Voordelen van kantooruitrusting:

  • Efficiënter werken
  • Snellere administratie
  • Kosten besparen

Ik wil mijn kantoor uitrusten met...

Gratis offertes binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Frankeermachine
Antwerpen
Huren / aankopen frankeermachine voor in Antwerpen
Wenst huur -en aankoopoffertes voor een frankeermachine. Heeft momenteel geen frankeermachine. Het zou voor hoofdzakelijk binnenlandse post zijn die bestaat uit gewone - en aangetekende brieven.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf
Alleen per mail contact graag huur offertes per maand +/- 2000 post BE en NL normale brieven
Kopieermachines
Antwerpen
Multifuntionele printer gezocht te Geel
Graag huur- en aankoopoffertes voor een kopieermachine. Nu hebben wij een toestel van Canon. Graag iets met bekabeling, opties die wij nodig hebben zijn printen, kopiëren, scannen, de printer moet op het netwerk kunnen (er moeten users op kunnen worden gezet), kleur (+/- 4000 pagina's) en zwart-wit (+/- 1000 pagina's), graag ook optie A3.
Multifunctionele printer
Antwerpen
Multifunctionele printer voor een bedrijf in Wuustwezel
Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een multifunctionele printer die verbinding kan maken met twee verschillende computers. Printen, scannen en faxen. Ter vervanging van defecte.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een groothandel in Sint-Eloois-Winkel
Dit is voor een groothandel. Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een alleenstaand toestel, om prijzen te vergelijken.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf
Graag ontvang ik huur- en aankoopoffertes voor een frankeermachine, voornamelijk voor binnenlandse post (20% buitenlands). Het gaat om normale post en aangetekende brieven.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een restaurant in Nevele
Voor ons restaurant zoeken we een kopieermachine voor rekeningen, maar vooral voor menukaarten. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine te Aartselaar
Ik zoek een frankeermachine voor mijn bedrijf. Wij versturen 1800 brieven op maandbasis.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor bouwbedrijf
Wij zoeken een toestel voor meerdere bureaus. De kopieermachine moet ook A3 kunnen printen en kopiëren. Dit is voor een werf van drie jaar. Zowel huren als kopen van een kopieermachine willen we overwegen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine te Antwerpen
Ik wens offertes voor een frankeermachine. Dagelijks zenden wij ongeveer 10 brieven uit.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine te Erembodegem
Ik zou graag offertes vergelijken voor een kopieermachine voor mijn bedrijf. Ik maak ongeveer 1000 afdrukken per dag, voornamelijk in zwart/wit.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor onze zaak (Waregem)
Voor in ons bedrijf zoeken we een ander printtoestel. We gebruiken momenteel een Canon met 5 lades, A4 en A3, kleur, recto-verso en fax. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctionele kopieermachine huren (Hoboken)
Ik zoek een offerte voor de huur van een multifunctioneel toestel (printen, scannen en kopiëren). Ik schat voor zo'n 2000 afdrukken per maand. Nu hebben we een aangekochte printer maar we zoeken dus multifunctioneel toestel.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctioneel kopieermachine voor een bedrijf in Wilrijk, Antwerpen
We zoeken een toestel voor kopiëren , printen en scannen. Alleenstaand toestel dat met verschillende computers. Graag een huur of leasing offerte. Nu een aangekocht toestel dat we wensen te vervangen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek naar een prijsvergelijking voor enkel kopieermachine. 50-100 kopies per dag. kopieren printen faxen en scannen. Graag een huurofferte.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachines vergelijken | Bedrijf te Neeroeteren
We zoeken een offerte voor een frankeermachine voor ons bedrijf. Nu hebben we een Francotyp-Postalia, maar we zouden graag eens vergelijken.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Multifunctionele printer voor een zaak in Leuven
Wij zijn op zoek naar een nieuwe multifunctionale printer voor ons bedrijf. Vooral A3, kleur, recto-verso Misschien ook een onderhoudscontract. Aankoop/leasen kan beide in de offerte.
