Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor incassoStuur gratis een aanvraag voor incasso
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Incasso:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Wat is het totale bedrag van al uw openstaande facturen?


* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde facturen reeds open?


* 3. Hoeveel onbetaalde facturen heeft u?* 4. Werkt u al met een incassobureau of andere incasso?


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.


Waarschijnlijk heb je al een heel aantal facturen die onbetaald blijven. Het innen van een factuur verloopt volgens een aantal stappen. Probeer deze stappen goed te volgen, dan hebt u de hoogste kans dat u uw geld op tijd terugkrijgt. Dit zijn de stappen die je moet volgen voor een goede schuldterugvordering:

  1. Doe in eerste instantie zelf een moeite om het geld te incasseren (stuur een herinnering of rappel op)
  2. indien de wanbetaler niet betaald na deze betalingsherinnering, schakel dan een incassobureau in. Zij zullen proberen uw geld terug te vorderen.
  3. Indien het incasso niet onmiddellijk slaagt zullen ze samen met u nagaan welke juridische stappen ondernomen kunnen worden.
  4. In laatste instantie kan de vordering overgedragen worden aan een gerechtsdeurwaarder.

Hebt u al een vaste partner voor uw incasso? Vul onze vragenlijst in en kom snel in contact met verschillende incassobureaus, zo ontdekt u welk bureau u de beste service kan aanbieden. Vergelijk snel incasso-oplossingen en prijzen.


Bij incasso komen een hele boel technische en juridische termen aan bod. We sommen hier een aantal belangrijke termen op die je moet kennen wanneer je op zoek gaat naar een incasso-oplossing. Alle andere technische termen kom je dan wel te weten eens je de beste oplossing gevonden hebt.

  • Factoring: ene factormaatschappij is het niet hetzelfde als een incassobureau. Een factormaatschappij neemt de vordering eigenlijk over. Dit soort bureau's zijn voornamelijk actief in de B2B-business.
  • Pre-incasso: deze dienst kan je soms bij een incassobureau aanvragen. De druk op de schouders van de schuldenaar wordt langzaam opgevoerd door lichte stijgingen in de administratiekosten. 
  • Deurwaarder: 'deurwaarder' is een vaak verkeerd gebruikte term. De deurwaarder is de openbare ambtenaar die wel juridische macht heeft over de invordering van het geld. Een incassobureau is eigenlijk een veilige eerste stap, een deurwaarder dan eerder een dure tweede stap. Vaak kunnen incassobureau's u trouwens helpen bij de zoektocht naar een oplossing met een deurwaarder.

Ontdek zelf hoe een incassobureau uw onderneming kan helpen. Vul onze vragenlijst in en ontvang snel meerdere offertes voor incasso van schuldvorderingen.Ontvang snel meerdere gratis offertes: IncassoRegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Incasso voor een bedrijf in Waregem Ik zoek een offerte voor een incasso voor het terugvorderen van onbetaalde facturen. Ik heb nu twee facturen voor een totaalbedrag van 6000Ä bij een bedrijf en particulieren. Momenteel voorzien we zelf de opvolging via aangetekende schrijven.

Voorbeeld leveranciers:
incasso
Graydon
C&J Credit services
incasso en schuldvordering
+500 Getuigenissen!

"Uitstekend. Snelle reactie."

W. Tao

"Heel snelle en goede service! Ik heb toevallig de site ontdekt en ik ga het zeker rondvertellen..."


Bobex Premium Partners
Op zoek naar klanten? Ontvang aanvragen van geÔnteresseerde klanten.


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.