De voordelen van vochtbestrijding

  • Meer comfort
  • Gezonder leven
  • Waardeverhoging van uw huis

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te Kalmthout
Er is vocht in de muren van ons huis op het gelijkvloers.
Er is schimmel te zien op de muren en er is ook opstijgend vocht. We hebben geen lek. Het gaat om een pand dat gerenoveerd werd in 2001.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in een woning in Mol
Ik heb last opstijgend vocht. Als het regent staat heel de kelder onder water. Ik zou dit graag opgelost hebben. Het gaat om 3 verschillende ruimtes. De problemen zijn aanwezig sinds twee jaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Natte kelder in Ronse
Er is water op de grond in de kelder. De muren en het plafond zijn ook nat. Dit probleem is er al lang, maar het water droogde tot nu toe altijd op. Dat is niet meer het geval. Ik weet niet wat dit probleem veroorzaakt.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de kelder en muren | Heverlee
In de woonkamer: aan één kant onderaan tegen de plinten aan, oorzaak is onduidelijk.
In de keuken: aan één kant onderaan tegen de plinten aan en aan de andere kant bovenaan.
In de kelder: een aantal plekken die vochtig worden bij veel regenval
In de gang aan de brievenbus.
Het huis is van 1959.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in appartement te Melsbroek
We hebben last van vocht op ons gelijkvloers appartement. De binnenmuren zijn vochtig, maar het is geen opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in de kelder | Edegem
Er sijpelt water in onze kelder via de keldermuur. Onze woning is gebouwd in 1974. Het is een vrijstaande woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Natte kelder bij regen in Wingene
Het probleem komt enkel voor bij hevige regenval, dus waarschijnlijk gaat het over het grondwaterniveau dat te hoog staat. De mazouttank staat ook in de kelder. Zou het plaatsen van een grondwaterpomp een oplossing kunnen zijn? Ons huis is van rond 1940.
Vochtbestrijding
Limburg
Condens op de ramen in Herk-de-stad
Iedere winter zijn de slaapkamerramen kletsnat wat helaas ook voor schimmel zorgt. Ons huis is van de jaren 90 en is nog niet na-geïsoleerd. We hebben deze problemen al verschillende winters.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Water op de keldervloer | Melle
Als gevolg van de hevige regenval de voorbije weken, staat er in 2 ruimtes op de kelderverdieping een laag water (van een paar centimeter hoog) op de keldervloer. Vermoedelijk kan het probleem verholpen worden door aan de buitenzijde van de kelder (tussen de buitenzijde van de keldermuur en de oprit) een soort van drainage naar de riolering te voorzien, al staan we ook open voor een andere oplossing.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te Merksem
De kelder heeft een buitendeur langs waar er regenwater naar binnen komt. Onderaan de deur (net binnen in de kelder) is al een pomp geïnstalleerd om het water af te voeren. Toch lijken de muren rond de deur nog last te hebben van vocht. Er zijn wat plekken die vochtig lijken en het plamuursel en de verf komen los. Wij weten niet of dat door vocht veroorzaakt wordt of dat het gewoon oude verf is. We willen de muren in de kelder graag laten controleren zodat we tijdig eventuele problemen kunnen aanpakken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in de kelder en muren te Drongen
Opstijgend vocht buiten en binnenmuren. water in kelder vrijstaande woning werkzaamheden maken deel uit van totaalrenovatie, huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Water in de kelder bij hevige regenval | Sint-Niklaas
Bij hevige regenval komt er in de kelder tegen de straatkant water te staan, en naar boven via een buis die niet is afgedekt.
Graag zouden we willen weten waar het probleem ligt en wat de mogelijke oplossingen zijn.
Kan je een gratis prijsofferte aanbieden, zodat we nadien kunnen beslissen voor de oplossing?
