Welkom bij Aquarex

Over ons


Droomt u al jaren van zijdezacht water? Dan is Aquarex de firma die u zoekt. Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van waterbehandeling. U kan bij deze firma terecht voor het kopen, huren of onderhouden van waterverzachters. Daarnaast vindt u bij Aquarex ook zouttabletten voor uw waterverzachter genaamd Aquatablets. Met een waterverzachter voorkomt u eczeem, verbruikt u minder water en gaan uw vaatwasser en wasmachine langer mee.

Onze waterexperts houden het niet alleen bij het behandelen van kraantjeswater, we behandelen namelijk ook regen- en putwater die we omvormen tot proceswater, drinkwater, ontijzerd water of omgekeerde osmose. Hiervoor is steeds een afspraak en een wateranalyse nodig zodat we u een waterbehandeling op maat kunnen aanbieden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waterverzachters

Wanneer het water toekomt in de woning, gaat het via de watermeter rechtstreeks naar de waterverzachter. Om vuilresten uit het water te halen, kan je ervoor kiezen om een filter te plaatsen net voor de waterontharder.

Het leidingwater gaat door de harsen van de waterverzachter. Dankzij de harsen worden de calcium- en magnesiumionen in het water vastgehouden. In ruil geven ze natriumionen af. Dankzij het calcium en het magnesium gaat de waterontharder automatisch regenereren d.m.v. pekel. Dit gebeurt op basis van waterverbruik en waterhardheid. Deze regeneratie gaat in een opwaartse spoeling, op deze manier verbruikt u zo weinig mogelijk water en zout.

Aquarex is de enige verdeler in België die alle waterverzachters van de Europese en Amerikaanse markt aanbiedt. Door de samenwerking met deze grote fabrikanten vinden we voor iedereen een oplossing. We kunnen elke klant bijstaan voor onderhoud en herstelling van de waterverzachter, ook al komt het toestel niet rechtstreeks van ons.

Waterbehandelingen op maat

Aquarex behandelt kraantjeswater, maar is ook gespecialiseerd in regenwater en putwater. Het regenwater kan omgezet worden tot proceswater, drinkwater, ontijzerd water of omgekeerde osmose.

Voor waterbehandelingen op maat van putwater werken wij steeds op afspraak. De behandelingen worden uitgevoerd aan de hand van een wateranalyse door een erkende organisatie. Wanneer u nog geen wateranalyse heeft, kan u dit aanvragen bij ons. Vraag dit tijdig aan, een wateranalyse vergt namelijk minstens 3 weken onderzoek voor een correct resultaat.

Regenwater

Sinds 2014 is Aquarex ook gespecialiseerd in regenwater. We behandelen uw regenwaterput en kunnen regenwater aansluiten op uw toilet, douche en wasmachine. Het regenwater kan zelfs aangesloten worden op uw volledige woning. Zo kan u maximaal besparen, want kraantjeswater wordt elk jaar duurder. U bespaart jaarlijks 900 liter water per m2 dakoppervlakte.

We worden dagelijks geconfronteerd met klachten. Het gaat vaak over geur- en kleurproblemen van het regenwater. Het komt vaak voor dat het foute materiaal werd geïnstalleerd. Het is belangrijk dat u zich goed informeert en laat begeleiden door een expert. Dat is de enige manier om uw regenwater optimaal te kunnen gebruiken.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Marc  R .

12/03/2015    Membruggen


Project : Waterverzachter -offerte te Membrugge
Beoordeling : Een correcte en professionele aanpak van het geheel.
Cindy  V .

09/03/2015    Riemst


Project : Waterverzachter voor een wonining in Riemst
Beoordeling : We hadden snel een afspraak en een zeer snelleplaatsing van waterontharder!
Vera  J .

13/03/2015    Maasmechelen


Project : waterverzachter voor een woning in maasmechelen
Beoordeling : goede en duidelijke info, vriendelijk
Guy  B .

08/03/2015    Rekem-Lanaken


Project : waterverzachter voor een woning in Rekem_lanaken
Beoordeling : Alles ok
Adres
Aquarex
Molenstraat 99 
B-3730 Hoeselt, Belgium
BTW: BE0835761797
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.