De voordelen van vochtbestrijding

  • Meer comfort
  • Gezonder leven
  • Waardeverhoging van uw huis

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een kelder in Dilbeek
Ik heb vooral problemen met vocht achteraan de keldermuur. Het probleem is reeds een jaar aanwezig, vooral bij fel regenweer. De woning is van de jaren 90.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Vochtbestrijding
Antwerpen
Zwammen in de muren - Edegem
Dit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in binnenmuren te Gent
Ik heb een vochtige binnenmuur van mijn pand. Het gaat over 3 lopende meter, zeker geen lek we denken eerder aan opstijgend vocht. Het is een huis dat in de jaren 70 is gebouwd.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Schimmel en plekken onderkant binnenmuur oude woning
Wij hebben last van vochtproblemen onderaan de binnenmuur. Dit is een oude woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Antwerpen
Eigenaars, vocht op gelijkvloerse verdieping, veel vocht aan de plinten en erboven (voelt ook zeer vochtig aan en schimmel is zichtbaar).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te Reet
Er is vocht in de muren van mijn pand, telkens in de gelijkvloerse verdieping.
Geen lek normaal, lijkt eerder opstijgend vocht in de hoek(bijbouw), huis van 1977.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in buitenmuur aan terras (bij crepie)
Buitenmuren aan terras vertonen vochtproblemen -> crepie die langzaam loskomt aan de tegels. Opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtschade onderste helft binnenmuur
Eigenaars, vocht in de binnenmuur, onderaan vooral (halve meter tot 75cm hoogte).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht op gelijkvloers, geen lek
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Geen lek (dat is nagekeken), lijkt opstijgend vocht in de keuken, huis van 1996. Contacteer mij liefst in de namiddag.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren te Kortrijk
We hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). In de slaapkamer op 1 plaats, geen lekken, bouwjaar is 1977.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtige muren op gelijkvloers
Ik heb vocht in de muren van mijn pand (gelijkvloers). Opstijgend vocht is daar, geen lek, rijhuis van +40 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Merksem
Eigenaars, vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Condens in slaapkamer | Mol
's Nachts worden de vloer en muur vochtig in de slaapkamer van ons appartement. Vooral in de winter als er grote temperatuurverschillen zijn, komt dit voor. Waarschijnlijk zitten we dus met een condensprobleem. Het gebouw is ongeveer 20 jaar oud.
Vochtbestrijding
Brussel
Zwarte schimmelvlekken in 4 appartementen in Sint-Pieters-Woluwe
Wij hebben vochtproblemen in 4 appartementen. Het betreft vochtige muren met zwarte schimmelvlekken aan de voorgevel en in twee appartementen ook aan de achtergevel. De problemen zijn er dus op de 1ste, 2de, 3de en 4de verdieping.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Balen
Beste, Wij zijn op zoek naar een firma die advies kan geven en een oplossing kan bieden voor de vochtproblemen die wij hebben in de kelder van de refter op één van onze scholen . Zijn wij hiervoor bij jullie aan het juiste adres? Is het mogelijk om is ter plaatse af te spreken en aansluitend offerte te maken. Problemen zijn reeds jaren aanwezig. Vooral aan de vloer en onderkant van de muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in kelder in Antwerpen
Er is vocht aanwezig in de kelder tussen de voerplaat en de muur. De klimnaad is niet waterdicht waardoor er plasvorming is in de kelder. Het huis is een vrijstaand woning van 7 jaar oud. Ik ben de eigenaar van het huis.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Vilvoorde