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in kelder bij regen | Overijse
Het lijkt erop alsof op een plek in de kelder water door de muur sijpelt bij veel regen. Ik kan niet zien waar, maar weet wel ongeveer de plaats. De problemen zijn sinds deze winter duidelijk.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding te Zoersel
Eigenaars, opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem in de kelder te Sint-Truiden
Ik zit met vocht in de kelder van mijn pand. Vochtige keldermuur daar, geen lekken, huis van 1988.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in keuken | Brugge
We hebben opstijgend vocht in de keuken (misschien ook doorslagregen). Onze buitenmuur heeft geen spouw en is 8 tot 10 meter lang. Graag offertes voor het injecteren van de muur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
In 2008 heb ik een veranda met nieuwe vloer geplaatst. Tegen deze muur is er nu sinds een jaar opstijgend vocht die vooral de laatste week sterk verergert is geworden. Gelieve te bellen vanaf 11u.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Beervelde
Vooral opstijgend vocht in de veranda. Ervoor was er al condensatievocht. Sinds vorig jaar is grond vocht echt doorgebroken. Renovatie is in 1998.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Offertevergelijk opstijgend vocht muren in huis te Antwerpen
De bezetting komt los door opstijgend vocht ca. 30 cm hoog in een gelijkvloerse kamer (geen onderkeldering). Buitenmuur en muur grenzend aan buur van een rijtjeshuis. Ik kan een foto sturen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Injecteren van de binnenmuren tegen opstijgend vocht in kruipkelder
Wij heb in ons sous-sol appartement in Blankenbergen een probleem van opstijgend vocht via de kruipkelder. We willen graag een offerte voor het injecteren van de binnenmuren.
Vochtbestrijding
Limburg
Opstijgend grondwater in de kelder (Hasselt)
Dagelijks haal ik een 15-tal emmers water uit de kelder. Wanneer alles leeggeschept is, staat het na een aantal uur weer onder water, tussen 5 à 10 cm hoog. Volgens mij is het opkomend grondwater. Het pand is van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Ondergelopen kelder te Geraardsbergen
Mijn kelder is onder gelopen door de vele regenval. De pomp is uitgevallen alsook de elctriciteit in de kleder. we spraken over 1m60 water in de kelder. Een firma werd door de verzekering aangeduid dewelke de kelder leeg pompte. Nu door de overstroming zijn de muren ( pleisterwerk en verf ) beschadigd. Ik kocht een andere pomp aan ( dompelpomp met vlotter ) en het probleem is van de baan. De verzekering gaf me toelating om kelder te laten repareren in zijn oorspronkelijke staat. Mvg
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding kelder | Bekkevoort
Momenteel merken we problemen met vocht in de kelder. Er waren problemen in twee ruimtes. De eerste is reeds behandeld maar de kelder heeft nu sinds de winter last van grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in kelder | Hoboken
Gaat om een appartement op een halfopen woning. Problemen zijn in de kelder: grote plassen grondwater, geen idee waar ze precies vandaan komen.
Ik ben sinds kort de eigenaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren te Oostende
Het vochtprobleem bevindt zich op de gelijkvloers, dat al 6 jaar niet meer bewoond of verwarmd is. Er zit al schimmel op de muren
We hebben het huis recent gekocht en zijn dus op zoek naar een vochtbestrijder om dit op te lossen (liefst uit West-Vlaanderen).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht | Schoonheidsinstituut in Balen
Momenteel hebben we een probleem met opstijgend vocht in ons schoonheidsinstituut. Na renovatiewerken (oktober 2019) merken we vochtproblemen op aan de nieuw gepleisterde muren onderaan op het gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een rijwoning | Kessel-Lo
Dit is voor een rijwoning. We hebben vocht vanaf de onderkant. Binnen in het huis is er twee jaar geleden een brand geweest en is sindsdien werd het volledig gestript. De problemen zijn al jaren aanwezig. De woning zelf is 4 jaar oud.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in de binnenmuren in Heverlee
Wij hebben een vochtprobleem vastgesteld in de gemeenschappelijke muur met onze buurman op een lengte van 10m. Het vocht is aanwezig op het gelijkvloers, in de woonkamer. Kunt u zo snel mogelijk een vochtbestrijder contacteren zodoende dit vochtprobleem te verhelpen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder (Mechelen)
Ik heb vocht in de kelder van mijn recent gekocht huis. Er is schimmel te zien in de kelder, er is geen lek. Het bouwjaar is 1935. (Toegang vanaf 18/01)
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in kelder - Aartselaar
Het gaat om een woning met een kelder van +/-10 m² die sinds de funderingswerken van de naastgelegen bouwwerf last heeft van insijpelend vocht vanuit de vloer. Het is een oude woning(+/-1950) die momenteel bewoond wordt door een huurder. Ik ben op zoek naar een snelle prijsefficiënte oplossing. Een bezoek ter plaatse is mogelijk na afspraak.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem in de kelder te Genk
Er is vocht in de kelder van mijn huis.
