Offerteaanvraag: adressenbestand voor een bedrijf in gentbrugge - Oost-Vlaanderen

Geachte, Om potentiŽle investeerders te bereiken zijn we op zoek naar adressen van personen die vermogend genoeg zijn om in onze nieuwbouw-vastgoedprojecten te investeren. Ook zouden we waarschijnlijk via email proberen, dat natuurlijk via jullie zal gaan. Het gaat om de regio Brugge (straal 15 ŗ 20km) en we willen de lijsten huren. Het moet om een strenge selectie gaan, we willen zo de topklasse bereiken. Is het mogelijk mij een offerte hieromtrent te bezorgen a.u.b. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten.

9050
Zoektermen:: database prijsofferte , offerte huren databank

* 1. Wenst u een adressenbestand te kopen of te huren?
Adressenbestand huren
* 2. Welk type adressenbestand wenst u?
Adressenbestand met particulieren (B2C)
* 3. Welke gegevens wenst u in het adressenbestand?
†Contactpersoon
†Adres
†E-mail

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Limburg

Ik ben opzoek naar een adressenbestand. In dit adressenbestand is de doelgroep dokters. Dit is voor het verkopen van vastgoed in de regio Hasselt en Genk.

Lees meer

Vlaams Brabant

Enkel bakkers , banketbakkers suiker en chocolade en ijsbewerkers van Vlaams Brabant. Dit is voor onze niet leden aan te schrijven. Momenteel hebben we nog niet beslist of dit zal gebeuren pern mail , telefoon of postactie.

Lees meer

Antwerpen

adressen eigenaars tweede verblijf/ vakantiewoning. Dit is voor mailingsactie voor een bedrijf. We zijn vooral actief in provincie Antwerpen. Dit bedrijf is actief in de it sector .

Lees meer

Populaire categorieŽn voor bedrijven

Vind de beste leveranciers voor...