Voordelen van zonne-energie installaties

  • Bespaar energie
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Premies en subsidies

Ik wil energie besparen met...

Gratis offertes binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Zonnepanelen
Waals Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350
Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen | Piramidedak | Londerzeel
Ik ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Mijn dak is een piramidedak, bedekt met leien en naar het zuid-westen gericht. Het huis werd gebouwd in 1988 en het dak is sindsdien niet gerenoveerd.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350
Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Zonnepanelen te Lasne
Schuin dak - Schatting jaarlijks verbruik 5.400 kWh (6 personen) - Dak op zuidwesten, geringe hoeveelheid schaduw op deel van het dak door schoorsteen laag op het dak, en gedurende de winter door enkele bomen
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen te Kapellen
Ik ben op zoek naar bedrijf voor de installatie van zonnepanelen. Het dak is zuid-westelijk gericht en heeft dakpannen. Het is voor een gezin van 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Elektrische verwarming met zonnepanelen | Halle
Door onze elektrische vloerverwarming hebben we een zeer hoog verbruik van ongeveer 22.000 kWh. Daarom zijn we dringend op zoek naar zonnepanelen. We hebben een licht hellend piramidedak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een gezin van 5 in Bellegem
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn dakpannen dak. Dakpannen met zonnepanelen ingewerkt zijn eventueel ook een mogelijkheid. Het dak is zuidelijk gericht en het is voor een gezin van 5 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen plaatsen op een plat dak (Rumst)
Ik zoek zonnepanelen voor op een plat dak. Ik heb er reeds, maar ik wil extra panelen bijplaatsen op de garage. Ik heb ook een nieuwe opvormer nodig. Huidige energieverbruik is 4000 a 6000 kilowatt.
Zonnepanelen
Limburg
Extra panelen bijplaatsen in Opglabbeek
Ik heb momenteel 24 zonnepanelen die zo'n 8 jaar geleden geplaatst zijn (inclusief groenestroomcertificaten en een meter die kan terug draaien). Op termijn wil ik een elektrische of hybride wagen aankopen alsook enkele wellness toestellen installeren (yacuzzi + sauna). Vandaar dat ik de mogelijkheden aan het bekijken ben om mijn opgewekte groene stroom te verhogen en bij voorkeur ook op te slaan zodat die 's avonds kan gebruiken (eventueel ook om de hybride wagen op te laden). De extra panelen moeten op een piramidedak geplaatst worden.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Niel-bij-as
Dit is voor een vrijstaande woning. Dak met pan platen . Dit is een recent vernieuwd dak. Orgineel is het gebouw van 1966.
Zonnepanelen
Limburg
Plaatsing zonnepanelen op pannendak in Heusden-Zolder
Ik ben van plan een eigen woning in twee te splitsen en zou daarom kijken om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Ik betaal voor gas en elektriciteit samen zo'n €180 per maand. De zonnepanelen kunnen op een pannendak geplaatst worden.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Rixensart 1330
Devis pour une installation photovoltaïque. Notre toiture est incliné et orienté sud-ouest.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen op garagedak in Ranst
We hebben de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een losstaande garage achter de woning. Dit is een dak met industriële platen. Het gaat nog om het origineel dak, gebouwd in 1997 en volledig voorzien van isolatie.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Damme
Graag een offerte voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Dit is een huishouden van 2 personen. Het dak is bekleed met dakpannen. Wij willen graag maximale capaciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen
Willen zonnepanelen laten installeren op ons schuin dak in dakpannen. Het dak is zuid georiënteerd, dus ideaal voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen op een hellend dak in Antwerpen
Wij zouden graag zonnepanelen willen installeren op ons hellend dak van 80 m2 met orientatie zuid-west. Het is een oud herenhuis van 1910 in Antwerpen. Liefst afspraak 's avonds of op een woensdagnamiddag als mijn vrouw thuis is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen installatie in Gentbrugge
Ik wens zonnepanelen te laten installeren op mijn hellend dak van 80-100 m2. Het materiaal van mijn dak zijn klassieke dakpannen. Het is een schuin met orientatie Zuid-Oost. Liefst afspraak ter plaatse op een maandag of dinsdag. Graag bellen voor uur.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen op pannendak in Evergem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. We hebben een vrij hoog verbruik. Vorig jaar was dat 6000 kw. Momenteel reeds twee offertes voor 16 zonnepanelen. Dit is voor een woning van 33 jaar en een even oud dak. Voorzijde is het meest zuidoostelijk gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Eigenaar | woon met 4 personen zonnepanelen Grootte dak = Middelgroot - 40-80m2; materiaal dak = Dakpannen; rooftype = Schuin; orientatie dak = Zuid-West
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op sandwichpanelen in Buggenhout
Ik zoek zonnepanelen voor op een pand. Het dak is schuin, naar het zuiden gericht en bedekt met sandwichpanelen. Gelieve contact op te nemen na 15u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Watersportclub zoekt zonnepanelen en zonneboiler in Knokke-heist
We willen graag zonnepanelen en een zonneboiler plaatsen op het strandpaviljoen van onze watersportclub. De installatie moet op een plat dak met roofing komen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Kan ik zonnepanelen plaatsen op leien dakpannen?
