De voordelen van isolatie

  • Meer comfort
  • Energiebesparend
  • Waardeverhoging van uw huis

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie in Blankenberge
Het gaat om een woning van de jaren 70 (gerenoveerd in de jaren 90). De buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat. Het is een vrijstaande woning, max. 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een huis te Zoersel
Dit is voor een vrijstaande woning van 1988, waaraan verbouwd is in 2019. We hebben er een verdiep opgezet waar we al geïsoleerd hebben (10 cm)
De benedenverdieping moet nog na-geïsoleerd worden. Normaal is dit perfect mogelijk omwille van de spouw tussen de 5 a 6 cm. De gevels zijn niet bewerkt.
Graag had ik een afspraak gemaakt om een offerte te laten opstellen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Destelbergen
Dit is een nieuwbouwpand waarvan we in de ruwbouw zitten. Isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Plaatsing op een leipanen dak., onderdak ook al voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gent
Vorige eigenaars zouden het dak geïsoleerd hebben, maar indien zo denk ik niet volgens de kunst. De zolderkamer is beduidend kouder in de zomer en we lijken met een tochtgat te zitten. Bovendien is de kamer zeer warm tijdens de zomer. Het betreft een hellend dak op de 2de verdieping, van ongeveer 28m^2. Het dak is langs binnen afgewerkt en deze afwerking zou ik willen behouden. Ik zou in de toekomst zonnepannelen willen plaatsen + eventueel een aircosysteem en hierbij dacht ik dus eerst zeker te willen zijn van goede isolatie. Mij lijkt dus de beste manier het dak langs buiten te isoleren. De dakpannen zou ik graag behouden aangezien er al nieuwe opgelegd zijn door de vorige eigenaars. Ik zou graag een offerte ontvangen om te kijken wat er mogelijk is en wat men mij zou aanraden. Bovendien een schatting over wat al aanwezig is (in de mate van mogelijkheid dat een vakman meer kan zien dan ik).
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie offerte PUR met spouw 7cm te Aarschot
De muren zijn wit geschilderd; oppervlakte spouwmuren 125m², voorkeur PUR 7cm spouw zonder isolatie. Gebouw tussen 1920 & 1975. Geschilderde of bepleisterde gevel. De spouwmuur is nog niet (gedeeltelijk) geïsoleerd
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie appartement | Deurne
Het gaat over een appartementsgebouw met 4 appartementen en dus 4 mede-eigenaars.
Graag spoedig een offerte om het platte dak te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een huis in Aarschot
Ik wil de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie in Zonhoven
Wij zijn eigenaars van een vrije woning van 1967. De buitengevels onbewerkt. Het gaat om max. 100 m² om te isoleren. Wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Zingem
Wij zijn een huis in Zingem aan het renoveren en, naast het dak en de vloer, willen we ook graag de spouwmuur isoleren. De binnenzijde is bijna volledig gestript en er zitten enkele vrij grote gaten in de binnenmuur, maar het is moeilijk te zien of er mortelresten onderaan de spouw zitten. Met het juiste materiaal is het waarschijnlijk geen probleem om dat uit te zoeken. We willen graag informeren naar de mogelijkheden om zo ecologisch mogelijk te isoleren (vooral PUR is ons al sterk afgeraden) en we zijn benieuwd naar de mogelijke alternatieven.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie via buitenkant voor hellend dak | Boutersem
Ik wil prijzen vergelijken voor dakisolatie. De huidige dakpannen zijn nog in vrije goede staat. Isolatie via de binnenzijde is in verleden niet sluitend geplaatst. Daarom graag offerte en adviezen om dak te isoleren vanaf de buitenkant. Het gebouw is van de jaren 90.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een appartementsgebouw | Deurne
Ik ben syndicus van een appartementsgebouw gelegen aan de Ter Heydelaan 58 in Deurne. De bedoeling is dat het dak geïsoleerd wordt, zodat het voldoet aan de normen 2020. Het gebouw is van de jaren 70. De laatste vernieuwing dateert van 2000. Graag ook het dakterras isoleren.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Offerte spouwmuurisolatie te 9520
Willen isolatie tussen onze spouwmuren laten aanbrengen. Bedoeling is om te besparen op verwarmingskosten en verminderde geluidshinder van buiten. Op termijn willen we de gevel ofwel met kurk laten bespuiten of bepleisteren. Graag contact voor een afspraak ter plaatsen voor de spouwmuurisolatie door een isolatie expert en advies en offerte.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie van deels beschilderde gevel
Het betreft een vrijstaande woning waarvan de spouwmuur moet geïsoleerd worden.De werken mogen zouden zo snel mogelijk uitgevoerd mogen worden. Bouwjaar van de woning is ergens in de jaren 70. De muren zijn deels in vrije gevelsteen en deels beschilderd. Alvast bedankt voor de offertes!