Het water komt via de keldermuren binnen. Ik heb het nagekeken en het gaat niet om een lek. Het lijkt eerder grondwater te zijn. Mijn huis is pas in 2017 gezet.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding Ronse: opstijgend vocht in muren
We zitten waarschijnlijk met opstijgend vocht in de keuken. Ik schat ongeveer 3 lopende meter op 80 cm hoog achter de kasten. In de zomer is de muur droog, maar in de winter is hij vochtig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben vooral onderaan de muren last van vocht. We hebben de woning nu twee jaar en problemen reeds een jaar merkbaar. Vooral bij koud en nat weer en vooral op de buitenmuren.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de badkamer | Zingem
Ik heb last van vochtproblemen in de badkamer. De badkamer bevindt zich op de gelijkvloers, maar het probleem zit overal op de muur. Het zijn donkere plekken die ik telkens wegveeg, maar steeds terugkomen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding muur in Rijkevorsel
We hebben een gevel van ongeveer 100 m² (10 m breed, 10 m hoog). Het gaat om anderhalve steense muur met Kempische baksteen.
Er is een vochtprobleem: de binnenmuren voelen klammig aan en er zijn zichtbare natte plekken op buitenmuur.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding Gistel: opstijgend vocht?
Wij hebben problemen op het gelijkvloers. De woning is twee jaar gelden gekocht en we hebben vochtplekken opgemerkt bij het weghalen van het behang. Ik zoek nu enkele (West-Vlaamse) vochtbestrijders om dit op te lossen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Beersel
We hebben problemen met ventilatie en schimmelvorming, vooral in de slaapkamer, de badkamer, in de kelder en op onderste verdiepingen. We hebben de woning vorig jaar aangekocht.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Merelbeke
Eén van mijn buitenmuren is poreus en ik vermoed dat het water naar beneden loopt, zich daar ophoopt en zo doordringt in de binnenmuur. De problemen zijn vooral onderaan aanwezig. Het gaat om een recente gekochte woning en de problemen werden opgemerkt bij de verbouwing. Kan u langskomen om de nodige werken te bekijken?
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtproblemen in kelder | Hasselt
Ik heb last van vochtproblemen in de zijgevel was de woning. Het zit onderaan de muren en het pleisterwerk komt van de muren af. Er is een kelder aanwezig. De woning is gebouwd in 1965.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in kelder en keuken
Ik kocht mijn huis in 2017. De kelder is al een tijdje vochtig (vroeger was er een pomp maar die werkt niet meer) en dit voornamelijk als het veel geregend heeft. Ik vrees dat het opstijgt naar mijn keuken (slechte geur in de keuken). Ik vermoed dat er scheurtjes zijn in de muren en ook is er geen verluchting doordat er tegen mijn huis werd gebouwd. Hopelijk kan u mij hierbij helpen? Alvast bedankt!
