Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gentbrugge
Dit is voor een betaalterminal voor te gebruiken op twee verschillende praktijken en het ziekenhuis. Gebruik van voornamelijk bankkaarten. Er is wel niet duidelijk of er overal wifi voorzien is.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Dit is voor een handelszaak. We wensen eventueel ze ook buiten te gebruiken bij bvb een braderie. Gebruik van bank en kredietkaarten,.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Oostende
Mobiele terminal voor een evenement van een dacht. Dit is voor een horecazaak; Wifi kan voorzien. Gebruik van enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Toonbankterminal voor een bedrijf te Zoutleeuw
Ik zoek een toonbankterminal voor in het eetcafe. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, internet is er.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint-Katelijne-Waver
Momenteel hebben we een terminal . we zijn in een hondenkapsalon en zoeken nu een tweede voor de hondenwinkel. Aansluitingen op vast internetlijn.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Geel
Dit is voor een horecazaak zonder kassasysteem. Er is wifi voorzien en vaste telefoonlijn maar ik voorkeur voor de wifi te gebruiken. Enkel gebruik van bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Brasschaat
Ik wil een andere toonbankterminal voor in de schoonheidssalon. Huur/kopen mag beide in de offerte, nu bij Atos, bancontact en visa en amex, kan via kabel.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Beerse
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gaan onze winkel in november 2017 openen en gebruiken nog geen betaalterminal, graag wensen wij offertes voor een mobiele terminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Wilrijk
Wij wensen offertes te ontvangen voor een toonbankterminal, wij gebruiken momenteel een toonbankterminal van Atos Worldline en wensen prijzen te vergelijken, wij werken enkel met bankkaarten, een telefoonlijn en een internetlijn zijn voorzien, dit is voor een dagbladhandel.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Alken
Dit is voor een handelszaak. Momenteel hebben we een betaalterminal aangesloten op vaste internetlijn. Omdat ik niet tevreden ben met de huidige betaalterminal wens ik de prijzen voor andere leveranciers. Ik wens bvb offline mijn dagtotaal te kunenn bekijken. Momenteel bij keyware. Momenteel heb ik ook maar een kastje voor zowel de bankkaart in te steken en mijn code in te duwen. Ik wens een liever systeem met twee "kastjes"
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalter
Ik zoek een betaalterminal voor een handelszaak. Vooral bankkaarten. Aankoop offerte. Bereiken tussen 09-20 u.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Ieper
Dit is een indoor speeltuin. Ik zoek hier een betaalterminal voor zowel inkom als een horecazaak. De zaak zal starten binnen een jaar starten ,we zijn nog bezig met de verbouwingswerken, We zijn van plan overal wifi te plaatsen en aan de betaalterminals zou ook een GĂ«integreerd kassassyteem moetenz itten.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalst
Deze zou worden gebruikt op wifi in het ziekenhuis, eerste 5 jaar vast later eventueel mobiel. Volledige nieuw project. Enkel bankkaarten.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Toonbankterminal voor een VZW te Nieuwpoort
Graag een toonbankterminal voor in de gym. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi zou er zijn.
Betaalterminal
Limburg
Toonbankterminal voor een bedrijf te Neerpelt
Ik wil een toonbankterminal voor in de tandartspraktijk. Liefst offertes via email, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi of kabel kan.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf te Alveringem
Ik wil een mobiele terminal/toonbank voor in de praktijk. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Knesselare
Dit is voor een schoonheidssalon . Wifi is reeds voorzien in een winkel. Momenteel heb ik een keyware betaalterminal maar wens prijzen te vergelijken.
Betaalterminal
Antwerpen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Borgerhout
Graag een mobiele terminal voor op verplaatsing(importeur van wijnen/dranken). Nu bij CCV, bancontact, visa en mastercard, via GPRS.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Herentals
Graag een toonbankterminal voor in de kledingzaak. Opening voorjaar 2018, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, kabel/wifi komt er. BTW is er deze week.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Wijnegem
We zoeken een mobiele terminal voor in de zaak te gebruiken. Er is reeds wifi voorzien, bankaarten en visa.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Dentergem
Dit is voor een horecazaak. We hebben reeds een elektronische kassa om deze op aan te sluiten. Gebruik van enkel bankkaarten voor zo'n dertig verrichtingen per dag.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Zelzate
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een mobiele terminal (graag een systeem om via Smartphone te betalen), wij gebruiken momenteel nog geen betaalterminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Leuven
Dit is voor een winkel die bedrukking van kleding doen alsook verkoop van kleding.We zoeken nu een huur en/of aankoopofferte voor een betaalterminal voor in de zaak zelf te gebruiken. Hier is er wifi of een vaste lijn voorzien voor de aansluiting. Initieel enkel bankkaarten maar later zouden we eventueel ook kredietkaarten en visa gebruiken.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Brugge
Dit is voor een handelszaak die we recent geopend hebben. We zoeken nu een offerte voor deze betaalterminal. Zowel internetlijn, telefoonlijn als wifi voorzien in de handelszaak. Momenteel wensen we enkel bankkaarten te gebruiken maar later eventueel ook visa of kredietkaarten.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Temse
Ik zoek een aankoopofferte voor een betaalterminal. Momenteel hebben een betaalterminal van wordline die met nieuwjaar zullen deze verouderd zijn. Aansluiting op internetlijn.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Tisselt
Voor in mijn broodjeszaak wil ik een toonbankterminal. Enkel bancontact, huur/kopen mag beide in de offerte, internet komt er.