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak + koepel
Dak isolatie / Dak vervangen. Plat dak van een appartement. Zo snel mogelijk, voor de winter. Ik ben op zoek naar iemand die mijn platdak 30 vierkantenmeter + kappel kan isoleren langs buiten en terug kan bezetten nadien. Er is ook een oude dakkapel (soort kopel tegen de muur) die helemaal moet vervangen worden.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie met EPS parels te Assenede
Beste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor onbehandelde snelbouwsteen te Turnhout
De woning is 31 jaar oud. De snelbouwsteen was toen een nieuw soort grijze isolatiesteen (onbehandeld). Ik wil nu de muren extra isoleren met spouwmuurisolatie.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Genk
Beste, we zouden graag een deel van ons dak laten isoleren. Het gaat om een deel van het zadeldak tot aan de zolder (die zou op de vloer geïsoleerd zijn). Ik heb verder helaas geen idee of het best langs binnen of buiten gebeurt. Ik gok dat de oppervlakte ergens tussen 15 en 20m² ligt. Woning van 1948 maar het dak werd reeds vernieuwd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Ruiselede
Het betreft een oude hoeve waarvan wij de buitenmuren hebben laten staat en binnenmuren hebben geplaatst met een spouw. Van zodra de verwarming in de winter wordt afgezet koelt het huis snel af. De bedoeling is om in de winter een te snelle afkoeling tegen te gaan en in de zomer de warmte wat meer buiten te houden. Het moet wel zo zijn dat de korrels aan elkaar kleven zodat ze niet gaan lopen als ik met de tijd een venster wens te vervangen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Inspectie van de spouwmuur voor na-isolatie
We hebben een woning aangekocht en willen zeker zijn dat ze een spouwmuur heeft en of deze spouw geschikt is voor na-isolatie. Kan er een gratis inspectie uitgevoerd worden? De woning is uit 1955, een rijwoning met geveloppervlak van ongeveer 160m² te Sleidinge. Ook het dak is nog niet geïsoleerd
Isolatie
Antwerpen
Hellend dak van vrijstaande woning isoleren
Het gaat om een vrijstaande woning met een hellend dak, het dak zelf is nog in goede staat. Ik ben niet zeker van de aantal vierkante meters. Alvast bedankt voor u reactie.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie hellend dak binnenkant
Wij hebben een huis gekocht en willen dit nu laten isoleren aan de binnenkant van het hellend dak. Vrijstaande woning, ongeveer 50 jaar oud. Graag bezoek ter plaatse vanaf januari 2019.