Frankeermachine
Andere regio's
Frankeermachine te Harelbeke
Ik zoek een frankeermachine voor mijn zaak. Ik stuur per week 150 brieven uit.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine topfeeder vervangen
Graag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine van TopFeeder, wij wensen enkel de optie "kopiëren", mag een vast toestel zijn (met bedrading).
Omslagvulmachine
Antwerpen
Omslagvulmachine voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een omslagvulmachine voor het kunnen klaarmaken van facturen die aan de kinderen van de school worden meegegeven. Dit is voor ongeveer 500 omslagen per maand. Wij hebben geen frankeermachine nodig want facturen worden aan kinderen zelf meegegeven.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Offerte kopieermachine: kopiëren en scannen
Graag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine, graag kopiëren en scannen, graag met bedrading.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een koffiebranderij in Kruibeke
Voor onze koffiebranderij zoeken we een kopieermachine voor de paperassen. We hebben twee computers die connectie moeten kunnen maken. Momenteel gebruiken we een professioneel tafelmodel maar deze voldoet niet en we hebben vaak problemen met de inkt. Graag zowel een offerte voor huur als een aankoopofferte met als functies scannen, kopiëren en printen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf te Balen
Ik zoek een offerte voor een kopieermachine voor mijn bedrijf. Ik maak wekelijks ongeveer 100 afdrukken, voornamelijk in kleur.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Zandhoven
Graag zowel een offerte voor huur of aankoop. We zoeken een offerte voor een vrijstaand toestel dat met verschillende toestellen connectie kan maken.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Nieuwe kopieermachine wegens verhuis | Brugge
We zoeken een nieuwe multifunctionele kopieermachine, omdat we verhuizen. Aankoop- of leasingoffertes mogen allebei. We hebben geen fax nodig, maar wel een goede printer (kleur, recto-verso, meerdere lades) en graag ook een nietfunctie.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een kledingzaal in schilde
Ik zoek een offerte voor een een kopieermachine voor in een kledingwinkel aan te sluiten aan de computer. Liefst een aankoopofferte.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Huur of aankoop kopieermachines voor bedrijf in Waregem
Ik zou graag offertes vergelijken voor het huren of kopen van kopieermachines. We hebben al een kopieermachine, maar zouden prijzen willen vergelijken. We zoeken 2 toestellen waarop we ons kunnen aanmelden met een token en die geschikt zijn voor +/- 10.000 pagina's in zwart-wit en kleur. Dit mag met bedrading of draadloos.
Kopieermachines
Brussel
Machine multifonctions pour entreprise à Bruxelles 1000
Devis pour une machine multifonctions pour notre entreprise à Bruxelles. Pourriez vous nous remettre une offre de prix afin que nous puissions l'examiner? N'hésitez pas à nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor zowel brieven als een groot aandeel aangetekende brieven. Vooral in België actief. Graag zowel een huur als aankoop offerte.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieerapparaat voor orthodoxe kerk
VZW voor orthodoxe kerk. We hebben momenteel canon pc 760, die draait 20 jaar. Voor de boekhouding moeten we kosten maken. We hebben momenteel 2 toners liggen van een canon E20. We zoeken enkel een kopieerapparaat. ongeveer 100 kopies per maand
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Lier
Prijsvergelijking met huidige leverancier . Dit is vooral voor gewone brieven en een groot aandeel aangetekend brieven. Af en toe ook buitenlandse post , in theorie over de hele wereld. Graag zo snel mogelijk een offerte, dit is voor een af te werken product. Graag een vergelijking ook tussen aankoop en huur.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Oosterzele
Momenteel huren wij een toestel. We zoeken nu een vergelijkbaar toestel. Dit is een vrijstaand model die connectie kan maken met alle computers, usb, 4 lades. Printen, scannen naar mail en kopie, kopiëren en faxen. Ook a4 en a3. Graag een huurofferte.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Paal
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine, wij gebruiken nog geen kopieermachine, dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn, dit mag draadloss of met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn kopiëren/scannen en wij wensen graag een toestel dat online kan werken.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint Andries
We zoeken een offerte voor een frankeermachine voor gewone brieven. Dit zijn zo'n 50 stuks per maand. Ene maand wat meer als andere. Enkel binneland. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Borgerhout
