Voordelen van kantooruitrusting:

  • Efficiënter werken
  • Snellere administratie
  • Kosten besparen

Ik wil mijn kantoor uitrusten met...

Gratis offertes binnen 48u

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Frankeermachine
Antwerpen
Huren / aankopen frankeermachine voor in Antwerpen
Wenst huur -en aankoopoffertes voor een frankeermachine. Heeft momenteel geen frankeermachine. Het zou voor hoofdzakelijk binnenlandse post zijn die bestaat uit gewone - en aangetekende brieven.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifuntionele printer gezocht te Geel
Graag huur- en aankoopoffertes voor een kopieermachine. Nu hebben wij een toestel van Canon. Graag iets met bekabeling, opties die wij nodig hebben zijn printen, kopiëren, scannen, de printer moet op het netwerk kunnen (er moeten users op kunnen worden gezet), kleur (+/- 4000 pagina's) en zwart-wit (+/- 1000 pagina's), graag ook optie A3.
Multifunctionele printer
Antwerpen
Multifunctionele printer voor een bedrijf in Wuustwezel
Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een multifunctionele printer die verbinding kan maken met twee verschillende computers. Printen, scannen en faxen. Ter vervanging van defecte.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een groothandel in Sint-Eloois-Winkel
Dit is voor een groothandel. Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een alleenstaand toestel, om prijzen te vergelijken.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een restaurant in Nevele
Voor ons restaurant zoeken we een kopieermachine voor rekeningen, maar vooral voor menukaarten. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine te Aartselaar
Ik zoek een frankeermachine voor mijn bedrijf. Wij versturen 1800 brieven op maandbasis.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor onze zaak (Waregem)
Voor in ons bedrijf zoeken we een ander printtoestel. We gebruiken momenteel een Canon met 5 lades, A4 en A3, kleur, recto-verso en fax. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctionele kopieermachine huren (Hoboken)
Ik zoek een offerte voor de huur van een multifunctioneel toestel (printen, scannen en kopiëren). Ik schat voor zo'n 2000 afdrukken per maand. Nu hebben we een aangekochte printer maar we zoeken dus multifunctioneel toestel.
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctioneel kopieermachine voor een bedrijf in Wilrijk, Antwerpen
We zoeken een toestel voor kopiëren , printen en scannen. Alleenstaand toestel dat met verschillende computers. Graag een huur of leasing offerte. Nu een aangekocht toestel dat we wensen te vervangen.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek naar een prijsvergelijking voor enkel kopieermachine. 50-100 kopies per dag. kopieren printen faxen en scannen. Graag een huurofferte.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Multifunctionele printer voor een zaak in Leuven
Wij zijn op zoek naar een nieuwe multifunctionale printer voor ons bedrijf. Vooral A3, kleur, recto-verso Misschien ook een onderhoudscontract. Aankoop/leasen kan beide in de offerte.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine topfeeder vervangen
Graag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine van TopFeeder, wij wensen enkel de optie "kopiëren", mag een vast toestel zijn (met bedrading).
Omslagvulmachine
Antwerpen
Omslagvulmachine voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een omslagvulmachine voor het kunnen klaarmaken van facturen die aan de kinderen van de school worden meegegeven. Dit is voor ongeveer 500 omslagen per maand. Wij hebben geen frankeermachine nodig want facturen worden aan kinderen zelf meegegeven.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Offerte kopieermachine: kopiëren en scannen
Graag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine, graag kopiëren en scannen, graag met bedrading.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een koffiebranderij in Kruibeke
Voor onze koffiebranderij zoeken we een kopieermachine voor de paperassen. We hebben twee computers die connectie moeten kunnen maken. Momenteel gebruiken we een professioneel tafelmodel maar deze voldoet niet en we hebben vaak problemen met de inkt. Graag zowel een offerte voor huur als een aankoopofferte met als functies scannen, kopiëren en printen.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Nieuwe kopieermachine wegens verhuis | Brugge
We zoeken een nieuwe multifunctionele kopieermachine, omdat we verhuizen. Aankoop- of leasingoffertes mogen allebei. We hebben geen fax nodig, maar wel een goede printer (kleur, recto-verso, meerdere lades) en graag ook een nietfunctie.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een kledingzaal in schilde
Ik zoek een offerte voor een een kopieermachine voor in een kledingwinkel aan te sluiten aan de computer. Liefst een aankoopofferte.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Huur of aankoop kopieermachines voor bedrijf in Waregem
Ik zou graag offertes vergelijken voor het huren of kopen van kopieermachines. We hebben al een kopieermachine, maar zouden prijzen willen vergelijken. We zoeken 2 toestellen waarop we ons kunnen aanmelden met een token en die geschikt zijn voor +/- 10.000 pagina's in zwart-wit en kleur. Dit mag met bedrading of draadloos.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieerapparaat voor orthodoxe kerk
VZW voor orthodoxe kerk. We hebben momenteel canon pc 760, die draait 20 jaar. Voor de boekhouding moeten we kosten maken. We hebben momenteel 2 toners liggen van een canon E20. We zoeken enkel een kopieerapparaat. ongeveer 100 kopies per maand
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint Andries
We zoeken een offerte voor een frankeermachine voor gewone brieven. Dit zijn zo'n 50 stuks per maand. Ene maand wat meer als andere. Enkel binneland. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Gent
Graag had ik een offerte verkregen voor een toestel dat met verschillende computers connectie kan aanmaken. Bij voorkeur een aankoopofferte. Toestel moet kunnen kopiëren, printen en scannen. Voldoende met enkel a4 en een papierlade.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Alken
Wij zoeken offertes voor een kopieermachine, dit mogen huur en aankoopoffertes zijn, wij gebruiken reeds een kopieermachine en wensen prijzen te vergelijken, dit mag een toestel zijn met bedrading, opties die wij nodig hebben zijn printen in A3 en A4 alsook de mogelijkheid het toestel aan een PC aan te sluiten om via de PC te kunnen printen.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Izegem
Dit is een bedrijf dat we recent hebben overgenomen en hebben nu sterk verouderd is. We hebben momenteel drie oudere toestellen dat ik wens te vervangen door een multifunctioneel toestel. Fax, printen , scannen en kopiëren alsook kunnen werken op a3 en a4 en verschillende netwerkconnecties met minimaal twee pc's. Voorkeur voor een aankoopofferte;
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor een alleenstaand model dat connectie kan maken met alle laptops. Voorkeur voor huur maar we staan open voor alle opties. Secure printen is heel belangrijk. Vervangen van een ouder toestel.
Kopieermachines
Limburg
Kopieermachine voor een bedrijf in Lummen
We zoeken zowel een huur als aankoop offerte voor een Kopieerapparaat dqt ook kqn scannen en printen. Toestel miet zeker met a3 werken voor de plannen. Eventueel een tafelmodel.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in Tielt
Ik zoek een offerte voor een multifunctioneel toestel voor printen , faxen , scannen en kopiëren. +- 4700 kopies per maand. Graag een aankoopofferte. Momenteel hebben we een zerox maar we zoeken nu een nieuw toestel. Zeker nieten, perfoeren , a3 en a4.