Dakisolatie
Antwerpen
Zoldervloer laten isoleren zonder dat zolder gebruikt moet worden
De ruimte onder het dak wordt momenteel niet gebruikt en is eigenlijk te klein om in te staan of om iets mee te doen. We willen ons dak isoleren en het zou voldoende zijn hier iets van spuitisolatie aan te brengen. Het is dus niet nodig hier achteraf op te kunnen staan of iets van vloer aan te brengen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Huis met plat dak isoleren
Ik wil mijn plat dak laten isoleren. Gaat om een dak van 61 +59 m² dat momenteel nog niet geïsoleerd is. Geen behoefte aan dakgoten. Volledig huis is plat dak epdm solutions is al langs geweest
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning te Geel
Graag een spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1971.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een huis in Genk
Ik zou het huis dat ik verhuur laten isoleren. Vrijstaande woning van 1966, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren voor halfopen huis in Machelen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1957 en een stuk van 1965, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100 m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning (Hoeilaart)
Onze woning is 22 jaar oud met buitengevels in bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning met meer dan 100 m² muuroppervlakte die we willen laten isoleren. De de diepte van de spouw kennen we niet precies.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezocht
Ik wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie op een appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van rijhuis, Sint-Martens-Latem
Ik zou graag de spouwmuur van mijn voorgevel willen laten isoleren. Het gaat om ongeveer 42 m². Het is rijhuis van 1936, de gevel werd er later bijgezet en is niet bewerkt. De spouwdiepte is niet gekend.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren voor halfopen woning, Stabroek
Ik zou de spouw van mijn willen huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis met een garage van 1985. De spouwdiepte is niet gekend, de gevels zijn niet bewerkt. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Genk
Vrijstaande woning van 1956. Woning is wel geschilderd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostakker
Spouwmuurisolatie voor een woning van 1960. Halfopen woning in vrije gevelsteen. Liefst bellen na 17u.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Arendonk
Dakisolatie via een gewone zolder. Het dak bestaat uit dakpannen. Onderdak is voorzien. Woning van 1988 met originele dak.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg
We zouden graag de spouw verder opvullen zodat deze volledig dicht komt met isolatie. Het gaat in totaal over een goede 200m² muur waarvan de spouw 3cm verder moet opgevuld worden. De woning is gebouwd in 1985.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van hoeve te Dendermonde
Graag zou ik de spouw willen isoleren van onze hoeve (bouwjaar: 1983). De spouwdiepte is 7cm en de gevels zijn niet bewerkt. In totaal moet er meer dan 150 m² geïsoleerd worden.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren in Merksem
Voor mijn huis wens ik de spouw laten isoleren. Een halfopen huis van 1972, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur tussen 2 woningen isoleren, Lovendegem
De te isoleren wand betreft een spouwmuur tussen twee woningen in een halfopen bebouwing uit 1951. De gevels zijn geschilderd. Wij hopen de gemeenschappelijke muur (14m x 5m) vooral akoestisch te kunnen isoleren. De rest is ook mogelijk.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van huurhuis te Zaventem
We zouden onze spouw van een huis dat we verhuren laten isoleren. Vrijstaand huis van 1963, spouwdiepte niet gekend, gevels geschilderd, opp. +120m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Laarne
De woning is van 1989, er is een spouwmuur aanwezig, buitengevels onbewerkte bakstenen.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Bijbouw laten isoleren te Torhout
De onderbouw het plat dak van achterbouw/aanbouw blijkt nog stevig genoeg. Het dak dient geïsoleerd te worden met een nieuwe toplaag er op. Kom gerust eens langs op zaterdag, dan zijn we meestal aanwezig in het Huisje in Torhout.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Ronse
Bij onze renovatie hebben we momenteel volle gemetselde muren van 2 stenen dik. De bedoeling is aan de binnenzijde een snelbouw 14 te metselen en een spouw te creëren. Deze spouw zouden we dan willen na isoleren, omdat dit praktisch de gemakkelijkste oplossing lijkt tov pur platen of wol er tussen te plaatsen. Door na te isoleren kunnen we ook gemakkelijk de huidige muur verankeren met de snelbouw. De spouw zal een een breedte hebben van ca 15cm. Het gaat over ca 50m². Dit is voor de schuur, later zal de hoofdwoning ook op dezelfde manier worden aangepast. De bestaande muren hebben geen waterkering, maar zullen geïnjecteerd of onderkapt worden. Tevens tegen doorslaande regen worden ze gecementeerd. We willen voor een lage energie woning gaan, maar zeker akoestiek vinden we belangrijk. Vandaar de beste keuze graag voorleggen en de m² prijs voor 15cm dikte.
Buitenmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Bakstenen buitenmuur isoleren in Deurle
Ik overweeg de buitenmuur te isoleren. De muur heeft een oppervlakte van 22 m² en bestaat uit gewone bakstenen. Maar ik weet niet aan welk budget ik moet denken voor buitenmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Kan ik de spouwmuur van geschilderde gevels isoleren?
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren, maar ik weet niet of het mogelijk is. De gevels zijn deels geschilderd, ik hoop dat dit geen probleem is. Het gaat over meer dan 100 m², maar de spouwdiepte is niet gekend.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Hellend dak via buitenkant isoleren | Zemst
Ik wil ons hellend dak isoleren. Dit zou wel via de buitenkant van het dak moeten verlopen, zodat er binnen niks moet gebeuren. Het gaat om een oppervlakte van 94 m².
