Welkom bij All Technics

Over ons


Welkom bij de All Technics-familie

Wie zijn wij?

All Technics is een ultramodern bedrijf op het gebied van condensatieketels, warmtepompen, badkamerrenovatie, perslucht, thermodynamische boilers en elektriciteitswerken. U vindt onze diensten in de regio's Vlaanderen, West en Oost. Bovendien geven wij u een gratis prijsopgave voor elk van uw projecten.

Aarzel niet om ons om advies te vragen

Condensatieketel

Onze teams staan klaar om u te helpen bij de installatie van een condensatieketel. Met dit systeem kunt u aan het eind van de maand veel energie besparen. Bovendien moet u weten dat u kunt profiteren van bonussen van tussen 200 en 600 €.

Warmtepomp

Niets is beter dan te kunnen vertrouwen op zuinige systemen die weinig onderhoud vergen. Hiervoor zal de warmtepomp u al deze veranderingen bieden. Onze teams zijn gespecialiseerd in installatie, en zullen u een kwaliteit van installatie brengen, maar ook veilig advies voor de voortzetting.

Badkamer renovatie

U wilt uw badkamer helemaal opnieuw doen? Er moet met verschillende factoren rekening worden gehouden, zoals de te gebruiken materialen, maar ook de verschillende opstellingen die kunnen worden gemaakt. Het is in die geest dat onze teams u bij al deze stappen zullen begeleiden, met advies dat is aangepast aan uw situatie.

Airconditioning

Een manier om gedurende het jaar geen last te hebben van hitte of kou is zeker airconditioning. Dit systeem is efficiënt en optimaal om te zorgen voor lage rekeningen aan het eind van elke maand. Onze teams zullen u adviseren voor de installatie en het onderhoud.

Thermodynamische boiler

Een echte energieke en economische oplossing voor al uw energiezorgen. Dit zeer efficiënte systeem hergebruikt de omgevingslucht om deze te transformeren en het door u gebruikte water te verwarmen. Onze teams zijn gespecialiseerd in installatie en zullen u technische ondersteuning bieden.

Elektrisch werk

Onze teams hebben geen geheimen voor uw elektriciteitswerken en zullen u al hun knowhow ter beschikking stellen, steeds met de bedoeling u hoge facturen te besparen.

Neem snel contact op met onze diensten

Onze diensten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, behalve in het weekend en op feestdagen. Een mogelijkheid om ons profiel te delen is beschikbaar op Tweeter. U kunt ook contact opnemen door een brief te sturen naar het volgende adres: Kasteelstraat 7 B-8830 Hooglede, België. Ons bedrijf zal zeer snel reageren binnen 48 uur. Aarzel dus niet om een beroep te doen op onze teams, die met plezier hun kennis op elk van de gebieden zullen delen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
All Technics
Kasteelstraat 7 
B-8830 Hooglede, Belgium
BTW: BE0745795881
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.