Ik ben op zoek naar zonnepanelen, aangezien we een zeer hoog verbruik hebben (7.500 kWh). Het is voor een zadeldak dat naar het zuid-westen gericht is. De dakpannen zijn leien, is dat een probleem?
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op batterijen en los van elektriciteitsnet
Ik heb een opnamestudio met een jaarlijks verbruik tussen 3000 en 5000kwh. De studio heeft een vlak dak dat goed in de zon ligt. Ik had graag een beperkt aantal zonnepanelen en een deftige batterijopslag om een beperkt aantal verbruikers (continue) op aan te sluiten. Ik zou dit dan los van het elektriciteitsnet willen houden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op parallel systeem (elektrische auto)
Ik zou graag offertes ontvangen voor TIER I zonnepanelen, gebaseerd op een parallel systeem. Gelieve er ook rekening mee te houden dat we in de toekomst een elektrische auto willen aanschaffen. En kunnen wij van genieten van Batibouw-condities?
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op een L-vormig dak
Ons huis heeft een schuin dak in een L-vorm. Een deel is zuidelijk gericht, een deel naar het westen. We denken dat er ongeveer 40 tot 80 m² beschikbaar is voor de installatie van zonnepanelen op het dak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een gerenoveerd dak (Schelle)
Mijn huis dateert van de jaren 30, maar het dak werd 20 jaar geleden gerenoveerd en de elektriciteit is in 2014 voor het laatst gekeurd. De zonnepanelen zouden op een schuin dak met dakpannen komen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
eigenaar hellend dak en plat dak woon met 2 personen passen 12 panelen op
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op hellend dak van 3gevel
Ik heb een dak van ongeveer 160m², waarvan ongeveer 80m² beschikbaar voor zonnepanelen. Het is een hellend dak . We wonen hier met 3 personen, gewoon verbruik. Rond de 3.500 kWh a 4.000 kWh per jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Installatie zonnepanelen op hellen dak | Fotovoltaïsche installatie
Ik wens zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een redelijk groot dak. Ik heb vroeger al een offerte aangevraagd voor zonnepanelen en toen werd mij gezegd dat ik zeker 32 panelen kon plaatsen. Ik zou graag nu weten hoeveel dit mij zou kosten en of ik effectief zoveel panelen nodig heb om in mijn energieverbruik te voorzien. Kan u mij hiervoor een offerte opmaken?
