Voordelen van zonne-energie installaties

  • Bespaar energie
  • Meerwaarde voor uw woning
  • Premies en subsidies

Ik wil energie besparen met...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een tuinhuis - Lochristi
Ik zou zonnepanelen op mijn tuinhuis willen plaatsen. Op dit dak liggen golfplaten. Ik zoek nog voor 3000 kWh bij te leggen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een vernieuwd dak | Rijkevorsel
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. De plaatsing kan gebeuren op ons dak dat dateert van de jaren 50. Het werd vorig jaar wel geïsoleerd en vernieuwd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op een plat dak | Hever
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak.
Ons huishouden bestaat uit 4 personen. Wij hebben een dubbele teller. Overdag hebben wij een verbruik van 2020 kWh en ons nachtverbruik is 1800 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen voor een woning in Lichtaart
Ik heb al een installatie van 5200 kWh sinds 2010. Maar mijn verbruik gaat stijgen door elektrische verwarming in de veranda en opladen PHEV. Ik heb plaats voor nog een 6-tal panelen op het zuidwestelijk georiënteerd hellend dak van de woning. Dit is een dakpannen dak. Het gebouw is van 1999.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op roofing dak in Dilsen-Stokkem
Type dak: Plat roofingdak opp. 85m². Oriëntatie van het dak: Zuiden Verbruik: rond de 4000 kwh 4 personen. Nieuwbouw (ruwbouw ver af).
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Puurs-Sint-Amands
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een alleenstaande woning van 2002 met betonnen dakpannen. Mijn verbruik ismomenteel 4860 kW.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen bijleggen in Tongeren
Ik heb momenteel 30 zonnepanelen van elk 260w liggen maar ik zou nog zo'n 2000 Kw willen bijleggen. Voor die 30 panelen krijg ik een subsidie van 270€. Als ik er nu bij plaats is mijn vraag of ik nog van die subsidie kan blijven genieten en mijn terugdraaiende meter kan behouden en natuurlijk hoeveel die installatie mij gaat kosten. Plaatsing op een pannendak van 25 jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een aanbouw in Sint-Katelijne-Waver
Ik verbruik momenteel 4300 kWh en zou zonnepanelen willen plaatsen op het platte dak van de garage en de keuken, dit is een aanbouw. Op dit dak ligt een roofing laag van 15 jaar oud en een zonneboiler. Het dak van mijn woning zelf gaat niet gebruikt kunnen worden want dit bestaat uit asbestleien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bijbouw (Turnhout)
Graag offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit is voor een aangebouwde bijbouw. Het gebouw is van de jaren 30, de bijbouw van 2000.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een hellend dak - Overijse
Ik heb momenteel een centrale verwarming op stookolie (warm water en verwarming). Maar ik wil die vervangen en als alternatief wil ik zonnepanelen laten installeren en een combiketel op elektriciteit.
Ik heb een hellend pannendak, verbruik van zeker 4500 kWh. De woning is van de jaren 70.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen
Ik heb een plat en hellend dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een appartement (Berchem)
We zoeken zonnepanelen voor een appartementsgebouw met 187 appartementen. Het is een plat dak dat bestaat uit teer en is meer dan 80m² groot.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning met dakpannen (Terhagen)
Indicatie verbruik: 3.000kWh
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op mijn dak dat bestaat uit dakpannen. De woning werd gebouwd in 1995.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor verbruik hybride en elektrische wagen | Tielt
We hebben een jaarlijks verbruik van 11000 kw. 4000 dag en rond de 7000 kw nacht (hybride wagen) Hierbij komt nog een tweede elektrische wagen. Plaatsing op een roofing dak. Gebouw van 2008. Achterkant is ZO georiënteerd. Eventueel ook opties voor batterij eventueel gecombineerd in omvormer.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een huis in Ninove
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning.
