Welkom bij Forza Camerabewaking

Over ons


Forza Camerabewaking uit Breda is uw betrouwbare expert voor camerabewaking en alarmsystemen. We zijn actief in Nederland en Vlaanderen. Bij ons vindt u camera- en alarmsystemen op maat van uw woning of bedrijf.

Camerabewaking wordt meer en meer gebruikt door particulieren en bedrijven om winkels, woningen, bedrijfspanden of industriële zones te beveiligen tegen inbraak. De camera’s van tegenwoordig zijn uitgerust met technologische extra’s zodat je niet alleen een hoge beeldkwaliteit hebt, maar dat je ook ‘s nachts goed beeld hebt of live kan meekijken via je smartphone, tablet of laptop.

Bij Forza Camerabewaking bieden we camerasets aan van hoge kwaliteit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud of gebreken. U kan het aantal camera’s per set kiezen, en selecteren welke beeldkwaliteit uw camera’s moeten hebben. We leveren ook systemen op maat aan een goede prijs. Natuurlijk adviseren we u graag over de verschillende opties en soorten camera’s en raden we systemen aan die passen bij uw noden.

Ook de alarmsystemen bieden we voor uw gemak aan in pakketten. De sets die we aanbieden zijn samengesteld aan de hand van de functie en het soort alarmsysteem. De pakketten kunnen ook naar uw wens worden samengesteld. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod aan systemen van het merk Ajax, van buitensirenes en contactsensoren tot rookmelders.

Bent u op zoek naar extra beveiliging voor thuis, voor je bedrijf of zaak? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Forza Camerabewaking zijn we gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of bedrijf. In ons ruime aanbod vindt u camerasystemen en alarmsystemen, maar ook sleutelkluizen, buitenverlichting met sensoren en video intercomsystemen.

Voor onze alarmen werken we samen met de dienst Alarm Meldnet. Wanneer uw alarm geactiveerd wordt, krijgt u direct contact met een van de medewerkers van Alarm Meldnet. Zij helpen u zo snel mogelijk verder door u door te verbinden met politie, bewakingsdiensten of brandweer. Op die manier wordt er altijd snel op de melding van uw alarm gereageerd.

We hebben basispakketten met camerasystemen samengesteld om de keuze voor u te vergemakkelijken. De Full HD camera’s van het merk Dahua zijn verkrijgbaar met twee, drie, vier of zes megapixel en u kan kiezen uit sets van één tot vier camera’s. Natuurlijk kan u ook zelf pakketten samenstellen of andere systemen uit ons aanbod kiezen.

Er bestaan veel soorten en merken van beveiligingscamera’s. Een greep uit ons aanbod:

 • Starlite full-color camera’s in verschillende uitvoeringen: bullet camera, dome camera, …
 • Bullet camera’s met zoomfunctie of kentekenherkenning
 • HD zoom camera’s met mogelijkheid tot bewegen of volgen

Natuurlijk bieden wij ook bijbehorende monitoren en software aan. 

Bij Forza Camerabewaking hebben we de nodige ervaring en beschikken we over expertise om u te begeleiden bij de aankoop van uw beveiligingssystemen en de installatie. We leveren ook pakketten zonder montage als u liever zelf de systemen installeert. Ook dan kan u ons bereiken voor informatie of hulp.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jan  V .

05/01/2020    Weelde


Project : Camerabeveiliging voor een woning in Weelde
Beoordeling : vriendelijk, goed gesprek gehad
Adres
Forza Camerabewaking
Weilustlaan 138 
4817 TN Breda, Netherlands
BTW: NL132544192B03
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.