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een kelder in Dilbeek
Ik heb vooral problemen met vocht achteraan de keldermuur. Het probleem is reeds een jaar aanwezig, vooral bij fel regenweer. De woning is van de jaren 90.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in binnenmuren te Gent
Ik heb een vochtige binnenmuur van mijn pand. Het gaat over 3 lopende meter, zeker geen lek we denken eerder aan opstijgend vocht. Het is een huis dat in de jaren 70 is gebouwd.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Schimmel en plekken onderkant binnenmuur oude woning
Wij hebben last van vochtproblemen onderaan de binnenmuur. Dit is een oude woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Antwerpen
Eigenaars, vocht op gelijkvloerse verdieping, veel vocht aan de plinten en erboven (voelt ook zeer vochtig aan en schimmel is zichtbaar).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te Reet
Er is vocht in de muren van mijn pand, telkens in de gelijkvloerse verdieping.
Geen lek normaal, lijkt eerder opstijgend vocht in de hoek(bijbouw), huis van 1977.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in buitenmuur aan terras (bij crepie)
Buitenmuren aan terras vertonen vochtproblemen -> crepie die langzaam loskomt aan de tegels. Opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtschade onderste helft binnenmuur
Eigenaars, vocht in de binnenmuur, onderaan vooral (halve meter tot 75cm hoogte).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht op gelijkvloers, geen lek
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Geen lek (dat is nagekeken), lijkt opstijgend vocht in de keuken, huis van 1996. Contacteer mij liefst in de namiddag.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren te Kortrijk
We hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). In de slaapkamer op 1 plaats, geen lekken, bouwjaar is 1977.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtige muren op gelijkvloers
Ik heb vocht in de muren van mijn pand (gelijkvloers). Opstijgend vocht is daar, geen lek, rijhuis van +40 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Merksem
Eigenaars, vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Condens in slaapkamer | Mol
's Nachts worden de vloer en muur vochtig in de slaapkamer van ons appartement. Vooral in de winter als er grote temperatuurverschillen zijn, komt dit voor. Waarschijnlijk zitten we dus met een condensprobleem. Het gebouw is ongeveer 20 jaar oud.
Vochtbestrijding
Brussel
Zwarte schimmelvlekken in 4 appartementen in Sint-Pieters-Woluwe
Wij hebben vochtproblemen in 4 appartementen. Het betreft vochtige muren met zwarte schimmelvlekken aan de voorgevel en in twee appartementen ook aan de achtergevel. De problemen zijn er dus op de 1ste, 2de, 3de en 4de verdieping.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Balen
Beste, Wij zijn op zoek naar een firma die advies kan geven en een oplossing kan bieden voor de vochtproblemen die wij hebben in de kelder van de refter op één van onze scholen . Zijn wij hiervoor bij jullie aan het juiste adres? Is het mogelijk om is ter plaatse af te spreken en aansluitend offerte te maken. Problemen zijn reeds jaren aanwezig. Vooral aan de vloer en onderkant van de muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in kelder in Antwerpen
Er is vocht aanwezig in de kelder tussen de voerplaat en de muur. De klimnaad is niet waterdicht waardoor er plasvorming is in de kelder. Het huis is een vrijstaand woning van 7 jaar oud. Ik ben de eigenaar van het huis.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Vilvoorde
Naast het raam langs de straatkant zijn er aan weerskanten van het raam vochtvlekken, zo'n meter boven de grond. De vlekken bevinden zich naast de onderkant van het raam. Ze zijn zo'n 30, 40 cm breed en versmallen naarmate ze verder van het raam lopen. Een derde vlek bevindt zich op de binnenmuur tussen de woonkamer en de gang, die loodrecht op de buitenmuur staat. De vlek is vertrokken vanaf de straatkant, bevindt zich zo'n 10, 20, 30 cm boven de plint en loopt ongeveer 1 m over de muur. Omdat de bakstenen van de buitenmuur nogal verweerd zijn, denk ik dat het water door de muur komt. Maar hoe het vocht in de binnenmuur geraakt is voor mij een raadsel. Problemen reeds 4 jaar aanwezig. Woning zal ruw geschat gebouwd in 1930-1940.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in buitenmuur behandelen in Antwerpen
