Voordelen van zonne-energie installaties

  • Bespaar energie
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Premies en subsidies

Ik wil energie besparen met...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen light hellend dak
Wij wensen zonnepanelen voor ons dak (Zuid-West, Zuid-Oost). Ligt hellend dak (23°) met dakpannen, meer dan 80 m2 beschikbaar. Het is een privéwoning in Vlaams-Babant, 2 volwassenen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen plaatsen op loods van een woning in Peer
Ik zou de opties wensen bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een loods met sandwichpanelen. Dak is twee jaar geleden vernieuwd; 7500kw.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen offertevergelijk
Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op ons hellend dak. Indicatie verbruik: 8.000kWh. Dakhelling: 35 graden. Oriëntatie dak: Zuid-Westen. Graag contactname (ev. via mijn vriendin).
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zwijndrecht
Het is een hellend dak bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Nieuwbouw van 2018. We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een betonconstructie plat dak. Kantoorgebouw en loodsen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oostrozebeke
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een huis in Lanaken
Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Mijn woning is van de jaren 80 maar de dakpannen werden zo'n 10 jaar geleden vernieuwd.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een studentenhuis | Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneboiler op een studentenhuis. Dit is voor het sanitair. Het dak werd vervangen in de jaren 90. Het gebouw is van 1910.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor pannendak in Alsemberg
Dit is voor een woning die we nog aan het bouwen zijn. De ruwbouw is bijna af. Ik heb een pannendak, zuidwest gelegen. Ik wens hier voor 3500 kW zonnepanelen te plaatsen, liefst monokristallijnen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op een loods - Woesten
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een loods die losstaat van de woning. Deze loods heeft een dak met golfplaten. Ik heb geen idee van verbruik. Dit is voor een landbouwbedrijf.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bijbouw in Arendonk
Voor op mijn pand-bijbouw wens ik zonnepanelen.
Het gaat om een hellend dak met sandwichpanelen, zuidgericht. We zijn een gezin van 5 personen. Het huis is van 1986.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen laten plaatsen op mijn garage
Achteraan heb ik een garage van 90m² met plat dak. 4 bewoners. Ik heb reeds 4700 kilowatt liggen maar wens er nog maximaal bij te plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op plat dak van garage
We willen zonnepaneeln plaatsen op onze garage en zoeken hiervoor offertes. Garage met plat roofingdak een oppervlakte van 80m². We wonen hier met 3 personen en hebben een verbruik van 5000 kwh. De woning is gebouwd in 1997, ik ben volgende week op reis, dus best daarna bellen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op gerenoveerd dak in Geraardsbergen
We gaan ons dak vernieuwen en de leien vervangen door pannen. De garage staat los van de woning. Op het dak van de garage (hellend dak) zouden we dan graag zonnepanelen plaatsen. Het is een 3-gevel woning Ik schat op een verbruik van 17.000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op de garage plaatsen in Beerse
Ons huis is gebouwd in 2000, we wonen hier met 4 personen en zouden graag zo snel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen op de garage.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een huis in Ninove
We hebben een huis dat in 1935 gebouwd is en willen hier zonnepanelen plaatsen. Er zijn 2 platte roofingdaken of garage met hellend dak kan, 4.000 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op nieuwbouw garage plaatsen
We willen zonnepanelen plaatsen op een nieuwbouw garage met een helling van 9 graden/ Beschikbare oppervlakte 45m². We spenderen nu 210€ per maand aan gas en stroom en willen deze kost sterk doen dalen met zonnepanelen. 3 bewoners.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Geel
4.100 kWh (3 personen). Dit is voor een vrijstaande woning van de kinderen . ikzelf regel de aanvraag. Gebouw van 1980. Dit is te plaatsen op een verlenging van een garage. We zouden graag iemand laten langs komen om te bekijken welke opties hiervoor zijn en welke zaken we hiervoor zouden moeten voorzien.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op garage van woning in Zonhoven
Ik wil zonnepanelen plaatsen op mijn garage. We wonen hier met 4 personen en verbruiken ongeveer 3900 kw. Op het dak is ongeveer 30m² plaats voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op roofing van garage in Beveren-Waas
Ik heb een plat roofingdak van de garage, opp. 32m². 2 personen +3200 kwh, huis van 1985.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op appartement uit 2014
Wij zijn een appartement met 4 eigenaars. Nu hadden we graag zonnepanelen gelegd op ons dak. Het is een hellend, zuidgericht dak. Qua verbruik zitten we rond 5.000 kwh, gok ik.
