Welkom bij Poetsbedrijf Assepoester

Over ons


Ben je op zoek naar het bedrijf dat na uitvoering van haar schoonmaakdiensten alles spic en span achterlaat? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Poetsbedrijf Assepoester in te schakelen, aangezien wij hier als geen ander gespecialiseerd in zijn! Onze firma is gelegen in Lier en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Vlaams-Brabant. We kenden onze opstart pas in 2019, waardoor we nog in een soort van leerproces zitten, maar dat weerhoudt ons er allerminst van om ervan te dromen om op termijn uit te groeien tot een toonaangevende speler in de sector.

Bij Poetsbedrijf Assepoester is de voornaamste prioriteit de tevredenheid van onze klanten. We trachten steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een engagement op lange termijn aan met hen. Om onze doelstellingen in vervulling te laten gaan, spreekt het voor zich dat we enkel met personeel werken dat de juiste opleiding gevolgd heeft en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we altijd op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Heb je na het lezen van bovenstaande info de indruk dat onze onderneming hetgeen is wat je zoekt, maar zit je nog met bijkomende vragen? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van schoonmaakspecialisten zal er alles aan doen om zo goed mogelijk te voldoen aan jouw persoonlijke wensen en noden door middel van de oplossing op maat.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Poetsbedrijf Assepoester houdt zich, zoals je ongetwijfeld reeds kon afleiden uit de naam, bezig met schoonmaakdiensten. Met oog voor detail en tegen betaalbare prijzen kan je genieten van onze vlekkeloze service.

Het is een uitgemaakte zaak dat iedereen het graag net houdt op de werkvloer, maar het is niet altijd even gemakkelijk om het ideale bedrijf op te sporen om deze belangrijke taak aan toe te vertrouwen. Daarom doe je er goed aan om bij ons te komen aankloppen. Wij verhogen enerzijds de algemene hygiëne binnen je bedrijf en zorgen er anderzijds voor dat je een sterke indruk nalaat bij je klanten.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Poetsbedrijf Assepoester
Zimmerplein 26 bus 5 
B-2500 Lier, Belgium
BTW: BE0810941873
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.