Welkom bij Secur Beveiliging

Over ons


Heb je het gevoel dat je de veiligheid van jezelf en je naasten niet langer kan waarborgen en wil je daarom ingrijpen? In dat geval ben je bij Secur Beveiliging aan het juiste adres, aangezien wij gespecialiseerd zijn in veiligheidsdeuren! Onze firma situeert zich in Wilrijk en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. We zijn reeds sinds 1988 aan de slag in de sector, waardoor het gerechtvaardigd is om te stellen dat we tot de meest ervaren en betrouwbare spelers in de veiligheidswereld behoren.

Hetgeen we bij Secur Beveiliging naast veiligheid het meest op willen inzetten, is de tevredenheid van onze klanten. We trachten elke keer weer een optimale relatie uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om de daad bij het woord te voegen, werven we uitsluitend personeel aan dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring aan de man kan brengen. Daarnaast volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier zijn we als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector en kunnen we tijdig anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Ben je na het lezen van bovenstaande info mee met ons verhaal, maar blijf je met onbeantwoorde vragen zitten? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van enthousiaste medewerkers staat te popelen om een oplossing op maat aan te reiken die tot in de details beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Secur Beveiliging hebben we een voorname prioriteit en dat is de veiligheid van jou en die van je naasten op een maximale manier garanderen. Dat doen we op basis van veiligheidsdeuren, waarmee je inbrekers ogenblikkelijk een halt toeroept.

Veiligheidsdeuren zijn niet alleen inbraak- maar ook brandveilig. Het behoort tot de mogelijkheden om in je woning zowel binnen- als buitendeuren te laten beveiligen, alsook poorten of hekken. Twijfel niet langer om tot actie over te gaan en ga voortaan opnieuw met een gerust gemoed de deur uit.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Secur Beveiliging
Boomsesteenweg 93 
2610 Wilrijk, Belgium
BTW: BE0633297855
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.