Dakisolatie
Limburg
Zoldervloer isoleren - regio Menen
We willen de zoldervloer isoleren. Nadien komt er geen vloerverwarming. Het gaat om maximaal 100 m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor gevel in snelbouwsteen in Staden
4 gevel woning van 40 jaar oud. Gevel in snelbouwsteen. Buitenmuur wordt ook geïsoleerd. Buitenmuur in vrije gevelsteen , maar er komt wel nog gevel bekleding . Gelieve na 18u bellen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak isoleren en onderdak voor aanbouw
Ik zoek een specialist om mijn dak van 160 m² te isoleren en een onderdak te plaatsen. Het gaat om een schuur die is aangebouwd. Er is een zolder aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuren alleenstaande woning isoleren (Deurne)
Graag offertes voor spouwmuurisolatie voor mijn woning, gebouwd in 1980. Dit is een alleenstaande woning. Het gaat om een oppervlakte van 166 m².
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Hellend dak isoleren + afwerken met gyproc | Sint-Andries
Ik wil het dak van mijn moeder haar appartement laten isoleren. Het is een hellend dak met onderdak, van ongeveer 80 m². De binnenkant moet afgewerkt worden met Gyproc, zodat die schildersklaar is.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zolderdak isoleren via kruipzolder in Sint-Gensius-Rode
Graag zouden wij ons zolderdak (70 m²) laten isoleren. De isolatie kan via de kruipzolder aangebracht worden. De vloer isoleren is geen optie, want er staat een boiler. Dit is een woning dat ik verhuur.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie appartement | Antwerpen
Wij wensen offertes voor dakisolatie van een appartementsgebouw van 2 verdiepingen (wij zijn eigenaars). Het gaat om een plat dak met roofing, meer dan 100 m² dakoppervlak. Wij hebben een vergadering op. 04.04.2018 waar wij de offertes gaan voorleggen.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hombeek
Spouwmuurisolatie voor een viergevel woning. Gebouw van de jaren 70. Gevel aan de buitenzijde bezet. Dit is gebeurd rond 2005-2006.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
buitenmuurisolatie te Berchem
Eigenaars, de woning dateert van 1920 (ongeveer), buitenmuren zijn geschilderd, max. 100m² muuroppervlak.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren met glaswol
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend maar er is een spouw aanwezig. De gevels zijn niet bewerkt. Oppervlakte is 150 m². Liefst glaswol.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Isolatie via een gewone zolder. Onderdak is deels voorzien en lang geleden is er ook isolatie geplaatst. Pannendak.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van de spouw voor een renovatiewoning in Bertem
We gaan een 3-gevel uit de jaren 50 kopen en willen dit isoleren. Er is vanachter een klein stuk bepleisterd maar voor de rest is deze woning in vrije gevelsteen. Hoe kunnen we deze muren isoleren? Is spouwmuurisolatie een oplossing? Binnen een paar weken hebben we de sleutels en staan we open voor afspraken ter plaatsen.
Isolatie
Antwerpen
Plat dak isoleren voor een huis in Antwerpen
Ik zou mijn recent gekocht huis willen laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. +50m², huis van rond 1900. Kan vanaf midden maart.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
Het is voor een woning die we momenteel verhuren en moet gerenoveerd. Dit is een halfopen woning. Gebouw van de jaren 50. Er zijn we verschillende bijbouw van een later tijdstip.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Hellend dak isoleren voor een chalet in Zichem
We zouden ons dak van de chalet laten isoleren. Nu hellend leiendak met onderdak, opp. +70m², huis van 1991.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van geschilderde gevels
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Het is een halfopen huis van de jaren 80. Er zou zo'n 70 m² geïsoleerd moeten worden en de spouw is 7 tot 10 cm diep. De gevels zijn wel wit geschilderd.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Haacht
Vrijstaande woning met een wit geschilderde gevel. Gebouw van 1955. Spouw is nog niet nagekeken.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwdiepte opmeten en isoleren te Schellebelle | Gratis offertes
De spouw in onze woning moet geïsoleerd worden. Het is een halfopen huis met buitengevels die nog niet bewerkt zijn. Graag hadden wij een vakman ter plaatse ontvangen om de diepte van de spouw te meten en een offerte op te maken.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur opvullen van binnenuit | Oostduinkerke
Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zullen die integraal renoveren. Zo hebben we voor spouwmuurisolatie gekozen. De spouw kan van binnenuit opgevuld worden. De totaaloppervlakte, na aftrek raam- en deuropeningen, is ongeveer 130m².