We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Ons verbruik is 3000 kwh en ons huis werd gebouwd in 1950-60.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een huis in Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning.We hebben nu een hellend leiendak, maar dit zal vernieuwd worden. Het is voor een verbruik van 2 personen. Het huis is van 1981.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijf (Kapellen)
Ik wil zonnepanelen plaatsen om een bedrijfsgebouw. Het gaat om een loods van 1987. Momenteel bestaat het dak uit golfplaten, maar we zijn van plan dit te vernieuwen. Geen idee van huidige verbruik.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een pannendak | Leuven
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, maar heb geen idee van mijn verbruik. Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. De woning is van de jaren 30. De dakpannen zijn ooit wel vernieuwd maar ik heb geen idee wanneer precies.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Nieuwe zonnepanelen plaats op bestaand dak in Erpe-Mere
Ik wens over te schakelen naar zonne-energie. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en 1 peuter. Ik wens een schatting te maken op basis van een gezin met 4 personen. Ook wens ik de opties te bekijken voor een zonneboiler. Het huis werd gebouwd in 2012 en momenteel is de verwarming en het sanitair op gas.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Essen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op de woning van mijn moeder. Plaatsing op een pannendak van ongeveer 40 jaar oud. Dit is voor het verbruik van de pompen van de zwemvijver.
Zonnepanelen
Antwerpen
Bestek opmaken voor zonnepanelen (woning in Antwerpen)
Ik zoek een bestek voor zonnepanelen voor een verbruik van een drietal personen. Gebouw van de jaren 60-70 . Dak is ooit wel vernieuwd maar geen idee wanneer.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op roofing | Kinrooi
Ik zou graag zonnepanelen installeren op een plat dak met roofing. Ik schat een verbruik van +-5000 kWh op jaarbasis. Maar er zou een elektrische wagen bijkomen, dus gelieve dit wel in rekening te nemen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen | 5.000 kWh | Zottegem
Ik wens prijzen te vergelijken voor zonnepanelen. Ik heb een hellend dak met sandwichpanelen op en een jaarlijks verbruik van 5000 kwh. Mijn huis is een goede 10 jaar oud.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een huis in Wevelgem
Momenteel hebben wij vooraan op ons dak een paneel liggen voor onze zonneboiler. Maar aan de zijkant van het huis (zuiden) zou het nog mogelijk zijn om zonnepanelen te leggen om elektriciteit op te wekken. We hebben een verbruik van +5000 kWh. Ons huis is van 2006.
Misschien best afspreken om eerst ter plaatse komen zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen voor een woning in Herentals
Ik heb reeds een zonnepaneleninstallatie, geplaatst in 2011. Toen heb ik panelen geplaatst voor zo' n 4800 kW. Ik zou extra panelen willen bijplaatsen op een roofingdak of eventueel een pannendak. Het gebouw is van 1977. Het dak werd zo'n 3 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen in Lanaken | Gratis offerte
Ik zoek graag een bestek willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Plaatsing is voor een gezin van 4 personen. Plaatsing kan eventueel gebeuren op een zuidwest gericht pannendak. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het dak van de garage.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een huis in Malle
Wij zouden graag zonnepanelen installeren. Er zijn twee mogelijkheden om de zonnepanelen te plaatsen: op het zadeldak (dakpannen) of op ons plat dak. Wij hebben gemiddeld jaarlijks verbruik van 5.000 kwh. De elektrische kabels zijn voorzien en het huis is van 2013.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op EPDM platdak voor privéwoning te Bilzen 3740
Graag offerte voor het plaatsen van zonnepanelen door expert zonnepaneel. De panelen willen we eventueel te plaatsen op een epdm dak. Het platdak is vernieuwd in 2018.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor zonnepaneel installatie te 8730
Wij willen zonnepanelen laten installeren op ons dak. Het is een halfopen woning met een plat dak. Woning gebouwd in 2013. Het dak zelf bestaat uit epdm. Momenteel woon ik alleen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag 50 tot 100 zonnepanlelen voor electriciteit + zwembad groot landhuis
Ik wens zonnepanelen voor mijn buitenverblijf in een zonneweide van 2 MW. Ik denk aan 50 tot 100 panelen. Is voor een buitenverplijf in Wallonie maar zou liefst met een Nederlandstalige zonnepanelen expert in contact komen gezien ik Nederlandstalig ben en in Herverlee ben. U kan mij best 's avonds bereiken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op het dak of op de carport? | Geel
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen: ofwel op ons dak (met dakpannen) ofwel op de carport met golfplaten. Dit is voor een verbruik van naar schatting 3.400 kWh (2 personen). Het huis is van 1989 en de carport van de jaren 90.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen light hellend dak
Wij wensen zonnepanelen voor ons dak (Zuid-West, Zuid-Oost). Ligt hellend dak (23°) met dakpannen, meer dan 80 m2 beschikbaar. Het is een privéwoning in Vlaams-Babant, 2 volwassenen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen offertevergelijk
Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op ons hellend dak. Indicatie verbruik: 8.000kWh. Dakhelling: 35 graden. Oriëntatie dak: Zuid-Westen. Graag contactname (ev. via mijn vriendin).