We zoeken een nieuw toestel voor onze VZW. Ook scannen, meerdere lade's, geen kleur. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Gent
Graag had ik een offerte verkregen voor een toestel dat met verschillende computers connectie kan aanmaken. Bij voorkeur een aankoopofferte. Toestel moet kunnen kopiëren, printen en scannen. Voldoende met enkel a4 en een papierlade.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine te Schoten
Dit is voor een multifunctionele toestel. Er worden dagelijks meer dan 250 afdrukken gemaakt. Het gaat om zowel zwart/wit als kleur.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Alken
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine, dit mogen huur en aankoopoffertes zijn, wij gebruiken reeds een kopieermachine en wensen prijzen te vergelijken, dit mag een toestel zijn met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn printen in A3 en A4 alsook de mogelijkheid het toestel aan een PC aan te sluiten om via de PC te kunnen printen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Lier
Ik zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel dat connectie moet maken met een 25-tal computers op een kantoor. Dit is voor een kantoor te starten in de eerste maanden van 2018.
Kopieermachines
Brussel
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Brussel
We hebben reeds een offerte van Konica Minolta, voor een huur van bizhub C368. Ze hebben hen berekening gebaseerd op (4000 ZW+ 2000 kleur) in contract met huur + 1951 extra kleur. Meerdere lade's, we doen een vergelijking.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Izegem
Dit is een bedrijf dat we recent hebben overgenomen en hebben nu sterk verouderd is. We hebben momenteel drie oudere toestellen dat ik wens te vervangen door een multifunctioneel toestel. Fax, printen , scannen en kopiëren alsook kunnen werken op a3 en a4 en verschillende netwerkconnecties met minimaal twee pc's. Voorkeur voor een aankoopofferte;
Omslagvulmachine
Antwerpen
Omslagvulmachine voor een bedrijf in Antwerpen
Omslagvulmachine voor groot verbruik. A4 formaat. Enkele België. Graag zowel huur als aankoopofferte naast elkaar te leggen. vulmachine moet wel kunnen detecteren hoeveel pagina's er zijn per brief.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor een alleenstaand model dat connectie kan maken met alle laptops. Voorkeur voor huur maar we staan open voor alle opties. Secure printen is heel belangrijk. Vervangen van een ouder toestel.
Kopieermachines
Limburg
Kopieermachine voor een bedrijf in Lummen
We zoeken zowel een huur als aankoop offerte voor een Kopieerapparaat dqt ook kqn scannen en printen. Toestel miet zeker met a3 werken voor de plannen. Eventueel een tafelmodel.
Multifunctionele printer
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Wevelgem
We zijn op zoek naar een machine die alles in 1 kan, die snel en goed werkt. Geen voorkeur voor huur of aankoop. Graag een kopieermachine dat met de verschillende computers connectie kan maken
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Aalst
Ik zoek een huur of aankoopofferte voor een multifunctioneel kopieermachine vergelijkbaar met het type ricoh 2232c.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Zele
We zoeken een ander kopieertoestel voor in de zaak. Nu een Canon, met A3 en A4 lade + feeder en kleur. Onderhoudscontract mag in de offerte.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachines voor een bedrijf in Olmen
Graag zowel een huur als aankoopofferte voor een multifunctioneel toestel. Momenteel hebben we een tweede hand gekocht staand model dat begint te verslijten. Zeker kopiëren, printen faxen . zowel a3 en a4. Kleur en zwart wit.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Tielt
Ik zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel voor printen , faxen , scannen en kopiëren. +- 4700 kopies per maand. Graag een aankoopofferte. Momenteel hebben we een zerox maar we zoeken nu een nieuw toestel. Zeker nieten, perfoeren , a3 en a4.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Mele
Momenteel hebben we een tweede hand toestel van het merk shards. We zoeken nu een huur of een aankoopofferte voor een machine . a3 en a4 en rector verso en keluer.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Wevelgem
We zoeken een prijsvergelijking voor een frankeertoestel voor 10-1000 brieven per dag . Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Frankeermachine
Henegouwen
Machine à affranchir pour entreprise en création à Hoves 7830
- Entreprise en création à Hoves 7830. - Nous nous lançons sur le marché belge ce mois de septembre 2017. - Dans le domaine des assurances. - Compter 25 à 30 courriers par jour. - Contact par téléphone. MERCI.