Naast het raam langs de straatkant zijn er aan weerskanten van het raam vochtvlekken, zo'n meter boven de grond. De vlekken bevinden zich naast de onderkant van het raam. Ze zijn zo'n 30, 40 cm breed en versmallen naarmate ze verder van het raam lopen. Een derde vlek bevindt zich op de binnenmuur tussen de woonkamer en de gang, die loodrecht op de buitenmuur staat. De vlek is vertrokken vanaf de straatkant, bevindt zich zo'n 10, 20, 30 cm boven de plint en loopt ongeveer 1 m over de muur. Omdat de bakstenen van de buitenmuur nogal verweerd zijn, denk ik dat het water door de muur komt. Maar hoe het vocht in de binnenmuur geraakt is voor mij een raadsel. Problemen reeds 4 jaar aanwezig. Woning zal ruw geschat gebouwd in 1930-1940.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in buitenmuur behandelen in Antwerpen
We hebben recent een dakappartement gekocht. Tijdens de renovatiewerken hebben we een vochtige buitenmuur ontdekt die aan de binnenkant met gyproc en isolatie gerenoveerd was. De bezetting achter de gyproc kwam van zelf los. Het dak is 2 jaar geleden geïsoleerd geweest. De voegen tussen de bakstenen aan de binnenkant zijn wat bruinig van kleur geworden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te Mortsel
In onze kelder is er een put waar grondwater in komt. Daar staat een dompelpomp in opgesteld. De vorige eigenaars zeiden ons dat de put eigenlijk nooit overstroomt. Wij wonen hier nu bijna 2 weken en bij ons is dat nu al wel enkele keren gebeurd. Wij zijn daarom opzoek naar een oplossing zodat niet telkens onze hele kelder onderloopt (staanplaats voor wasmachine, droogkast, verwarming,…). Het lijkt ons ook dat er één vochtige muur is (?) We kennen nog mensen met die probleem en die spraken over een "waterkast" rond die put te bouwen? Zodat de dompelpomp zelf zijn werk kan doen en het water niet in de gehele kelder loopt maar enkel in de "waterkast" zelf. Huis van rond 1920-30.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtproblemen in living in Mechelen
Problemen in een rijwoning, vooral het plafond in de living. Zwarte vlekken en ook structuur van de gyproc komt erdoor. Woning van 1952 en is al volledig geïsoleerd en gerenoveerd geweest. Problemen zijn er reeds enkele jaren. Vooral bij winterweer zijn de vochtproblemen op te merken.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht te Ronse
Injecteren van 25lm volle baksteen (gemetst in kalk) 22cm dik. Woning is 150jaar oud. Geen afwerking aan de binnenzijde vereist. Injecteren via de buitenzijde. Plaatsbezoek vereist.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding opstijgend vocht in Maaseik
In 2015 hebben wij een huis gekocht dat we hebben gerenoveerd. We hebben nu aan de buitenzijde sporen van opstijgend vocht opgemerkt. Aan de binnenzijde is hier op dit moment gelukkig nog niets van te merken! Op de plaats waar de vochtwering onderbroken is, is er meer vocht op te merken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te Kontich
Wij hebben een huis gekocht met een waterdichte kelder. Nu na 8 jaar hebben we vocht aan de aansluitnaden in deze kelder. Het huis werd rond de jaren '60 gebouwd.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We merken vooral problemen vooral aan de buitenkant van de gevels. Dit is een berging tegen het terras. Deze staat op een helling . Waar de berging tegen de helling komt is er een probleem met vocht. Ook in de berging vochtplekken, die we reeds behandeld hebben. Langs de binnenkant komt vocht minder door maar vooral aan de buitenkant los. Woning een jaar geleden gekocht en toen reeds probleem opgemerkt. We zouden dit jaar nog problemen verhelpen. Omdat we de gevel nog wensen te schilderen.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in de buitengevel?