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Nieuwbouw van 2018. We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een betonconstructie plat dak. Kantoorgebouw en loodsen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oostrozebeke
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een huis in Lanaken
Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Mijn woning is van de jaren 80 maar de dakpannen werden zo'n 10 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor pannendak in Alsemberg
Dit is voor een woning die we nog aan het bouwen zijn. De ruwbouw is bijna af. Ik heb een pannendak, zuidwest gelegen. Ik wens hier voor 3500 kW zonnepanelen te plaatsen, liefst monokristallijnen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op een loods - Woesten
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een loods die losstaat van de woning. Deze loods heeft een dak met golfplaten. Ik heb geen idee van verbruik. Dit is voor een landbouwbedrijf.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen laten plaatsen op mijn garage
Achteraan heb ik een garage van 90m² met plat dak. 4 bewoners. Ik heb reeds 4700 kilowatt liggen maar wens er nog maximaal bij te plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op plat dak van garage
We willen zonnepaneeln plaatsen op onze garage en zoeken hiervoor offertes. Garage met plat roofingdak een oppervlakte van 80m². We wonen hier met 3 personen en hebben een verbruik van 5000 kwh. De woning is gebouwd in 1997, ik ben volgende week op reis, dus best daarna bellen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op gerenoveerd dak in Geraardsbergen
We gaan ons dak vernieuwen en de leien vervangen door pannen. De garage staat los van de woning. Op het dak van de garage (hellend dak) zouden we dan graag zonnepanelen plaatsen. Het is een 3-gevel woning Ik schat op een verbruik van 17.000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op de garage plaatsen in Beerse
Ons huis is gebouwd in 2000, we wonen hier met 4 personen en zouden graag zo snel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen op de garage.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een huis in Ninove
We hebben een huis dat in 1935 gebouwd is en willen hier zonnepanelen plaatsen. Er zijn 2 platte roofingdaken of garage met hellend dak kan, 4.000 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op nieuwbouw garage plaatsen
We willen zonnepanelen plaatsen op een nieuwbouw garage met een helling van 9 graden/ Beschikbare oppervlakte 45m². We spenderen nu 210€ per maand aan gas en stroom en willen deze kost sterk doen dalen met zonnepanelen. 3 bewoners.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Geel
4.100 kWh (3 personen). Dit is voor een vrijstaande woning van de kinderen . ikzelf regel de aanvraag. Gebouw van 1980. Dit is te plaatsen op een verlenging van een garage. We zouden graag iemand laten langs komen om te bekijken welke opties hiervoor zijn en welke zaken we hiervoor zouden moeten voorzien.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen plaatsen op garage van woning in Zonhoven
Ik wil zonnepanelen plaatsen op mijn garage. We wonen hier met 4 personen en verbruiken ongeveer 3900 kw. Op het dak is ongeveer 30m² plaats voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op roofing van garage in Beveren-Waas
Ik heb een plat roofingdak van de garage, opp. 32m². 2 personen +3200 kwh, huis van 1985.