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offertes 12 hoogrendementszonnepanelen Kruishoutem
Wij wensen 12 zonnepanelen te laten installeren op ons hellend dak voor 45000 KW te produceren. Ik zit in het onderwijs en bereikbaar woensdagnamiddag of na 16u. We zijn momenteel 2 maar denken aan de toekomst.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak
Ik heb een plat dak van 10m x 7m. Ik woon alleen en heb geen groot verbruik maar toch wil ik besparen door te investeren in zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen te Berendrecht
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen + Zonneboiler offerte
Graag een bezoek + offerte voor zowel elektriciteit als warm water via zonne-energie. Hellend dak, 60-80m2 beschikbaar. Vrijstaande woning in Heist-op-den-Berg. Een Velux.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offertes voor zonnepanelen op plat dak
Ik heb een plat dak van 8m x 4m en een gemiddeld verbruik. Ik zou graag zonnepanelen plaatsen om mijn dak te verbeteren. Graag een offerte op maat.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lokeren
We zouden graag een offerte wensen voor het plaatsen voor elektrisch verbruik van twee personen alsook eventueel het verbruik van warm water. Hiervoor is nu nog een klassieke verwarmingsketel maar we zouden graag zowel de opties bekijken voor een zonneboiler als een elektrische boiler aangeleverd door zonne-energie. Plaatsing wel op een dak met nog eternietpannen van zo'n 35 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op oostgericht dak
We hebben een vrijstaande woning en willen zonnepanelen plaatsen op een dak dat naar het oosten is gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen laten plaatsen op vrijstaande woning
Ik weet ik nog niet zeker waar er plaats is voor de zonnepanelen. Ik heb een plat dak langs de westkant en kunnen mogelijk ook wel panelen op geplaatst worden. Graag advies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op woning in Meulebeke
We hebben een zuidgericht hellend dak en verbruiken ongeveer 2.300 kwh per jaar. Er is op het dak ongeveer 40 m² beschikbaar voor de zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Offertes voor zonnepanelen vergelijken
Ik heb een dak met plaats voor 12 zonnepanelen en wil hier zonnepanelen op plaatsen. Ik heb al een offerte van Opteco en wil met deze offerte vergelijken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op hellend dak met Velux
We hebben een Op een hellend dak zuiden. De oppervlakte van ons dak is ongeveer: 50m². Er is wel 1 velux in het dak aanwezig. Ons huis en ons water wordt verwarmd op basis van elektriciteit waardoor ons elektriciteitsverbruik wel heel hoog ligt. we verbruiken nu 11826 kw per jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Laakdal
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Keerbergen
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van de woning zelf. Het dak is van EPDM-rubber en is drie jaar oud. De woning zelf is van de jaren 60. Er wonen 5 mensen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op appartementsgebouw
We willen zonnepanelen voor het appartementsgebouw. Ik ben syndicus van het gebouw. Er zijn 8 appartement, gaat niet lukken op het appartementsgebouw zelf, maar zou wel lukken op de garageboxen naast het appartementsgebouw. We willen het verbruik van alle 8 appartementen kunnen dekken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor gezin in geraardsbergen
We verbruiken ongeveer 3000 kwh en zouden graag offertes vergelijken voor zonnepanelen met prijs per wattpiek.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een gezin met 5 personen
We wonen met 5 personen in ons huis en willen onze elektriciteitsfactuur doen dalen door zonnepanelen te plaatsen. Graag een goede offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Fotovoltaïsche zonnepanelen voor dak in Hoboken
Wij hebben een ingewikkeld dak - stuk puntdak en een stuk platdak, gericht deels oost en west. We denken zo'n 40 tot 60 m2 beschikbaar te hebben voor de instllatie van fotovoltaïsche zonnepanelen. Ik ben zelfstandige, u kunt mij normaal de ganse dag bereiken op mijn gsm.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Acht zonnepanelen op hellende dak
Wij hebben plaats voor een achttal zonnepanelen op ons hellend dak te Kampenhout. U kunt mij contacteren op mijn gsm maar ben wel af en toe in vergadering en neem dan niet op.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op plat dak villa
Ik wil zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Graag een afspraak ter plaatse vanaf nu vrijdag of in de loop van volgende week aangezien ik dan de hele tijd thuis ben. De zonnepanelen moeten op een plat dak geplaatst worden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerte Engie Elektrabel Zonnepanelen vergelijken
Ik wil zonnepanelen plaatsen en heb een al een offerte van Engie en één van MR solar en zou deze graag met andere offertes vergelijken. Graag bellen tussen 11u en 12u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak van 3-gevel
Op het hellend dak van onze woning willen wij zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen plaatsen op plat dak van nieuwbouwwoning
Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht die volledig verwarmt wordt op basis van elektriciteit en zoek zonnepanelen om dit verbruik te drukken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kruibeke
We zouden de opties wensen te bekijken voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. het gaat om een oude boerderij. Ik vermoed dat dit nog de orginele dakpannen zijn. Er wonen zes mensen in de woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen hellend dak voor woning in Kapellen
Wenst zonnepanelen voor op een hellend dak. Zuid-Oosten. Woning van 1930 maar dak is recent vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen pannendak voor woning in Blankenberge
Zonnepanelen gewenst voor op een hellend pannendak. Zuidoosten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen hellend dak voor een woning te Lommel
Op een hellend dak gericht naar het Zuid-Oosten. Pannendak van 1976. Vijf personen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op pannendak voor een woning in Evergem
Plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. We hebben de woning nu 13 jaar . We wonen met twee personen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen . Dit is voor een verbruik van tussen de 9000-10.000kw. plaatsing op de voorkant of de garage. Garage plat dak dat bestaat uit roofing.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op zuidgericht dak in Wingene
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Dit is voor 2 personen (alles op elektrische verwarming), bouwjaar 1965.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op een hellend dak
Ik wens zonnepanelen op een hellend dak, oppervlakte 200 m². Energieverbruik per jaar is 5800 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op een loods in Genk
Dit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een piramidedak | Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een piramidedak met dakpannen. De oppervlakte is nog nooit nagemeten. De woning is 21 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Heusden
5.400k Wh verbruik maar er is nu een warmte pomp geïnstalleerd voor het zwembad dus verbruik kan mogelijk nog stijgen. plaatsing op een epdm rubberen dak van 1994.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Assenede
zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. Ook is er een plat dak maar ik denk dat het hellend dak meest geschikt is. Woning van de jaren 80. Beste belle namiddag of na de kantooruren
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Ik zoek een offerte voor het verbruik van , volgens de laatste rekening , 3948 kw. Hellend dak met zuidelijk gerichte bestaande uit dakpannen. Woning van 1975, momenteel reeds panelen van zonneboiler. We gaan we wel een onderdak leggen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Herent
Licht hellend dak van 28° in dakpannen, oostelijke gericht. Woning momenteel in aanbouw maar de woning is reeds winddicht. Nu een verbruik van 3500kw in huidige woning. Architect schat op 3750kw piek verbruik .
