Welkom bij Bel-Tur Group

Over ons


Wij zijn Bel-Tur group, een onderaannemingsbedrijf met ruim 60 medewerkers over 3 vestigingen in Vlaanderen. We zijn werkzaam in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

We zijn gespecialiseerd in het vinden van personeel voor inpak-, band-, grond-, magazijnwerk.

Je kan op ons rekenen voor de uitbetaling van de lonen, we zorgen voor de nodige preventie attesten, en we voorzien vervoer en werkkledij voor onze arbeiders. Ook in het geval van arbeidsongevallen nemen we de verantwoordelijkheid en zorgen we dat alle administratie zo snel mogelijk geregeld wordt. We zijn actief in de vlees-, schoonmaak-, kabel-, bouw- en logistieke sector.

Zoek je naar extra teamleden of moet er iemand langdurig vervangen worden? Bij Bel-Tur helpen we je aan gekwalificeerde medewerkers die je team kunnen bijstaan of om bij te dragen aan projecten. We vinden medewerkers die perfect bij je bedrijf passen en de nodige vaardigheden hebben om aan de slag te gaan. Bij Bel-Tur doen we aan resultaatgericht personeelsbeheer. We selecteren zorgvuldig de medewerkers en regelen alles zodat ze bij jou een vlotte start hebben. We zorgen oa. voor opleidingen, integratietrajecten en opvolging. 

Nog op zoek naar ervaren interimkrachten? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Bel-Tur ben je aan het juiste adres voor interimpersoneel. Bij ons kan je rekenen op medewerkers die je projecten goed kunnen ondersteunen. We breiden je team uit met extra ervaring en de geschikte vaardigheden. We zoeken medewerkers voor allerlei sectoren, van industriële schoonmaak tot voedingsproductie. We gaan voor een persoonlijke aanpak en kunnen op die manier de perfecte medewerker aan jouw bedrijf matchen. 

Als een van de grootste onderaannemers van België hebben we al veel kandidaten aan werk kunnen helpen. Zoek je als bedrijf nog wat mankrachten? Geen zorgen, wij regelen alles. De kandidaten zijn opgeleid en krijgen via ons ook een bedrijfswagen indien nodig, net zoals een uniform of gepaste kledij en eventueel werkmateriaal. De uitbetaling van de lonen wordt ook door ons geregeld. 

We zorgen ervoor dat iedere kandidaat veilig aan het werk kan. Preventie, controle, opvolgingen en gezondheidsattesten worden voorzien. Zo kan u er ook zeker van zijn dat er geen extra administratie bij komt kijken. In het uitzonderlijke geval dat er zich een arbeidsongeval voordoet, brengen wij alles in orde en nemen we de verantwoordelijkheid over de arbeider. 

Bel-Tur gaat graag samen met jou op zoek naar de perfecte kandidaat. Aarzel niet om ons te contacteren en vraag een offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Bel-Tur Group
Krijgsbaan 82 
B-9140 Temse, Belgium
BTW: BE0820.097.782
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.