Zonnepanelen
Antwerpen
35 zonnepanelen op appartement
Wij zouden graag zonnepanelen leggen op het appartementsblok. In totaal hebben we 35 panelen nodig, maar er is zeker plaats genoeg op ons plat dak voor de installatie van de zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen | Piramidedak | Londerzeel
Ik ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Mijn dak is een piramidedak, bedekt met leien en naar het zuid-westen gericht. Het huis werd gebouwd in 1988 en het dak is sindsdien niet gerenoveerd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor 7 appartementen (Diepenbeek)
Ik ben mede-eigenaar van een appartementsblok met 7 appartementen. Op dit moment zouden we offertes wensen voor de mogelijkheden van zonnepanelen zowel per appartement als voor gemeenschappelijk verbruik. De zonnepanelen zouden op een dak met dakpannen moeten komen. Bedoeling is om deze offertes vervolgens voor te leggen aan de vergadering en zo te beslissen met wie en wat we verdergaan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen te Kapellen
Ik ben op zoek naar bedrijf voor de installatie van zonnepanelen. Het dak is zuid-westelijk gericht en heeft dakpannen. Het is voor een gezin van 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Elektrische verwarming met zonnepanelen | Halle
Door onze elektrische vloerverwarming hebben we een zeer hoog verbruik van ongeveer 22.000 kWh. Daarom zijn we dringend op zoek naar zonnepanelen. We hebben een licht hellend piramidedak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een gezin van 5 in Bellegem
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn dakpannen dak. Dakpannen met zonnepanelen ingewerkt zijn eventueel ook een mogelijkheid. Het dak is zuidelijk gericht en het is voor een gezin van 5 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Extra zonnepanelen plaatsen op een plat dak (Rumst)
Ik zoek zonnepanelen voor op een plat dak. Ik heb er reeds, maar ik wil extra panelen bijplaatsen op de garage. Ik heb ook een nieuwe opvormer nodig. Huidige energieverbruik is 4000 a 6000 kilowatt.
Zonnepanelen
Limburg
Extra panelen bijplaatsen in Opglabbeek
Ik heb momenteel 24 zonnepanelen die zo'n 8 jaar geleden geplaatst zijn (inclusief groenestroomcertificaten en een meter die kan terug draaien). Op termijn wil ik een elektrische of hybride wagen aankopen alsook enkele wellness toestellen installeren (yacuzzi + sauna). Vandaar dat ik de mogelijkheden aan het bekijken ben om mijn opgewekte groene stroom te verhogen en bij voorkeur ook op te slaan zodat die 's avonds kan gebruiken (eventueel ook om de hybride wagen op te laden). De extra panelen moeten op een piramidedak geplaatst worden.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Niel-bij-as
Dit is voor een vrijstaande woning. Dak met pan platen . Dit is een recent vernieuwd dak. Orgineel is het gebouw van 1966.
Zonnepanelen
Limburg
Plaatsing zonnepanelen op pannendak in Heusden-Zolder
Ik ben van plan een eigen woning in twee te splitsen en zou daarom kijken om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Ik betaal voor gas en elektriciteit samen zo'n €180 per maand. De zonnepanelen kunnen op een pannendak geplaatst worden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen op garagedak in Ranst
We hebben de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een losstaande garage achter de woning. Dit is een dak met industriële platen. Het gaat nog om het origineel dak, gebouwd in 1997 en volledig voorzien van isolatie.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Damme
Graag een offerte voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Dit is een huishouden van 2 personen. Het dak is bekleed met dakpannen. Wij willen graag maximale capaciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen
Willen zonnepanelen laten installeren op ons schuin dak in dakpannen. Het dak is zuid georiënteerd, dus ideaal voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installatie zonnepanelen op een hellend dak in Antwerpen
Wij zouden graag zonnepanelen willen installeren op ons hellend dak van 80 m2 met orientatie zuid-west. Het is een oud herenhuis van 1910 in Antwerpen. Liefst afspraak 's avonds of op een woensdagnamiddag als mijn vrouw thuis is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen installatie in Gentbrugge
Ik wens zonnepanelen te laten installeren op mijn hellend dak van 80-100 m2. Het materiaal van mijn dak zijn klassieke dakpannen. Het is een schuin met orientatie Zuid-Oost. Liefst afspraak ter plaatse op een maandag of dinsdag. Graag bellen voor uur.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen op pannendak in Evergem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. We hebben een vrij hoog verbruik. Vorig jaar was dat 6000 kw. Momenteel reeds twee offertes voor 16 zonnepanelen. Dit is voor een woning van 33 jaar en een even oud dak. Voorzijde is het meest zuidoostelijk gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Eigenaar | woon met 4 personen zonnepanelen Grootte dak = Middelgroot - 40-80m2; materiaal dak = Dakpannen; rooftype = Schuin; orientatie dak = Zuid-West
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op sandwichpanelen in Buggenhout
Ik zoek zonnepanelen voor op een pand. Het dak is schuin, naar het zuiden gericht en bedekt met sandwichpanelen. Gelieve contact op te nemen na 15u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Watersportclub zoekt zonnepanelen en zonneboiler in Knokke-heist
We willen graag zonnepanelen en een zonneboiler plaatsen op het strandpaviljoen van onze watersportclub. De installatie moet op een plat dak met roofing komen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Kan ik zonnepanelen plaatsen op leien dakpannen?
