Welkom bij WV Office

Over ons


Is het moment naderhand aangebroken om je gevel eens grondig onder handen te laten nemen? Of kijk je eerder uit naar nieuwe ramen, deuren en beglazing? Dan hebben we alvast uitstekend nieuws voor jou, aangezien WV Office in deze zaken gespecialiseerd is! Onze firma is gelegen in Heusden-Zolder en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Daar we pas vorig jaar onze opstart kenden in de sector zijn we nog wat zoekende, maar we zitten wel boordevol honger en ambitie om het op een dag te schoppen tot een gevestigde waarde.

Waar we bij WV Office optimaal op proberen in te spelen is de tevredenheid van onze klanten. We pogen steeds om een goede relatie uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om onszelf ervan te verzekeren dat we aan die doelstellingen kunnen voldoen, rekruteren we uitsluitend personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en eveneens kan beschikken over de nodige ervaring. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier weten we altijd wat er gaande is in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Lijkt het je wel wat om de handen in elkaar te slaan met ons, maar zit je voorlopig nog met twijfels? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit enthousiaste werknemers, zal er alles aan doen om een oplossing op maat aan te brengen die tot in de puntjes is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij WV Office ligt de focus voornamelijk op gevelwerken enerzijds én ramen en deuren (enkel in PVC) met bijhorende beglazing anderzijds. Eens we tot de uitvoering van een project overgaan, maken we overigens steevast gebruik van materialen van topkwaliteit die we koppelen aan een efficiënt tempo en betaalbare prijzen.

Geef ons een seintje voor welke specifieke dienst je onze deskundige hulp wenst in te schakelen en wij gaan vervolgens meteen aan de slag. Een ding is zeker: je zal jezelf het gestelde vertrouwen in WV Office op geen enkel moment beklagen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Peter  S .

15/11/2020    -


Project : Ramen, deuren en beglazing te Deurne
Beoordeling : Vriendelijk, snel en correcte prijs.
Adres
WV Office
De Lange Beemden 11 
B-3550 Heusden-Zolder, Belgium
BTW: BE0829328521
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.