Welkom bij Toiture Ponlot

Over ons


Ons bedrijf is gespecialiseerd in dakbedekkingsdiensten. Onder deze vinden we in het bijzonder de isolatie, die een belangrijk deel uitmaakt van het ontwerp van uw huis. Wij komen voornamelijk tussen in de regio Henegouwen voor de uitwerking van uw renovatie- of bouwproject.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Op het gebied van dakbedekking vindt u verschillende en gevarieerde diensten. Kwaliteitsdiensten worden door ons bedrijf geleverd dankzij onze know-how en ervaring in het vak. Hieronder vindt u meer informatie over onze activiteit per specificiteit.

Dakisolatie

Hier is isolatie in een woning het belangrijkst om energieverlies tot een minimum te beperken. Geschat wordt dat een goede isolatie het energieverlies met 30 procent kan verminderen en dus uw verwarmingsfactuur kan verlagen. In de zomer kunt u zo de koelte in uw huis bewaren om de sterke hitte van het seizoen te trotseren. Er zijn verschillende soorten isolatie en installatie beschikbaar, elk met zijn specifieke kenmerken die meer of minder voordelig zullen zijn naar gelang van uw woning.

Door een beroep te doen op een deskundige in het vak kunt u profiteren van de ideale oplossing voor uw geval. In het kader van een renovatie is het mogelijk te profiteren van service om de isolatie van uw dak te verbeteren. Sommige zullen duurder zijn dan andere, afhankelijk van het type installatie. De minst dure is de isolatie van uw verloren zolder of ingericht. Maar in sommige gevallen verhinderen deze oplossingen het gebruik van dit deel van uw huis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over dit onderwerp.

Dakwerkzaamheden

Een dak houdt een huis droog, dus het spreekt voor zich dat het belangrijk is om het in goede staat te houden. Wij komen zowel tussen om de totaliteit van een dak te veranderen als om een beschadigd of defect onderdeel te vervangen. Vaak raden wij aan om bij een complete renovatie van uw dak de isolatie te vervangen om zeker te zijn dat u weer op een goede basis begint. Dit helpt ook om de kosten laag te houden, omdat het dak later niet opnieuw hoeft te worden gedekt. U krijgt kwaliteitsdiensten en advies over de keuze van de te gebruiken materialen.

Isolatie

Wij komen ook tussen voor de meer globale isolatie van uw woning om te genieten van een homogene isolatie. Het is mogelijk om te profiteren van voordelige premies voor isolatiewerkzaamheden. Maak gebruik van deze kans om uw energierekening te verlagen en het comfort van uw woning te verbeteren.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten. Wij staan tot uw beschikking om zo snel mogelijk te beginnen met de realisatie van uw project. Een snelle offerte is beschikbaar, we kijken er naar uit om met u samen te werken.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Claude  B .

04/05/2021    Seneffe


Project : Travaux de toiture à Seneffe 7180
Beoordeling : Trop cher par rapport à d'autres
Vertaling bekijken
Adres
Toiture Ponlot
PLACE PAUL PASTUR 17 
B-6150 Anderlues, Belgium
BTW: BE0892.369.712
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.