Ik ben op zoek naar zonnepanelen, aangezien we een zeer hoog verbruik hebben (7.500 kWh). Het is voor een zadeldak dat naar het zuid-westen gericht is. De dakpannen zijn leien, is dat een probleem?
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op batterijen en los van elektriciteitsnet
Ik heb een opnamestudio met een jaarlijks verbruik tussen 3000 en 5000kwh. De studio heeft een vlak dak dat goed in de zon ligt. Ik had graag een beperkt aantal zonnepanelen en een deftige batterijopslag om een beperkt aantal verbruikers (continue) op aan te sluiten. Ik zou dit dan los van het elektriciteitsnet willen houden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op parallel systeem (elektrische auto)
Ik zou graag offertes ontvangen voor TIER I zonnepanelen, gebaseerd op een parallel systeem. Gelieve er ook rekening mee te houden dat we in de toekomst een elektrische auto willen aanschaffen. En kunnen wij van genieten van Batibouw-condities?
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
eigenaar hellend dak en plat dak woon met 2 personen passen 12 panelen op
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op hellend dak van 3gevel
Ik heb een dak van ongeveer 160m², waarvan ongeveer 80m² beschikbaar voor zonnepanelen. Het is een hellend dak . We wonen hier met 3 personen, gewoon verbruik. Rond de 3.500 kWh a 4.000 kWh per jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Installatie zonnepanelen op hellen dak | Fotovoltaïsche installatie
Ik wens zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een redelijk groot dak. Ik heb vroeger al een offerte aangevraagd voor zonnepanelen en toen werd mij gezegd dat ik zeker 32 panelen kon plaatsen. Ik zou graag nu weten hoeveel dit mij zou kosten en of ik effectief zoveel panelen nodig heb om in mijn energieverbruik te voorzien. Kan u mij hiervoor een offerte opmaken?
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak
Ik heb een plat dak van 10m x 7m. Ik woon alleen en heb geen groot verbruik maar toch wil ik besparen door te investeren in zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen te Berendrecht
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lokeren
We zouden graag een offerte wensen voor het plaatsen voor elektrisch verbruik van twee personen alsook eventueel het verbruik van warm water. Hiervoor is nu nog een klassieke verwarmingsketel maar we zouden graag zowel de opties bekijken voor een zonneboiler als een elektrische boiler aangeleverd door zonne-energie. Plaatsing wel op een dak met nog eternietpannen van zo'n 35 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op oostgericht dak
We hebben een vrijstaande woning en willen zonnepanelen plaatsen op een dak dat naar het oosten is gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op woning in Meulebeke
We hebben een zuidgericht hellend dak en verbruiken ongeveer 2.300 kwh per jaar. Er is op het dak ongeveer 40 m² beschikbaar voor de zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Offertes voor zonnepanelen vergelijken
Ik heb een dak met plaats voor 12 zonnepanelen en wil hier zonnepanelen op plaatsen. Ik heb al een offerte van Opteco en wil met deze offerte vergelijken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op hellend dak met Velux
We hebben een Op een hellend dak zuiden. De oppervlakte van ons dak is ongeveer: 50m². Er is wel 1 velux in het dak aanwezig. Ons huis en ons water wordt verwarmd op basis van elektriciteit waardoor ons elektriciteitsverbruik wel heel hoog ligt. we verbruiken nu 11826 kw per jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Keerbergen
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van de woning zelf. Het dak is van EPDM-rubber en is drie jaar oud. De woning zelf is van de jaren 60. Er wonen 5 mensen in de woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Acht zonnepanelen op hellende dak
Wij hebben plaats voor een achttal zonnepanelen op ons hellend dak te Kampenhout. U kunt mij contacteren op mijn gsm maar ben wel af en toe in vergadering en neem dan niet op.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerte Engie Elektrabel Zonnepanelen vergelijken