We hebben recent een dakappartement gekocht. Tijdens de renovatiewerken hebben we een vochtige buitenmuur ontdekt die aan de binnenkant met gyproc en isolatie gerenoveerd was. De bezetting achter de gyproc kwam van zelf los. Het dak is 2 jaar geleden geïsoleerd geweest. De voegen tussen de bakstenen aan de binnenkant zijn wat bruinig van kleur geworden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te Mortsel
In onze kelder is er een put waar grondwater in komt. Daar staat een dompelpomp in opgesteld. De vorige eigenaars zeiden ons dat de put eigenlijk nooit overstroomt. Wij wonen hier nu bijna 2 weken en bij ons is dat nu al wel enkele keren gebeurd. Wij zijn daarom opzoek naar een oplossing zodat niet telkens onze hele kelder onderloopt (staanplaats voor wasmachine, droogkast, verwarming,…). Het lijkt ons ook dat er één vochtige muur is (?) We kennen nog mensen met die probleem en die spraken over een "waterkast" rond die put te bouwen? Zodat de dompelpomp zelf zijn werk kan doen en het water niet in de gehele kelder loopt maar enkel in de "waterkast" zelf. Huis van rond 1920-30.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtproblemen in living in Mechelen
Problemen in een rijwoning, vooral het plafond in de living. Zwarte vlekken en ook structuur van de gyproc komt erdoor. Woning van 1952 en is al volledig geïsoleerd en gerenoveerd geweest. Problemen zijn er reeds enkele jaren. Vooral bij winterweer zijn de vochtproblemen op te merken.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding opstijgend vocht in Maaseik
In 2015 hebben wij een huis gekocht dat we hebben gerenoveerd. We hebben nu aan de buitenzijde sporen van opstijgend vocht opgemerkt. Aan de binnenzijde is hier op dit moment gelukkig nog niets van te merken! Op de plaats waar de vochtwering onderbroken is, is er meer vocht op te merken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te Kontich
Wij hebben een huis gekocht met een waterdichte kelder. Nu na 8 jaar hebben we vocht aan de aansluitnaden in deze kelder. Het huis werd rond de jaren '60 gebouwd.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We merken vooral problemen vooral aan de buitenkant van de gevels. Dit is een berging tegen het terras. Deze staat op een helling . Waar de berging tegen de helling komt is er een probleem met vocht. Ook in de berging vochtplekken, die we reeds behandeld hebben. Langs de binnenkant komt vocht minder door maar vooral aan de buitenkant los. Woning een jaar geleden gekocht en toen reeds probleem opgemerkt. We zouden dit jaar nog problemen verhelpen. Omdat we de gevel nog wensen te schilderen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Kelder volledig droog krijgen ondanks hoog grondwaterpeil
De kelder (160cm bij 395cm) kampt met stilstaand water en met condensvorming aan het kelderplafond. We wonen vlak bij de Nete, waardoor het grondwaterpeil constant relatief hoog staat. De kelder leegpompen helpt niet, het water stijgt altijd opnieuw tot enkele centimeters stilstaand water. We willen de ruimte volledig droog krijgen om te gebruiken voor stockage. De woning dateert origineel uit 1952 en de kelder is nadien vermoedelijk nooit aangepakt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem oplossen in gerenoveerde woning uit 1850
We hebben op 2 plaatsen beneden aan de muur op de gelijkvloerse verdieping en op andere plaats aan de ramen last van vocht. Ook in de gemeenschappelijke muur met de buren zijn er wat vochtplekken. Graag een analyse ter plaatse.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Bestrijding opstijgend vocht op de gelijkvloers
Beste, Onlangs merkte ik vochtplekken die tevoorschijn kwamen op het gelijksvloers. Ik neem aan dat de oorzaak hiervan opstijgend vocht is, maar ik zou graag een vochtexpert willen laten langskomen op een vochtdiagnose te laten uitvoeren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in slaapkamer aan de buitenmuur