Ik ben op zoek naar een vochtbestrijder, want ik vrees dat er opstijgend vocht in de buitengevel zit. De binnenmuren zijn reeds ingespoten, maar de problemen doen zich nu vooral voor aan de buitengevel. Zo bladert het schilderwerk onderaan de muur af.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Kelder volledig droog krijgen ondanks hoog grondwaterpeil
De kelder (160cm bij 395cm) kampt met stilstaand water en met condensvorming aan het kelderplafond. We wonen vlak bij de Nete, waardoor het grondwaterpeil constant relatief hoog staat. De kelder leegpompen helpt niet, het water stijgt altijd opnieuw tot enkele centimeters stilstaand water. We willen de ruimte volledig droog krijgen om te gebruiken voor stockage. De woning dateert origineel uit 1952 en de kelder is nadien vermoedelijk nooit aangepakt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vocht in kelder door hoogrendement
Hoogrendementsketel staat in de kelder, er is daar niet voldoende ventilatie. Ik heb een keldergat dichtgemaakt en daardoor hebben we last van vocht in de kelder.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem oplossen in gerenoveerde woning uit 1850
We hebben op 2 plaatsen beneden aan de muur op de gelijkvloerse verdieping en op andere plaats aan de ramen last van vocht. Ook in de gemeenschappelijke muur met de buren zijn er wat vochtplekken. Graag een analyse ter plaatse.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Bestrijding opstijgend vocht op de gelijkvloers
Beste, Onlangs merkte ik vochtplekken die tevoorschijn kwamen op het gelijksvloers. Ik neem aan dat de oorzaak hiervan opstijgend vocht is, maar ik zou graag een vochtexpert willen laten langskomen op een vochtdiagnose te laten uitvoeren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in slaapkamer aan de buitenmuur
Ons huis heeft een kelder, de helft staat op tuinhoogte, het hele huis is onderkelderd. In de slaapkamer hebben we aan de kant van de tuin last van vocht. De slaapkamer is op de gelijkvloers en het vochtprobleem is enkel zichtbaar aan de onderkant van de buitenmuur, we denken dus aan opstijgend vocht. Liefst zo snel mogelijk contact opnemen want mijn echtgenoot heeft ALS
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem op gelijkvloers
Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer gelijkvloers: schimmel op de muur vanaf de grond tot 40cm hoogte. enkel in de slaapkamer in de buitenmmur. Er staat een schuur naast het huis langs die muur
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtproblemen in een huurhuis door insijpelend regenwater
Wij verhuren een huis en daar hebben de huurder last van vocht. Ik ben dit gaan bekijken en het vochtprobleem is vooral aan de buitenmuur aan de regenkant. Ik vermoed dat de gevel dus vocht opzuigt en zo binnen vochtproblemen veroorzaakt, kan ook opstijgend vocht zijn. Graag een expert ter plaatse voor advies.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in de gang van oude woning
In de inkomhal van de woning onderaan de muur hebben we last van vocht. Dit is geen nieuw probleem. Bij het bouwen van de woning in 1960 is er roofing in de muur gestoken, maar deze laag zit te hoog waardoor het vocht toch een weg naar binnen baant. Ik heb wel al een product ingegoten. We hebben de vloer daar wel al gerenoveerd, maar er blijft vocht door komen, gaat over een lengte van ongeveer 4 meter.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Putte
Vocht in de kelder . Dit is een verkaveling van 38 jaar. Nadat er aan de overkant van de straat huizen gebouwd werd en straatwerken kwamen. Kelder op twee niveaus vooral op bovenste komt er water binnen. In de zomer was de kelder droog dus nu meeste problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Eigenaars, vocht in de kelder, water in de kelder (wij hebben dit leeggepompt maar dit is een wederkerend probleem).
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de kelder te Overijse
Ik heb vocht in de kelder van mijn zoon zijn huis.
Opstijgend water in de kelder, vochtige keldermuren, geen lekkage.
Bouwjaar voor 1940.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostende
We merken vocht op het gelijkvloers aan de muur vooral aan de onderkant. Ongeveer een jaar problemen. Gebouw van zo'n 100 jaar oud. Originele bouw.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een geïsoleerde woning in Aalst
We zoeken een ventilatiesysteem voor een halfopen woning. Onderaan in de woonkamer merken we vocht en condensatie op. De woning is van de jaren 60 en werd recent geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor studentenstudio | Hasselt
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een studentenstudio. Op het gelijkvloers, voor de badkamer (daar is schimmel). Bouwjaar vóór 1995.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor appartementsblok in Antwerpen
Graag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij verhuren een appartementsblok met 20 appartementen in Borgerhout, waarin de meeste appartementen een vochtprobleem hebben.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondvocht in een kelder, rijwoning te Schoten
We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor renovatie, Aalter
Ik zoek een ventilatiesysteem voor in ons huis, bouwjaar rond 1900. Ik doe een volledige renovatie, dus misschien best type D? Graag info/offerte hierover.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Oostende
Ik zit met vocht in de kelder van mijn herenhuis. In kelder komt er water binnen via een muur waar er aan de andere kant een tuin is, er is geen lek normaal. De kelderoppervlakte bedraag 8 m², bouwjaar 1901.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Kelder waterdicht maken
Ik ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem type D voor gerenoveerde woning
Onze woning is net gerenoveerd, maar er zijn fouten gemaakt waardoor er geen goede ventilatie is. We willen graag nog een type D ventilatiesysteem plaatsen in 2 tot 5 ruimtes om dit op te lossen.
