De voordelen van isolatie

  • Meer comfort
  • Energiebesparend
  • Waardeverhoging van uw huis

Hoe werkt Bobex?

Beschrijf
wat je zoekt

Vul één van onze formulieren in. Wij kijken dit zorgvuldig na en zorgen voor de beste match met professionals uit jouw regio.

Vergelijk offertes en beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Jij vergelijkt rustig en je bekijkt beoordelingen van andere gebruikers.

Kies
en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig!

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie met EPS parels te Assenede
Beste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor onbehandelde snelbouwsteen te Turnhout
De woning is 31 jaar oud. De snelbouwsteen was toen een nieuw soort grijze isolatiesteen (onbehandeld). Ik wil nu de muren extra isoleren met spouwmuurisolatie.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Genk
Beste, we zouden graag een deel van ons dak laten isoleren. Het gaat om een deel van het zadeldak tot aan de zolder (die zou op de vloer geïsoleerd zijn). Ik heb verder helaas geen idee of het best langs binnen of buiten gebeurt. Ik gok dat de oppervlakte ergens tussen 15 en 20m² ligt. Woning van 1948 maar het dak werd reeds vernieuwd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Ruiselede
Het betreft een oude hoeve waarvan wij de buitenmuren hebben laten staat en binnenmuren hebben geplaatst met een spouw. Van zodra de verwarming in de winter wordt afgezet koelt het huis snel af. De bedoeling is om in de winter een te snelle afkoeling tegen te gaan en in de zomer de warmte wat meer buiten te houden. Het moet wel zo zijn dat de korrels aan elkaar kleven zodat ze niet gaan lopen als ik met de tijd een venster wens te vervangen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Inspectie van de spouwmuur voor na-isolatie
We hebben een woning aangekocht en willen zeker zijn dat ze een spouwmuur heeft en of deze spouw geschikt is voor na-isolatie. Kan er een gratis inspectie uitgevoerd worden? De woning is uit 1955, een rijwoning met geveloppervlak van ongeveer 160m² te Sleidinge. Ook het dak is nog niet geïsoleerd
Isolatie
Antwerpen
Hellend dak van vrijstaande woning isoleren
Het gaat om een vrijstaande woning met een hellend dak, het dak zelf is nog in goede staat. Ik ben niet zeker van de aantal vierkante meters. Alvast bedankt voor u reactie.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gavere
Isolatie van een hellend dak. bereikbaar via een zolder via een luikje. Er is een leien dak zonder onderdak. Mogelijk nog abesetleien.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie hellend dak binnenkant
Wij hebben een huis gekocht en willen dit nu laten isoleren aan de binnenkant van het hellend dak. Vrijstaande woning, ongeveer 50 jaar oud. Graag bezoek ter plaatse vanaf januari 2019.
Dakisolatie
Antwerpen
Zoldervloer laten isoleren zonder dat zolder gebruikt moet worden
De ruimte onder het dak wordt momenteel niet gebruikt en is eigenlijk te klein om in te staan of om iets mee te doen. We willen ons dak isoleren en het zou voldoende zijn hier iets van spuitisolatie aan te brengen. Het is dus niet nodig hier achteraf op te kunnen staan of iets van vloer aan te brengen.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Huis met plat dak isoleren
Ik wil mijn plat dak laten isoleren. Gaat om een dak van 61 +59 m² dat momenteel nog niet geïsoleerd is. Geen behoefte aan dakgoten. Volledig huis is plat dak epdm solutions is al langs geweest
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning te Geel
Graag een spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1971.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een huis in Genk
Ik zou het huis dat ik verhuur laten isoleren. Vrijstaande woning van 1966, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren voor halfopen huis in Machelen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1957 en een stuk van 1965, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100 m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning (Hoeilaart)
