Welkom bij A & L Clean

Over ons


Wie houdt er niet van een schone omgeving? Op de werkvloer is het altijd aangenaam wanneer alles spik en span is, zowel voor de werkgever, de werknemer als voor de klant! Dit bevordert bovendien het werkplezier voor iedereen op kantoor. Ook het imago van uw bedrijf zal er uiteindelijk de vruchten van plukken. Wilt u hier zo snel mogelijk werk van maken en een efficiënt kwaliteitsprogramma tot stand brengen? Zoek niet verder!

Wij zijn A.L. Clean, een professioneel en ambitieus schoonmaakbedrijf dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan de klant hoog in het vaandel draagt. Elke schoonmaakbeurt is immers uniek en vergt andere middelen. Wij beschikken over tal van innovatieve onderhoudsmachines, die de efficiëntie en kwaliteit te allen tijde waarborgen. Wij bieden u algemene schoonmaak, maar ook professionele ramenwas en diverse schoonmaaktoepassingen zijn mogelijk. 

A.L Clean onderscheidt zich van de concurrentie omwille van de volgende factoren:

 • Flexibiliteit: verwacht u aan een totaaloplossing, volledig afgestemd op uw noden en wensen. U als klant staat hier centraal, samen met flexibiliteit en aanpassingsvermogen.
 • Allround: zowel in onze aanpak als in onze toepassingen, kunnen wij ons als veelzijdig definiëren. Wij bieden immers alle aspecten van facilitaire schoonmaak aan.
 • Onderhoudsmachines: wij garanderen tenslotte de beste service en kwaliteit dankzij onze vernieuwende en innovatieve technieken! Voor elk specifiek project gebruiken wij aansluitende en correcte onderhoudsmachines.

Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hun specialiteiten bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Schoonmaak van zonnepanelen: als uw zonnepanelen aan een schoonmaakbeurt toe zijn én u wilt het maximale uit uw investering halen, kan u beroep doen op A.L Clean.
 • Industriële schoonmaak: als bedrijf zorgen zij voor een optimale ondersteuning van het onderhoud van de infrastructuur en de productielijnen. Zo wordt het productieproces van uw industriële en technische installaties geoptimaliseerd. Bovendien kan u rekenen op een totaaloplossing, volledig gebaseerd op uw noden en wensen.
 • Ramenwas: u kan zowel als particulier of als bedrijf rekenen op een vlekkeloze oplossing voor uw ramenwas. Dit garanderen zij omwille van hun jarenlange ervaring in dit vakgebied! Tenslotte beschikken zij over een VCA-attest dat een veilige en professionele ramenwas garandeert.
 • Ontmossen van daken: het team van A.L Clean voorkomt barsten en scheuren die kunnen ontstaan uit mos begroeiing en een broos en poreus dak. Ook lekken in het dak kunnen hierdoor ontstaan. Wees er dus snel bij en draag zorg voor de lange levensduur van uw dak!
 • Opruiming: wenst u een volledige opruiming van uw particulier vastgoed of bedrijfsgebouw en wilt u dit door een specialist laten uitvoeren? Reken maar op A. L Clean! Met hun nodige expertise en ervaring garanderen zij een efficiënt proces.
 • Foggen: deze desinfectiemethode kan een goede oplossing bieden voor uw infrastructuur of kantoor. Het traditionele handmatig desinfecteren is verleden tijd, dankzij het gebruik van een mobiel en effectief fogtoestel.

Wees verzekerd van de beste kwaliteit en service en kies voor A.L Clean! Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
A & L Clean
Bosbesstraat 57 
B-2260 Westerlo, Belgium
BTW: BE0841.888.437
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.