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Verf komt van de muur | vocht in Houthalen
We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Ventilatiesysteem
Limburg
Koudebruggen in de slaapkamers in Zonhoven
Door een aantal vermoedelijke koudebruggen heb ik in twee slaapkamers aan de oostkant af en toe vocht in de hoeken tot op 150 cm van de grond. Dit is een gesloten bebouwing van 2007 die verhuurd wordt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in volwaardige kelder in Oud-Turnhout
We hebben last van insijpeling in de kelder. Dit is een volwaardige kelder. De problemen zijn twee jaar aanwezig, sinds de renovatie van de woning. Maar het gebouw zelf is van 1956.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem met warmterecuperatie in Opglabbeek
We hebben redelijk veel vocht in de muren en zien zwarte schimmel. We zoeken nu een offerte voor een afzuigsysteem zonder warmteverlies en met vochtmeter. Dit is voor een woning van 1964 die werd gerenoveerd en geïsoleerd in 2010.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Last van vocht in de kelder | Hamme
Ik heb last van vocht in de kelder en vraag me af hoeveel een kelderdichting kost. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in de jaren 30.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in de keukenmuren (Berlaar)
Vochtprobleem aan de muur tussen de slaapkamer en keuken en ook op een andere muur in de keuken. Dit is op de gelijkvloers. De woning is gebouwd in 1953.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding Neerpelt - Vochtige keldermuren
Momenteel hebben we vooral een probleem op de keldermuren. Die zijn steeds vochtig. De problemen zijn al jaren aanwezig, maar nu willen we een definitieve oplossing.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning
Opstijgend vocht in living op het gelijkvloers. Problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig en is wel ooit al eens aan een kant bewerkt geweest. Gebouw van 1994. Bellen in namiddag.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Berlare
Vocht in de muren op het gelijkvloer op de benedenverdieping. Vooral aan de onderkant van de muren. Woning onlangs gekocht maar we merken problemen al maanden. Woning van 1964.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Schimmel in de slaapkamer in Westende
Graag offertes voor een ventilatiesysteem, wij zitten met een schimmelprobleem in de slaapkamer, in de hoeken bovenaan.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem tegen schimmel (Hamme)
Ik zoek zo een ventilatiesysteem voor in mijn huis. Er is schimmel in de slaap- en badkamer, schimmel. Het bouwjaar van de woning is 1996. Er is standaard niets van ventilatie voorzien.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in de keuken | Edegem
We hebben last van opstijgend vocht in een muur van onze keuken en zouden graag offertes ontvangen voor vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
Limburg
Waterplassen in de kelder (Hasselt)
Ik heb plassen water in de kelder tijdens en na periodes van sterke regenval. Dit is een volwaardige kelder van eind jaren 70. Originele bouw. Liefst s'avonds bellen.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor bovenste verdieping | Lint
We hebben vocht op de bovenste verdiepingen en zoeken hiervoor een ventilatiesysteem. De woning van 1989, maar werd wel geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor badkamer (Heusden-Zolder)
Er komt steeds weer schimmel op het plafond van onze badkamer. Na het douchen wordt nochtans het raam op kiepstand gezet. Op 2 jaar hebben we de schimmel al meermaals verwijderd met een HG product, maar het komt na een paar maanden weer terug. De woning is 8 jaar oud.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor geïsoleerde woning (Zulte)
We gaan onze spouwmuren laten isoleren en nieuwe ramen en deuren plaatsen. Graag hadden we kennis gekregen van de verschillende ventilatiemogelijkheden en -systemen en daarvan een prijs gekregen. We hebben een open bebouwing van de jaren 90.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
vocht in een kelder te zwevegem
Geachte, In iedere hoek van de kelder is een 'caniveau' gemest. In één hoek loopt het grondwater over. Graag zou ik van uw dienst willen gebruik maken, voor een vaststelling. Met vriendelijke groet, Rony Wijckaert.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oudenaarde
Ik doe deze aanvraag in opdracht van mijn moeder voor haar woning. We merken op ongeveer 8 vierkante meter mogelijks vocht bovenaan de gevel (buitenmuren/gevel). Mogelijks 1 te verwijderen schimmel binnenshuis (zolder). Op benedenverdieping geen natte binnenmuren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Koersel
We hebben problemen op zowel de keldermuren als plafond. Problemen van begin van de bouw ; 10 jaar terug. Was eerst onder controle maar nu groter geworden.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kemzeke
Een gevel trekt nogal vocht op vanaf de onderkant. Woning van 1900 maar in de jaren 80 volledige vernieuwd ook de gevels.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Merendree
Vooral in de kelder en onderaan de muren een beetje vocht aan de noordwest kant. Deze problemen reeds 9 jaar aanwezig. De woning is toen aangekocht maar het gebouw is bijna 90 jaar oud.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht in woning in Kluisbergen