Onze woning is 22 jaar oud met buitengevels in bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning met meer dan 100 m² muuroppervlakte die we willen laten isoleren. De de diepte van de spouw kennen we niet precies.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezocht
Ik wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie op een appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van rijhuis, Sint-Martens-Latem
Ik zou graag de spouwmuur van mijn voorgevel willen laten isoleren. Het gaat om ongeveer 42 m². Het is rijhuis van 1936, de gevel werd er later bijgezet en is niet bewerkt. De spouwdiepte is niet gekend.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren voor halfopen woning, Stabroek
Ik zou de spouw van mijn willen huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis met een garage van 1985. De spouwdiepte is niet gekend, de gevels zijn niet bewerkt. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Genk
Vrijstaande woning van 1956. Woning is wel geschilderd.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in tessenderlo
Dakisolatie via een volwaardige zolder. Er is geen onderdak voorzien. Contacteren na 18u.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning, Brakel
Wij zijn in 1996 ingetrokken in de woning, de buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. We willen onze spouwmuren isoleren, max. 100 m². Het betreft een vrijstaande woning, de diepte van de spouw werd nog nooit gemeten.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostakker
Spouwmuurisolatie voor een woning van 1960. Halfopen woning in vrije gevelsteen. Liefst bellen na 17u.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Arendonk
Dakisolatie via een gewone zolder. Het dak bestaat uit dakpannen. Onderdak is voorzien. Woning van 1988 met originele dak.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenburg
We zouden graag de spouw verder opvullen zodat deze volledig dicht komt met isolatie. Het gaat in totaal over een goede 200m² muur waarvan de spouw 3cm verder moet opgevuld worden. De woning is gebouwd in 1985.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van hoeve te Dendermonde
Graag zou ik de spouw willen isoleren van onze hoeve (bouwjaar: 1983). De spouwdiepte is 7cm en de gevels zijn niet bewerkt. In totaal moet er meer dan 150 m² geïsoleerd worden.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Muren via binnenkant isoleren | Vrijstaande woning | Gavere
We hebben een woning van de jaren '70 met onbewerkte buitengevels. We zouden die langs de binnenkant willen isoleren. Het betreft meer dan 100 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren in Merksem
Voor mijn huis wens ik de spouw laten isoleren. Een halfopen huis van 1972, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Dakisolatie
Antwerpen
Hellend dak met leien isoleren in Zandvliet
Voor mijn woning wil het dak laten isoleren.
Via buitenaf, hellend dak met soort van singels/leien, opp. 84m², huis van +40 jaar oud.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur tussen 2 woningen isoleren, Lovendegem
De te isoleren wand betreft een spouwmuur tussen twee woningen in een halfopen bebouwing uit 1951. De gevels zijn geschilderd. Wij hopen de gemeenschappelijke muur (14m x 5m) vooral akoestisch te kunnen isoleren. De rest is ook mogelijk.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren, regio Zonhoven
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Dit is een halfopen bebouwing van 1988. De spouwdiepte is onbekend, de gevels zijn niet bewerkt. Oppervlakte +/- 100 m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren voor de regio Oud-Heverlee
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Vrijstaand huis van 1967, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +120m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van huurhuis te Zaventem
We zouden onze spouw van een huis dat we verhuren laten isoleren. Vrijstaand huis van 1963, spouwdiepte niet gekend, gevels geschilderd, opp. +120m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Blankenberge | Prijs?
