Vind een specialist in beveiliging

  • Deskundig advies
  • Veiligheidsgevoel
  • Schrik dieven af

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Herent
Nieuwbouwhuis (project Denblok uitgevoerd door Kwadraat) waarbij bekabeling voor alarmsysteem en rookmelders reeds is aangebracht. Ben op zoek naar eenvoudig maar degelijke alarm- en (gekoppeld) rookmeldingssysteem. Woning opgeleverd begin maart. Systeem voor enkel binnenbewaking.
Camerabewaking
Brussel
Alarmsysteem voor een appartement in Brussel
Wij wonen in een appartement dat deel uitmaakt van een groot appartementencomplex in centrum brussel. We bevinden ons op het eerste verdiep. Het is een drie kamer appartement van ongeveer 180 vierkante meter. In elk van de drie kamers is er een groot raam en er zijn vijf ramen in de woonkamer.
Liefst een draadloos systeem. Het pand is van 2019.
Wat zou de prijs zijn om ons appartement te beveiligen?
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Tielt
Ik had graag een bekabeld alarmsysteem geïnstalleerd waarop de branddetectie kan aangesloten worden. Dit is voor een halfopen woning. Enkel binnenbewaking. Er is deels bekabeling voorzien.
Camerabewaking
Limburg
Alarmsysteem met smartphone applicatie voor een pand in Genk
Graag offerte voor 1 tot 3 buitencamera's rond het huis (vlak dak) draadloos, indien mogelijk solar-energie of lang-levende accus, met opname bij beweging, te bekijken via SmartPhone - + installatie. Pand van jaren 70.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor rijwoning
Dit is voor een rijwoning. Ik vermoed enkel binnenbeveiliging. Toegang enkel langs voor en achter. Graag ook een camerabeveiliging. Woning nog in afwerking. Opties voor bedrading en draadloos staan nog open.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem en camera's op gelijkvloers | Tielt-Winge
We wensen 5 camera's en de recorder van het alarmsysteem van ons huis te vervangen. De camera's bevinden zich op het gelijkvloers en de bekabeling is dus reeds aanwezig. Het belangrijkst voor ons is een duidelijke registratie, zowel overdag als 's nachts.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking en alarmsysteem voor nieuwbouw in Lubbeek
Wij starten dit jaar met de bouw van onze woning voorzien voor 2020. Wij zouden graag een alarmsysteem plaatsen gekoppeld aan een aantal camera's aan de buitenzijde van de woning.
Camerabewaking
Antwerpen
Woning beveiligen met alarmsysteem
Wij zijn op zoek naar een alarmsysteem om te plaatsen in ons huis. We zouden hiervoor graag offertes willen laten opstellen om te vergelijken. Is het mogelijk om eens een afspraak te maken en iemand te laten langskomen om alles te bekijken en bespreken? Graag enkel een klassiek systeem.
Camerabewaking
Antwerpen
Inbraakbeveiliging voor chirolokalen in Willebroek
In onze chirolokalen is de laatste tijd enkele malen ingebroken geweest. We zijn vrijblijvend op zoek naar een alarmsysteem dat via een sim-kaart werkt en waarmee enkele personen per sms verwittigd zouden worden wanneer het alarm afgaat. Het is niet nodig om een sms te ontvangen wanneer iemand in het lokaal komt en het alarm op voorhand uitzet met de code of een badge.
Camerabewaking
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Hamont-Achel
Alarm systeem voor inbraak beveiliging met en zonder melding aan meldkamer. Opties voor draadloos en met bedrading staat open en ik wens de beide opties te bekijken. Maandag niet beschikbaar, andere dagen altijd.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabeveiliging voor een manege in Geel
We zijn op zoek naar draadloze camerabewaking. Dit is voor een manege. Camera's zowel binnen als buiten. Momenteel hebben we niets van beveiliging voorzien.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking te Noorderwijk | Offertes
Graag camerabewaking vooraan (parking, ingang en poort) en achteraan het huis met de mogelijkheid om de beelden te bekijken op een iPhone. Wij hebben reeds een alarmsysteem, maar wij wensen nu een bewakingssysteem met camera's, dit mag met bedrading.
Camerabewaking
Limburg
Camerabeveiliging voor een woning in Genk
Ik zou graag 2 buitencamera's willen plaatsen (voor mijn huis en achter het huis) een ook een extra binnencamera in de woonkamer. Zou daar graag even een offerte van willen laten berekenen (incl. plaatsing)
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmsysteem voor de regio Lommel
Voor mijn huis wens ik een alarmsysteem. Welk type is nog open, bewoonbare opp. 165m², vrijstaand huis van 1979, liefst draadloos te werken.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Kruishoutem
Vrijstaande woning. Ik zoek een systeem voor zowel binnenbewaking als buitenbewaking. Graag zowel de opties open voor zowel camera als sensoren. Liefst draadloos.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Wilrijk
Voor mijn woning wil ik een alarmsysteem. Rijhuis van 1962, welk systeem weet ik nog niet, binnen zijn er kabels. Grondopp. +80m², bezoek op afspraak.