Zonnepanelen
Antwerpen
35 zonnepanelen op appartement
Wij zouden graag zonnepanelen leggen op het appartementsblok. In totaal hebben we 35 panelen nodig, maar er is zeker plaats genoeg op ons plat dak voor de installatie van de zonnepanelen.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350
Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen | Piramidedak | Londerzeel
Ik ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Mijn dak is een piramidedak, bedekt met leien en naar het zuid-westen gericht. Het huis werd gebouwd in 1988 en het dak is sindsdien niet gerenoveerd.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350
Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor 7 appartementen (Diepenbeek)
Ik ben mede-eigenaar van een appartementsblok met 7 appartementen. Op dit moment zouden we offertes wensen voor de mogelijkheden van zonnepanelen zowel per appartement als voor gemeenschappelijk verbruik. De zonnepanelen zouden op een dak met dakpannen moeten komen. Bedoeling is om deze offertes vervolgens voor te leggen aan de vergadering en zo te beslissen met wie en wat we verdergaan.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Zonnepanelen te Lasne
Schuin dak - Schatting jaarlijks verbruik 5.400 kWh (6 personen) - Dak op zuidwesten, geringe hoeveelheid schaduw op deel van het dak door schoorsteen laag op het dak, en gedurende de winter door enkele bomen
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen te Kapellen
Ik ben op zoek naar bedrijf voor de installatie van zonnepanelen. Het dak is zuid-westelijk gericht en heeft dakpannen. Het is voor een gezin van 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Elektrische verwarming met zonnepanelen | Halle
Door onze elektrische vloerverwarming hebben we een zeer hoog verbruik van ongeveer 22.000 kWh. Daarom zijn we dringend op zoek naar zonnepanelen. We hebben een licht hellend piramidedak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een gezin van 5 in Bellegem
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn dakpannen dak. Dakpannen met zonnepanelen ingewerkt zijn eventueel ook een mogelijkheid. Het dak is zuidelijk gericht en het is voor een gezin van 5 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen plaatsen op een plat dak (Rumst)
Ik zoek zonnepanelen voor op een plat dak. Ik heb er reeds, maar ik wil extra panelen bijplaatsen op de garage. Ik heb ook een nieuwe opvormer nodig. Huidige energieverbruik is 4000 a 6000 kilowatt.
Zonnepanelen
Limburg
Extra panelen bijplaatsen in Opglabbeek
Ik heb momenteel 24 zonnepanelen die zo'n 8 jaar geleden geplaatst zijn (inclusief groenestroomcertificaten en een meter die kan terug draaien). Op termijn wil ik een elektrische of hybride wagen aankopen alsook enkele wellness toestellen installeren (yacuzzi + sauna). Vandaar dat ik de mogelijkheden aan het bekijken ben om mijn opgewekte groene stroom te verhogen en bij voorkeur ook op te slaan zodat die 's avonds kan gebruiken (eventueel ook om de hybride wagen op te laden). De extra panelen moeten op een piramidedak geplaatst worden.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Niel-bij-as
Dit is voor een vrijstaande woning. Dak met pan platen . Dit is een recent vernieuwd dak. Orgineel is het gebouw van 1966.