We vragen ons af wat de kostprijs om onze spouwmuur te isoleren ongeveer is. Ons huis is halfopen en de buitengevels zijn gewoon uit baksteen (meer dan 100m²). We kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie in afwachting van nieuwe gevel (Menen)
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren, een rijhuis van 1940 of zo. Later zal er een nieuwe gevel voor gezet worden. De spouwdiepte is niet gekend en de gevel is niet bewerkt.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van leegstaand huis in Dentergem
Voor mijn woning, die nu leeg staat, wil ik het dak laten isoleren. Het gaat om een hellend pannendak met onderdak van 120 m². Bouwjaar is 1972.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Laarne
De woning is van 1989, er is een spouwmuur aanwezig, buitengevels onbewerkte bakstenen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur laten isoleren te Vichte
Spouwmuurisolatie voor een woning gebouwd in 1987. Dit is een halfopen bebouwing. De muren zijn niet geschilderd.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Bijbouw laten isoleren te Torhout
De onderbouw het plat dak van achterbouw/aanbouw blijkt nog stevig genoeg. Het dak dient geïsoleerd te worden met een nieuwe toplaag er op. Kom gerust eens langs op zaterdag, dan zijn we meestal aanwezig in het Huisje in Torhout.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren voor de regio Waregem
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van jaren 60, spouwdiepte +5 cm, het zijn geschilderde muren , opp. +60m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Ronse
Bij onze renovatie hebben we momenteel volle gemetselde muren van 2 stenen dik. De bedoeling is aan de binnenzijde een snelbouw 14 te metselen en een spouw te creëren. Deze spouw zouden we dan willen na isoleren, omdat dit praktisch de gemakkelijkste oplossing lijkt tov pur platen of wol er tussen te plaatsen. Door na te isoleren kunnen we ook gemakkelijk de huidige muur verankeren met de snelbouw. De spouw zal een een breedte hebben van ca 15cm. Het gaat over ca 50m². Dit is voor de schuur, later zal de hoofdwoning ook op dezelfde manier worden aangepast. De bestaande muren hebben geen waterkering, maar zullen geïnjecteerd of onderkapt worden. Tevens tegen doorslaande regen worden ze gecementeerd. We willen voor een lage energie woning gaan, maar zeker akoestiek vinden we belangrijk. Vandaar de beste keuze graag voorleggen en de m² prijs voor 15cm dikte.
Buitenmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Bakstenen buitenmuur isoleren in Deurle
Ik overweeg de buitenmuur te isoleren. De muur heeft een oppervlakte van 22 m² en bestaat uit gewone bakstenen. Maar ik weet niet aan welk budget ik moet denken voor buitenmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur met PUR isoleren - Halfopen huis Oudenburg
Ik wil de spouw laten isoleren. Het is een halfopen huis van 1973, maar ik ken de spouwdiepte niet. De gevels zijn niet bewerkt. Persoonlijk zou ik het liefst met PUR isoleren.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Kan ik de spouwmuur van geschilderde gevels isoleren?
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren, maar ik weet niet of het mogelijk is. De gevels zijn deels geschilderd, ik hoop dat dit geen probleem is. Het gaat over meer dan 100 m², maar de spouwdiepte is niet gekend.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Hellend dak via buitenkant isoleren | Zemst
Ik wil ons hellend dak isoleren. Dit zou wel via de buitenkant van het dak moeten verlopen, zodat er binnen niks moet gebeuren. Het gaat om een oppervlakte van 94 m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie van 3 gevel woning te Dentergem
We hebben een 3 gevel woning en hebben beslist om de spouwmuur te isoleren. Twee buitenmuren zijn gewoon naakt baksteen, maar één muur is wel gepleisterd (er staat een veranda aan). We wensen een afspraak en een offerte.
