Welkom bij Aramark

Over ons


Als cateringpartner is Aramark actief in ondernemingen, scholen, ziekenhuizen en woon-zorgcentra. Aramark verzorgt dagelijks gevarieerde, gezonde en uitgebreide maaltijden. Kwaliteit, professionalisme en integriteit staan bij ons centraal. We passen aan aan de wensen van de klant.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Aramark is gespecialiseerd in catering en vending machines. Deze bezorgt Aramark aan zowel bedrijven, scholen, woonzorgcentra als aan ziekenhuizen.

Catering

Met al jarenlange ervaring in catering verzorgt Aramark duizenden maaltijden iedere dag voor bedrijven, scholen, woonszorgcentra en ziekenhuizen. Aramark verzekert u een gezonde, evenwichtige en smakelijke maaltijd.

Zo kan u kiezen uit een gevarieerd aanbod. We zijn ook mee met de laatste voedingstrends. Maar we passen ons ook aan diëten en bedrijfsvisies: vegetarisch, vegan, glutenvrij, biologisch, eigen bodem, of zelfs showcooking. Van broodjes tot exclusieve diners, we bieden het allemaal.

Vending machines

We hebben een mooie keuze uit verschillende machines. Zo bieden we bijvoorbeeld:

  • Koffiemachines
  • Frisdrankautomaten
  • Waterfonteinen
  • Automaten met koude maaltijden
  • Automaten met warme maaltijden

Deze automaten zijn beschikbaar om deze te huren, of om ze volledig en constant in gebruik te nemen. Deze twee formules noemen we ‘huur’ en ‘fullservice’. Bij de laatste bied Aramark ook het onderhoud, het aanvullen, het voorraadbeheer, technische aangelegenheden en het geldbeheer.

Bedrijven

De werknemers in uw bedrijf of onderneming staan centraal bij ons. Wij willen hen heerlijke en gezonde maaltijden bereiden zodat uw werknemers goed zullen presteren, dag in en dag uit.

Een goede dienstverlening aan het restaurant van uw bedrijf kan echter een grote aanwinst zijn. Zo zijn de medewerkers die er nu werken tevreden, maar ook toekomstige medewerkers kunnen dit als een pluspunt ervaren. Wij kunnen een fullservicecatering voor u verzorgen.

Hiermee optimaliseren we de werking van uw bedrijfsrestaurant. U zal hiermee tijd en geld uitsparen.

Woonzorgcentra

Aramark is welbekend voor haar dienstverlening, en al zeker in woonzorgcentra. Wij bereiden maaltijden van top kwaliteit.

Onze maaltijden zijn gezond en heerlijk. Ze voldoen aan de wensen van senioren, om zowel voor lichaam als geest hen te verrijken. Zo doen we hartstikke best om aan alle voedselvoorschriften te voldoen.

Ziekenhuizen

Maaltijden bevatten de vitamines, vezels en nuttige bouwstoffen voor een spoedig herstel. Het is daarom ook belangrijk dat in ziekenhuizen gezonde, maar ook heerlijke maaltijden worden gegeven. We respecteren de voedselvoorschriften, en hebben aandacht voor het voedingsprogramma.

Scholen

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Jong geleerd is oud gedaan. We helpen dan ook scholen om gezonde maaltijden te geven aan de leerlingen en studenten.

De meeste scholen hebben een gezondheidsbeleid waarin ze gezonde voeding extra in de kijker zetten. Gezonde voeding bevat alle bouwstenen om groot en sterk te worden. Maar vele jonge maagjes hebben kieskeurige tongetjes.

Het is dan ook een uitdaging voor hen zowel gezonde als lekkere maaltijden te koken. En deze uitdaging gaan we maar al te graag aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Aramark
Fotografielaan 20
2610 Antwerpen, België
BTW: 0412.674.325
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .