Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Kapellen
De woning heeft momenteel een veranda die moet worden afgebroken en een nieuwe leefveranda plaatsen in aluminium. 21m². Plaatsing voor de eerste helft van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schriek
Dit is een woning dat ik verhuur . Ik merk hier vocht bovenaan de muur in de keuken alsook in de ingebouwde kasten. Mogelijk schimmel. Deze zijn er sinds enkele weken vanaf het kouder wordt. Mogelijk een ventilatie of condensatie probleem.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor de spouwisolatie van rijwoning. Gebouwd in 65 of 66. Geen idee van de diepte van de spouw.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Ik heb een plat dak dat in april wordt vervangen. Dit wordt een roofing dak. Dit platte dak is vierkant met de voorgevel richting zuidoost. De zonnepanelen zullen zo'n 3000kw moet verdragen. Oppervlakte van 49m².
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zit momenteel met een hoog verbruik omdat ik met een warmtepomp zit voor het zwembad. Plaatsing is mogelijk op de garage los van de woning. Dit is een pannendak met zuidelijke oriëntatie en zo'n 40-50m².
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Oudegem
Ik wens de panelen te plaatsen op een roofing dak. Het dak zal vernieuwd worden want de woning is zeer oud. De nieuwe roofing wordt begin volgend jaar geplaatst. De volledige oppervlakte van het huis is meer dan 200m². Ik weet wel niet of de hele oppervlakte bruikbaar is. Geen idee van elektrciteitsverbuik.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning Arendonk
Ik verwarm mijn water met een zonneboiler . Hier wil ik een verwarmingsweerstand insteken. Maar deze slijten erg door kalkafzetting. We gebruiken in de woning enkel leidingswater. Geen idee van het verbruik. Woning van 2008.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Hoogleden
Ik zoek een offerte voor een houten veranda. Dit is een volledige nieuwe veranda aangebouwd aan de woning die zal dienst doen als leefruimte. De woning is van 2006. Plaatsing normaal voorzien voor 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Leerbeek
We hebben vooral op de schouw langs de binnenkant problemen. In de living hebben we ook gemerkt dat de verf los komt aan de onderkant van de muur. Gebouw van de jaren 60-70. De problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Alken
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Momenteel ken ik het verbruik van het water niet. zes aansluitingen. De woning is van de jaren 80.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Zulte
Ik heb een woning van 1960. Ik wens hier de spouwmuren te isoleren. De grondoppervlakte is 10x10 m
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Herenthout
Als eigenaar van een rijwoning van 1958 merken wij een vochtprobleem op een binnenmuur. Onze kelder is wel droog. Doch hebben we een vermoeden dat we last hebben van opstijgend vocht. Graag krijgen wij een expert over de vloer die ons kan voorzien van een diagnose en offerte met oplossing.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
Zonnepanelen te Oostduinkerke
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1988 zoeken we een offerte voor zonnepanelen. We hebben 3 tellers met samen +- 8000 kilowatt. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Opitter
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Op meerdere muren plekken aan het plafond/muur boven, geen lek dat ik zie, ook zwarte plekken. Kan condens/ventilatie zijn, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
We hebben sinds twee jaar problemen met vocht in de kelder. Zowel op de vloer als de muren . Dit is een beton kelder. Ik woon hier al 17-18 jaar. Ik vermoed dat de woning van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Lummen
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1977 hebben we vochtproblemen. De problemen zijn opstijgend vocht in verschillende muren. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Arendonk
We hebben last van vochtplekken waarschijnlijk door de buitenmuur. Zeker 1 muur van 8m is aangetast. Het huis is van 1938 en heeft geen kelder. Kan u ons bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Beveren waas
Ik wens een halfopen woning te isoleren. Dit is het laatsten van de rijwoning reeks. Ik wens twee gevels te isoleren. Woning van 2005 in originele gevelsteen. Geen idee van de spouwdiepte. Graag zo snel mogelijk contact.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Hasselt
Als eigenaar van een halfopen woning van de jaren 70 zoeken wij offertes voor spouwmuurisolatie. We hebben geen idee van de diepte. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Eeklo
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning gebouwd in 62. Het is een halfopen bebouwing. De oppervlakte is ongeveer 100-120 m².
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Heverlee
Alleenstaande woning waarvan de spouwmuren geïsoleerd moeten worden. Het bouwjaar van de woning is 1938. De muuroppervlakte is in totaal ongeveer 100 m².
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Temse
Vrijstaande gebouw van 1991. Buitenkant de originele gevelsteen. De totale oppervlakte heb ik niet maar de diepte van de spouw is 7 cm.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak. Dit is een woning van 1968. Isolatie via een gewone zolder met onderdak . +-90m².
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Het probleem is vooral op de twee verdieping . We hebben deze woning recent gekocht. Mogelijk door een ouder vochtprobleem. vooral op de muur door het papier. Dit is een slaapkamer. Gebouw van 1895.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Sluizen
We vermoeden dat de gevel aan de zuidkant gereinigd moet en met een waterafstotend product behandeld moet worden. Graag hiervoor iemand laten komen om ter plaatse te kijken ? Dit is een open bebouwing in originele gevelsteen van de jaren 90.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerker gezocht in Kortenberg
We zoeken een dakwerker om een nieuw dak te leggen met onderdak en isolatie en eventueel nieuwe dakpannen. Het gaat over een vrijstaande woning van 1962. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Maasmechelen
Ik heb recent een woning van een aangekochte woning. Ik weet niet hou oud de woning is maar in de zijgevel is er zeker een spouw. Deze wens ik te isoleren. Hier is een aangebouwd garage. Geen idee van de oppervlakte.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
We hebben in de woning last van vocht in een garage in een bovenhoek. Dit is een gebouw dat ik dit jaar heb gekocht en deze problemen waren overschilderd. Boven de garga is een terras.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Vorselaar
Ik heb een vrijstaande woning in vrije gevelsteen. Woning van 59. Geen idee van de diepte van de spouw en de oppervlakte.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Lummen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, op 2 plaatsen vocht, bouwjaar 1994.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Herzele
We hebben een verbruik van ongeveer 2000kw. Omdat het dak recent is vernieuwd, plaatsing van nieuwe dakpannen, Wensen we graag de prijzen en de mogelijkheden bekijken voor een zonnepanelen installatie. . Dak ligt oostelijk en westelijke georiënteerd. Geen idee van de oppervlakte. Oorspronkelijke woning van 1963
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Oostnieuwkerke
Ik zoek een offerte voor de isolatie vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is voorzien. Woning van ongeveer 301 jaar oud.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Bavikhove
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 60m², bouwjaar 2005.
Vochtbestrijding
Geen regio
Traitement de l'humidité pour propriété privé à 8400 Ostende
- Propriété privé situé à Ostende 8400. - Devis pour le traitement d'humidité des murs dans notre cave. - Humidité qui proviendrait des sols de la cave et qui remonte sur les murs. - Taches noirs et moisissures. - Cause: sous la cave, nous avons un réservoir d'eau qui alimentait la maison auparavant. - Nous avons comme projet de remédier à ce problème d'humidité et souhaiterions vous rencontrer sur place pour en discuter et pour un devis. - Pourriez vous nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Boekhoute
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Graag op de gevel(dak is nogal moeilijk), accumulatiekachels zijn er, opp. +20m², wanneer is aan de offerte.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Herent
Opstijgend vocht in een garage. Bouwjaar 1965. Er is een 10 a 18 m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Gullegem
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor de prive. Leiding en regenwater(toilet en wasmachine), 5 personen.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Kalmthout
Wij wensen een offerte voor het plaatsen van een veranda. De grootte is ongeveer 30-40 m². Als materiaal wensen wij aluminium.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoutleeuw
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1974, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Huise
Dit is voor een offerte voor een waterverzachter. Geen idee van waterverbruik. We zijn met de twee mensen in de woning en wasmachine en sanitair ziojn op regenwater
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Temse
Vrijstaande gebouw van 1991. Buitenkant de originele gevelsteen. De totale oppervlakte heb ik niet maar de diepte van de spouw is 7 cm.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Het probleem is vooral op de twee verdieping . We hebben deze woning recent gekocht. Mogelijk door een ouder vochtprobleem. vooral op de muur door het papier. Dit is een slaapkamer. Gebouw van 1895.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Tervuren
We zoeken een offerte voor een waterzachter. Dit is voor een woning die we verhuren. het verbruik ken ik niet. Hier zijn 4 mensen. Gebouw van 2003
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke-Heist
Dit is een woning waar ik naar ga verhuizen. Deze woning heeft een tijd leeg gestaan . De vochtplekken zijn wel reeds over plakt. Het is opstijgend grondvocht door een fout in de constructie.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak. Dit is een woning van 1968. Isolatie via een gewone zolder met onderdak . +-90m².
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Gent
Graag een offerte voor het plaatsen van een veranda. Deze veranda moet ongeveer 18 m² zijn. Wij wensen dit in aluminium.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Gaasbeek
We merken op de gelijkvloers vochtproblemen. Dit is een woning die we recent hebben gekocht. Onderaan de muren merken we vocht. Dit zijn volle stenen muren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Heverlee
Alleenstaande woning waarvan de spouwmuren geïsoleerd moeten worden. Het bouwjaar van de woning is 1938. De muuroppervlakte is in totaal ongeveer 100 m².
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor in de regio Aarschot
Ik wens de zoldervloer van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 80-100m², bouwjaar zeker 100jaar oud.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Vlamertinge
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht is het, +20 lopende meter, geen lekken, huis van 1935.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Eeklo
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning gebouwd in 62. Het is een halfopen bebouwing. De oppervlakte is ongeveer 100-120 m².
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Zemst
Opnieuw bekleden van de binnenzijde vd dakgoot. Nu uitgevoerd in roofing. + de opstaande buitenbekleding (nu pvc) vervangen door nieuwe pvc is een bakgoot op basis van houttimmerwerk. Omtrek vd dakgoot is ca 70 meter.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie te Roosdaal
Topgevel is door Eandis beschadigd. Hiervan moet een deel opnieuw worden opgemetseld en worden afgewerkt. Het gaat om ongeveer 5 m².
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kampenhout
We hebben op het gelijkvloers problemen met grondwater dat opstijgt. Deze zijn nu al enkele maanden aanwezig. Dit gaat over een oudere woning van 80 jaar oud.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Kasterlee
Ik wens het dak van een woning die ik verhuur te laten isoleren. Hellend zadeldak met dakpannen en onderdak, opp. 180m², bouwjaar rond 1975.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Harelbeke
Halfopen woning met aangebouwd bijgebouw. In het bijgebouw gaan we spouwmuurisolatie. Ik wens deze hele woning te reinigen. Alle muren zijn spouwmuren in de originele gevelsteen. Achterbouw geschilderd. De voegen komen wel langzaam los.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Turnhout
Ik zou het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met SVK leien(normaal geen asbest), 5 veluxen, opp. 155m², vrijstaand huis van 1980.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Sint niklaas
De gevel is ongeveer 35 m2 . De gevel kleur is normaal geel maar door vuil ziet het nu bruin zwart. Had graag prijs geweten voor reiniging.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in oostakker
We hebben vooral een probleem op het gelijkvloers. Op de slaapkamer hebben we sinds enkele maanden last van vocht aan de buiten kant van de gevelmuren. Deze woning is van 1985. De gevelmuren zijn geïsoleerd spouwmuren. Omdat het vooral aan de onderkant van de muur is veronderstellen we opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hamme
Dit is een nieuwbouw van 3 jaar oud. In de veranda merken we vochtproblemen. We zien hier dat er grondwater op de vloer staat. Deze wordt niet verwarmt. Probleem is vlak na de zomer begonnen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Dessel
Wij zijn eigenaars van een woning en zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Onze woning werd in de jaren '60/'70 gebouwd, en de buitengevels bestaan uit gevelstenen. Het betreft +/- 200m² muuroppervlakte, en een spouw van 5-6cm.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloer te Broechem
130 m² zoldervloer isoleren op vlakke betonplaat in 2 lagen van telkens 8 cm dikte. Platen hebben een maximale grootte van 1500cm x 80cm x 8cm om door het zoldergat te kunnen. Woning is gebouwd in 1972.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Herzele
Dit is voor een recent aangekochte woning die recent door mijn dochter is aangekocht . Hier zal in de loop van 2017 een veranda worden geplaatst die dienst doet als leefruimte. Het adres heb ik reeds doorgegeven maar graag met mij contact opnemen want ik regel de afspraken en de offertes.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Mortsel
Wij zoeken offertes voor een veranda. Het betreft een nieuwe veranda en wij hebben +/- 25m² beschikbaar. Dit is een project voor zo snel mogelijk. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Zwijnaarde
We wensen het dak van onze prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien, opp. +200m², vrijstaand huis van 1961.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een halfopen woning dat in 1968 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen) en het betreft +/- 100m² in totale oppervlakte. Wij kennen de spouwdikte niet precies.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beersel
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1994 werd gebouwd. Het betreft +/- 250m² en een spouw van 7-9cm. De buitengevels bestaan uit gevelstenen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Neerpelt
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. Het betreft een te isoleren oppervlakte van +/- 1580-200m². De spouwdikte bedraagt 7-9cm.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Mol
Dit is voor een woning van 87. Het dak is nog nooit ontmost geweest . Dit is een dakpannen dak dat vrij groot is . De juiste oppervlakte is wel nooit opgemeten.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Orangerie voor een woning in Leopoldsburg
Ik zoek een offerte voor een orangerie aangebouwd aan de woning. oppervlakte van 25m² maar nog niet nagemeten?. Liefst in aluminium. Achterbouw is recent vernieuwd. In de Orangerie komt er een jacuzzi.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken te Harelbeke
Wij zoeken een offerte voor herstellen van een bestaand dak. Het dak is ongeveer 50-70 m². Is bekleed met dakpannen en is ongeveer 20 jaar geleden vernieuwd geweest.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Aanvraag Gevelrenovatie te Schelle
Wij wensen offertes te ontvangen voor gevelwerken. Wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1971/1972 werd gebouwd. Onze gevels bestaan uit bakstenen, en wij wensen deze te laten heropvoegen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Geraardsbergen
Dit is een halfopen bebouwing van 1952. Diepte van de spouw en oppervlakte van de muren is wel nooit nagemeten. Graag hadden we hiervoor iemand ter plaatsen gehad om dit op te meten en een gerichte offerte voor de spouwmuurisolatie op te maken.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Willebroek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een roofing dak. Dit is ongeveer 42 m² Roofing van 20 jaar oud. Er is ook een tweede klein dakje in roofing. Geen dakkoepels wel enkele verluchtingspijpen en een schouw. Woning van 50 jaar oud. De roofing is afgebakend met dekstenen naar de buurwoning toe.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Schilde
Wij zijn op zoek naar offertes voor Spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning dat in de jaren '60-'70 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Het gaat over +/- 150m²-200m² muuroppervlakte maar wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Westende
Isoleren van de buitenkant van een plat dak. De woning is gebouwd in de jaren 60. Het dak is bekleed met roofing.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Lint
Wij zoeken offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben +/- 25m² beschikbare oppervlakte. Wij wensen de veranda ofwel volgend jaar of het jaar nadien te laten plaatsen.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Lommel
Isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 100 m² en is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1969.
Dakwerken
Geen regio
Aanvraag Dakwerken te Harelbeke
Wij zijn op zoen naar offertes voor dakwerken. Wij hebben een plat dak dat +/- 70m² in oppervlak meet. Wij wensen de zinklaag op het dak te laten vervangen. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Mol
Wij hebben last van vocht in de slaapkamers. Wij denken dat hier sprake is van een condensatie probleem, maar we hebben ook nog geen verwarming. Dus wij weten niet waar het probleem exact vandaan komt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Maaseik
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 1ste verdieping, bovenaan de binnenmuren en ter hoogte van de ramen. Wij zien vochtigheid en zwarte vlekken. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te Veltem-Beisem
Wij zoeken offertes voor het plaatsen of vervangen van ramen en deuren. Het betreft een woning waarvan wij eigenaars zijn, en wij wensen een 10tal stuks (ramen en deuren) te laten vervangen.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Dendermonde
Wij willen graag een offerte voor het isoleren van onze dak. Het is een schuine dak dat bekleed is met dakpannen. De oppervlakte is ongeveer 92 m² en het is gebouwd in 1972.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Veltem-Beisem
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien, zonder dakvensters of dakkapellen. Het dak meet +/- 145m² in oppervlak. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Haacht
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leiding en regenwater(toiletten), 5 personen, 7 tal aansluitingen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Izegem
Isoleren van woning met spouwmuren. In totaal is de woning 17 op 9 meter. Het is een alleenstaande woning gebouwd in 1990.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Itegem
Ik wens mijn woning(prive) te laten injecteren, preventief. 12 x 4m, geen lekken, momenteel nog geen vocht(te zien) maar ik ga verbouwing doen. Bouwjaar 1935.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lanklaar
We zoeken een offerte voor isolatie vanaf een zolderruimte voor het isoleren van een hellend dak van een bedrijfsgebouw van de jaren 80. Dak bestaat uit golfplaten en er is geen onderdak voorzien. +- 180m² oppervlakte.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Bazel
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met roofing dat +/- 62m² in oppervlak meet. Wij hebben 1 dakvenster op het dak.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning(bjbouw). Plat dak met roofing op, graag isolatie op en nieuwe roofing/epdm op. Opp. +55m², bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Bazel
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit op de vloer. Wij zien dat de vloer in de badkamer vochtig is en hier zijn zwarte vlekken zichtbaar (schimmel). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Gent
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er zijn zwarte vlekken zichtbaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Moerbeke waas
Dit is een privéwoning die deels is ingeschreven in de eenmanszaak. Isolatie via een gewone zolder. een klein stuk is wel iets kleiner. Dakpannen dak met onderdakplaat. Oppervlakte is te meten in een l vorm. Ik zou graag gebruik nog maken van de premies dus graag wens ik zo snel mogelijk een offerte.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Als eigenaar van een halfopen woning van 1956 zoeken we offertes voor spouwmuurisolatie voor onze deels geschilderde muren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Brasschaat
Dit is een woning dat momenteel heb aangekocht en verbouw. Ik hoop hier in februari in te trekken en dus dan de spouwmuurisolatie in orde te hebben. Halfopen woning van midden de jaren 70 in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in De Haan
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande gebouw in de spouw Woning 1976. Gevels zijn wel wit geschilderd. 150m² muuroppervlakte, ruw geschat , en de spouw is nooit nagemeten.
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Veurne
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met betonpannen. Wij kennen de grootte van het dak niet precies, en het dak is éénmaal gereinigd geweest. Onze woning is 20jaar oud.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Edegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in d kelder, en de muren alsook de vloer zijn vochtig. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Merksem
Wij hebben op dit moment een bestaande houten veranda. Deze veranda willen wij graag verplaatsen. Het zou moeten gaan om een veranda van 5 op 4 meter. In deze veranda zou één schuifdeur moeten zitten en één normale deur. Het dak willen wij in glas, omdat wij op dit moment platen hebben maar dit maakt veel lawaai tijdens regen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging te Hasselt
Ik zoek een offerte voor de reiniging van een voorgevel. Gevel in originele gevelsteen van de jaren 20. Binnen in de woning is wel opstijgend vocht.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.