Omslagvulmachine
Limburg
omslagvulmachine voor een bedrijf in Hasselt
We zoeken een offerte voor een omslagvulmachine. Wekelijks hebben we zo'n 50 poststukken . Dit zijn standaard brieven.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Hasselt
We zoeken een offerte voor een aankoop van een frankeertoestel. +- 50 brieven , geen aantekende.Wel meer binnenland als buitenland.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oudenaarde
Momenteel hebben we een verouderd toestel van neo-post. We zouden deze wensen te vervangen door een nieuwer toestel. We zoeken een aankoopofferte. 10-50 poststukken per dag maar er kunnen pieken zijn dat er veel facturen weggaan. Meestal binnenlands, maar uitzonderlijk ook buitenlands.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Heule
Ik zoek een toestel met een laserprinter. Dit is voor het drukken van cursussen. ook moet ik volledige documenten kunnen inscannen. Graag een aankoopofferte.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lede
We zoeken een ander toestel voor in het kantoor. Nu 2 toestellen van Canon, mag kleur bij ook fax bij, huur:kopen mag beide in de offerte. 4 lade's zijn er.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Aanvraag Kopieermachines te Anzegem
Wij zoeken offertes voor een Kopieermachine. Wij gebruiken nog geen Kopieermachine en wensen huur -en aankoopoffertes te vergelijken met elkaar. Wij wensen een toestel dat in staat is te scannen, printen en kopiëren. Dit mag zowel draadloos als met bedrading zijn.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Brugge
Dit is voor een nieuw kopieermachine. Liefste een alleenstaand model. Gebruik door 4 medewerkers. Ook a3 en a4. kleur, recto verso en verscheidene papierlades. Graag zowel huurofferte als aankoopofferte.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine te Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een multifunctionele kopieermachine. Dagelijks maak ik ongeveer 50 tot 200 afdrukken. Dit is in zowel zwart/wit als kleur.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Zottegem
We zoeken een offerte voor een frankeertoestel. Dit is een volledige nieuw project. Hoofdzakelijk Belgische brieven en af en toe een aangetekende zending.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in wachtebeke
Momenteel hebben we een rico apparaat die sterk verouderd is. Daarom zoeken we nu een offerte voor een nieuw toestel. Graag zowel een huur als aankoopofferte. alleenstaand apparaat. Er moeten a3 formaat in kunnne.
Multifunctionele printer
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Brasschaat
Ik zoek een offerte voor een kopieermachine dak kan priten, scannen en kopiëren. Zowel a3 als a4. Momenteel hebben we een toestel van 2009 van het merk rico maar we wensen graag prijzen te vergelijken met een moderner toestel. Voorkeur voor huur.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine te Westerlo
Ik ben opzoek naar een offerte voor een multifunctionele toestel. We printen voornamelijk in zwart/wit, maar ook in kleur. Het gaat om de formaat A3 en A4.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine te Aartselaar
Wij gaan een mailing doen naar een aantal prospecten. Per week zenden wij ongeveer 200 brieven uit.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Veurne
We zoeken een offerte voor een alleenstaand model. A3 en A4 zijn zeker nodig. Kleur is nodig . Kopiëren , printen en scannen. Graag een huur of leasing offerte.