Telefooncentrale
Limburg
Aanvraag Telefooncentrale te Riemst
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een telefooncentrale, momenteel maken wij nog geen gebruik van een centrale, wij beschikken over 4 telefoontoestellen en 4 telefoonnummers, wij wensen graag offertes te ontvangen voor cloudtelefonie.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Antwerpen
Wij wensen prijsoffertes te ontvangen voor een betaalterminal, dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn, graag ontvangen wij offertes voor een toonbankterminal als een mobiele terminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken, wij gebruike nog geen betaalterminal, een vaste -en een draadloze lijn werden voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Zoersel
Ik wil een toonbankterminal voor de nieuwe kapperszaak(te Zoersel). Bancontact en visa, huur/kopen mag beide in de offerte, wifi is er. Liefst offerte via email.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Hasselt
Het huidige systeem is defect en we zoeken daarom een nieuw systeem. In totaal staan hier 4 toestellen. Dit is alles op een nr. liefst een gewone analoge centrale
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Heusden
Dit is voor een horecazaak. Betaalterminal voor te gebruiken zowel in de bar zelf als eventueel de pop up bar. kassasysteem is reeds voorzien. Bankkaarten , kredietkaarten en visa.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalst
Dit is voor een toestel voor een horecazaak aan te sluiten op wifi. +- 450 transacties maandelijk. Graag zowel een huur en aankoop offerte. Graag ook een terminal die maaltijdcheques en visa kan aanvraarden
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag betaalterminal te Langemark
Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken, een internetlijn werd voorzien.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag betaalterminal te Maaseik
Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij gebruiken reeds een terminal van Atos, wij werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf te Hasselt
Graag een toonbank of mobiele terminal voor mijn zaak(nieuw pand). Liefst om te huren, bancontact en visa, aansluiting is te zien.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Koksijde
Dit is voor een ijssalon. Er is momenteel nog niets voorzien op internetlijn of telefoonlijn. Momenteel geen elktronische kassa. Enkel gebruik in de winkel.
Betaalterminal
Waals Brabant
Mobiele terminal voor een bedrijf te Nivelles
Ik wens een mobiele terminal voor mijn praktijk. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via gprs best. Meneer is Fransstalig.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Toonbankterminal voor een bedrijf te Malderen
Ik wil een toonbankterminal voor in de kinipraktijk. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, kabel is er.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Duffel
Dit is voor een kinesist; Betaalterminal te gebruiken in de praktijkruimte. In de praktijkruimte is zowel telefoonlijn als internetlijn voorzien. Gelieve mij in de namiddag te contacteren.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Hofstade
Dit is voor een pop up wijnbar van twee maanden. Hiervoor zoeken we nu een offerte voor een betaalterminal. Aansluiting ter plaatsen is mogelijk op vaste internetlijn en/of telefoonlijn.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Lapscheure
Dit is voor een tuperware consulente. Ik zoek een nu een offerte voor een betaalterminal voor bij mensen thuis te gebruiken.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Deinze
Graag 2 mobiele terminals voor onze VZW, nodig op zaterdag 22/11. Bancontact misschien visa, via wifi of sim kaart.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Genk
Dit is voor een popup storen. we zoeken een bankcontact voor een drietal maanden. Dit is voor een winkel, Er kan internet voorzien worden wifi of vaste lijn.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te kasterlee
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal, wij gebruiken reeds een terminal van Atos en wensen prijzen te vergelijken, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes, wij werken enkel met bankkaarten.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Affligem
Dit is voor een slagerij/groentenwinkel. Aansluiting op een telefoonlijn en wifi. Gebruik van enkele bankkaarten. Nu enkel een kassasysteem.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Perk
Dit is voor een delicatessenzaak. Kleinere bedragen dus enkel gebruik van bankkaarten. We starten begin december. Aanltuiting per wifi. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf te Brugge
Graag een toonbankterminal voor in de B&B. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, amex, dergelijke, kabel komt er.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag betaalterminal te Olen
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken momenteel nog geen betaalterminal, graag ontvangen wij huuroffertes (lange termijn), wij hebben een telefoonlijn voorzien, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag betaalterminal te Putte
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, een vaste lijn werd voorzien, wij gebruiken nog geen betaalterminal momenteel, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Aanvraag betaalterminal te Humbeek
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een mobiele terminal, momenteel maken wij gebruik van een toestel van Ingenico en wij wensen prijzen te vergelijken, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Zomergem
Ik wil een andere toonbankterminal/mobiele voor in de dorpswinkel. Nu bij Atos, bancontact enkel, via wifi kan ook
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Aanvraag betaalterminal te Adinkerke
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, een vaste lijn werd voorzien, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Aanvraag betaalterminal te Leuven
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij zoeken een mobiele betaalterminal, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes wij gebruiken reeds een betaalterminal van CCV, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Schellebelle
Dit is een eenmanszaak , detailhandel. We straten midden november. Toonbankmodel. Aansluiting op een internetlijn.