Zonnepanelen
Limburg
Plaatsing zonnepanelen op pannendak in Heusden-Zolder
Ik ben van plan een eigen woning in twee te splitsen en zou daarom kijken om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Ik betaal voor gas en elektriciteit samen zo'n €180 per maand. De zonnepanelen kunnen op een pannendak geplaatst worden.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Rixensart 1330
Devis pour une installation photovoltaïque. Notre toiture est incliné et orienté sud-ouest.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen op garagedak in Ranst
We hebben de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een losstaande garage achter de woning. Dit is een dak met industriële platen. Het gaat nog om het origineel dak, gebouwd in 1997 en volledig voorzien van isolatie.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Damme
Graag een offerte voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Dit is een huishouden van 2 personen. Het dak is bekleed met dakpannen. Wij willen graag maximale capaciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen
Willen zonnepanelen laten installeren op ons schuin dak in dakpannen. Het dak is zuid georiënteerd, dus ideaal voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen op een hellend dak in Antwerpen
Wij zouden graag zonnepanelen willen installeren op ons hellend dak van 80 m2 met orientatie zuid-west. Het is een oud herenhuis van 1910 in Antwerpen. Liefst afspraak 's avonds of op een woensdagnamiddag als mijn vrouw thuis is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen installatie in Gentbrugge
Ik wens zonnepanelen te laten installeren op mijn hellend dak van 80-100 m2. Het materiaal van mijn dak zijn klassieke dakpannen. Het is een schuin met orientatie Zuid-Oost. Liefst afspraak ter plaatse op een maandag of dinsdag. Graag bellen voor uur.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen op pannendak in Evergem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. We hebben een vrij hoog verbruik. Vorig jaar was dat 6000 kw. Momenteel reeds twee offertes voor 16 zonnepanelen. Dit is voor een woning van 33 jaar en een even oud dak. Voorzijde is het meest zuidoostelijk gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Eigenaar | woon met 4 personen zonnepanelen Grootte dak = Middelgroot - 40-80m2; materiaal dak = Dakpannen; rooftype = Schuin; orientatie dak = Zuid-West
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op sandwichpanelen in Buggenhout
Ik zoek zonnepanelen voor op een pand. Het dak is schuin, naar het zuiden gericht en bedekt met sandwichpanelen. Gelieve contact op te nemen na 15u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Watersportclub zoekt zonnepanelen en zonneboiler in Knokke-heist
We willen graag zonnepanelen en een zonneboiler plaatsen op het strandpaviljoen van onze watersportclub. De installatie moet op een plat dak met roofing komen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Kan ik zonnepanelen plaatsen op leien dakpannen?
Ik ben op zoek naar zonnepanelen, aangezien we een zeer hoog verbruik hebben (7.500 kWh). Het is voor een zadeldak dat naar het zuid-westen gericht is. De dakpannen zijn leien, is dat een probleem?
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op batterijen en los van elektriciteitsnet
Ik heb een opnamestudio met een jaarlijks verbruik tussen 3000 en 5000kwh. De studio heeft een vlak dak dat goed in de zon ligt. Ik had graag een beperkt aantal zonnepanelen en een deftige batterijopslag om een beperkt aantal verbruikers (continue) op aan te sluiten. Ik zou dit dan los van het elektriciteitsnet willen houden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op parallel systeem (elektrische auto)
Ik zou graag offertes ontvangen voor TIER I zonnepanelen, gebaseerd op een parallel systeem. Gelieve er ook rekening mee te houden dat we in de toekomst een elektrische auto willen aanschaffen. En kunnen wij van genieten van Batibouw-condities?
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op een L-vormig dak
Ons huis heeft een schuin dak in een L-vorm. Een deel is zuidelijk gericht, een deel naar het westen. We denken dat er ongeveer 40 tot 80 m² beschikbaar is voor de installatie van zonnepanelen op het dak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een gerenoveerd dak (Schelle)
Mijn huis dateert van de jaren 30, maar het dak werd 20 jaar geleden gerenoveerd en de elektriciteit is in 2014 voor het laatst gekeurd. De zonnepanelen zouden op een schuin dak met dakpannen komen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
eigenaar hellend dak en plat dak woon met 2 personen passen 12 panelen op
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op hellend dak van 3gevel
Ik heb een dak van ongeveer 160m², waarvan ongeveer 80m² beschikbaar voor zonnepanelen. Het is een hellend dak . We wonen hier met 3 personen, gewoon verbruik. Rond de 3.500 kWh a 4.000 kWh per jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Installatie zonnepanelen op hellen dak | Fotovoltaïsche installatie
Ik wens zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een redelijk groot dak. Ik heb vroeger al een offerte aangevraagd voor zonnepanelen en toen werd mij gezegd dat ik zeker 32 panelen kon plaatsen. Ik zou graag nu weten hoeveel dit mij zou kosten en of ik effectief zoveel panelen nodig heb om in mijn energieverbruik te voorzien. Kan u mij hiervoor een offerte opmaken?
