Offerteaanvraag: webdesign voor een bedrijf in asse - Vlaams Brabant

Dit is voor een bedrijf waar we binnenkort met een nieuwe tak van start gaan. Het aanbieden van zalen voor seminaries. Ik ben hiervoor op zoek naar iemand die een degelijke en overzichtelijke website kan maken waarmee we naar potentiële klanten kunnen trekken. Animatie is zeker nodig. Eigen beheer of beheer van de webdesigner zelf mag allebei worden voorgesteld, belangrijk is wel dat de website makkelijk en efficiënt kan wordne aangepast. Geen specifieke eisen que software, hierbij reken ik op uw professioneel advies. We zouden graag ten laatste tegen september van start gaan met deze site.

B-1730
Zoektermen:: professioneel advies website , software , webdesigner

* 1. Wat wenst u?
Een nieuwe website laten bouwen
* 2. Welk type website wilt u bouwen of aanpassen?
Een informatie website
* 3. Wat is uw geschat budget?
€1.000 tot €2.000
4. Wanneer wenst u het project op te starten?
Binnen 1 tot 3 maanden

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Dit wordt een informatieve website met een link naar een webshop, deze zou eveneens moeten worden aangemaakt. Liefst te werken via overschrijving. Deze website zou dit jaar nog online moeten gaan.

Lees meer

Vlaams Brabant

Ik wil een nieuwe site voor ons IT-bedrijf. Informatieve voorlopig, wat we aanbieden, contactgegevens, werkwijze moet erop. Nog dit jaar online.

Lees meer

Antwerpen

Wij hebben als bedrijf een merk overgenomen waar we instaan voor de distributie in de Benelux. De oude distributeur heeft een website maar wil deze niet verkopen aan ons. Daarom zoeken we nu de website te laten bouwen. Het ontwerp van de website is e...

Lees meer

Populaire categorieën voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...