GSM tarieven en abonnementen
Antwerpen
GSM-tarieven voor een zaak te Deurne
Voor 2 toestellen op de zaak, nu bij Base. Ook vergelijking vaste diesnten kan (Scarlet).
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Putte
We hebben jaarlijks enkel activiteiten waarvoor we een bankcontact wensen te gebruiken. Gebruik op locaties zonder wifi. Dit is voor een sportvereniging.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zaak te Lendelede
Ik zoek een andere cloudtelefonie voor 4 toestellen. Huidige centrale is is van belgacom maar deze is te duur waardoor ik prijzen wens te vergelijken. Ik ben een handelszaak en doe vaak gesprekken naar het buitenland.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een hotel dat we gaan overkopen. Mobiele ter minal voor in de receptie of gelijkvloers de restaurant te bedienen. In het hotel is wifi voorzien. Gebruik van krediet-, debit en bankkaarten. Eventueel ook betaalmodule voor de website
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Lede
Dit is voor een handelszaak, chocolatier, we krijgen regelmatig vraag voor te betalen met bankkaarten en zoeken daarom een offerte voor een betaalterminal aan te sluiten op wifi in de zaak zelf.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Zottegem
We willen een andere toonbankterminal voor in de praktijk. Nu een mobiele van CCV, bancontact enkel normaal, internetkabel is er. Wifi niet zo goed.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Gent
Graag een andere toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, nu bij Loyaltek , bancontact, visa, andere,.... gaat via kabel.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Genk
Dit is voor een sportkantine van onze vzw. vele kleine bedragen. aansluiting op internetlijn en momenteel reeds een kassasysteem.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Betaalterminals debet , bank en creditkaarten. Gebruik enkel in de praktijk. Aanlsuiting op vast internetlijn. Momenteel hebben we een betaalterminal van athos worldline
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Brasschaat
Dit is een betaalterminal voor een bruidswinkel. Gebruik enkel van bankkaarten. Betaalterminal voor ofwel telefoonlijn of wifi.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een horecazaak; Betaalterminal aan te sluiten op wifi in de zaak. momenteel maak ik nog geen gebruik van een betaalterminal.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf te Kuringen
Graag een toonbank of mobiele terminal voor in de winkel. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa, wifi is er.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Lubbeek
Ik zoek een betaalterminal voor een evenement. Dit wordt een kleine handelsstand. Er zal mogelijk geen wifi voorzien worden. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een praktijk in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal te gebruiken in een kinesistenpraktijk en ook voor op huisbezoek. Volledige nieuw project.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
We zoeken een offerte voor een betaalterminal . Dit is voor een horecazaak , een frituur. Betaalterminal voor in de zaak zelf te gebruiken. In de zaak is er internet voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Lier
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij verkiezen een mobiele terminal, graag ontvangen wij huuroffertes (lange termijn), wij werken enkel met bankkaarten, wij gebruiken nog geen betaalterminal. gn nu bkrtn
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Toonbankterminal voor een bedrijf te Malderen
Graag een toonbankterminal voor in de winkel. Nu bij SIX Card Solutions, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, ecocheques, visa en kan via kabel. Liefst offerte via email.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Kinrooi
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal, wij gebruiken reeds een terminal en wensen prijzen te vergelijken, een vaste -en draadloze lijn werden voorzien, wij werken enkel met bankkaarten, graag ontvangen wij aankoopoffertes voor een toonbankterminal. nu ja mobiele line ok bkrtn
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Mol
Dit is voor een betaalterminal aan te sluiten op wifi in een praktijkruimte. Volledig nieuwe project. Enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Antwerpen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Wortel
Ik ben mede organisator van een carnaval. We proberen nu zoveel mogelijk cash geld en zoeken daarom een betaalterminal voor een weekend. Op deze plaats is er niets voorzien. Weekend van 18 februari nodig.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag betaalterminal te Sint-Niklaas
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij gebruiken nog geen terminal momenteel, enkel bankkaarten, lijn is voorzien.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Menen
Ik wil een mobiele terminal voor in mijn praktijk. Bancontact enkel, kan via wifi. Liefst offerte via email.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Avelgem
Dit is voor een groenten en fruitwinkel. Momenteel hebben we nog geen bankcontact . Per maand zo'n 600 transacties met enkel bankkaarten. Hier is een vaste internetlijn en vaste telefoonlijn.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Izegem
