Welkom bij Belgacom

Over ons


Ben je op zoek naar een provider voor internet en mobiele telefonie? Dan zit je bij Belgacom zeker en vast op je plaats, aangezien we in deze zaken gespecialiseerd zijn. Onze hoofdzetel is gelegen in Evere en elke regio in België kan zich beroepen op onze diensten. We hebben ondertussen al zo’n 10 jaar ervaring in het vak vergaard, wat van ons een van de toonaangevende spelers in de sector maakt.

Bij Belgacom zijn we de mening toebedeeld dat het van essentieel belang is dat ons cliënteel tevreden is over de diensten die we hen leveren. We stellen altijd alles in het werk om een goede relatie uit te bouwen met elk van onze klanten en om een samenwerking aan te gaan op lange termijn. Om die doelen te bewerkstelligen, werken we enkel met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en de nodige ervaring kunnen voorleggen. Verder volgen we op gepaste momenten een bijscholingscursus. Op die manier weten we perfect wat er allemaal speelt en zijn we bij machte om bij te sturen indien nodig.

Zou je na het lezen van bovenstaande info graag nog extra inlichtingen inwinnen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van experts helpt je met alle plezier verder en maakt er een prioriteit van om met datgene voor de dag te komen dat helemaal aan jouw persoonlijke verwachtingen beantwoordt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De specialiteiten van Belgacom strekken zich uit over internet en mobiele telefonie.

Op het gebied van internetabonnementen hebben we verschillende zaken in de aanbieding:

 • Internet Start
 • Internet Maxi
 • Flex (Internet Maxi + TV)

Voor Internet Start betaal je maandelijks 27,50 euro. In ruil voor dit bedrag krijg je 100 GB, een maximale downloadsnelheid van 50 Mbps (Megabit per seconde) en een maximale uploadsnelheid van 4 Mbps.

Internet Maxi is het ideale abonnement voor het gezin. Voor 49,99 euro per maand geven we je onbeperkt volume, een maximale downloadsnelheid van 100 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 20 Mbps.

Tot slot is er ook nog Flex, het pakket waarbij TV inbegrepen zit. Voor de prijs van 59,99 euro per maand bieden we je exact hetzelfde als bij Internet Maxi + Pickx & 80 zenders.

Bij Internet Start en Internet Maxi betaal je overigens 59 euro aan installatiekosten, voor Flex gebeurt de installatie volledig gratis.

Ons aanbod aan mobiele abonnementen is eveneens rijkelijk gevuld met:

 • Mobilus S
 • Mobilus M
 • Mobilus L
 • Mobilus XL Unlimited
 • Mobilus 5G Unlimited

Mobilus S is ons goedkoopste abonnement. In ruil voor een maandelijks bedrag van 15,99 euro (en nu tijdelijk 12,99 euro gedurende de eerste drie maanden) geven we je 2 GB mobiele data, 120 gratis belminuten, onbeperkt sms’en en onbeperkt favoriete app.

Bij Mobilus M krijg je voor 26,99 euro per maand (nu tijdelijk 14,99 euro gedurende de eerste drie maanden) 8 GB mobiele data en onbeperkt bellen/sms’en/favoriete app.

Bij Mobilus L is net zoals bij Mobilus M bellen/sms’en/favoriete app onbeperkt, maar bieden we je maar liefst 15 GB mobiele data in plaats van 8 aan 36,99 euro per maand (nu tijdelijk 19,99 euro gedurende de eerste drie maanden).

Mobilus XL Unlimited en Mobilus 5G Unlimited zijn, zoals de namen het al doen vermoeden, volledig onbeperkt. Voor Mobilus XL betaal je 42,99 euro per maand (22,99 euro in de eerste drie maanden) en voor Mobilus 5G is de maandelijkse kost 49,99 euro (29,99 euro in de eerste drie maanden). Al deze pakketten zijn te combineren met een smartphone.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Belgacom
Carlistraat 2 
1140 Evere, Belgium
BTW: BE0202.239.951
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.