Ons huis heeft een kelder, de helft staat op tuinhoogte, het hele huis is onderkelderd. In de slaapkamer hebben we aan de kant van de tuin last van vocht. De slaapkamer is op de gelijkvloers en het vochtprobleem is enkel zichtbaar aan de onderkant van de buitenmuur, we denken dus aan opstijgend vocht. Liefst zo snel mogelijk contact opnemen want mijn echtgenoot heeft ALS
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem op gelijkvloers
Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer gelijkvloers: schimmel op de muur vanaf de grond tot 40cm hoogte. enkel in de slaapkamer in de buitenmmur. Er staat een schuur naast het huis langs die muur
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtproblemen in een huurhuis door insijpelend regenwater
Wij verhuren een huis en daar hebben de huurder last van vocht. Ik ben dit gaan bekijken en het vochtprobleem is vooral aan de buitenmuur aan de regenkant. Ik vermoed dat de gevel dus vocht opzuigt en zo binnen vochtproblemen veroorzaakt, kan ook opstijgend vocht zijn. Graag een expert ter plaatse voor advies.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in de gang van oude woning
In de inkomhal van de woning onderaan de muur hebben we last van vocht. Dit is geen nieuw probleem. Bij het bouwen van de woning in 1960 is er roofing in de muur gestoken, maar deze laag zit te hoog waardoor het vocht toch een weg naar binnen baant. Ik heb wel al een product ingegoten. We hebben de vloer daar wel al gerenoveerd, maar er blijft vocht door komen, gaat over een lengte van ongeveer 4 meter.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Eigenaars, vocht in de kelder, water in de kelder (wij hebben dit leeggepompt maar dit is een wederkerend probleem).
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de kelder te Overijse
Ik heb vocht in de kelder van mijn zoon zijn huis.
Opstijgend water in de kelder, vochtige keldermuren, geen lekkage.
Bouwjaar voor 1940.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostende
We merken vocht op het gelijkvloers aan de muur vooral aan de onderkant. Ongeveer een jaar problemen. Gebouw van zo'n 100 jaar oud. Originele bouw.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een geïsoleerde woning in Aalst
We zoeken een ventilatiesysteem voor een halfopen woning. Onderaan in de woonkamer merken we vocht en condensatie op. De woning is van de jaren 60 en werd recent geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor studentenstudio | Hasselt
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een studentenstudio. Op het gelijkvloers, voor de badkamer (daar is schimmel). Bouwjaar vóór 1995.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor appartementsblok in Antwerpen
Graag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij verhuren een appartementsblok met 20 appartementen in Borgerhout, waarin de meeste appartementen een vochtprobleem hebben.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondvocht in een kelder, rijwoning te Schoten
We hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Oostende
Ik zit met vocht in de kelder van mijn herenhuis. In kelder komt er water binnen via een muur waar er aan de andere kant een tuin is, er is geen lek normaal. De kelderoppervlakte bedraag 8 m², bouwjaar 1901.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Kelder waterdicht maken
Ik ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Verf komt van de muur | vocht in Houthalen
We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Ventilatiesysteem
Limburg
Koudebruggen in de slaapkamers in Zonhoven
Door een aantal vermoedelijke koudebruggen heb ik in twee slaapkamers aan de oostkant af en toe vocht in de hoeken tot op 150 cm van de grond. Dit is een gesloten bebouwing van 2007 die verhuurd wordt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in volwaardige kelder in Oud-Turnhout
We hebben last van insijpeling in de kelder. Dit is een volwaardige kelder. De problemen zijn twee jaar aanwezig, sinds de renovatie van de woning. Maar het gebouw zelf is van 1956.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Last van vocht in de kelder | Hamme
Ik heb last van vocht in de kelder en vraag me af hoeveel een kelderdichting kost. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in de jaren 30.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in de keuken | Edegem