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offertes 12 hoogrendementszonnepanelen Kruishoutem
Wij wensen 12 zonnepanelen te laten installeren op ons hellend dak voor 45000 KW te produceren. Ik zit in het onderwijs en bereikbaar woensdagnamiddag of na 16u. We zijn momenteel 2 maar denken aan de toekomst.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak
Ik heb een plat dak van 10m x 7m. Ik woon alleen en heb geen groot verbruik maar toch wil ik besparen door te investeren in zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen te Berendrecht
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen + Zonneboiler offerte
Graag een bezoek + offerte voor zowel elektriciteit als warm water via zonne-energie. Hellend dak, 60-80m2 beschikbaar. Vrijstaande woning in Heist-op-den-Berg. Een Velux.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offertes voor zonnepanelen op plat dak
Ik heb een plat dak van 8m x 4m en een gemiddeld verbruik. Ik zou graag zonnepanelen plaatsen om mijn dak te verbeteren. Graag een offerte op maat.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lokeren
We zouden graag een offerte wensen voor het plaatsen voor elektrisch verbruik van twee personen alsook eventueel het verbruik van warm water. Hiervoor is nu nog een klassieke verwarmingsketel maar we zouden graag zowel de opties bekijken voor een zonneboiler als een elektrische boiler aangeleverd door zonne-energie. Plaatsing wel op een dak met nog eternietpannen van zo'n 35 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op oostgericht dak
We hebben een vrijstaande woning en willen zonnepanelen plaatsen op een dak dat naar het oosten is gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen laten plaatsen op vrijstaande woning
Ik weet ik nog niet zeker waar er plaats is voor de zonnepanelen. Ik heb een plat dak langs de westkant en kunnen mogelijk ook wel panelen op geplaatst worden. Graag advies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op woning in Meulebeke
We hebben een zuidgericht hellend dak en verbruiken ongeveer 2.300 kwh per jaar. Er is op het dak ongeveer 40 m² beschikbaar voor de zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Offertes voor zonnepanelen vergelijken
Ik heb een dak met plaats voor 12 zonnepanelen en wil hier zonnepanelen op plaatsen. Ik heb al een offerte van Opteco en wil met deze offerte vergelijken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op hellend dak met Velux
We hebben een Op een hellend dak zuiden. De oppervlakte van ons dak is ongeveer: 50m². Er is wel 1 velux in het dak aanwezig. Ons huis en ons water wordt verwarmd op basis van elektriciteit waardoor ons elektriciteitsverbruik wel heel hoog ligt. we verbruiken nu 11826 kw per jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Laakdal
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Keerbergen
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van de woning zelf. Het dak is van EPDM-rubber en is drie jaar oud. De woning zelf is van de jaren 60. Er wonen 5 mensen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op appartementsgebouw
We willen zonnepanelen voor het appartementsgebouw. Ik ben syndicus van het gebouw. Er zijn 8 appartement, gaat niet lukken op het appartementsgebouw zelf, maar zou wel lukken op de garageboxen naast het appartementsgebouw. We willen het verbruik van alle 8 appartementen kunnen dekken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor gezin in geraardsbergen
We verbruiken ongeveer 3000 kwh en zouden graag offertes vergelijken voor zonnepanelen met prijs per wattpiek.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een gezin met 5 personen
We wonen met 5 personen in ons huis en willen onze elektriciteitsfactuur doen dalen door zonnepanelen te plaatsen. Graag een goede offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Fotovoltaïsche zonnepanelen voor dak in Hoboken
Wij hebben een ingewikkeld dak - stuk puntdak en een stuk platdak, gericht deels oost en west. We denken zo'n 40 tot 60 m2 beschikbaar te hebben voor de instllatie van fotovoltaïsche zonnepanelen. Ik ben zelfstandige, u kunt mij normaal de ganse dag bereiken op mijn gsm.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Acht zonnepanelen op hellende dak
Wij hebben plaats voor een achttal zonnepanelen op ons hellend dak te Kampenhout. U kunt mij contacteren op mijn gsm maar ben wel af en toe in vergadering en neem dan niet op.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op plat dak villa
Ik wil zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Graag een afspraak ter plaatse vanaf nu vrijdag of in de loop van volgende week aangezien ik dan de hele tijd thuis ben. De zonnepanelen moeten op een plat dak geplaatst worden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerte Engie Elektrabel Zonnepanelen vergelijken
Ik wil zonnepanelen plaatsen en heb een al een offerte van Engie en één van MR solar en zou deze graag met andere offertes vergelijken. Graag bellen tussen 11u en 12u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak van 3-gevel
Op het hellend dak van onze woning willen wij zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op plat dak van nieuwbouwwoning
Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht die volledig verwarmt wordt op basis van elektriciteit en zoek zonnepanelen om dit verbruik te drukken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kruibeke
