Welkom bij Cattie David

Over ons


Ben je op zoek naar een bedrijf om een opdracht met betrekking tot interieurrenovatie en/of parketvloeren aan toe te vertrouwen? Dan ben je bij Cattie David alvast aan het juiste adres, aangezien wij tot de specialisten in deze categorieën behoren! Onze onderneming heeft z’n zetel in Borgloon en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We zijn sinds 2015 aan de slag in de sector, waardoor we ondertussen de nodige ervaring in het vak hebben opgedaan en stilaan uitgroeien tot een van de toonaangevende spelers.

Bij Cattie David achten we het noodzakelijk dat al onze klanten een maximaal gevoel van tevredenheid overhouden aan ons afgeleverde werk. We trachten altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en gaan graag een samenwerkingsverband op lange termijn aan met hen. Om die doelstellingen kracht bij te zetten, nemen we enkel personeel in dienst dat de juiste opleiding gevolgd heeft en blijk geeft van de nodige ervaring. Bovendien scholen we ons op gepaste momenten bij. Zo zijn we optimaal op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Klinkt ons aanbod je als muziek in de oren, maar mis je voorlopig net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van gemotiveerde medewerkers heeft steeds als doel voor ogen om jouw persoonlijke belangen tot in de perfectie te behartigen aan de hand van een oplossing op maat die tot in de puntjes afgewerkt is.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Je kan bij Cattie David komen aankloppen voor interieurrenovaties en parketvloeren. Tijdens de uitvoering van onze klussen maken we overigens steevast gebruik van materialen van de beste kwaliteit, werken we op een snelle en efficiënte wijze en rekenen we correcte en marktconforme prijzen aan.

Een interieurrenovatie kan tot stand gebracht worden als je je interieur in een nieuw jasje wil steken of als de tijd zich simpelweg opdringt hiervoor. Een interieurrenovatie verbetert aan de ene kant aanzienlijk je wooncomfort en brengt aan de andere kant een sterke stijging van de waarde van je woning met zich mee.

Naast interieurrenovaties maken ook parketvloeren deel uit van ons takkenpakket. Laat ons weten hoeveel vierkante meter parket je wil leggen binnen welk tijdsbestek en wij kwijten ons in een mum van tijd met volle overgave van deze taak!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Cattie David
Graaf Lodewijkplein 4A 
3520 Borgloon, Belgium
BTW: BE0632975577
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.