Dakisolatie
Limburg
Zoldervloer isoleren - regio Menen
We willen de zoldervloer isoleren. Nadien komt er geen vloerverwarming. Het gaat om maximaal 100 m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor gevel in snelbouwsteen in Staden
4 gevel woning van 40 jaar oud. Gevel in snelbouwsteen. Buitenmuur wordt ook geïsoleerd. Buitenmuur in vrije gevelsteen , maar er komt wel nog gevel bekleding . Gelieve na 18u bellen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak isoleren en onderdak voor aanbouw
Ik zoek een specialist om mijn dak van 160 m² te isoleren en een onderdak te plaatsen. Het gaat om een schuur die is aangebouwd. Er is een zolder aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuren alleenstaande woning isoleren (Deurne)
Graag offertes voor spouwmuurisolatie voor mijn woning, gebouwd in 1980. Dit is een alleenstaande woning. Het gaat om een oppervlakte van 166 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouw isoleren van vrijstaande woning | Herentals
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning van 1961. De gevels zijn nooit beschilderd of bewerkt geweest. Ik ben het best bereikbaar op maandag of woensdag.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Hellend dak isoleren + afwerken met gyproc | Sint-Andries
Ik wil het dak van mijn moeder haar appartement laten isoleren. Het is een hellend dak met onderdak, van ongeveer 80 m². De binnenkant moet afgewerkt worden met Gyproc, zodat die schildersklaar is.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zolderdak isoleren via kruipzolder in Sint-Gensius-Rode
Graag zouden wij ons zolderdak (70 m²) laten isoleren. De isolatie kan via de kruipzolder aangebracht worden. De vloer isoleren is geen optie, want er staat een boiler. Dit is een woning dat ik verhuur.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Prijzen voor spouwmuurisolatie vergelijken | regio Grimbergen
Dit is voor een samenwoonst uit de jaren 1960 met drie eigenaars. Het is een vrijstaand gebouw met vrije gevelsteen. We zouden deze werken eventueel dit jaar nog doen, maar wensen eerst de prijzen te vergelijken.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie appartement | Antwerpen
Wij wensen offertes voor dakisolatie van een appartementsgebouw van 2 verdiepingen (wij zijn eigenaars). Het gaat om een plat dak met roofing, meer dan 100 m² dakoppervlak. Wij hebben een vergadering op. 04.04.2018 waar wij de offertes gaan voorleggen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Langdorp
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaande woning van 1965, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt. Geschat oppervlak 200 m2.
Buitenmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor rijwoning in Laarne
We zoeken iemand voor de isolatie van een rijwoning van voor de jaren 50 . Gevels in vrije gevelsteen. Er is ook een bijbouw van de jaren 70. Hier is mogelijk wel een spouw.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Aalst | Offertes
Graag offertes voor spouwmuurisolatie voor een woning uit de jaren 70. Dit is een halfopen bebouwing. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 80 m². De muren zijn aan de buitenkant geschilderd.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hombeek
Spouwmuurisolatie voor een viergevel woning. Gebouw van de jaren 70. Gevel aan de buitenzijde bezet. Dit is gebeurd rond 2005-2006.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Herzele
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Bouw van 55 maar gerenoveerd in 2008. Bereikbaar vanaf 14u.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Berchem
Ik wens de voorgevel thermisch te isoleren en vervolgens steenstrip voor te plaatsen. Ik zou ook de bovenkant van de spouw afdichten, afdichten en niet op te vullen, onder de pannen.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
buitenmuurisolatie te Berchem
Eigenaars, de woning dateert van 1920 (ongeveer), buitenmuren zijn geschilderd, max. 100m² muuroppervlak.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Offertes spouwmuurisolatie | Massemen
Het gaat om een vrijstaande woning, deels van 1968 en een deels van 1981. De buitengevels zijn wit geschilderd. We weten niet juist wat de diepte van de spouw is. Max. 100 m² muuroppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een hoeve te Sint-Truiden
Spouw van 4 cm, max. 100 m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning (een hoeve), wij kennen het bouwjaar niet precies, maar er is wel degelijk een spouw aanwezig.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Aalter
