Welkom bij Berlitz

Over ons


Zou je graag op een snelle en efficiënte manier een taal aanleren? Dan heb je geluk, want hiervoor kan je bij Berlitz terecht! Wij bieden taalcursussen en -opleidingen aan in meer dan 40 verschillende talen. Onze firma heeft z’n vestiging in Brussel en elke regio in België kan onze deskundige hulp inschakelen.

We hebben ondertussen zo’n 6 jaar ervaring in het vak vergaard, waardoor we zijn opgeklommen tot een van de bepalende spelers in de sector.

Uiteraard trachten we steeds te bereiken dat iedereen die een beroep doet op onze diensten er achteraf een tevreden gevoel aan over houdt. We stellen ons als doel om met elk van onze klanten een goede relatie te onderhouden en een samenwerking op lange termijn aan te gaan, wanneer ze nog extra talen willen aanleren.

Het spreekt voor zich dat onze taalcursussen uitsluitend gegeven worden door mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring beschikken. Een taal kan immers niet aangeleerd worden door iemand die ze zelf niet perfect machtig is.

Heb je nog vragen na het lezen van bovenstaande info? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van experts helpt je met alle plezier verder en komt met een oplossing op maat voor de dag die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Niets zo praktisch als talen kunnen spreken, aangezien je ze elke dag nodig hebt in de communicatie met anderen. Andere talen machtig zijn komt simpelweg altijd handig van pas. Berlitz maakt het mogelijk om op relatief korte tijd een nieuwe taal te scheppen aan de hand van taalcursussen en         -opleidingen.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel en welke talen we je precies te bieden hebben. In totaal hebben we meer dan 40 talen in de aanbieding: wereldtalen zoals Engels, Frans en Spaans; maar ook talen zoals het Pools leren we je graag aan.

Je kan ervoor opteren om bijvoorbeeld een groepscursus te volgen, waarbij je de vruchten plukt van de groepsmotivatie, maar individuele en online cursussen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Het voordeel van een individuele cursus is dat de lessen specifiek op jouw behoeften afgestemd worden. De online cursus verloopt met een docent/zelfstudie of met een combinatie van beiden.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Berlitz
Louizalaan, 306-310 
1050 Brussel, Belgium
BTW: be0402.991.943
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.