Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor prikklok of badge-lezerStuur gratis een aanvraag voor prikklok of badge-lezer
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Prikklok of badge-lezer:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel personen stelt u te werk?
* 2. Welk soort prikklok of badge-lezer wenst u?


3. Wanneer dient de installatie van de prikklok plaats te vinden?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Ontvang snel meerdere gratis offertes: Prikklok of badge-lezerRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant Prikklok voor een bedrijf in Tremelo Wij hebben 4 werknemers verspreid over 2 winkels. zij zouden vanaf volgende maand met flexibele werkuren gaan werken. dus enkel registratie van de uren. geen toegang of andere beveiliging. Dit is een permanente oplossing.
Oost-Vlaanderen Prikklok voor een bedrijf in Evergem We zijn eigenaar van het gebouw. We zoeken een offerte voor een prikklok voor tijdsregistratie. 3 mensen dagelijks op kantoor. Opties van analoog of op wifi staan open.
Brussel Prikklok voor een bedrijf in Anderlecht Graag een offerte voor de kostprijs van een traditiopnele prikklok. Zowel voor toegang als tijdsregistratie.
Zoektermen:

Personeelsbeheer  ,  Prikklok  ,  Registratie werkuren  ,  Tijd registratie  ,  Tijdsbeheer  ,  Tijdsregistratie  ,  Tijdsregistratiesysteem  ,  Verlofplanning  ,  Werktijden

prikklok badgelezer offerte
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie van verschillende leveranciers, heel bruikbare offertes ontvangen."

"Na het invullen van de aanvraag voor IT-services op bobex.be kwamen al vlug reacties van levera..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.