We zouden de opties wensen te bekijken voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. het gaat om een oude boerderij. Ik vermoed dat dit nog de orginele dakpannen zijn. Er wonen zes mensen in de woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen hellend dak voor woning in Kapellen
Wenst zonnepanelen voor op een hellend dak. Zuid-Oosten. Woning van 1930 maar dak is recent vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen pannendak voor woning in Blankenberge
Zonnepanelen gewenst voor op een hellend pannendak. Zuidoosten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen hellend dak voor een woning te Lommel
Op een hellend dak gericht naar het Zuid-Oosten. Pannendak van 1976. Vijf personen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op pannendak voor een woning in Evergem
Plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. We hebben de woning nu 13 jaar . We wonen met twee personen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen . Dit is voor een verbruik van tussen de 9000-10.000kw. plaatsing op de voorkant of de garage. Garage plat dak dat bestaat uit roofing.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op zuidgericht dak in Wingene
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Dit is voor 2 personen (alles op elektrische verwarming), bouwjaar 1965.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op een hellend dak
Ik wens zonnepanelen op een hellend dak, oppervlakte 200 m². Energieverbruik per jaar is 5800 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op een loods in Genk
Dit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een piramidedak | Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een piramidedak met dakpannen. De oppervlakte is nog nooit nagemeten. De woning is 21 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Heusden
5.400k Wh verbruik maar er is nu een warmte pomp geïnstalleerd voor het zwembad dus verbruik kan mogelijk nog stijgen. plaatsing op een epdm rubberen dak van 1994.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Assenede
zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. Ook is er een plat dak maar ik denk dat het hellend dak meest geschikt is. Woning van de jaren 80. Beste belle namiddag of na de kantooruren
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Ik zoek een offerte voor het verbruik van , volgens de laatste rekening , 3948 kw. Hellend dak met zuidelijk gerichte bestaande uit dakpannen. Woning van 1975, momenteel reeds panelen van zonneboiler. We gaan we wel een onderdak leggen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Herent
Licht hellend dak van 28° in dakpannen, oostelijke gericht. Woning momenteel in aanbouw maar de woning is reeds winddicht. Nu een verbruik van 3500kw in huidige woning. Architect schat op 3750kw piek verbruik .
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen om verbruik zwembad op te vangen
Ik wil zonnepanelen plaatsen. Ik heb een plat EPDM dak van 200 m², dus er is plaats genoeg. We zijn met 4 thuis en hebben een zwembad, waardoor we een hoge energiefactuur hebben.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Dudzele
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Woning gebouwd in 2004.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een hellend leiendak in Dendermonde
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Ik heb een hellend leiendak, zuid-oost gericht en heb een verbruik van 7200 kWh. Het huis is van 2008.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Goede prijs voor zonnepanelen op plat dak?
Ik zoek offertes voor zonnepanelen op mijn woning. Het is voor op een plat roofingdak van 100m². Als we een goede prijs krijgen, dan kunnen de zonnepanelen nog dit jaar geïnstalleerd worden.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen installeren op nieuwbouw woning | Offertes
Ik zoek offertes om zonnepanelen te installeren op mijn nieuwbouw woning. Het dak is zuidgericht en binnen 1 maand trekken we er in.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op zuidelijk gericht dak
Ik ben op zoek naar zonnepanelen. Mijn dak is zuidelijk gericht met een helling van 35° en is reeds geïsoleerd. Ons verbruik schommelt rond de 5000kw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Gebouw van rond de 100 jaar oud. Dakpannen dak. Geen idee wanneer dak vervangen is geweest maar is wel ooit gerenoveerd geweest.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een roofing dak van 1994.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Heverlee
Plaatsen op een hellend dak met dakpannen. 5° en zuidwestelijk oriëntatie. Dak is vervangen door de vorige eigenaar ,15 jaar geleden . Dak is nog niet geïsoleerd. verbruik: 5.000kWh;
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Gentbrugge
Ik zoek een zonneboiler voor het sanitair. Nu heb ik een gasketel. plaatsing kan op een pannendak. Woning van 1934 maar dak wordt wel deze zomer vervangen, begin augustus. Daarna zou ik zo snel mogelijk de zonneboiler wensen te plaatsen.
Zonne-energie (recente leads) 1 | Zonne-energie (recente leads) 2 | Zonne-energie (recente leads) 3 | Zonne-energie (recente leads) 4 | Zonne-energie (recente leads) 5 | Zonne-energie (recente leads) 6 | Zonne-energie (recente leads) 7 | Zonne-energie (recente leads) 8 | Zonne-energie (recente leads) 9 | Zonne-energie (recente leads) 10 |