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen om verbruik zwembad op te vangen
Ik wil zonnepanelen plaatsen. Ik heb een plat EPDM dak van 200 m², dus er is plaats genoeg. We zijn met 4 thuis en hebben een zwembad, waardoor we een hoge energiefactuur hebben.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Dudzele
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Woning gebouwd in 2004.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een hellend leiendak in Dendermonde
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Ik heb een hellend leiendak, zuid-oost gericht en heb een verbruik van 7200 kWh. Het huis is van 2008.
Installatie zonnepanelen
Antwerpen
Goede prijs voor zonnepanelen op plat dak?
Ik zoek offertes voor zonnepanelen op mijn woning. Het is voor op een plat roofingdak van 100m². Als we een goede prijs krijgen, dan kunnen de zonnepanelen nog dit jaar geïnstalleerd worden.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen installeren op nieuwbouw woning | Offertes
Ik zoek offertes om zonnepanelen te installeren op mijn nieuwbouw woning. Het dak is zuidgericht en binnen 1 maand trekken we er in.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op zuidelijk gericht dak
Ik ben op zoek naar zonnepanelen. Mijn dak is zuidelijk gericht met een helling van 35° en is reeds geïsoleerd. Ons verbruik schommelt rond de 5000kw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Gebouw van rond de 100 jaar oud. Dakpannen dak. Geen idee wanneer dak vervangen is geweest maar is wel ooit gerenoveerd geweest.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een roofing dak van 1994.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Heverlee
Plaatsen op een hellend dak met dakpannen. 5° en zuidwestelijk oriëntatie. Dak is vervangen door de vorige eigenaar ,15 jaar geleden . Dak is nog niet geïsoleerd. verbruik: 5.000kWh;
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Gentbrugge
Ik zoek een zonneboiler voor het sanitair. Nu heb ik een gasketel. plaatsing kan op een pannendak. Woning van 1934 maar dak wordt wel deze zomer vervangen, begin augustus. Daarna zou ik zo snel mogelijk de zonneboiler wensen te plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Liedekerke
Plaatsing op een dak bestaande uit dakpannen. Woning van de jaren 80. Dak is wel reeds geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Vlierzele
Indicatie verbruik: 6.000kWh; Zuidelijk gelegen dak van 45° Met dakpannen. Woning gebouwd in 1842 maar volledige gereoveerd 2001 , waarbij het dak ook vervangen is geweest.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
5.000kWh te plaatsen op een dak met natuurleien. Woning van 1975. Dak is wel vervangen 10 jaar terug.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen in een tuin in Ninove
Zonnepanelen te plaatsen in een tuin van meer dan 1 hectare. Dit is een gazon vlak aan de woning; een hoeve van meer dan 100 jaar oud die 8 jaar gelden verbouwd werd.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Dessel
Plaatsing van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Oppervlakte; renement en verbruik kennen we wel niet. Woning van de jaren 80.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor ons sanitair, Wijschatte
Ik zoek offertes voor een zonneboiler voor het sanitair. We zijn met twee mensen en gebruiken momenteel een elektrische boiler. Het gebouw is van de jaren 50 maar het dak is sinds vorig jaar vervangen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zonnebeke
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak. We hebben reeds enkele panelen voor een zonneboiler. Dit is een dak met tegelpannen. Woning staat wel in een bos maar er zijn reeds bomen weg.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Machelen
Plaatsing op een dakpannen dak . Woning gebouwd in de jaren 30. Zeker een verbruik van meer dan 3000 kw dag en nacht verbruik.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Bilzen
Dak 90° oostelijk gericht. Dakpannen van zo'n 23-24 jaar oud. 45° helling vermoed ik; Gelieve te bellen na 17u.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Westerlo
Zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak. overzetdak geplaatst een drie jaar terug en woning van 1975. Zuidwest gericht aan de voorkant.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een Nieuwbouw in Deinze
Zonnepanelen Op een hellend dak. Momenteel zijn we bezig met de dakwerken van deze nieuwbouw. Dakpannen dakbekleding. Voorlopig twee mensen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor mijn huis in Niel
Plaatsing van zonnepanelen op een nieuwbouw van 2014. Dakpannen met een zuidoostelijk richting. 31m² aan de zuidoostkant.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zelzate
Ik ben op zoek naar het plaatsen van zonnepanelen op dakpannen. Dit is een woning van de jaren 80 maar die twee jaar geleden is gerenoveerd. Gelieve in de namiddag te bellen (na 14u) omdat ik in de nacht werk. Woning is wel recent gerenoveerd. Gelieve ook Engels te praten omdat ik in deze taal het beste ben,.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Moortslede
Plat dak met 15° helling. Woning van 2014. Ik zou hier een isntalatie wensen te leggen , op redelijk korte termijn, van zeker 5000kw.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Maaseik
Dakpannen dak met dakkapel. Woning van 1954 met nieuwe dakpannen van een 5-tal jaar oud. verbruik: 6.000kWh. 45° en op 90 oostelijk gericht. Aankoop tegen de zomer.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Asse
Dit is een woning waarop we eventueel zonnepanelen wensen te plaatsen. Dak met betonen dakpannen. Woning van 1955 maar dak is vervangen in 2010. Oppervlakte , rendement en verbruik zullen met een afspraak moeten worden bekeken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Is een zadeldak geschikt voor zonnepanelen?
Ik overweeg zonnepanelen te plaatsen. Ik heb een zadeldak met de voorgevel naar het zuiden. Hieronder nog wat extra informatie:
- Indicatie verbruik: 5.000kWh;
- Dakhelling: 35°;
- Oriëntatie dak: Zuid-westen;
- Verwachte aanschaf: Op korte termijn.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak van garage plaatsen in Rumst
Zonnepanelen Op een plat dak, losstaande garage. Dak in epdm rubber. Woning en garrage volledige opnieuw gebouwd in 1981.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op metalen dak of roofing?
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op het dak van een bijgebouw met metalen dak of een plat dak, bedekt met roofing. De roofing is 5 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonne-energie opwekken op plat dak uit asfalt en beton
Ik zou graag mijn eigen zonne-energie opwekken. Ik zou de zonnepanelen op een plat dak uit asfalt en beton plaatsen. Momenteel verbruiken wij 10.000kW/jaar, dus we kunnen het zeker gebruiken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Borgerhout
Ik ben op zoek naar offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Het is voor op een hellend pannendak met:
- Verbruik: 3.000kWh
- Dakhelling: 35°
- Oriëntatie van het dak: Westen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen installeren | Groot verbruik | Assebroek
Wij hebben een zeer hoog energieverbruik (13.000 kW) en willen zonnepanelen plaatsen. Ons dak heeft een helling van 35° en op het zuiden georiënteerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op een bungalow in Deinze
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn bungalow. Die heeft een hellend dak dat deels zuidgericht is. De keuze voor de zonnepaneelinstallatie hangt natuurlijk ook af van de prijs.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen bij elektrische verwarming te Brecht
Zonnepanelen op een hellend dak. Het is een huishouden van 1 persoon, maar ik heb een groot verbruik doordat ik elektrisch verwarm. Ik zit op 12000 kWh per jaar.
Zonne-energie (recente leads) 1 | Zonne-energie (recente leads) 2 | Zonne-energie (recente leads) 3 | Zonne-energie (recente leads) 4 | Zonne-energie (recente leads) 5 | Zonne-energie (recente leads) 6 | Zonne-energie (recente leads) 7 | Zonne-energie (recente leads) 8 | Zonne-energie (recente leads) 9 | Zonne-energie (recente leads) 10 |