Welkom bij ABK Vloer- en Wandtegels

Over ons


Is de tijd rijp om je badkamer aan renovatiewerken te onderwerpen? Dan ben je hiervoor alvast aan het juiste adres bij ABK Vloer- en Wandtegels. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.

Onze onderneming is gelegen in Dendermonde en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We hebben ondertussen zo’n 8 jaar ervaring in het vak opgedaan, wat van ons een van de toonaangevende spelers in de sector maakt.

Bij ABK Vloer- en Wandtegels staat of valt quasi alles met de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding te onderhouden met elk van onze klanten en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen.

Vandaar ligt het voor de hand dat we de bewuste keuze maken om enkel mensen in dienst te nemen die de juiste scholing genoten hebben en de nodige ervaring aan de man kunnen brengen. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus.

Op die manier weten we steeds wat er zich allemaal afspeelt in de branche en zijn we bij machte om tijdig te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Kans ons aanbod je enigszins bekoren, maar wil je voor de zekerheid ook de laatste twijfels waar je mee zit de wereld uit geholpen zien worden? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team bestaat uitsluitend uit enthousiaste medewerkers en zal alles in het werk stellen om met een oplossing op maat voor de dag te komen die optimaal beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


ABK Vloer- en Wandtegels spitst zich hoofdzakelijk toe op badkamerrenovaties.

Voor de uitvoering van onze werken gebruiken we steeds materialen van topkwaliteit, in combinatie met een strak tempo en eerlijke prijzen.

Bij ons kan je zowel terecht voor het totaalpakket (installatie van nieuwe badkamers en renovatie van bestaande badkamers) als afzonderlijke klussen zoals de plaatsing van bepaalde toestellen (lavabo, douche, bad, toilet,…), pleisterwerken, verfwerken, tegelwerken en elektriciteit en loodgieterij.

Vertrouw je klussen met betrekking tot badkamerrenovaties toe aan ABK Vloer- en Wandtegels en wij garanderen je dat we het gegeven vertrouwen in geen geval zullen beschamen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jean  V .

14/04/2021    Wolvertem


Project : Gevelwerken te Wolvertem
Beoordeling : ++++++++++
Adres
ABK Vloer- en Wandtegels
Briel 5 
9200 Dendermonde, Belgium
BTW: BE0847215915
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.