Dakisolatie
Antwerpen
Pannendak en zolder laten isoleren
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, woning van 1900 (ongeveer), onder het dak hebben wij een zolder/berging.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie halfopen woning, Hemiksem
Wij zouden de spouwmuren van onze woning willen laten isoleren. Het gaat om een halfopen woning van de jaren 50, de buitengevels zijn geschilderd. De te isoleren oppervlakte bedraagt niet meer dan 100 m². De diepte van de spouw kennen we niet precies.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren | Wuustwezel
Graag wil ik de spouw van huis laten isoleren. Het is een vrijstaand huis van 1935. Ik weet niet hoe diep de spouwmuur is, maar de gevels zijn zeker niet bewerkt. Ongeveer 100 m² moet geïsoleerd worden.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuur isoleren voor een pand in Zedelgem
Ik zoek naar een firma voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een vrijstaand huis van 1928 zonder spouw. De gevel is aan één kant bekleed.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak van een huurwoning isoleren via de binnenkant
Ik verhuur een woning en zou graag het dak ervan isoleren via de binnenkant. Het is een hellend dak van ongeveer 50-100 m².
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie via zolder, gezin in Brugge
Hellend dak te isoleren via een zolder. Als ik op de zolder sta zie ik geen dakbekleding liggen. Gebouw van de jaren 50.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dak isoleren via de kruipzolder
We zouden graag ons dak isoleren. Het is een hellend pannendak van 100 m² met 2 dakvensters. Langs binnen is het dak enkel bereikbaar via een kruipzolder.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren regio Merksem
Graag wens ik de spouw van mijn huis te laten isoleren. Het is een rijhuis van de jaren 50-60. De spouwdiepte ken ik niet, maar de gevels zijn zeker niet bewerkt.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie puntdak in Eeklo
Ik zoek isolatie voor een stijl puntdak. Dit is pannendak. Gebouw van de jaren 90. Beriekbaar via de zolder. Geen onderdak voorzien.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Gevel uit crepi langs buitenkant isoleren - regio Gent
Ik wens de muren van een rijwoning te isoleren. Ik weet niet wanneer het gebouw gebouwd is, maar ik vermoed in de jaren 1950. De gevels zijn bezet met crepi.
Isolatie
Antwerpen
Spouw isoleren van rijhuis (Turnhout)
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een recent aangekocht rijhuis uit 1968. Ik weet niet hoe diep de spouw is, maar de gevels zijn alvast niet bewerkt. Het gaat zeker om meer dan 50 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Brasschaat
We zoeken een offerte voor het isoleren van een woning van 1976. Halfopen woning met drie gevels die geïsoleerd moeten worden. Garage stegen elkaar gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Schoten
Ik wens de spouw te isoleren van een woning van de jaren 90. Spouw nog niet nagemeten.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie te Melle
We zouden de vloer op onze gelijkvloerse verdieping graag laten isoleren door schuim op te spuiten tegen de onderkant van de platen in de kelder. Het gaat om +/- 65 m² vloeroppervlak, er komt geen vloerverwarming.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een zijgevel in Oud-Turnhout
Ik wens een zijgevel te isoleren. De gevel is in gewone baksteen. Mijn woning is van de jaren 50. Ik veronderstel een anderhalve steense muur.