Kopieermachines
Antwerpen
Aanvraag Kopieermachines  te Kasterlee
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine. Wij gebruiken nog geen kopieermachine en wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Dit mag draadloos of met bedrading. Opties die wij zeker nodig hebben zijn: A4, zwart/wit en kleur, kopiëren, faxen en printen.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Kopieerapparaat voor een bedrijf in zoutleeuw
Graag zowel een huur en aankoopofferte voor een multifunctioneel kopieermachine. Alleenstaand model met fax, printen, scannen , kopiëren en ook a3 en a4 en zeker ook kleur en zwart wit.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Nieuwpoort
We zoeken een offerte voor een nieuwe kopieermachine. Dit ter vergelijking met huidige offerte. Graag een huurofferte. Nu gebruiken we faxen, scannen, Kopiëren, printen over twee apparaat. Liefst een bureaumodel. Kleur en twee apparte lades zijn zeker nodig,, alsook
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Riemst
Dit is voor een frankeertoestel voor maandelijks zo'n 150 poststukken. Enkel brieven in België. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Gent
Graag zowel een huur als aankoopoffers. Ik zoek een toestel met twee lades en zeker a3 en a4 afdrukken. Volledig nieuw project.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Meerhout
Momenteel hebben we een frankeermachine die bijna is afgeschreven, toestel is 10 jaar oud. 150 brieven per dag maximaal. Graag zowel een optie voor huur en aankopen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een kopieermachine voor te printen faxen scannen en kopiëren. Ook moet dit kunnen printen in kleur en zwart wit en ook a3. Voorkeur voor leasing.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachines voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte Multifunctioneel toestel voor te printen, scannen en kopiëren. Dit toestel moet worden aangesloten op een computer. Graag zowel een huur als aankoopofferte. We hebben zeker meerder papierlades.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine te Wilrijk
Ik ben opzoek naar een offerte voor een multifunctionele toestel. Dagelijks maken wij meer dan 50 afdrukken hiervan is 1/10 kleur. Ik zou het toestel graag willen leasen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Herselt
Graag een aankoopofferte . Losstaand model die met verschillende computers computers contact moet maken. Zeker ook kunnen werken met a3 en een multifunctioneel model.
Multifunctionele printer
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Oudenaarde
We zoeken een ander kopieertoestel voor het depot in Oudenaarde. Nu een HP, gaat via wifi, recto-verso, kleur A3 moet erbij. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Beselare
Ik wens een andere kopieerapparaat voor het bedrijf. Nu een Brother, fax zit er ook in, ook kleur en recto-verso en A3 mag erbij. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine te Meer
Ik wil een offerte voor een kopieermachine. Het gaat in totaal om ongeveer 100 afdrukken per dag. De afdrukken worden voornamelijk in het zwart/wit gemaakt.
Kopieermachines
Limburg
Kopieermachine voor een bedrijf in Hasselt
Ik zoek een alleenstaand toestel aan te sluiten op 4 teostel. Draadloze connectie is noodzakelijk. A3 kunnen afdrukken. Ik denk rond de 50 kopies per dag , eventueel minder. Ook op toestel zelf kunnen mailen. Graag een vergelijk tussen huur en aankoop. Nu een zelf aangekocht printer .
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint Gillis Waas
We wensen een prijsvergelijking te doen met neo-post. We hebben nu een Frankeertoestel voor brieven en aangetekende poststukken voor binnen België. Graag een huurofferte.
Kopieermachines
Antwerpen
Aanvraag Kopieermachines te Hoboken
Graag ontvangen wij offertes voor een Kopieermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen Kopieermachine, en wij wensen enkel aankoopoffertes te ontvangen. Wij verkiezen een draadloos systeem,en wensen een toestel dat kan kopiëren en printen.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Tienen
Voor de zaak zoek ik een kopieertoestel (fax moet er niet zijn). Liefst iets met meerdere's lade's, huur/kopen mag beide in de offerte, nu nog geen toestel. Bekabeling is voorzien.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf te Stabroek
We zoeken een andere frankeermachine voor onze school. Nu een Neopost, ook aangetekend, geen paketten.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf te Geel
We wensen een frankeermachine voor ons bedrijf. Aantal is moeilijk te zeggen, we groeien momenteel, ook soms aangetekend en paketten, liefst om te huren.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine te Sint-Niklaas
Graag een offerte voor een kopieermachine. Er wordt zowel kleur en zwart/wit geprint. We wensen zowel a4 als a3 formaat.
