Welkom bij Van Velthem

Over ons


Van Velthem is een bedrijf opgericht in 1899 met een ruim assortiment aan veranda’s, zonneluifels, garagepoorten, glaswerken en (bioklimatische) pergola's. Daarnaast bieden wij ook ramen en deuren aan in aluminium, pvc en hout. Ons team van vakmannen beschikt over veel kennis van zaken en ervaring. Ramen, deuren en veranda’s installeren is voor ons dagelijkse kost. Verder bieden we totaalprojecten aan, van advies tot en met de laatste afwerkingen. Bovendien worden alle producten ontworpen, gefabriceerd en geplaatst in België.

Ons bedrijf beschikt over een eigen plaatsingsdienst en werkt enkel met partners en leveranciers van de bovenste plank. Daarenboven maken we hoofdzakelijk gebruik van Belgische producten. U kan uw huis met een gerust hart toevertrouwen aan Van Velthem!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen en deuren

Eerst wordt u door ons aanbod geleid: houten, aluminium of pvc ramen en deuren. U kan kiezen uit verschillende materialen, stijlen en kleuren. Op basis van de opmetingen of de plattegronden van uw nieuwbouw gaan we over tot de vervaardiging van uw producten. Een team van vaklui komt alles plaatsen. U krijgt hierbij een garantie van 10 jaar.

Veranda en pergola

De aluminium veranda's zijn knusse plaatsten tijdens elke periode van het jaar, zowel in de winter als in de zomer. Elk project wordt voorafgegaan door een grondige studie, want ieder project is anders. De medewerkers luisteren naar u en doen er alles aan om uw droomproject te kunnen realiseren. Ze helpen u bij uw keuze zodat uw woning, tuin en veranda in harmonie zijn.

Uw pergola is een innovatieve oplossing voor elke buitenruimte. Er is een breed scala aan keuzes uit de vele oplossingen om het plezier van elke buitenruimte te maximaliseren. Zelfs in de sterkste wind, regen en zon is uw pergola een oase van rust. Het dak biedt u bescherming in verschillende weersomstandigheden en verlengt zo uw buitenseizoen.

Glaswerken

Glas is al meer dan eeuw een specialiteit van het bedrijf. U bepaalt eerst de thermische en akoestische isolatie. Natuurlijk kan glas u ook beschermen tegen inbraak of glasbraak. Afhankelijk van de ruimtelijke oriëntatie van uw woning beslist u of u liever een gedimde lichtinval wilt of dat het licht doordringt. Tot slot maakt u enkele esthetische keuzes: helder of getint, decoratief, bedrukt, ondoorschijnend…

Van Velthem biedt ook een glazen schuifinstallatie aan. De schuifwanden VG 15 en VG 17 zijn gemaakt van compacte en lichte aluminiumprofielsystemen, geschikt voor grote oppervlakken beslaande glaselementen.

Deze schuifwand dient vooral als bescherming tegen wind en stof bij balkons en terrassen. Het kan ook dienen als scheidingselement binnenshuis

Garagepoorten

Van Velthem biedt 3 soorten sectionele poorten aan voor uw woning of bedrijf.

De Section Line is een sectionaalpoort, opgebouwd uit verschillende panelen. Met de houten Nature Line geeft u extra karakter aan uw woning. Onze Puma Line is onderdeel van uw gevel, de poort verdwijnt volledig wanneer deze gesloten is.

Onze na-service zorgt voor onderhoud, herstellingen en aanpassingen, ook voor poorten van andere fabrikanten of merken.

Zonnezeilen

Het markiessysteem maakt een oppervlak mogelijk van maar liefst 34,5 m2. U kan de zonnezeilen opwinden met een gemotoriseerd of handmatig mechanisme. Dit duurt slechts een paar seconden. De zeilroosters bestaan uit roestvrij staal en geanodiseerd aluminium, hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden. Bovendien zijn de zeilen bestand tegen verschillende atmosferische omstandigheden en slijtage.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Lies  M .

18/06/2020    -


Project : Veranda, pergola, orangerie te Herent
Beoordeling : Maakt de meeste kans
Wim  V .

10/09/2019    Begijnendijk


Project : Veranda in Begijnendijk
Beoordeling :
Adres
Van Velthem
Vaartdijk 59 
3018 Leuven, Belgium
BTW: BE0474750563
Contacteer ons
Website: https://www.vanvelthem.be/
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.