Welkom bij AMS Systems Dak- en Renovatiewerken

Over ons


Zou je graag de deskundige hulp inschakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in dak- en renovatiewerken, maar weet je niet goed waar te beginnen? In dat geval hebben we goed nieuws voor jou, want AMS Systems Dak- en Renovatiewerken stelt zich met plezier kandidaat om die klus(sen) voor z’n rekening te nemen! Onze onderneming situeert zich in Tienen en al wie woont in de regio’s Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant kan bij ons komen aankloppen. We zijn sinds 2018 actief in de sector, waardoor we toch al wat ervaring hebben opgedaan en stilaan uitgroeien tot een bepalende speler.

Bij AMS Systems Dak- en Renovatiewerken hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We zullen steeds proberen om de best mogelijke dienst op de best mogelijke manier af te leveren. We streven naar een optimale verstandhouding met elke klant en hopen dat ze ook na die ene klus hun weg blijven terugvinden naar ons in de toekomst. Om deze doelstellingen maximaal waar te kunnen maken, kiezen we er bewust voor om uitsluitend personeel aan te werven dat de juiste scholing genoten heeft en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we op de hoogte zijn en blijven van het reilen en zeilen in de branche en zelden tot nooit met onaangename verrassingen geconfronteerd worden.

Kan ons aanbod je zeker en vast bekoren, maar is er iets dat je voorlopig ervan weerhoudt om de knoop door te hakken? Aarzel in dat geval absoluut niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van gemotiveerde medewerkers maakt er een prioriteit van om een oplossing op maat aan te reiken die tot in de puntjes voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij AMS Systems Dak- en Renovatiewerken spitsen we ons hoofdzakelijk toe op dak- en renovatiewerken, waarbij we de onderverdeling maken in:

 • Badkamerrenovatie
 • Totaalrenovatie
 • Dakwerken

Op het gebied van badkamerrenovatie kan je bij ons terecht voor de installatie van een nieuwe en de renovatie van een bestaande badkamer. Verder nemen we zowel de plaatsing van losse toestellen (douche, bad, toilet, lavabo,…), pleister-/verf-/tegelwerken, elektriciteit/loodgieterij als het totaalplaatje op ons.

Ook voor totaalrenovatie ben je bij ons aan het juiste adres. Belgen slaan alsmaar vaker aan het renoveren en dat is niet onlogisch aangezien er volgende voordelen aan verbonden zijn:

 • Energiezuinigere woning
 • Tal van premies

Breng ons ervan op de hoogte welk gebouw en welk type ruimte je wenst te renoveren en welk type werken er uitgevoerd dienen te worden en wij ondernemen de nodige stappen.

De derde en laatste dienst waarin we gespecialiseerd zijn, is die van dakwerken. Wij plaatsen nieuwe daken, vernieuwen daken (renovatie van bestaand dak of dakbedekking) en voeren herstellingswerken uit (zaken als lekken en onderhoud).

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Bruno  D .

04/04/2021    Bertem


Project : Travaux de toitures pour 3061.
Beoordeling : Réactif et ponctuel
Vertaling bekijken
Adres
AMS Systems Dak- en Renovatiewerken
Grijpenveldstraat 3 
B-3300 Tienen, Belgium
BTW: BE0697615090
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.