Isolatie
Vlaams Brabant
offerte dakisolatie voor een huis te Roosdaal
We hebben recent een huis gekocht. Het dak hiervan is helaas nog niet geïsoleerd. Het is een hellend pannendak van +- 60m². We weten wel niet of er al een onderdak aanwezig is.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van beschilderde gevel? - regio Zemst
Ik zoek een bedrijf om de spouwmuur te isoleren van een halfopen woning van de jaren 1950. De gevels zijn wel geschilderd. De voorkant is 5x5m tot 5x6m. De zijkant is 12x6m en achterkant is 5x3m.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een rijwoning in Antwerpen
Wij zouden het dak van onze zolder willen laten isoleren. Dit is een volwaardige zolder van een rijwoning. Deze woning is onderverdeeld in appartementen, ik ben de eigenaar. Het gebouw is meer dan 100 jaar oud en is bedekt met dakpannen. Ik weet niet wanneer het dak voor het laatst is vernieuwd.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak isoleren zonder onderdak en met dakkapel? - Dessel
We zouden ons dak laten isoleren, maar we zijn niet helemaal zeker of het mogelijk is. Ons dak is namelijk een hellend pannendak van ongeveer 50 m² zonder onderdak en met één dakkapel, Bouwjaar is 1968.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie via zolder in Knokke-Heist (onderdak voorzien)
Dit is voor een woning te isoleren van het dak via een gewone zolder. De woning is van de jaren 1980. Het is een pannendak en het onderdak is reeds voorzien.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie garage en dak Aalst
Zowel boven de garage als in het dak moet er isolatie komen. Er is nog geen toegang tot het dak van het huis, maar die mag er naast de isolatie ook komen. Graag een expert ter plaatse.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak regio Brugge
We zouden ons dak laten isoleren via de binnenkant van de zolder. Het is een hellend dak met dakpannen en een onderdak. Het bouwjaar van het huis is 1933.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Tremelo
Vrijstaande woning van de jaren 60, de beenedenbouw. Ook is er een uitbouw aan geplaatst aan de boven in de jaren 80. Deze is wel in houtbouw met platen en een spouw opgevuld met rotswol. Dus enkel onderbouw te isoleren. Gevel is wel altijd geschilderd geweest. Spouw mogelijk wel in slechte staat.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie binnenkant schuin dak (Putte)
Ik wil een offerte voor dakisolatie aan de binnenkant van een schuin dak. Het dak is in dakpannen en het onderdak is reeds voorzien. De woning werd gebouwd in 1976.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuren isoleren halfopen bebouwing in Deinze
Ik wil mijn spouwmuren laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing die gebouwd werd in 1900. Hier is later een muur bijgezet. In totaal gaat het om 74,5 m². De spouwdiepte is ongeveer 6 cm.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak regio Waasmunster, specialist gezocht
Ik wil het plat dak van mijn garage en huis laten isoleren.
Het gaat om een plat roofingdak, opp. +40m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
5 cm spouw isoleren | Maaseik
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Volgens onze metingen is de spouw zeker 5 cm diep. De te isoleren oppervlakte is ongeveer 100 m².
Isolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hoboken
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Bouwjaar in jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Offerte spouwmuur isoleren rijhuis West-Vlaanderen
Wij hebben een rijhuis van de jaren 70 en wensen de spouwmuren te laten isoleren door een isolatie-expert. Graag een offerte. Ik ben best bereikbaar na 17u.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Offerte spouwmuurisolatie voor de bank voor aankoop woning
We gaan een woning kopen (compromis is getekend) en renoveren. De bank vraagt dat we offertes kunnen voorleggen voor de isolatiewerken die we willen uitvoeren. Het gaat om een vrijstaande woning, bestaande uit 2 verdiepen en een kelder (niet volledig onder), gebouwd in 1959. zou u ons hiervoor een offerte kunnen opmaken aub?
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Dilbeek
Dit is voor een vrijstaande woning van 1956. Gevels zijn volledige in wit geschilderd. Er is ook een aanbouw gezet waarvan de muren reeds
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor plat dak met roofing | Aartselaar
Wij hebben een plat dak en dat willen we graaag isoleren. Het is voor een woning gebouwd in de jaren 70. Het dak is in roofing en werd 10 jaar geleden vernieuwd.
Isolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Dakisolatie te Merchtem
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie, wij gaan een hellend dak plaatsen dat 300-400m² in oppervlak zou meten, dit is een nieuwbouwwoning maar wij hebben alle plannen reeds.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Isolatie (recente leads) 1 | Isolatie (recente leads) 2 | Isolatie (recente leads) 3 | Isolatie (recente leads) 4 |