornamelijk op beveiliging, en meer bepaald op volgende activiteiten:

 • Alarmsystemen
 • Camerabewaking
 • Beveiligingssystemen

Onze eerste prioriteit is ervoor zorgen dat jijzelf en je gezin of je werknemers zich niet langer onveilig voelen. We stellen alles in het werk om het veilige gevoel terug te brengen aan de hand van de installatie van de gepaste materialen.

Geef ons een seintje welk systeem (of combinatie van systemen) je wil laten plaatsen en wij gaan vervolgens onmiddellijk tot actie over. Ons motto luidt dan ook: veiligheid boven alles!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
BUNIC Security Systems
Ballingsstraat 13 
- B-Galmaarden, Belgium
BTW: BE0631944013
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.