Welkom bij A.L.M. Hygiene

Over ons


ALM Cleaning is jouw partner in schoonmaakwerken. Wij reinigen gevels, lappen ramen, wij maken dampkappen schoon en nog veel meer! Hou jij het graag schoon? Neem dan contact op met ALM.

Met 20 jaar ervaring zijn onze resultaten telkens weer een streling voor het oog. Wij maken schoon in horecazaken en grootkeukens, maar ook voor nieuwbouwprojecten of leegstaande woningen kun je ons inhuren.

Bij A.L.M. Hygiëne kan u rekenen op 100% tevredenheid, een service die op #1 wordt gezet, dezelfde waarden, en tenslotte ook een eerlijke prijs. Dankzij ons vakmanschap en ervaring, zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Al jarenlang staan zij in voor de schoonmaak van horecazaken, keukens, koelcellen, grote en kleine kantoren, winkels, woningen, openbare gebouwen, etc… Het eindresultaat? Een onberispelijke ruimte! De diensten van A.L.M. Hygiëne bestaan uit het volgende:

 • Dampkapreiniging: professionele reinigingstoestellen worden ingezet om uw dampkap op een naadloze manier te reinigen. Een dergelijke reiniging is bovendien van essentieel belang voor de voedselhygiëne en de brandveiligheid. Daarnaast werken zij ook met een officieel attest voor uw verzekeringsmaatschappij, om achteraf te kunnen bewijzen dat de reiniging heeft plaatsgevonden. De wet raadt tegenwoordig echter aan om uw dampkap minimaal één keer per jaar op een professionele manier te laten reinigen.
 • Glaswas en gevelreiniging: met behulp van osmose, zorgen zij aan het einde van de rit voor glasheldere ramen zonder strepen. Een droom van ieder mens, toch? De combinatie van de laatste nieuwe technieken en hun ervaring en expertise, zorgen ervoor dat dit mogelijk wordt. Het osmose-apparaat, een nog vrij nieuwe techniek, verandert gewoon leidingwater in “gedemineraliseerd water”. Het puur water dat overblijft, maakt deze techniek 100% milieuvriendelijker, door de afwezigheid van zeep of detergenten. Daarnaast wordt ook uw gevel onder handen genomen, of u nu beschikt over een gevel van kunststof, baksteen, natuursteen of aluminium, ... Een gevelreiniging is nog steeds van belang! Voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding, zorgen zij voor een perfect resultaat en, in het geval u dat wenst, een beschermende coating die vervuiling voorkomt.
 • Schoonmaak: wanneer u dat maar wenst, op vaste tijdstippen die u zelf kiest, staat hun professioneel poetsploeg voor u klaar. Verwacht u aan een onberispelijk resultaat bij het poetsen van horecazaken, kantoren, winkels, scholen, openbare instellingen, woningen, appartementsgebouwen, keukens, etc. Zij garanderen de kwaliteit van hun werknemers door continue opleidingen aan te bieden en met de beste materialen te werken. Ook voor grovere poetswerk, waaronder een opkuis na een brand of waterschade, een eerste opkuis bij nieuwbouw of het schoonmaken van zonnepanelen, wordt door hen voorzien.

A.L.M. Hygiëne zorgt voor kwaliteit, van begin tot einde. Ook u, als klant, staat bij hen steeds weer centraal. Als u zelf veel waarde hecht aan kwaliteit en flexibiliteit, bent u bij hen aan het juiste adres! Wacht daarom ook niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
A.L.M. Hygiene
Michel Theysstraat 52 
B-3290 Diest, Belgium
BTW: BE0476.629.294
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.