Ik wil zonnepanelen plaatsen en heb een al een offerte van Engie en één van MR solar en zou deze graag met andere offertes vergelijken. Graag bellen tussen 11u en 12u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen hellend dak voor een woning te Lommel
Op een hellend dak gericht naar het Zuid-Oosten. Pannendak van 1976. Vijf personen in de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen . Dit is voor een verbruik van tussen de 9000-10.000kw. plaatsing op de voorkant of de garage. Garage plat dak dat bestaat uit roofing.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op een loods in Genk
Dit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Assenede
zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. Ook is er een plat dak maar ik denk dat het hellend dak meest geschikt is. Woning van de jaren 80. Beste belle namiddag of na de kantooruren
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen om verbruik zwembad op te vangen
Ik wil zonnepanelen plaatsen. Ik heb een plat EPDM dak van 200 m², dus er is plaats genoeg. We zijn met 4 thuis en hebben een zwembad, waardoor we een hoge energiefactuur hebben.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een roofing dak van 1994.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Gentbrugge
Ik zoek een zonneboiler voor het sanitair. Nu heb ik een gasketel. plaatsing kan op een pannendak. Woning van 1934 maar dak wordt wel deze zomer vervangen, begin augustus. Daarna zou ik zo snel mogelijk de zonneboiler wensen te plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Liedekerke
Plaatsing op een dak bestaande uit dakpannen. Woning van de jaren 80. Dak is wel reeds geïsoleerd.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
5.000kWh te plaatsen op een dak met natuurleien. Woning van 1975. Dak is wel vervangen 10 jaar terug.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen in een tuin in Ninove
Zonnepanelen te plaatsen in een tuin van meer dan 1 hectare. Dit is een gazon vlak aan de woning; een hoeve van meer dan 100 jaar oud die 8 jaar gelden verbouwd werd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor ons sanitair, Wijschatte
Ik zoek offertes voor een zonneboiler voor het sanitair. We zijn met twee mensen en gebruiken momenteel een elektrische boiler. Het gebouw is van de jaren 50 maar het dak is sinds vorig jaar vervangen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Asse
Dit is een woning waarop we eventueel zonnepanelen wensen te plaatsen. Dak met betonen dakpannen. Woning van 1955 maar dak is vervangen in 2010. Oppervlakte , rendement en verbruik zullen met een afspraak moeten worden bekeken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Is een zadeldak geschikt voor zonnepanelen?
Ik overweeg zonnepanelen te plaatsen. Ik heb een zadeldak met de voorgevel naar het zuiden. Hieronder nog wat extra informatie:
- Indicatie verbruik: 5.000kWh;
- Dakhelling: 35°;
- Oriëntatie dak: Zuid-westen;
- Verwachte aanschaf: Op korte termijn.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op plat dak van garage plaatsen in Rumst
Zonnepanelen Op een plat dak, losstaande garage. Dak in epdm rubber. Woning en garrage volledige opnieuw gebouwd in 1981.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op metalen dak of roofing?
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op het dak van een bijgebouw met metalen dak of een plat dak, bedekt met roofing. De roofing is 5 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonne-energie opwekken op plat dak uit asfalt en beton
Ik zou graag mijn eigen zonne-energie opwekken. Ik zou de zonnepanelen op een plat dak uit asfalt en beton plaatsen. Momenteel verbruiken wij 10.000kW/jaar, dus we kunnen het zeker gebruiken.
Zonne-energie (recente leads) 1 | Zonne-energie (recente leads) 2 | Zonne-energie (recente leads) 3 | Zonne-energie (recente leads) 4 | Zonne-energie (recente leads) 5 | Zonne-energie (recente leads) 6 | Zonne-energie (recente leads) 7 | Zonne-energie (recente leads) 8 | Zonne-energie (recente leads) 9 | Zonne-energie (recente leads) 10 |