Welkom bij ELDOMOCOM SECURITY

Over ons


Bij Eldomocom Security West-Vlaanderen zijn we uw ideale partner voor de beveiliging, camerabewaking én elektriciteitswerken van uw woning of bedrijf!

Onze uitvoerende zaakvoerder Jurgen Horseele is de drijvende kracht achter ons bedrijf. As gediplomeerd elektricien met 25 jaar ervaring heeft hij niet alleen een passie voor elektriciteit en techniek, maar ook voor het voorzien van klanten met op maat gemaakte elektronische oplossing.

Dankzij de persoonlijke aanpak waar Eldomocom Security voor staat, zijn we uitgebreid naar domeinen waar onze klanten nood aan hebben. Bijgevolg verzorgen we dus naast elektriciteitswerken ook beveiligings- en camerabewakingsoplossingen.

We zijn vandaag volledig gecertificeerd in beveiligingssystemen en domotica en hebben onze expertise hierin volledig uitgebouwd om dit als hoofberoep uit te oefenen!

Wij garanderen u de optimale oplossing op maat van uw situatie, een persoonlijke aanpak zodat u de oplossing volledig voldoet aan uw noden, behoeften en budget en een naadloze installatie en opvolging zodat u steeds op uw systemen kan vertrouwen.

Bevindt uw woning of bedrijf zich in West-Vlaanderen en wilt u de perfecte oplossing en voor de beveiliging van uw woning of bedrijf? Zoek dan niet verder en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Van alarmsystemen, camerabewaking en elektronische toegangscontrole tot algemene elektriciteitswerken en domoticasystemen, u krijgt een totaaloplossing op maat bij Eldomocom Security.

Beveiligingssystemen op maat

Van inbraakbeveiliging tot camerabewaking en van elektrische toeganscontrole tot brandbeveiliging, wij verzorgen alles waar u nood aan heeft voor een veilige woonst of bedrijf.

Na een grondige analyse van uw woning bezorgen wij u de ideale technische oplossing. Maar wij staan voor meer dan enkel het vinden en installeren van de technische vertaling die u nodig heeft, wij blijven u ook na verkoop helpen en zijn snel ter plaatse bij eventuele storingen of defecten.

 • U kan kiezen voor bekabelde, draadloze alarmsysteem of hybride systemen voor inbraakbeveiliging die u eventueel met uw smartphone kan bedienen. Daarnaast kan u ook beroep doen op onze camerabewaking die een perfecte verlenging bieden van uw alarmsysteem. Hierbij krijgt u uiteraard bijstand zodat alles conform de wettelijke verplichting wordt geplaatst.
 • Wilt uw woning of bedrijf volledig veilig stellen? Doe dan beroep op onze brandbeveiligingssystemen. Dankzij onze grondige analyse en uitgebreide expertise gaan we zeer nauwgezet op zoek naar de beste oplossing en juiste plaatsing van bijvoorbeeld rookmelders, brandblusinstallaties, drukknoppen, sprinklers, enz.
 • Dankzij elektrische toegangscontrole met badge zorgt u ervoor dat specifieke personen uw woning, bedrijf of terrein eenvoudig kunnen betreden. Het is de perfecte aanvulling op uw veiligheidssysteem.

Algemene elektriciteitswerken

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor elektriciteitswerken, van grote elektrische installaties voor industrie en handelsruimtes tot kleinere projecten in woningen en bedrijven.

Een vlotte en persoonlijke oplevering en bliksemsnelle service, daar kan u op rekenen. Herstellingen en permanent advies inbegrepen.

Domoticasystemen

Wilt u toestellen in uw woning of bedrijf aan elkaar afstemmen of activeren door een simpele druk op een knop? Dan heeft u nood aan een geïntegreerd, centraal elektronisch systeem die u toelaat uw verlichting, telecommunicatie, rolluiken, verwarming of koeling en beveiliging efficiënt te bedienen. Het verhoogt uw comfort én u kan er heel wat energie mee besparen.

Onze missie is dit aan een zeer scherpe prijs mogelijk te maken, zodat iedereen er gebruik kan van maken!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ELDOMOCOM SECURITY
Forthoekstraat 21 
B-8370 Blankenberge, Belgium
BTW: BE0810843586
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.