Welkom bij PI-variations

Over ons


Pi-variations is uw specialist in badkamerrenovatie in de regio Oost-Vlaanderen en meer bepaald in Herentals.

Dankzij onze ervaring in dit domein, verzorgen wij de volledige renovatie van uw badkamer, van de prijsopgave tot de afwerking.

Zo bespaart u tijd en gemoedsrust door slechts één structuur te gebruiken in plaats van contact op te moeten nemen met een tegelzetter, een loodgieter of een verwarmingsmonteur, wij zorgen voor alles!

Doe een beroep op ons voor diverse diensten


Dankzij onze knowhow kunnen wij al uw badkamerwerkzaamheden uitvoeren, of u nu de nieuwste Italiaanse douche wilt of uw tegels een kleine opknapbeurt nodig hebben. Tijdens de hele duur van uw werk zal het hele team van Pi-Variations u begeleiden en u advies geven om u de beste diensten tegen de beste prijs te kunnen aanbieden. Uw gezin groeit en u hebt een nieuwe ruimte nodig voor uw kind, of misschien is uw mobiliteit veranderd en moet u deze kamer heroverwegen op basis van uw situatie? Wij streven ernaar van uw badkamer een veilige en comfortabele ruimte te maken, die even mooi als functioneel is.

Loodgieterij


Wij zorgen voor al het loodgieterswerk dat nodig is om de verschillende elementen van uw nieuwe badkamer te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is uw keuzes maken en wij zullen de passende installaties uitvoeren.

Verwarming


Denkt u erover uw verwarmingssysteem te vervangen om energie te besparen? Ook in dit avontuur zal Pi-variations u begeleiden door uw nieuwe verwarmingssysteem te installeren.

Tegels


Beschadigde, verouderde of ongeschikte tegels voor uw nieuwe wensen? Doe een beroep op ons team voor het plaatsen van uw nieuwe badkamertegels.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord


Het renoveren van uw badkamer is niet triviaal, maar als het goed gedaan wordt, kan dit werk uw huis een echte meerwaarde geven wanneer u het doorverkoopt.

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in huis, en op het gebied van decoratie en energie worden er voortdurend nieuwe mogelijkheden ontwikkeld. Bij Pi-Variations zullen wij u met plezier begeleiden in deze onderneming, om uw behoeften te begrijpen en al uw wensen te verwezenlijken. Om gemakkelijk contact met ons op te nemen, de getuigenissen te ontdekken van diegenen die reeds op ons vertrouwden en een prijsopgave te bekomen, kunt u via Bobex een volledig en aangepast antwoord krijgen binnen de 48 uur.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Roomservice

Met de roomservice van Pi Creations maken we werk van de kamer renovatie van je dromen. Welke ruimte je ook wenst aan te pakken, wij staan voor je klaar om je huidige ruimte te transformeren, bereiken het gewenste doel en garanderen service en non-stop leefplezier. 


Fullservice

Je woonbehoeften en wensen veranderen naargelang de fase in je leven. Wat de invalshoek ook is, met de fullservice van Pi Creations, is je totaalrenovatie in goede handen. We starten met een goed gesprek en luisteren graag naar wat er voor jou momenteel belangrijk is om gelukkig te wonen. 


Kluswerken

Klussen is niet iedereen aangegeven. Daarom bieden we bij Pi Creations ook de service aan om je klus- werken onder handen te nemen. Geen zorgen of stress, wij klaren de klus!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Referenties
Adres
PI-variations
Nederrij 98 
B-2200 Herentals, Belgium
BTW: BE0692771723
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.