Betaalterminal Toonbankterminal (stationair model). Aansluitin,g op een vaste lijn . Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag betaalterminal te Beringen
wij zoeken offertes voor een betaalterminal, graag ontvangen wij huuroffertes (lange termijn) voor een mobiele terminal, wij gebruiken een terminal van Keyware momenteel, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag betaalterminal te Aalst
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal,graag huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij gebruiken nog geen terminal, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf te Nossegem
Ik zoek een terminal voor in de welness (die opent in november). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa, wifi/kabale is er.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Peer
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal . Momenteel heb ik een betaalterminal van banksis van zo'n 20 jaar oud. Deze is aangesloten op vaste internetlijn. Omdat de terminal echter te verouderd zou zijn zoek ik nu een offerte voor een neiuwer systeem.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
We zijn een groothandel en zoeken een aantal mobiele betaalterminal nodig,, 4 in totaal. Dit is voor op de baan te gebruiken.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Westmalle
Dit is voor een natuurvoedingswinkel. Nieuwe zaak die start in oktober . Gebruik van enkel bankkaarten. Aansluiting op internetlijn of telefoonlijn.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal te Grimbergen
Ik heb op dit moment een betaalterminal die ik had gekocht. Deze betaalterminal moet vervangen worden. Er is wifi aanwezig in de zaak.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal te Sint-Niklaas
Ik zou graag een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in de bouwsector. Wij hebben geen terminal. Er is wifi aanwezig in de zaak.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Zichem
Momenteel heb ik een betaalterminal van ccv . Omdat deze verouderde betaalterminal.. Momenteel gaat dit via een vaste internetlijn. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf te Vilvoorde
We zoeken een mobiele of toonbankterminal voor in het kantoor. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via kabel gaat.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Mortsel
Ik wil een toonbankterminal voor een event. Op 9 september, bancontact misschien visa, wifi niet zeker van, best sim kaart.
Betaalterminal
Antwerpen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Wilrijk
Graag een mobiele terminal voor op de baan(taxi). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, andere kaarten. Via GPRS.
Betaalterminal
Antwerpen
Toonbankterminal voor een bedrijf te Schilde
Ik wens een toonbankterminal voor in de horecazaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Tervuren
Dit is voor een fitnesszaak die zal starten tegen januari de zaak te starten. Gebruik van enkel bankkaarten. Wifi wordt voorzien.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Diepenbeek
Dit is voor een bouwbedrijf gespecialiseerd in isolatie. We zoeken nu een offerte voor een mobiele betaalterminal voor bij de mensen te gebruiken. Daar dit hogere bedragen kunnen zijn wensen we graag zowel de opties voor bankkaarten als krediet en visa kaarten te bekijken.
Betaalterminal
Limburg
Mobiele terminal voor een bedrijf te Beverlo
Ik zoek een mobiele terminal voor ook op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien ook visa, via GPRS best.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Schepdaal
Ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal .Dit is voor enkele transacties per maand.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor een bedrijf in Dilbeek
Dit is een betaalterminal voor enkel in de praktijk te gebruiken. Deze kan worden aangesloten op wifi of internet. Volledige nieuw project dus graag informatie over zowel huur als aankoopmogelijkheden.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een bedrijf in Hingene
Momenteel hebben we een betaalterminal van banksis. Dit systeem is niet meer ondersteund en daarom zoek ik een andere leverancier. Momenteel reeds een offerte van athos-wordline. Automaat aan te sluiten op vaste internetlijn met enkel bankkaarten voor een handelszaak. Graag zowel de opties voor huur als aankoop.
Betaalterminal
Antwerpen
Mobiele terminal voor een bedrijf te Aartselaar
Graag een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via sim kaart.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Genk
Dit voor een frituur . Telefoonlijn, internelijn en wifi is voorzien, Volledige nieuwe project.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalter
Ik zoek een betaalterminal voor een handelszaak. Vooral bankkaarten. Aankoop offerte.
Telecom & terminals (recente leads) 1 | Telecom & terminals (recente leads) 2 | Telecom & terminals (recente leads) 3 | Telecom & terminals (recente leads) 4 | Telecom & terminals (recente leads) 5 | Telecom & terminals (recente leads) 6 | Telecom & terminals (recente leads) 7 | Telecom & terminals (recente leads) 8 | Telecom & terminals (recente leads) 9 | Telecom & terminals (recente leads) 10 |