Ik woon in een klein huis met een omtrek van 30m. Op verschillende plaatsen is er boven de vloerlijn schimmel. Ik vermoed van opstijgend vocht. Gebouw van bijna 100 jaar oud maar is 15 jaar geleden redelijk vernieuwd geweest.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Schimmelvlekken op de muur achter kleerkast
We hebben schimmelvlekken ontdekt op de muur achter de kleerkast (noordkant). De kamer is op het gelijkvloers. De problemen zijn er zo te zien al enkele jaren. Momenteel is er nog geen ventilatiesysteem in de woning.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in Brugse bel-etage
Enkele muren op het gelijksvloers van mijn bel etage hebben last van opstijgend vocht. Ik ben op zoek naar een snelle en liefst zo goedkoop mogelijke oplossing.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Isolatie zonder ventilatie | Oplossing voor vochtige, vuile lucht?
Wij hebben een woning dewelke is opgeleverd in 2006. Deze woning is zeer goed geïsoleerd volgens de nieuwe normen. Maar men diende in 2006 nog geen ventilatiesysteem te plaatsen. Hierdoor hebben we een probleem net vochtige, vuile lucht in de woning. Dit willen we oplossen.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding | Vocht en schimmel in muren | Oostende
Ik heb last van een vochtprobleem in de slaapkamer (eerste verdiep). Je ziet vochtplekken en schimmel op de muren. Ik gok op slechte ventilatie. Mijn huis is voor 1950 gebouwd.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Zoutafzetting op de muur ondanks behandeling tegen opstijgend vocht
De problemen doen zich voor in mijn gelijkvloers appartement. Twee jaar geleden heb ik de muren reeds ingespoten tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel op het midden van de muur zoutafzetting. Ik heb geen idee waar het vandaan komt.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding | Aanpak tegen vochtige keldermuren
Ik heb een vochtprobleem in de kelder. Vooral de keldermuren zijn vochtig. Ik zoek een vochtbestrijder die dit snel en efficiënt kan aanpakken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Water in de kelder door stijgend grondwater
Het stijgend grondwater zet de kelder onder water en dit moet zo snel mogelijk bestreden worden. Ons huis is volledig onderkelderd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht door problemen met vloerplaat en funderingen
Op het hele gelijkvloers zitten we met opstijgend vocht. Dit komt door problemen met de vloerplaat. Het huis zelf is van 2008, maar is gebouwd op funderingen van een oudere woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vocht in de binnenmuren | Kinrooi
We zitten met vocht in de binnenmuren en ik zoek een vochtbestrijder om dit op te lossen. Het water komt binnen via de buitenmuren, dus ik denk dat het doorslaand vocht is.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in inkomhal te Wijnegem
Ik heb last van vochtproblemen in de inkomhal. Het probleem bevindt zich onderaan de muren. De plinten komen los. De woning is gebouwd in 1987.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor kelderruimte te Landen
Het gaat over de ruimte in de kelder: ongeveer 100 vierkante meter. We hebben ook een vochtprobleem dus we willen het vocht aanpakken maar ook de ventilatie omdat de kelder volledig onder de grond ligt. Het zou een hobbyruimte moeten worden. Het huis is 14 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren | Deurne
Er zijn vochtplekken op de 1e verdieping van een gebouw dat ik verhuur. Er is vocht rond de ramen, normaal is er geen lek. Het pand is van 1977.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor mijn huis te Ichtegem
Er is vocht/ventilatieprobleem in de muren van ons huis. In de gang, komt door veel isolatie, bouwjaar 1970.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Offertes ventilatie systeem D | Overijse
Graag had ik offertes gekregen voor een decentraal ventilatie-unit systeem met warmterecuperatie (Systeem D) voor een slaapkamer (4 x 5 x 2,5 m) in mijn woning gelegen te Overijse. Prijzen indien mogelijk inclusief plaatsing. Ik ben het best per e-mail te bereiken vermits ik meestal in het buitenland vertoef.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Willebroek
Ik heb last van opstijgend vocht aan de muren. Dit is voornamelijk aan de gemeenschappelijke muur. Het probleem bevindt zich onderaan de muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in kelder te Mortsel
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. De woning is gebouwd in 1958. Het is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Niel
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Komt door de vloer/muur naad, precies opstijgend vocht maar ook schimmel. Bouwjaar 1920.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Bierbeek
Er is vocht opstijgend vocht van de kelder in de muren. Ouder huis van voor 1900 gerenoveerd in 1980 geen spouwmuren. +7 lopende meter, geen lekken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Lotenhulle
Ik heb last van vocht onderaan de muren. De woning is al 30 jaar oud. Het probleem bevindt zich op een gelijkvloers.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Oplossing voor schimmelplekken in badkamer en berging?