Frankeermachine
Brussel
Machine à affranchir pour entreprise à Bruxelles 1080
- Entreprise à Bruxelles 1080. - Devis pour une machine à affranchir. - Nos envoies sont aléatoires, des fois nous avons trois courriers et des fois plus de vingt courriers. - Nous n'avons pas encore de machine à affranchir et désirons nous en équiper. - Contact par téléphone pour plus de renseignements. D'avance merci.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachines voor een bedrijf in Roeselare
Printen , kopiëren en scannen. Alleenstaand toestellen met verscheidene beheerder. Rond de 50 afdrukken. Graag een een aankoop en huuroffertes. Dit is voor een verhuis in april naar een nieuw gebouw.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Roeselare
Dit is voor frankeertoestel van binnenlands post. Bijna allemaal gewone brieven. gemiddeld een 10-tal per dag. Graag een huur en aankoop offerte.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Kapellen
We zoeken een offerte voor de aankoop van een frankeertoestel. Nu hebben we een aangekocht toestel van Francotyp. Vooral binnenlandse post en uitzonderlijk Europese post. Grootste deel ook gewone brieven.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Deurne
Prijsvergelijking voor een frankeertoestel met itumus. Voornamelijk aangetekende brieven en gewone brieven. Dit over heel Europa.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oostende
Dit is voor een prijsvergelijking met andere leveranciers. Nu ben ik bij francotyp. Ik zoek een offerte voor aankoop offerte. Ik heb regelmatig ook buitenlands post , alsook veel postpakketten en aangetekende brieven.
Frankeermachine
Antwerpen
Aanvraag Frankeermachine te Heist-Op-Den-Berg
Wij zoeken offertes (huur -en aankoop) voor een frankeermachine. Wij gebruiken reeds een frankeermachine en wensen prijzen te vergelijken. Wij behandelen binnenlandse post, bestaande uit gewone brieven en aangetekende zendingen.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Wingene
ik heb nu een Ricoh MPC2050. Ik zoek een vergelijkbaar multifunctioneel toestel met twee laden en faxmodule. Graag zowel een huur als aankoop offerte. +-500 zwart wit afdrukken en zo'n 300 kleur afdrukken per maand.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Rotselaar
Dit is voor een prijsvergelijking met huidige leverancier, dit is is itimnus. We hebben zowel binnenlands als buitenlands post. Enorm veel aangetekende brieven. Bij pieken kan dit 300-500 brieven per dag.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Kopieermachine voor een bedrijf in Haach-Wakkerzzl
Ik zoek een toestel dat kan kopiëren en printen. Liefst een alleenstaand model. Aansluiting van enkel een computer. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Vaak ook kopiëren van usb sticks en andere. A3 zeker nodig.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Balen
Ik zoek een offerte voor een toestel dat moet kunnen kopiëren, scannen en printen. Het is voor drie computers op te laten printen. Drie schuiven nodig. Graag zowel een huurofferte. Enkel a4.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lier
Ik wens een multi. kopieerapparaat voor het bedrijf. Liefst voor aankoop, +10000 kopies/prints per maand. Nu een Lexmark( via Digit-office), één lade, kleur, recto-verso.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeertoestel voor een bedrijf in Antwerpen
Nu gebruiken we een frankeertoestel na neo-post. Graag hadden we de voorwaarden bekeken van andere leveranciers; Praktisch enkel binnenlands post maar wel enorm veel aangetekende brieven. Graag een huurofferte .
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Aanvraag Kopieermachines te Desselgam
Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen kopieermachine, en wij verkiezen een draadloos systeem. Wij wensen geen andere opties.