We hebben last van opstijgend vocht in een muur van onze keuken en zouden graag offertes ontvangen voor vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
Limburg
Waterplassen in de kelder (Hasselt)
Ik heb plassen water in de kelder tijdens en na periodes van sterke regenval. Dit is een volwaardige kelder van eind jaren 70. Originele bouw. Liefst s'avonds bellen.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor badkamer (Heusden-Zolder)
Er komt steeds weer schimmel op het plafond van onze badkamer. Na het douchen wordt nochtans het raam op kiepstand gezet. Op 2 jaar hebben we de schimmel al meermaals verwijderd met een HG product, maar het komt na een paar maanden weer terug. De woning is 8 jaar oud.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kemzeke
Een gevel trekt nogal vocht op vanaf de onderkant. Woning van 1900 maar in de jaren 80 volledige vernieuwd ook de gevels.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht in Brugse bel-etage
Enkele muren op het gelijksvloers van mijn bel etage hebben last van opstijgend vocht. Ik ben op zoek naar een snelle en liefst zo goedkoop mogelijke oplossing.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Water in de kelder door stijgend grondwater
Het stijgend grondwater zet de kelder onder water en dit moet zo snel mogelijk bestreden worden. Ons huis is volledig onderkelderd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in inkomhal te Wijnegem
Ik heb last van vochtproblemen in de inkomhal. Het probleem bevindt zich onderaan de muren. De plinten komen los. De woning is gebouwd in 1987.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor kelderruimte te Landen
Het gaat over de ruimte in de kelder: ongeveer 100 vierkante meter. We hebben ook een vochtprobleem dus we willen het vocht aanpakken maar ook de ventilatie omdat de kelder volledig onder de grond ligt. Het zou een hobbyruimte moeten worden. Het huis is 14 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren | Deurne
Er zijn vochtplekken op de 1e verdieping van een gebouw dat ik verhuur. Er is vocht rond de ramen, normaal is er geen lek. Het pand is van 1977.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Willebroek
Ik heb last van opstijgend vocht aan de muren. Dit is voornamelijk aan de gemeenschappelijke muur. Het probleem bevindt zich onderaan de muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Niel
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Komt door de vloer/muur naad, precies opstijgend vocht maar ook schimmel. Bouwjaar 1920.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Grondwaterprobleem | Vocht in kelder bij langdurige zware regenval
Bij langdurige zware regenval komt er water in de kelder via de muur. Ik weet niet of het ook via de vloer komt. Het is begonnen In december. Het heeft veel geregend en de zon heeft weinig geschenen. Toen hebben we de kelder regelmatig leeggepompt en na 4 of 5 weken begon hij weer uit te drogen. Sinds vorig weekend begint er weer water in te komen. Het is zeker een grondwaterprobleem, geen lek.
Opstijgend vocht behandeling
Oost-Vlaanderen
Vochtige muren in garage (Zwalm)
Ik heb last van vocht in de muren van de garage. De garage bevindt zich naast kelder. De woning is gebouwd in de jaren 60. De muren zijn gecementeerd en er zitten barsten in.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht | Villa in Brasschaat
We zitten met opstijgend vocht in ons kantoor. Het is eigenlijk een villa die gebruikt wordt als kantoor. Het vochtprobleem is al jaren aanwezig, maar we willen het definitief oplossen.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor appartementsgebouw te Deurne
Voor in een appartement dat ik verhuur is dit nodig. Daar is condens aanwezig en plekken op de muren. Bouwjaar +30 jaar zeker.
Vochtbestrijding (recente leads) 1 | Vochtbestrijding (recente leads) 2 | Vochtbestrijding (recente leads) 3 | Vochtbestrijding (recente leads) 4 | Vochtbestrijding (recente leads) 5 | Vochtbestrijding (recente leads) 6 | Vochtbestrijding (recente leads) 7 | Vochtbestrijding (recente leads) 8 | Vochtbestrijding (recente leads) 9 |