Dit is voor een bouw van 50 jaar. isolatieplaten via een volwaardige zolder. Vanop de zolder kunnen we de dakbekleding zien liggen. Dakpannen van 50 jaar oud.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Luchtspouw isoleren voor een woning in Ruislede
Ik heb een alleenstaande woning van 1991 die ik wens te isoleren in de spouw. Deze is nog een volledige vrije luchtspouw. Gevels origineel van 1991 en nog niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een gesloten bebouwing in Sint Niklaas
Dit is een gesloten bebouwing. Oorspronkelijk een halfopen woning waar de eerste verdieping is toe gebouwd. De originele bouw van de jaren 50. Gevels in open gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuur isoleren met glaswol
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend maar er is een spouw aanwezig. De gevels zijn niet bewerkt. Oppervlakte is 150 m². Liefst glaswol.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Isolatie via een gewone zolder. Onderdak is deels voorzien en lang geleden is er ook isolatie geplaatst. Pannendak.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Vosselaar
Het betreft een losstaande woning van 1950. Ongeveer een 200m2 spouw dient te worden geisoleerd. Spouw is een 6 cm. Gevesl in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Drongen
Dit is voor een vrijstaande woning. Deze is verbouwd in de jaren 80 maar origineel is die van de jaren 60. Bij de gevelrenovatie van de jaren 80 is er glaswoll gezet bij de nieuwe gevelsteen maar de oude gevelsteen heeft open spouw en is gedeeltelijke geverfd.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dak isoleren, nieuw gekochte woning te Bertem
Hellend dak met dakpannen. Er was een soort isolatie maar deze was niet volgens huidige normen. We hebben de sleutel van de woning vanaf maart en zullen er intrekken vanaf juni/juli.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van de spouw voor een renovatiewoning in Bertem
We gaan een 3-gevel uit de jaren 50 kopen en willen dit isoleren. Er is vanachter een klein stuk bepleisterd maar voor de rest is deze woning in vrije gevelsteen. Hoe kunnen we deze muren isoleren? Is spouwmuurisolatie een oplossing? Binnen een paar weken hebben we de sleutels en staan we open voor afspraken ter plaatsen.
Isolatie
Antwerpen
Plat dak isoleren voor een huis in Antwerpen
Ik zou mijn recent gekocht huis willen laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. +50m², huis van rond 1900. Kan vanaf midden maart.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuur isoleren voor de regio Tienen
Voor mijn huis wil ik de buitenmuur laten isoleren. Rijhuis van voor 1950 en bijbouw achteraan (keuken), nu gewone baksteen. Opp. +50m², wanneer is te bespreken.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
Het is voor een woning die we momenteel verhuren en moet gerenoveerd. Dit is een halfopen woning. Gebouw van de jaren 50. Er zijn we verschillende bijbouw van een later tijdstip.
Isolatie
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag: Dak van 100 m² laten isoleren
Ik wil graag een offerte voor dakisolatie. Dit gaat om ongeveer 100 m². De woning is gebouwd in 1945.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Hellend dak isoleren voor een chalet in Zichem
We zouden ons dak van de chalet laten isoleren. Nu hellend leiendak met onderdak, opp. +70m², huis van 1991.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie met korrels te Erondegem
Betreft een rijwoning van 25 jaar oud, de buitengevels zijn geglazuurd en geverfd. Graag met korrels isoleren (niet met pur). Maximum 100 m² te behandelen. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren van geschilderde gevels
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Het is een halfopen huis van de jaren 80. Er zou zo'n 70 m² geïsoleerd moeten worden en de spouw is 7 tot 10 cm diep. De gevels zijn wel wit geschilderd.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie | Isolatiespecialisten te Laarne gezocht
Dit is voor een woning die we twee jaar geleden hebben gekocht. Omdat de isolatie beter kan, is er mij aan geraden om spouwmuurisolatie te doen. Dit is vrijstaande woning gebouwd in de jaren 30. Ik ben zeker dat er in de voor- en achtergevel een spouw zit.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Malle
Hellend dak met dakpannen. Ik zou hier graag de opties wensen te bekijken voor dak isolatie en/of zoldervloerisolatie. Woning van 1975.
Dakisolatie
Antwerpen
Dak met complexe constructie isoleren via zolder
Wij hebben een halfopen woning met een complexe dakconstructie. We vroegen ons af of dakisolatie mogelijk is. Het dak is via de zolder toegankelijk, maar zoals gezegd is de structuur van het dak vrij ingewikkeld.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Haacht
Vrijstaande woning met een wit geschilderde gevel. Gebouw van 1955. Spouw is nog niet nagekeken.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van een huis in Evergem
We zouden ons dak willen laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +60m², bouwjaar 60 jaar oud.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Kruipkelderisolatie met PUR | Hechtel-Eksel
Ik wil de kruipkelder van mijn huis laten isoleren. Het is een droge kelder van 70 m². Als het kan, zou ik de kelder met PUR isoleren.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning | Gratis offertes
We zijn op zoek naar een degelijke vakman die onze spouwmuur wil isoleren. Ons huis is gebouwd in 1998, de buitengevels zijn gewoon in baksteen en het gaat om een oppervlakte van meer dan 100 m². Hoe diep de spouw is, weet ik wel niet.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuur isoleren Temse | Gratis offertes
Ik zou de spouw van het huis dat we net gekocht hebben, laten isoleren. Het is een rijwoning van meer dan 50 jaar oud. Ik weet niet hoe diep de spouw is, maar de gevels zijn sowieso niet bewerkt.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Plat dak van rijhuis isoleren (roofing)
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Het is een plat dak met roofing van ongeveer 70 m². Bouwjaar is ergens vooraan de jaren 1970.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwdiepte opmeten en isoleren te Schellebelle | Gratis offertes
De spouw in onze woning moet geïsoleerd worden. Het is een halfopen huis met buitengevels die nog niet bewerkt zijn. Graag hadden wij een vakman ter plaatse ontvangen om de diepte van de spouw te meten en een offerte op te maken.
Isolatie
Antwerpen
Hellend dak met dakvensters laten isoleren
Eigenaars, hellend pannendak, +/- 68m² dakoppervlak, 2 dakvenster, onder het dak hebben wij een volwaardige zolder, woning van 1952.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuur opvullen van binnenuit | Oostduinkerke
Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zullen die integraal renoveren. Zo hebben we voor spouwmuurisolatie gekozen. De spouw kan van binnenuit opgevuld worden. De totaaloppervlakte, na aftrek raam- en deuropeningen, is ongeveer 130m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie rijhuis, regio Kuurne
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een rijhuis van 1967. Oppervlakte meer dan 50 m², spouwdiepte weet ik niet.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Hellend dak isoleren van een hoeve | Dendermonde
Graag wil ik het dak van mijn woning (een hoeve) laten isoleren. Dit is een hellend leiendak zonder onderdak, maar wel met dampfolie. De oppervlakte bedraagt meer dan 100 m. Het bouwjaar is begin 1900. De werken kunnen deze zomer doorgaan.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Diepte spouw laten bepalen en isoleren
We willen de spouwmuur van ons huis (bouwjaar 1975) isoleren, maar we weten niet hoe diep de spouw is. Het gaat om maximaal 100 m². De buitengevels zijn onbewerkt.
Dakisolatie
Antwerpen
Pannendak en zolder laten isoleren
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, woning van 1900 (ongeveer), onder het dak hebben wij een zolder/berging.
Isolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning met geschilderde gevels; Houthalen-Helchteren
Vrijstaande woning met wit geschilder gevels. Woning van 1975.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie halfopen woning, Hemiksem
Wij zouden de spouwmuren van onze woning willen laten isoleren. Het gaat om een halfopen woning van de jaren 50, de buitengevels zijn geschilderd. De te isoleren oppervlakte bedraagt niet meer dan 100 m². De diepte van de spouw kennen we niet precies.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een gerenoveerde woning in Overijse
Ik ben eigenaar van een woning van 100 jaar oud die volledig gerenoveerd is. Het betreft een half open bebouwing in baksteenuitvoering met een totaal te isoleren geveloppervlakte van 200 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuur isoleren | Wuustwezel
Graag wil ik de spouw van huis laten isoleren. Het is een vrijstaand huis van 1935. Ik weet niet hoe diep de spouwmuur is, maar de gevels zijn zeker niet bewerkt. Ongeveer 100 m² moet geïsoleerd worden.
Isolatie (recente leads) 1 | Isolatie (recente leads) 2 | Isolatie (recente leads) 3 | Isolatie (recente leads) 4 | Isolatie (recente leads) 5 | Isolatie (recente leads) 6 | Isolatie (recente leads) 7 | Isolatie (recente leads) 8 | Isolatie (recente leads) 9 | Isolatie (recente leads) 10 |