Ons huis is slecht geventileerd. Momenteel hebben we vooral in de badkamer en de berging last van schimmelplekken, vooral aan het plafond. De problemen zijn er enkele maanden geleden gekomen en wordt steeds groter.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Grondwaterprobleem | Vocht in kelder bij langdurige zware regenval
Bij langdurige zware regenval komt er water in de kelder via de muur. Ik weet niet of het ook via de vloer komt. Het is begonnen In december. Het heeft veel geregend en de zon heeft weinig geschenen. Toen hebben we de kelder regelmatig leeggepompt en na 4 of 5 weken begon hij weer uit te drogen. Sinds vorig weekend begint er weer water in te komen. Het is zeker een grondwaterprobleem, geen lek.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Vochtige muren in garage (Zwalm)
Ik heb last van vocht in de muren van de garage. De garage bevindt zich naast kelder. De woning is gebouwd in de jaren 60. De muren zijn gecementeerd en er zitten barsten in.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht | Villa in Brasschaat
We zitten met opstijgend vocht in ons kantoor. Het is eigenlijk een villa die gebruikt wordt als kantoor. Het vochtprobleem is al jaren aanwezig, maar we willen het definitief oplossen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor gevel van woning in Melle
Vochtbestrijding voor een gevel. Vooral problemen aan de bovenkant van de gevel.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Muren injecteren in Dendermonde
We hebben vochtige muren door laterale waterindringing. Volgens een expert zal het injecteren van de muren een oplossing bieden. We zoeken iemand om deze werken uit te voeren. De woning is van de jaren 50.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmel in de slaapkamer | ventilatiesysteem gezocht
Er is sprake van schimmelvorming in de slaapkamer. Het dak werd enkele jaren geleden geïsoleerd en de gevel werd behandeld. Dit is een appartement op de bovenste verdieping. Het gebouw is van de jaren 30, maar werd volledig gerenoveerd. Dit is een steeds terugkerend probleem.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor appartementsgebouw te Deurne
Voor in een appartement dat ik verhuur is dit nodig. Daar is condens aanwezig en plekken op de muren. Bouwjaar +30 jaar zeker.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor badkamer van huis te Deurne
Ik zoek een systeem om mijn badkamer te ventileren. Ventilator of beter systeem.
In de badkamer is er schimmelvorming, rijhuis van voor 1960.
Ventilatiesysteem
Limburg
Aanvraag Ventilatiesysteem te Bree
We hadden graag offertes voor een ventilatiesysteem ten gevolge van een vochtprobleem op 2 plaatsen binnen de woning.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem | Condensatie in badkamer | Boom
Ons huis is moeilijk te ventileren en bijgevolg hebben we een probleem met condensatie in de badkamer. We zoeken een offerte voor een ventilatiesysteem. De woning is van 1954, maar werd drie jaar terug volledig verbouwd.
Vochtbestrijding (recente leads) 1 | Vochtbestrijding (recente leads) 2 | Vochtbestrijding (recente leads) 3 | Vochtbestrijding (recente leads) 4 | Vochtbestrijding (recente leads) 5 | Vochtbestrijding (recente leads) 6 | Vochtbestrijding (recente leads) 7 | Vochtbestrijding (recente leads) 8 | Vochtbestrijding (recente leads) 9 | Vochtbestrijding (recente leads) 10 |